70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen..beni gören herkez zaten hamile zannediyo ya
yok hamile degilim diyorum inanmiyorlar bize sürprizmi yapicaksin yoksa diyorlar yahu ben elaleme ne sürprizi yapayimki
Allahim yarabbim yaaaa

ama dediginiz gibi müsliyi biran önce alip yemeye basliyim her aksam insallah dedigin gibi 5-6 kilo verebilirim.. ideal kilom 68miss hic yoktan ideal kiloma ulasayimda o bile yeter

vayyyttt 55mi olcan kizz bana bak benden önce 55 olayim deme sakin ha

55 olcam tatlım yaa neyim eksik benim victoria's secret mankenlerinden eheh :))
çok zayıf vücut seviyorum ben birde o yüzden kendimi film modunda hissediyorum...Şimdi öğle mamamı yedim akşam 6 da müslimi yicem
Senden önce 55 olabilirim aslında bu benim aldığım kilolar süpriz yumurta kiloları olduğu için haftada 2-3 gidiyor, yetişiyorum çabucak tabi kaçamak yapmazsam ve spora devam edebilirsem

ayyy herkes hedefine ulaşsın bir an önceeee

1 haftada iyi vermissin cnm yaaa... her aksam sadece müslimi yiyorsun?
ya müsliyi bi ara gidip alayim bari yaa hep aklima geliyo ama sonra unutuyorum aslinda nedense sevmiyorumda ama katlanicaz artik

evet canım her akşam müsli yedim sabahlarıda specal-k yedim öglenleri sadece yemek yedim oda sebze yemegi felan sende dene bakalım :))

tabiii canimm yaaa neyin eksik neyimiz eksik
insallah herkez hedefine ulasabilir
ah bide ben verebilsem öle 2-3 kilo
ama müsliye taktim ben bugün pazar olmasa hemen cikip alicamdaa mecbur bekliyorum artik

Son düzenleme:
evet canım her akşam müsli yedim sabahlarıda specal-k yedim öglenleri sadece yemek yedim oda sebze yemegi felan sende dene bakalım :))

hmmmm...specal-k dedigin corn flakesmi cnm??
eger oysa süper ya cok severim... öglenleride sebze tam benlik sebze yemeklerine bayilirim
aksamlarida müsli yedimmi artik deymesin kimse bana 3 haftada 3-4 kilo veririm ben
tabi insallahhh

boyum 1.65
ya bakinca cokta kilolu gözükmüyorum ama yinede 53ten 73e cikinca insanin morali bozuluyor bide etraftakilerde rahatsiz ediyo cok kilo almisin diye

ayyy aynen bende senin gibiyim canım benim boyum senden 2 cm kısa ..bende kızımdan önce 50 lerdeyken şimdi 75 oluncacanımı da sıktıkları iyi oldu zaten..gaza geldim vericem işte..

sena o banlanma pahasınada olsa diceni der yani yapacak bişi yok olan olmuş dedimya.cuma öğlen 1 de biticekmiş cezası.bildirim eyetişiyo anlıcanız
hehe

gitti artık totoşumun üzerine oturup sizlen sohbet edebiliyorum.dun sabah postaladım.hayırlısı cvancazım 1-2 sene sonrayı bulur görüşmemiz.ama beni çok yordu çok naz yaptı yaaa...

kızlar ben de müsli aldım bu hafta akşma yemeklerinde yicemmm 67 olayım artıkkkkkk.doğuum öncesine dönmüşolucam böylece.
maşş kız

balım hallet sen msn ni ya yenı kılonu özelime yazsana çatlattın beni

mujgan canım benide unutmuşsun.

yazayım:

başlangıç kılom: 77.6

geçen hafta 3 haftalıgına felan ayrılmıştım.ayrıldığımdaki kılom) 72.8

bu hafta: 72.5

toplam giden:5.1 kılo

bu hafta giden:300 gram

hedef:68

işte buna bi çare araman lazım genç yaştayken.yoksa rüyalar gerçek olmaz dimi.bende akisne canım çekmez gözümün önünden bişi geçmez önümde ister bal badem ye hiç canım çekmez ama gel gelelim bazen öyle bişey oluyoki yedikçe yiyesim geliyo yedikçe acıkıyorum bu durum zaten 1 hafyatı falan geçti ohh gelsin gerisi oluyor senin gibi çok kısa sürede çok kilo alabiliyorum.bununda nedeni seninde olduğu gibi daha önce aşırı kilolu olmuş olmamaz.bedenimizin esneme payı mevcut kahretsin kim yedirdi bizi küçükken :84::84::84:

Müjgan kim hatayım müge ben ahaha
:))
aman sen anla işte san adiyo mü' sü tutmuş sonuçta

yaa sen beni yanlış anladın :26: Aklıma gelmiyor hayatım yiyorlar gözümün önünde onu demek istedim

yaa sen beni yanlış anladın :26: Aklıma gelmiyor hayatım yiyorlar gözümün önünde onu demek istedim
bende diyomki bugün canın çekmez çünkü kafaya koyduğun bi amacın var ama yarın bu amaç giderek gücünü kaybedecek 3 gün 3 ay belki 3 yıl bi yerde kopcak ipler.bu yüzden buna göre hayatını düzene koymalısın hazır çatır çutur çıtır bi kızkene

bende müzmin izinliyim ah burda göbeğimi sallaya sallaya gülemiyoprumya bari avatarım gülsün bol bol

ayyy aynen bende senin gibiyim canım benim boyum senden 2 cm kısa ..bende kızımdan önce 50 lerdeyken şimdi 75 oluncacanımı da sıktıkları iyi oldu zaten..gaza geldim vericem işte..

ver canim yaa hep beraber verelim iste kurtulalim su kilolardan
hem kilolardan hem canımızi sıkmalarindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…