5-6 kilo versen toplanırsın canım
sen akşamları müsli ye bak 3 hafta boyunca faydasını görürsün
bende çok kilo aldım evlendiğimden bu yana
annemin bi komsşusu uzaktan görmüş de
gözde hamile mi demiş
çok canım sıkılmıştı o lafa
vayyyttt 55mi olcan kizz bana bak benden önce 55 olayim deme sakin ha
1 haftada iyi vermissin cnm yaaa... her aksam sadece müslimi yiyorsun?
ya müsliyi bi ara gidip alayim bari yaa hep aklima geliyo ama sonra unutuyorum aslinda nedense sevmiyorumda ama katlanicaz artik
55 olcam tatlım yaa neyim eksik benim victoria's secret mankenlerinden eheh :))
çok zayıf vücut seviyorum ben birde o yüzden kendimi film modunda hissediyorum...Şimdi öğle mamamı yedim akşam 6 da müslimi yicem
Senden önce 55 olabilirim aslında bu benim aldığım kilolar süpriz yumurta kiloları olduğu için haftada 2-3 gidiyor, yetişiyorum çabucaktabi kaçamak yapmazsam ve spora devam edebilirsem
ayyy herkes hedefine ulaşsın bir an önceeee
evet canım her akşam müsli yedim sabahlarıda specal-k yedim öglenleri sadece yemek yedim oda sebze yemegi felan sende dene bakalım :))
boyum 1.65
ya bakinca cokta kilolu gözükmüyorum ama yinede 53ten 73e cikinca insanin morali bozuluyor bide etraftakilerde rahatsiz ediyo cok kilo almisin diye
hehesena o banlanma pahasınada olsa diceni der yani yapacak bişi yok olan olmuş dedimya.cuma öğlen 1 de biticekmiş cezası.bildirim eyetişiyo anlıcanız
gitti artık totoşumun üzerine oturup sizlen sohbet edebiliyorum.dun sabah postaladım.hayırlısı cvancazım 1-2 sene sonrayı bulur görüşmemiz.ama beni çok yordu çok naz yaptı yaaa...slmm çıtırlarr.koşuşturmalı bir günden merhaba herkese.sabah 7 de kalktım yazılı sorularını hallettim sonra kahvaltı temizlik.eşim odada bebişe bakıyodu iş yapıyorum diye ben de bitirip buraya kaçtım.yeni fark etti kızıyo banaaaa
siz napıyonuz.
senacımmmmm kız okuyon heralde bizi özledikkk seniiiii öpüyorum fıstığımmmm.
sudemmmm ablanı gönderdin mi fıstığımmmm Allah kavuştursun gari.
maşş kızkızlar ben de müsli aldım bu hafta akşma yemeklerinde yicemmm 67 olayım artıkkkkkk.doğuum öncesine dönmüşolucam böylece.
balım hallet sen msn ni ya yenı kılonu özelime yazsana çatlattın beniahanda sudemim gelmiş nasılsın canımm
canım msn yi yapmaya fırsatım yo inanki yüklüyorum zaten bilgisayarında var diyo bütün proğramlara bakıyorum yok nerde anlamadım pekde anladığım sayılmazya zatenartık bi bilene soracaz
senanın olmaması ne kötü yediklerimi yazasım gelmiyo iyimii
mujgan canım benide unutmuşsun.
yazayım:
başlangıç kılom: 77.6
geçen hafta3 haftalıgına felan ayrılmıştım.ayrıldığımdaki kılom) 72.8
bu hafta: 72.5
toplam giden:5.1 kılo
bu hafta giden:300 gram
hedef:68
işte buna bi çare araman lazım genç yaştayken.yoksa rüyalar gerçek olmaz dimi.bende akisne canım çekmez gözümün önünden bişi geçmez önümde ister bal badem ye hiç canım çekmez ama gel gelelim bazen öyle bişey oluyoki yedikçe yiyesim geliyo yedikçe acıkıyorumEvet tatlım çok iştahşıyım bana böyle sabit bi 1 yıl kadar lazım ki iştahım dursun..O yüzden ben az yiyeyim moduna giremiyorum dolayısıyla tamamen yasak çünkü biliyorum tadını alırsan gözüm birşey görmez
aman sen anla işte san adiyo mü' sü tutmuş sonuçtaMüjgan kim hatayım müge ben ahaha
:))
yaa sen beni yanlış anladın :26: Aklıma gelmiyor hayatım yiyorlar gözümün önünde onu demek istedimişte buna bi çare araman lazım genç yaştayken.yoksa rüyalar gerçek olmaz dimi.bende akisne canım çekmez gözümün önünden bişi geçmez önümde ister bal badem ye hiç canım çekmez ama gel gelelim bazen öyle bişey oluyoki yedikçe yiyesim geliyo yedikçe acıkıyorumbu durum zaten 1 hafyatı falan geçti ohh gelsin gerisi oluyor senin gibi çok kısa sürede çok kilo alabiliyorum.bununda nedeni seninde olduğu gibi daha önce aşırı kilolu olmuş olmamaz.bedenimizin esneme payı mevcut kahretsin kim yedirdi bizi küçükken :84::84::84:
bende diyomki bugün canın çekmez çünkü kafaya koyduğun bi amacın var ama yarın bu amaç giderek gücünü kaybedecek 3 gün 3 ay belki 3 yıl bi yerde kopcak ipler.bu yüzden buna göre hayatını düzene koymalısın hazır çatır çutur çıtır bi kızkeneyaa sen beni yanlış anladın :26: Aklıma gelmiyor hayatım yiyorlar gözümün önünde onu demek istedim
Müjgan kim hatayım müge ben ahaha
hehe ben seni hep müjgan sanıyodum müge miydin hahaaMüjgan kim hatayım müge ben ahaha
evli barklı kadınsın falan fallanmış seninbi türk kayfesi yapıyım kendime
miiiss gibi ohh
bi de fal bakan olaydı
ayyy aynen bende senin gibiyim canım benim boyum senden 2 cm kısa ..bende kızımdan önce 50 lerdeyken şimdi 75 oluncacanımı da sıktıkları iyi oldu zaten..gaza geldim vericem işte..
evli barklı kadınsın falan fallanmış senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?