gunaydin kizlar kalkar kalkmaz hemen telefonumu alip buraya geldim, kizlar o kadar baglandimki, bu gece ruyamda klavuz ve barkinim bana gelmislerdi, sizler yakinimdaki arkadaslarimdan daha yakinsiniz, sizi seviyorum....
barkinim,KILAVUZ,nigdelim,
kizlar bugun fazla kisi yok topikte herkes gezmzyz gitmis bir biz kalmisiz..
sorma kız...havada nasıl güzel burda biliyonmu...ama olsun ben sizi tercih ederim
gunaydin kizlar kalkar kalkmaz hemen telefonumu alip buraya geldim, kizlar o kadar baglandimki, bu gece ruyamda klavuz ve barkinim bana gelmislerdi, sizler yakinimdaki arkadaslarimdan daha yakinsiniz, sizi seviyorum....
ay simartiyon kiz bizleri burdada hava cok harika 27 derce ...
ayy ne güzellllseviyorumm ulennnnnnnnn:92: :92: :92: :92: :92:
ilk defa bi cumartesi eve erken geldimmmgezdik oğlumla türk bayragımızı salladık pazarı gezdik alışveriş derken ay yorulduk şimdi uykuya geçiş yapıyoruzz oğlumlaa
ha bu arada menü filan yok kaçamaklar zirvede ilerliyorrrrrr
:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
topik sevgi kelebeğiii senaaaaaaaaaaa yavrumm sanada bunlarrrrrr
aha tesadüfen bana yazılmış bi msj okudum.geçmiş okadar birikmişki okuyamıyacağım ne yazıkki.evet yine kayıplara karıştım.biraz keyifsizin neden ve sebebi olmayan bi şekilde.genel olarak bu benim genel halim.rahat batıyo derlerya kabaca aynen öyle bişey sanırım.bahar dönemleri böyle oluyorum nedense.keyifsiz oluncada çevreme pozitif enerji yayamıyorum.
hoppala yarim yaz geldi çarşıya kiraz geldiği zaman düzelicem inşallah2 dk ciddi olamıyorum huyum kurusun
kilo bildirimi 1 mayıstan sonra yapacağım.yeni bir döneme başlangıç yapacağım.yarışmak isteyenler bana müracat etsin
canım sen az da olsa vermıssın ben de 3 ay oldu buray baslayalı ama dün ılk kez artı 200 bıldırım yaptım ve moralım cok bozuk.BUrda herkesın kılo verdıgını gordukce onlar ıcın sevınıyorum ama kendı adıma moralım bozuluyo veremedıgım ıcın buraya ait hissetmiyorum kendımı.bi sürebildirim yapmayı düşünmüyorum cunku kendımı cok kasıyorum stres yapıyorum belkıde o yüzden olmuyor bıraz kendı kendıme devam edıp oyle denıycem bakalım nolcak baktım kılo alıyorum donerım sonuct aburdaykende alıyorum
NİĞDELİM inan bende senin gibiyim yazın memlekete gitcem gitmeden 14 kilo falalığımı vermek istyrum.bende senin gibi eşimin kuzeninine yengesine eltilerime karşı vermek istiyrum hiç bukadar kararlı olmamştm söyleyenler çıta gb yok ayşe yüzün güzel bu kilolar ne göbek abovvv nasılda çıkmiş senin gb olcamda ben yaşayamam herhalde gb birçok laflar onların karşısında kucağıma kırlent koyup oturmaktan bıktım bıktım...
haziran 11 kadar vermş olmam lazım sizce verebilirm dimi beyz ekkmek yok tatlı yok akşam yemek yok bol spor bol salata var artık hayatımda YAZIN ÇATLATMALIYIM ONLARI PATLATMALIYIM
SAÇIMI boyatacam yeni kyafetler alıp çatlatacam onları (inşallh]rabbim yardm )
YAŞASIN KK
HIRSLIYIMMMMMMMMMMMMMMM
ZAYIFLAYACAM DESTEK LÜTFENNNNNNNNNN
bende baslarken memlekete gidecem diye basladim ama zamanla sagligin icin dahada onemli oldugunu dusunuyor insan ustelik 60 kilya dusersem memlekete gidip dundukten sigarayida birakacam....
aynen katılıyorum...başlarken bende milletin ağzını kapatmak için başlamıştım,bana ilaçlar bu kadar kilo aldırdı dememe rağmen insanlar bana evet evet bizim köydede öyle diyorlar muamelesi yapmışlardı ve beni iyice hırslandırmışlardı...şimdi noldu,benimle dalga geçen arkadaşlarım şimdi onların kilosuna yaklaştığımı hatta bazılarını geçtiğimi görünce aaa negüzel vermişsin diye burun kıvırıyor benden feyz almaya çalışıyorlar buda bana yeter,bide dediğin gibi insan kilo verdikçe daha sağlıklı dinç ve kendine özgüvenli oluyor daha dik duruyor...YILMAK ,PES ETMEK BEN BECEREMİYORUM DEMEK YOK KIZLAR YOLA DEVAM...BERABER BAŞLADIK BERABER BİTİRİCEZ VE KORUMAYA GEÇİCEZ...DUYMAYANLARA BIRAKMAYA NİYETİ OLANLARA DUYURULUR
inş canım yaaa az verebildim bu sefer.bu hafta çok dikkat edicam heeee.kizlarrr ben geldim, ama herkez uyuyor.. trendycim ve shryvz kizlar iyiki bildirim yaptiniz yani, kendimi en sonda gorunce ne yapacagimi bilemedim, 3 muzde 200 gr vermisiz tek degilmisim yaa..
hadin hep birlikte guzel kilolar verelim bu hafta, bizimde yuzumuz gulsun, bir dahaki cumayida biz bayram ilan edelim....
canımmm habersiz bırakmıyosun bizi sevindimm.Allah kolaylık versin tatlım.bu ilk dönemleri atlatırsan rahat edersin sonrasında.:90::90:gunaydin hanimlar
son 1 haftami uyuyarak gecridigim icin foruma giremedim...ya ne pis salladi beni midem bir tuaf hergun agrirmi valla gececegi gunu sabirsizlikla beklemiyorum dersen yalan olur..nese deger bebisime artik ne yapacagiz katlanacagiz....hu millet bakiyorumda herkes bir tamam kilo veriyor...neyseki bende hic almadim cok sukur ayni devam ediyorum....zaten yemekte yiyebildigim soylenemez midem kabul etmiyor...zorla iste daha cok vitamin barindiran seyler yemeye ozen gosteriyorm....
nese bacilar buralardayim gorusurus
Tamam kuzu gelişini bekliyoruz senin...
Alıştırdın artık gugukkuşu gibi bir görünüp bir kaybolmaya kendini zaten...
Neden Arzumm.. Kuzum neden ama? Tamam ben bi daha bildirim yapmıyorum bak...
Ne demek ben buraya kendimi ait hissetmiyorum.
Hani son konuşmamızda herşeyi halletmiştik?
Noldu da su koyuverdin şimdi sen?
Kız bende saçımı boyatacağım
Ne renk yapsam karar veremedim ama...
Sen ne renge boyatacaksın
Kızlar bana fikir verin ne renk boyatayım saçlarımı?
Hadi inşallah canım ...
Dönüşüm süper olacak diyorsun yani...
Özetlemişsin durumu vesselam canım...
Seviyorum kuzu bende seni işte...
selam çıtır adayları
yorucu 2 günün sonrasında yeniden merhaba.
dün memlektetn ablam geldı sabah erkenden onu karşıladım .
bu sabah ta erkenden yurt dışına yolladım.
hayırlısı bi daha 1-2 sene sonra anca gelir.
sabah ta okulda tören vardı çok yorgunum günlerdir uykusuzum.
hepinizi çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?