70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlım ben 71den 80'e çıktım yaa sen ne diyorsun Ve baştan başlaması da çok zor oluyor

yesimcim sen nerdesin yaa goremedim seni bir kac gundur yine kayiplara karistin, bugun bildirimde yapmadin insallah hersey yolundadir....
aha tesadüfen bana yazılmış bi msj okudum.geçmiş okadar birikmişki okuyamıyacağım ne yazıkki. evet yine kayıplara karıştım.biraz keyifsizin neden ve sebebi olmayan bi şekilde.genel olarak bu benim genel halim.rahat batıyo derlerya kabaca aynen öyle bişey sanırım.bahar dönemleri böyle oluyorum nedense.keyifsiz oluncada çevreme pozitif enerji yayamıyorum.
hoppala yarim yaz geldi çarşıya kiraz geldiği zaman düzelicem inşallah 2 dk ciddi olamıyorum huyum kurusun
kilo bildirimi 1 mayıstan sonra yapacağım.yeni bir döneme başlangıç yapacağım. yarışmak isteyenler bana müracat etsin

olur böyle durumlar üzülme moralini bozma şimdi kilo vermek için didinsekte aç kalsakta çırpınsakta.bir yerden sonra ipler kopuyor.ve kilo almaya başlıyosun.çünkü bu düzeni hayatımıza küçük bi dönem olarak sığdırmaya çalışıyoruz.bi insan kaç gün peynir salatalık yemeye dayanabilir yada kaç gün yoğurt salata yemeye dayanabilir.bu yüzden hızla kilo verim aman bildirimimde 1 kilo verim 3 kilo verim diye düşünmeyeceksin.diyet yaparak yaşamak değil yaşayarak diyet yapmalısın.bu yüzden aldığın kilo için üzülme sefan olmuş yemiş içmişin.ama bundan sonra kendini ve geleceğini düşünerek tüm hayatın boyunca uygulayabileceğin bir yöntemle yola devam etmeni ben bi arkadaşın olarak söylüyorum

aynen canım ve dahada tam anlamıyla başlayamadım demek sende benim gibisin :26:çizelgemi bile değişmek gelmiyo içimden 77 yimmmm aslındaaa
yeni aldığın kilo olduğu için büyük bi kısmı ödem bunun.bu yüzden bikaç gün sıvı gıdalarla dikkat edersen o ödemden kurtulursun

aynen canım ve dahada tam anlamıyla başlayamadım demek sende benim gibisin :26:çizelgemi bile değişmek gelmiyo içimden 77 yimmmm aslındaaa
Valla ben dürüst oldum yavrucum...bilgisayarım bozuldu fln o aralar 71lerdeydim aradadan 3-4 hafta geçti...geldiğimde 80.8 dim...İşte terk edildim , işten çıktım fln kızların tavsiyesine rağmen saldım kendimi...sadece ağladım..yedim...yedikçe ağladım...moralim düzelsin diye yedim...Sonra sabah bir kalktım 80.8....ama geçmişi boşver tatlım...o sadece ders almak için var..Böyle süreçler yaşamamız gerekiyor ders almak için...
Benim rakibim ol hade biz kiloları alan kızlar olarak ahha bende 78.8im işte

canım sen az da olsa vermıssın ben de 3 ay oldu buray baslayalı ama dün ılk kez artı 200 bıldırım yaptım ve moralım cok bozuk.BUrda herkesın kılo verdıgını gordukce onlar ıcın sevınıyorum ama kendı adıma moralım bozuluyo veremedıgım ıcın buraya ait hissetmiyorum kendımı.bi sürebildirim yapmayı düşünmüyorum cunku kendımı cok kasıyorum stres yapıyorum belkıde o yüzden olmuyor bıraz kendı kendıme devam edıp oyle denıycem bakalım nolcak baktım kılo alıyorum donerım sonuct aburdaykende alıyorum

NİĞDELİM inan bende senin gibiyim yazın memlekete gitcem gitmeden 14 kilo falalığımı vermek istyrum.bende senin gibi eşimin kuzeninine yengesine eltilerime karşı vermek istiyrum hiç bukadar kararlı olmamştm söyleyenler çıta gb yok ayşe yüzün güzel bu kilolar ne göbek abovvv nasılda çıkmiş senin gb olcamda ben yaşayamam herhalde gb birçok laflar onların karşısında kucağıma kırlent koyup oturmaktan bıktım bıktım...
haziran 11 kadar vermş olmam lazım sizce verebilirm dimi beyz ekkmek yok tatlı yok akşam yemek yok bol spor bol salata var artık hayatımda YAZIN ÇATLATMALIYIM ONLARI PATLATMALIYIM
SAÇIMI boyatacam yeni kyafetler alıp çatlatacam onları (inşallh]rabbim yardm )
YAŞASIN KK
HIRSLIYIMMMMMMMMMMMMMMM
ZAYIFLAYACAM DESTEK LÜTFENNNNNNNNNN

tatlım özletiyorsun ve neşenden mahrum bırakıyorsun biziözletme kendini tamamm bildirimini mayısta yap ama sohbetini esirgeme bizden bitanem
benim kızkardeşimde dün müjde verdi ikinci yeğenim geliyor hayırlısıylahemen aklıma ve kardeşime senden bahsettimoda 6 haftalıkmış yakınsınız,ben bu durumda 2 kişi için gün sayıcam...biri sen biri gelecek olan yeğenim...yuppiii aynı anda 2 kez teyze olucam ben

hoşgeldin canımtopiğin üst sağ köşesinde konuya abone ol kısmından abone ol sonrada aboneliklerimi gör-e basınca direkt karşında bizi bulursun canım

bende baslarken memlekete gidecem diye basladim ama zamanla sagligin icin dahada onemli oldugunu dusunuyor insan ustelik 60 kilya dusersem memlekete gidip dundukten sigarayida birakacam....

öyle deme be dostum...bende ekimden beri yapıyorum ve ilk kez geçen hafta bende 200 gram artıdaydım seni çok iyi anlıyorum ama bırakmadım bende çok kötü başarısız beceriksiz iradesiz hisseettim ama hırs yaptım ve bu hafta eksiye geçtim...beyine ne gönderirsen vücuduna onu yolluyor bu nasıl bir mekanizma anlamadım ama böyle...sakın boşlama iki ileri bir geri vericez arkadaşım tamammı

Tamam canim istersen bildirim yapma ama bizi birakma, bendesenin gibi dusundum, bildirim falan yapmiyayim dedim ama oyle dusununce yemeye basladim, bu hafta dinlendir vucudunu ama tekrar gel....

Evet canim kiskansin bizi cekemeyenler, verecegiz ustumuze yapisan pis yaglari, catlatacagiz herkezleriiii.....

bende baslarken memlekete gidecem diye basladim ama zamanla sagligin icin dahada onemli oldugunu dusunuyor insan ustelik 60 kilya dusersem memlekete gidip dundukten sigarayida birakacam....

aynen katılıyorum...başlarken bende milletin ağzını kapatmak için başlamıştım,bana ilaçlar bu kadar kilo aldırdı dememe rağmen insanlar bana evet evet bizim köydede öyle diyorlar muamelesi yapmışlardı ve beni iyice hırslandırmışlardı...şimdi noldu,benimle dalga geçen arkadaşlarım şimdi onların kilosuna yaklaştığımı hatta bazılarını geçtiğimi görünce aaa negüzel vermişsin diye burun kıvırıyor benden feyz almaya çalışıyorlar buda bana yeter,bide dediğin gibi insan kilo verdikçe daha sağlıklı dinç ve kendine özgüvenli oluyor daha dik duruyor...YILMAK ,PES ETMEK BEN BECEREMİYORUM DEMEK YOK KIZLAR YOLA DEVAM...BERABER BAŞLADIK BERABER BİTİRİCEZ VE KORUMAYA GEÇİCEZ...DUYMAYANLARA BIRAKMAYA NİYETİ OLANLARA DUYURULUR

supersin arkadasim bende kiloluyken insanlar arkamda demediklerini birakmiyorlardi tabi yuzumede igneleyici konusuyrlardi ama ne oldu basladim basariyorum git gide hedefime dahada yaklasiyom hata zamaninda benden zayif olan birini geldim gectim ogun beni ariyor sevdigim bir arkadasimdir kendisi kiz duydumki cok guzel kilo vermisin nasil verdin banada soyle bende uygulamak istiyorum diye bunu duyunca mutlulugum iki kat oldu demekki kilo verdigim muhabet konusu lmus hemde tecrubemden faydalanilmak isteniliyor iste bunlar beni cok mutlu eti KLAVUZCUM DEDIGIN GIBI YILMAK YOK DEVAMMMMMM

gunaydin kizlar kalkar kalkmaz hemen telefonumu alip buraya geldim, kizlar o kadar baglandimki, bu gece ruyamda klavuz ve barkinim bana gelmislerdi, sizler yakinimdaki arkadaslarimdan daha yakinsiniz, sizi seviyorum....

kızlar biraz önce ender saracın basen bel ve göbek eriten bir çayı vardı dün aktardan almıştım şimdi onu demledim bakalım spor diyet ve bu çayla beraber nasıl bir sonuç alıcam
tarifini vereyim
BASEN BEL VE GÖBEK ERİTEN ÇAY:
2 adet avakado yaprağı
1 tutam funda yaprağı
bir küçük parmak ucu zencefil
bir tutam mısır püskülü
bir tutam kiraz sapı
bir tutam biberiye
bunların hepsini 1 lt.suya koyup kaynattım ve cam kavanoza süzdürdüm,sabah akşam bir fincan içilecek,4 hafta sonunda spor ve diyetle beraber düz bir karına sahip olabilirsiniz diyor...
biz zaten spor ve diyet yapıyoruz bide bunu içeyim bakalım nasıl bir sonuç alıcam...bel ve basenimi ölçüp not aldım 4 hafta sonra görcez:26::26:

barkinim,KILAVUZ,nigdelim,
kizlar bugun fazla kisi yok topikte herkes gezmzyz gitmis bir biz kalmisiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…