70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

10 gün önceden belirtileri başlamıştı tatlım
göğüslerim falan şişmişti
2 gündür patladı gitti

ben bi te üniversitede gördüydüm 58 kiloyu
bende iri kemikliyim çok
fotomu gördün zaten kocamanım
beni 65 kilo falan kaldırır gibi geliyo
60 olsam daha tam süper olur
boyun uzun ve vucut tipinde çok iri değil.zaten 38 giyiyomuşun yıkıl karşımdan sen sadece bölgesel eritici sporlar yapmalısın.spor yapmayı bırakınca kilo aldım demiştin diye anımsıyorum.ne spor yapıyodun.sanırım bu yüzden üst bedende irileşme olmuşki bence kilonla kıyaslama yaptığımızda fiziki çoğrafyan gayet ince yazları sıcak ve kurak kışları ılık ve yağışlı

yok kız ne 38i 40-42 beden giyinirorum
ama yanlardan simitler pörtlüyo

spor hayatımı kısaca yazayım
ilk okul kros ve hentbol
ortaokul ve lise voleyvol
okul bittikten sonra kendi çapımda voleybol ve yürüyüş
üniversitede spor yok kilo alımları da başladı dolayısıyla

benim bi tek göbek bölgesi çok yaa ona da mekik çekmek lazım
hop bir kii hop bir kiii

geçen aldığın pantolon 38 di ya o yüzden dedim. 40- 42 giymende o bel bölgesinden kaynaklı.benimde popdan olmuyo daha doğrusu baldırdan zor geçiyo pantolonlar.kocişim futbolcu baldırın var diyo kendinde yokya beni kıskanıyo sanırım

yürüyüşle gider canım senin bacaklar
her şeyin çaresi varda bizim işimize gelmiyiiiii

yürüyüşle gider canım senin bacaklar
her şeyin çaresi varda bizim işimize gelmiyiiiii
üsten 3 gidiyosa alttan yarım yada 1 gidiyo benim yürüyüşü seviyorum ama tek başına yürümek bi yerde sıkıyo bazende tedirgin ediyor.yoksa bi dönem 1 saat yürüyüp en az 30 dk da aletli jimlastik yapıyodum.sonra kaldı öyle tekrar başlamak istiyorum ama bi güç beni engelliyo otur oturduğun yere diyo

kaptanımız şimdilik yokama bende sordum carrefour demişti bana..ama bende realden buldum dün canım
saol canım olivıuma gıdınce alıyım

bende migrostan aldım canım
küçük marketlerde bulamayabilirsin belki
saol

kız kimle atıştı yine?neleri kaçırdım ben

saol

makroyu bilmem ama çağdaş sadece ankara ve eskişehirde var mügacim.çağdaş marketle alışveriş keyifli ve ekonomiktir hemen reklam cıngılınıda araya sıkıştırdım
saol

abowww anneye bak hehe benım 7 gun say say bıtmıyo...3 gun çok kısa yaaaa

sen o gücün sesine kulak verme
havalar ısınınca başla hemen

saol canım olivıuma gıdınce alıyım

saol

kız kimle atıştı yine?neleri kaçırdım ben

saol

saol

abowww anneye bak hehe benım 7 gun say say bıtmıyo...3 gun çok kısa yaaaa
80-89 topiğinde bi tartışma olmuş sanırım içeriğini bilmiyorum.sonuçta olan olmuş biten bitmiş kalan sahalar bizimdir

sen o gücün sesine kulak verme
havalar ısınınca başla hemen
üşengeçlik benim göbek adım böyle sesler olmasada kendimi dinlesem bile durum değişmez.havalar ısınmaya başladığı için haftada 2-3 günde olsa eşimle falan akşamları çıkıp 1 saat kadar yürüyoruz.saolsun eşim baya tempolü yürür.normal insanın 45 dk da gideceği yolu biz 30 dk da gidiyoruz.normal hayatımızda maratoncu gibiyizdir ama düzenli spor yapmanın faydası daha başka tabiki.bakalım şimdi regli dönemimde geliyoya bide o beni elden ayaktan keser bide o durumdan toparlanıp çıktımmı inşallah herşey ii olcak

ben çıkıyorum kızlar
haftalık yemeğimi hazırlayayım
çamaşırlar çıkacak birazdan onları asıp 2.postayı atayım
çok işim varr çoookk

ben çıkıyorum kızlar
haftalık yemeğimi hazırlayayım
çamaşırlar çıkacak birazdan onları asıp 2.postayı atayım
çok işim varr çoookk
kolay gelsin.benim daha yatağım duruyo öğrenci var evde çıt çıkarmadan dolanmadan oturmaktayım

bende baktım sena kimlen atışmış diye de daha bulamadım neyse b,z,m kız tutsun bida çenesini ya..

bizi öksüz bırakıyo...

bende baktım sena kimlen atışmış diye de daha bulamadım neyse b,z,m kız tutsun bida çenesini ya..

bizi öksüz bırakıyo...
sena o banlanma pahasınada olsa diceni der yani yapacak bişi yok olan olmuş dedimya.cuma öğlen 1 de biticekmiş cezası.bildirim eyetişiyo anlıcanız

slmm çıtırlarr.koşuşturmalı bir günden merhaba herkese.sabah 7 de kalktım yazılı sorularını hallettim sonra kahvaltı temizlik.eşim odada bebişe bakıyodu iş yapıyorum diye ben de bitirip buraya kaçtım.yeni fark etti kızıyo banaaaa
siz napıyonuz.
senacımmmmm kız okuyon heralde bizi özledikkk seniiiii öpüyorum fıstığımmmm.
sudemmmm ablanı gönderdin mi fıstığımmmm Allah kavuştursun gari.

kızlar ben de müsli aldım bu hafta akşma yemeklerinde yicemmm 67 olayım artıkkkkkk.doğuum öncesine dönmüşolucam böylece.

ahanda sudemim gelmiş nasılsın canımm
canım msn yi yapmaya fırsatım yo inanki yüklüyorum zaten bilgisayarında var diyo bütün proğramlara bakıyorum yok nerde anlamadım pekde anladığım sayılmazya zatenartık bi bilene soracaz
senanın olmaması ne kötü yediklerimi yazasım gelmiyo iyimii

günlerdir ne istediyse verdiğim sevgili midecim şuan tuhaf tuhaf sesler çıkarıyo acaba bu sefer ne istiyecek.çok sık görüştüğüm bi arkadaşım var çikolata yiyince midemden tuhaf sesler geliyo diyo acayip seviniyomu ne demişti geçen başka bi şeye böyle tepki vermiyomuş. acaba bendedemi böyle bi durum başladı

günaydı arkadaşlar herkeze iyi pazarlar
bir itiradta bulunacam
dünkü yediklerim sabah yumurta salatalık peynir zeytin şekersiz 2 bardak çay gün içerisinde 2 lt su öğlen elma
2 gb börek yapmıştm 3 tane börek
akşam 3 kanat ve yine arada böereğe dayanamadım yedim
pişmanım şimdi çok yedim şu saate kadar açım şidi telafi ediyorum bugün yemicemmm çünkü börek bitti

böyle cici şeyler yaparsan olacağı bu.evdekileri düşünüp yapıyosan ona göre sayılı yap bence sana kalmayınca sorun olmaz istesende.ben ne yemek yapacaksam hem öyle ayarlarım.çok çok nadirdir yaptığım şeyin 2 . öğüne kalması.her seferinde taze yemek pişiririm.yanlışlıkla biri gelse aç kalır anlıcan yumurtaya talim eder

bende varım,benide eklermisiniz,başlangıç 76.4,geçen hafta 76.4,bu hafta75.1,giden 1,3,hedef 65 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…