bebikim senin iştah maşallah yerinde yada benim gözler bozuk bişi göremiyorumBugün önümde antep fıstıklar pideler tatlılar fln kol geziyor ama hiçbirini miğdeme almıyorum..
Yasak Kardeşim Giremezsiniz, Tadilat Nedeniyle bu miğde size kapalı ..NAŞŞŞ
İyiyiz canım.Geçmiş olsun.Saçlarını sevmişsindir umaırm hehe :) Bu arada kilo alma da gerisi mühim değil
tünaydın kızlaaarr... giremiyorum cok sürekli yatıyorum, su regl olayı her ay mahvediyo beni böyle
dünkü menümü yazıyım size hemen..
sabah
2 tane kücük ızgara sosis
yarım kk pınar beyaz light
ceyrek kk light kasar
yarım domates
1 ck tahin pekmez
2 dilim tam bugday ekmeği
öğle
2 ızgara kasap köfte
2 yemek kaşığı patlıcam yemegi
ara
1 dilim bugday ekmegi üzerine tahin pekmez ( reglim ya cnm cook tatlı istiyo :) )
aksam
2 yk müsli
2 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı yagsız süt
menüm nasılmış sizceee
tartıda regl dönemim olmasına ragmen güzellll rakamlar görüyorum ama sölemem
Bugün önümde antep fıstıklar pideler tatlılar fln kol geziyor ama hiçbirini miğdeme almıyorum..
Yasak Kardeşim Giremezsiniz, Tadilat Nedeniyle bu miğde size kapalı ..NAŞŞŞ
kizlar 3 hafta sonra falan annemlere gidicem... anneme en son ,,beni bidaha görüsünüzde zapzayif olucam,, demistim
annemde takmisti benim kilolara... o yüzden bu 3 hafta icinde acil biseyler yapmam gerekiyo
yine tembellik var spor konusunda ama napalim dayanicam mecburen
ayyy her anne mi aynı olur
benimki de beni gördüğünde kilo konusunu açmadan duramıyo
iyiliğimizi düşünüyolar tamam da moral bozuluyo yaniiii
kizlar 3 hafta sonra falan annemlere gidicem... anneme en son ,,beni bidaha görüsünüzde zapzayif olucam,, demistim
annemde takmisti benim kilolara... o yüzden bu 3 hafta icinde acil biseyler yapmam gerekiyo
hemde nasil bozuluyo
cok kilo almissin simdiden vermeye calis yoksa sonra zor verirsin demeden duramiyo
gerci hakli kadincagiz ama almak kolayda vermek cok zor anacimmm
verirsin canım akşamları müsliyi ye 3 haftada 5 kilo versen o bile fark eder ben 1 haftada 2.8 verdim bana bile aaaaa sen kilo vermişsin dediler :)))
verirsin canım akşamları müsliyi ye 3 haftada 5 kilo versen o bile fark eder ben 1 haftada 2.8 verdim bana bile aaaaa sen kilo vermişsin dediler :)))
senin kilon çok değil gibi geldi bana
boyun kaç gerçi onu bilmem de
ben 70lerde olsam fena olmam heralde galiba
benim durumum daha fena
boy da kurtartmıyo artık
bebikim senin iştah maşallah yerinde yada benim gözler bozuk bişi göremiyorumsendeki bu iştah durumu hep böyle devam ederse ilerde yine bu topikte boy gösterebilirsin gibime geliyor.
boyum 1.65
ya bakinca cokta kilolu gözükmüyorum ama yinede 53ten 73e cikinca insanin morali bozuluyor bide etraftakilerde rahatsiz ediyo cok kilo almisin diye
Evet tatlım çok iştahşıyım bana böyle sabit bi 1 yıl kadar lazım ki iştahım dursun..O yüzden ben az yiyeyim moduna giremiyorum dolayısıyla tamamen yasak çünkü biliyorum tadını alırsan gözüm birşey görmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?