günaydın hanımlar iyi hafta sonları
kilo veren herkesi tebrik ediyorum amaaaa ben listeye ne zaman girecem
bi zamanlar bu listenin en başındaydım hey gidi günler duyyy sesimiii senaaaaaaaaaşimdiyse geri girmeye çalışıyorumm kızlar sakın benim yaptığım hataya düşmeyin ayrılmayın buralardan yoksa +5 kiloyla başınızı taşlara vurarak dönersinizz:84::84:
mügecim süpersin.ellerine sağlıkBU LİSTENİN SON HALİDİR...CleOpaTRa, şeker_şey, serpi, SemPatiK ...Sizlerden haber yok...Umarım herşey yolundadır...
KAPTAN SENAA ÇOK YAŞAAA
mügecim süpersin.ellerine sağlık
aha tesadüfen bana yazılmış bi msj okudum.geçmiş okadar birikmişki okuyamıyacağım ne yazıkki.yesimcim sen nerdesin yaa goremedim seni bir kac gundur yine kayiplara karistin, bugun bildirimde yapmadin insallah hersey yolundadir....
göstertmem ben bildirimimiee kuzu sen ??bildirimini göremedm
Tatlım ben 71den 80'e çıktım yaa sen ne diyorsunVe baştan başlaması da çok zor oluyor
olur böyle durumlar üzülme moralini bozmagünaydın hanımlar iyi hafta sonları
kilo veren herkesi tebrik ediyorum amaaaa ben listeye ne zaman girecem
bi zamanlar bu listenin en başındaydım hey gidi günler duyyy sesimiii senaaaaaaaaaşimdiyse geri girmeye çalışıyorumm kızlar sakın benim yaptığım hataya düşmeyin ayrılmayın buralardan yoksa +5 kiloyla başınızı taşlara vurarak dönersinizz:84::84:
yeni aldığın kilo olduğu için büyük bi kısmı ödem bunun.bu yüzden bikaç gün sıvı gıdalarla dikkat edersen o ödemden kurtulursunaynen canım ve dahada tam anlamıyla başlayamadımdemek sende benim gibisin :26:çizelgemi bile değişmek gelmiyo içimden 77 yimmmm aslındaaa
Valla ben dürüst oldum yavrucum...bilgisayarım bozuldu fln o aralar 71lerdeydim aradadan 3-4 hafta geçti...geldiğimde 80.8 dim...İşte terk edildim , işten çıktım fln kızların tavsiyesine rağmen saldım kendimi...sadece ağladım..yedim...yedikçe ağladım...moralim düzelsin diye yedim...Sonra sabah bir kalktım 80.8....ama geçmişi boşver tatlım...o sadece ders almak için var..Böyle süreçler yaşamamız gerekiyor ders almak için...aynen canım ve dahada tam anlamıyla başlayamadımdemek sende benim gibisin :26:çizelgemi bile değişmek gelmiyo içimden 77 yimmmm aslındaaa
Oncelikler kilo veren arakadaslarim sizleri tebrik ediyorum, bana gelince ne yaptiysam olmuyor, kendime acimiyorum cok ama cok kiziyorum, buraya basladigimda kendime iki arkadasimi rakip olarak almistim masallah ikiside gecti gitti beni,herkez bir ayada verdi benim 3 aydir verdigim kiloyu, benim bu halim ne olacak yaaa, cok gicik oluyorum kendime, yesemde vermiyorum yemesemde, ayrica bu muslide bende fayda etmedi, sanirim benim musli sizinkinden degil, 100 gr 458cl diyor, cok sekerli geldi, yiyemiyorum, sadece yulaf ezmesi mi alip yesem ne yapsam,bildirimimi yapayim
başlangıç :78 (21 Ocak,2011)
geçen hafta:73.3
bu hafta:73.1
giden:200 gr
gelen: 0 gr
toplam giden:4.9kg
hedef:60
tatlım özletiyorsun ve neşenden mahrum bırakıyorsun biziaha tesadüfen bana yazılmış bi msj okudum.geçmiş okadar birikmişki okuyamıyacağım ne yazıkki.evet yine kayıplara karıştım.biraz keyifsizin neden ve sebebi olmayan bi şekilde.genel olarak bu benim genel halim.rahat batıyo derlerya kabaca aynen öyle bişey sanırım.bahar dönemleri böyle oluyorum nedense.keyifsiz oluncada çevreme pozitif enerji yayamıyorum.
hoppala yarim yaz geldi çarşıya kiraz geldiği zaman düzelicem inşallah2 dk ciddi olamıyorum huyum kurusun
kilo bildirimi 1 mayıstan sonra yapacağım.yeni bir döneme başlangıç yapacağım.yarışmak isteyenler bana müracat etsin
benim kızkardeşimde dün müjde verdi ikinci yeğenim geliyor hayırlısıylagunaydin hanimlar
son 1 haftami uyuyarak gecridigim icin foruma giremedim...ya ne pis salladi beni midem bir tuaf hergun agrirmi valla gececegi gunu sabirsizlikla beklemiyorum dersen yalan olur..nese deger bebisime artik ne yapacagiz katlanacagiz....hu millet bakiyorumda herkes bir tamam kilo veriyor...neyseki bende hic almadim cok sukur ayni devam ediyorum....zaten yemekte yiyebildigim soylenemez midem kabul etmiyor...zorla iste daha cok vitamin barindiran seyler yemeye ozen gosteriyorm....
nese bacilar buralardayim gorusurus
ben yeni üye oldum aslında bu sitede gördüğüm hollywood diyeti yorumlarını okurken kapıldım diyete ve üye olup burdan takip etmeye karar verdim gerçi o sayfaları bulamıyroum ama benim kilo grubumu görünce selam vereyim dedim hoş tekrar nasıl bulurum onuda bilmiyorum:)
NİĞDELİM inan bende senin gibiyim yazın memlekete gitcem gitmeden 14 kilo falalığımı vermek istyrum.bende senin gibi eşimin kuzeninine yengesine eltilerime karşı vermek istiyrum hiç bukadar kararlı olmamştm söyleyenler çıta gb yok ayşe yüzün güzel bu kilolar ne göbek abovvv nasılda çıkmiş senin gb olcamda ben yaşayamam herhalde gb birçok laflar onların karşısında kucağıma kırlent koyup oturmaktan bıktım bıktım...
haziran 11 kadar vermş olmam lazım sizce verebilirm dimi beyz ekkmek yok tatlı yok akşam yemek yok bol spor bol salata var artık hayatımda YAZIN ÇATLATMALIYIM ONLARI PATLATMALIYIM
SAÇIMI boyatacam yeni kyafetler alıp çatlatacam onları (inşallh]rabbim yardm )
YAŞASIN KK
HIRSLIYIMMMMMMMMMMMMMMM
ZAYIFLAYACAM DESTEK LÜTFENNNNNNNNNN
canım sen az da olsa vermıssın ben de 3 ay oldu buray baslayalı ama dün ılk kez artı 200 bıldırım yaptım ve moralım cok bozuk.BUrda herkesın kılo verdıgını gordukce onlar ıcın sevınıyorum ama kendı adıma moralım bozuluyo veremedıgım ıcın buraya ait hissetmiyorum kendımı.bi sürebildirim yapmayı düşünmüyorum cunku kendımı cok kasıyorum stres yapıyorum belkıde o yüzden olmuyor bıraz kendı kendıme devam edıp oyle denıycem bakalım nolcak baktım kılo alıyorum donerım sonuct aburdaykende alıyorum
Tamam canim istersen bildirim yapma ama bizi birakma, bendesenin gibi dusundum, bildirim falan yapmiyayim dedim ama oyle dusununce yemeye basladim, bu hafta dinlendir vucudunu ama tekrar gel....canım sen az da olsa vermıssın ben de 3 ay oldu buray baslayalı ama dün ılk kez artı 200 bıldırım yaptım ve moralım cok bozuk.BUrda herkesın kılo verdıgını gordukce onlar ıcın sevınıyorum ama kendı adıma moralım bozuluyo veremedıgım ıcın buraya ait hissetmiyorum kendımı.bi sürebildirim yapmayı düşünmüyorum cunku kendımı cok kasıyorum stres yapıyorum belkıde o yüzden olmuyor bıraz kendı kendıme devam edıp oyle denıycem bakalım nolcak baktım kılo alıyorum donerım sonuct aburdaykende alıyorum
Evet canim kiskansin bizi cekemeyenler, verecegiz ustumuze yapisan pis yaglari, catlatacagiz herkezleriiii.....NİĞDELİM inan bende senin gibiyim yazın memlekete gitcem gitmeden 14 kilo falalığımı vermek istyrum.bende senin gibi eşimin kuzeninine yengesine eltilerime karşı vermek istiyrum hiç bukadar kararlı olmamştm söyleyenler çıta gb yok ayşe yüzün güzel bu kilolar ne göbek abovvv nasılda çıkmiş senin gb olcamda ben yaşayamam herhalde gb birçok laflar onların karşısında kucağıma kırlent koyup oturmaktan bıktım bıktım...
haziran 11 kadar vermş olmam lazım sizce verebilirm dimi beyz ekkmek yok tatlı yok akşam yemek yok bol spor bol salata var artık hayatımda YAZIN ÇATLATMALIYIM ONLARI PATLATMALIYIM
SAÇIMI boyatacam yeni kyafetler alıp çatlatacam onları (inşallh]rabbim yardm )
YAŞASIN KK
HIRSLIYIMMMMMMMMMMMMMMM
ZAYIFLAYACAM DESTEK LÜTFENNNNNNNNNN
bende baslarken memlekete gidecem diye basladim ama zamanla sagligin icin dahada onemli oldugunu dusunuyor insan ustelik 60 kilya dusersem memlekete gidip dundukten sigarayida birakacam....
aynen katılıyorum...başlarken bende milletin ağzını kapatmak için başlamıştım,bana ilaçlar bu kadar kilo aldırdı dememe rağmen insanlar bana evet evet bizim köydede öyle diyorlar muamelesi yapmışlardı ve beni iyice hırslandırmışlardı...şimdi noldu,benimle dalga geçen arkadaşlarım şimdi onların kilosuna yaklaştığımı hatta bazılarını geçtiğimi görünce aaa negüzel vermişsin diye burun kıvırıyor benden feyz almaya çalışıyorlar buda bana yeter,bide dediğin gibi insan kilo verdikçe daha sağlıklı dinç ve kendine özgüvenli oluyor daha dik duruyor...YILMAK ,PES ETMEK BEN BECEREMİYORUM DEMEK YOK KIZLAR YOLA DEVAM...BERABER BAŞLADIK BERABER BİTİRİCEZ VE KORUMAYA GEÇİCEZ...DUYMAYANLARA BIRAKMAYA NİYETİ OLANLARA DUYURULUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?