70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün önümde antep fıstıklar pideler tatlılar fln kol geziyor ama hiçbirini miğdeme almıyorum..
Yasak Kardeşim Giremezsiniz, Tadilat Nedeniyle bu miğde size kapalı ..NAŞŞŞ

Bugün önümde antep fıstıklar pideler tatlılar fln kol geziyor ama hiçbirini miğdeme almıyorum..
Yasak Kardeşim Giremezsiniz, Tadilat Nedeniyle bu miğde size kapalı ..NAŞŞŞ
bebikim senin iştah maşallah yerinde yada benim gözler bozuk bişi göremiyorum sendeki bu iştah durumu hep böyle devam ederse ilerde yine bu topikte boy gösterebilirsin gibime geliyor.

işlerimi halletim bi iki bişi kaldı ama mola zamanı şincikk

size bugün ki menümü yzayım nasıl olmuş diyin bakem bana

kalkınca
1 bardak su

kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
peynirli yağsız omlet
4 zeytin
örgü peynir
ekmek kızartmıştım üzeirne biraz tereyağ sürdüm dayanamadım
açık şekersiz çay

arada
limonlu form çayı

öğlen

patlıcan közledim ocakta off mis gibi
sarımsaklı yoğurtla salata gibi yedim
4 yk makarna

arada
çay içerim yine

akşam
tabisi müsliiiii
yatmadan 1 meyve yerim

kaç gündür su içmeidğim için vücut baya susuz kalmış
çok su içtim şimdiye kadar
aynen devam

tünaydınnn canım bende cumadan beri yatıyorum sancılı oluyorum ben agrı kesici igneyle ayakta duruyorum her ay (( inşallah bende bu hafta güzel rakamlar görürüm:)))

kizlar 3 hafta sonra falan annemlere gidicem... anneme en son ,,beni bidaha görüsünüzde zapzayif olucam,, demistim
annemde takmisti benim kilolara... o yüzden bu 3 hafta icinde acil biseyler yapmam gerekiyo
yine tembellik var spor konusunda ama napalim dayanicam mecburen

ayyy her anne mi aynı olur
benimki de beni gördüğünde kilo konusunu açmadan duramıyo
iyiliğimizi düşünüyolar tamam da moral bozuluyo yaniiii

ayyy her anne mi aynı olur
benimki de beni gördüğünde kilo konusunu açmadan duramıyo
iyiliğimizi düşünüyolar tamam da moral bozuluyo yaniiii

hemde nasil bozuluyo
cok kilo almissin simdiden vermeye calis yoksa sonra zor verirsin demeden duramiyo
gerci hakli kadincagiz ama almak kolayda vermek cok zor anacimmm

verirsin canım akşamları müsliyi ye 3 haftada 5 kilo versen o bile fark eder ben 1 haftada 2.8 verdim bana bile aaaaa sen kilo vermişsin dediler :)))

hemde nasil bozuluyo
cok kilo almissin simdiden vermeye calis yoksa sonra zor verirsin demeden duramiyo
gerci hakli kadincagiz ama almak kolayda vermek cok zor anacimmm

senin kilon çok değil gibi geldi bana
boyun kaç gerçi onu bilmem de
ben 70lerde olsam fena olmam heralde galiba

benim durumum daha fena
boy da kurtartmıyo artık

verirsin canım akşamları müsliyi ye 3 haftada 5 kilo versen o bile fark eder ben 1 haftada 2.8 verdim bana bile aaaaa sen kilo vermişsin dediler :)))

1 haftada iyi vermissin cnm yaaa... her aksam sadece müslimi yiyorsun?
ya müsliyi bi ara gidip alayim bari yaa hep aklima geliyo ama sonra unutuyorum aslinda nedense sevmiyorumda ama katlanicaz artik

senin kilon çok değil gibi geldi bana
boyun kaç gerçi onu bilmem de
ben 70lerde olsam fena olmam heralde galiba

benim durumum daha fena
boy da kurtartmıyo artık

boyum 1.65
ya bakinca cokta kilolu gözükmüyorum ama yinede 53ten 73e cikinca insanin morali bozuluyor bide etraftakilerde rahatsiz ediyo cok kilo almisin diye

bebikim senin iştah maşallah yerinde yada benim gözler bozuk bişi göremiyorum sendeki bu iştah durumu hep böyle devam ederse ilerde yine bu topikte boy gösterebilirsin gibime geliyor.

Evet tatlım çok iştahşıyım bana böyle sabit bi 1 yıl kadar lazım ki iştahım dursun..O yüzden ben az yiyeyim moduna giremiyorum dolayısıyla tamamen yasak çünkü biliyorum tadını alırsan gözüm birşey görmez

bu arada annemlere öyle dedikten sonra.. hayatta senin zayiflicani zannetmiyorum böyle kalirsin sen demisti ama kesin beni gaza getirmeye calisti ama iyide etti valla annemin gazina geldim göstercem ona kendimi
:76::76:

boyum 1.65
ya bakinca cokta kilolu gözükmüyorum ama yinede 53ten 73e cikinca insanin morali bozuluyor bide etraftakilerde rahatsiz ediyo cok kilo almisin diye

5-6 kilo versen toplanırsın canım
sen akşamları müsli ye bak 3 hafta boyunca faydasını görürsün

bende çok kilo aldım evlendiğimden bu yana
annemin bi komsşusu uzaktan görmüş de
gözde hamile mi demiş
çok canım sıkılmıştı o lafa

vayyyttt 55mi olcan kizz bana bak benden önce 55 olayim deme sakin ha

selam bende katılıyorum aranıza gençliğimin baharında üstüme yapışan kilolardan kurtulmak istiyorum artık yeter diyorum sorunum tatlı krizi :2: ve yeni lezzetler denemek :) deneme işte diyorum kendi kendime ama sıkılınca mutfakta buluyorum kendimi :) bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…