70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlar kalkar kalkmaz hemen telefonumu alip buraya geldim, kizlar o kadar baglandimki, bu gece ruyamda klavuz ve barkinim bana gelmislerdi, sizler yakinimdaki arkadaslarimdan daha yakinsiniz, sizi seviyorum....

bitanemsin varya nasıl mutlu oldum...bende seni seviyorum hatta topikteki tüm dostlarımı çok seviyorumiyiki varsınız iyiki buraya üyeyim

şimdiye kadar yaptıklarımı yazayım bari
uyanınca:
2 kuru incir,1 bardak su
saat 9 da ev işine başladım sildim süpürdüm toz aldım ,lavabolar tuvaletler derken saat 11 oldu..11 de spora başladım,12 30 da bitti(45 dk. 6.6 da yürüyüş,20 dk. yürüme bandının kemeri,20 dk. eliptik bisiklet)
saat 13.de kahvaltı-öğle birleşti:
1 dilim (çok küçük boy)peynirli börek,2 çatal sucuklu yumurta,4 zeytin,söğüş domates,biber,salatalık,3 bardak çay(az şekerli canım çekti)
15 de ara olarak:3 altın çilek,1 bardak limonlu yeşil çay
akşam:
müsli+süt yemek niyetindeyim
şu ana kadar 1.5 lt. su içtim
yalnız kahvaltı geç olduğu için şu an felaket migrenim tutmuş durumda
bir ağrı kesici alıcam kalkıp inş. keser de zannetmiyorum tuttumu tutuyor

ilk defa bi cumartesi eve erken geldimmm gezdik oğlumla türk bayragımızı salladık pazarı gezdik alışveriş derken ay yorulduk şimdi uykuya geçiş yapıyoruzz oğlumlaa

ha bu arada menü filan yok kaçamaklar zirvede ilerliyorrrrrr

git dinlen canımcım...bu arada topikçek sevgi kelebeği olduk sınıfları doldurduk

Tamam kuzu gelişini bekliyoruz senin...
Alıştırdın artık gugukkuşu gibi bir görünüp bir kaybolmaya kendini zaten...

Neden Arzumm.. Kuzum neden ama? Tamam ben bi daha bildirim yapmıyorum bak...
Ne demek ben buraya kendimi ait hissetmiyorum.
Hani son konuşmamızda herşeyi halletmiştik?
Noldu da su koyuverdin şimdi sen?

Kız bende saçımı boyatacağım
Ne renk yapsam karar veremedim ama...
Sen ne renge boyatacaksın
Kızlar bana fikir verin ne renk boyatayım saçlarımı?
bende baslarken memlekete gidecem diye basladim ama zamanla sagligin icin dahada onemli oldugunu dusunuyor insan ustelik 60 kilya dusersem memlekete gidip dundukten sigarayida birakacam....

Hadi inşallah canım ...
Dönüşüm süper olacak diyorsun yani...

Özetlemişsin durumu vesselam canım...
Seviyorum kuzu bende seni işte...

slm kızlar bayram yaptık geldik.çok yoruldum uyudum biraz ortalığı topla yemek yap derkeeeennn bebişim uyandı.kocam yine çarşıya kaçmışşşşben de yeşil çay eşliğinde yazılı sorusu hazırlıcammm.sonra görüşürüz....

inş canım yaaa az verebildim bu sefer.bu hafta çok dikkat edicam heeee.
canımmm habersiz bırakmıyosun bizi sevindimm.Allah kolaylık versin tatlım.bu ilk dönemleri atlatırsan rahat edersin sonrasında.:90::90:

kizlar hepinizi ck seviyrum ve kaciyorum iyi bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle...

vallahi kuşum ben boyadan öncede kına sürüyordum baktımki boya işini beceremiyorum gene kürkçü tükanına döndümtenine nerenk gider bilemedimki görmek lazım yoksa yanlış yönlendiririz:26:

kizlar yaa simdi cok duygulandim yaa keske tr de olsaydim bugun hem 23 nisan kutlamalara katilirdim hemde bir arkadasimizin nisani var annemler oraya gidiyorlar bende giderdim, cok severim nisan dugun bayram gibi kutlamalara katilmayi...

klavuzcum yaa sana birsey soracagim saglik sektorundesin bilirsin canim yaa iki gundur benim cok fena basim donuyor, aksamlari form cayi iki bardak iscmitim acaba o yaparmiki, dun gece soylemesi ayip wc ye kalktim ama wc nin yolunu bulamadim bir turlu , ben yuruken ayaklarim baska yerlere gidiyordu, nihayetinde wc ye vardigimda wcnin duvarlari etrafimda donuyordusabah kalktigimdada ellerim falan sismisti, neden olurki acaba, su anda iyiyim cok sukur....

selam çıtır adayları

yorucu 2 günün sonrasında yeniden merhaba.

dün memlektetn ablam geldı sabah erkenden onu karşıladım .

bu sabah ta erkenden yurt dışına yolladım.

hayırlısı bi daha 1-2 sene sonra anca gelir.

sabah ta okulda tören vardı çok yorgunum günlerdir uykusuzum.

hepinizi çok seviyorum.

allah kavuştursun tatlım...bunlar tatlı ayrılıklar

kızlar öğlen verdiğim akşam menüm değişti...müsli yerine bol acılı ve kekikli tel şehriye çorbası ve bol yeşil salata yedim(saat 18 de)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…