70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar mesajımdada zaten dikkatli okuduğunuzda kaçırmamanız gereken bir şey var kalıcı olmam hep birlikte bi alt guruba geceriz diyorum ... anlayacağınız grupla ilgili bi durum yok laıcı olmak istemediğim şey kilomm :95: sanırım anlatabildim :D :71:

ayrıca hoşbulduk :17:

KALICI OLMAK İSTEMEDİĞİM ŞEYYYYY KİLOM

arkadaşlar bu ne ki anlayamadım herkes aynı tepkiyi veriyor ama mesajı tam okuyup anlayan yok ...
işte hepimiz aynı şeyi anladık sen yanlış kelimeleri seçtiğin için.:63:hem biz önce şiddete nekadar dayanıklı olduğunu ölçüyoruz :60: ilerde burda sıkı bi eğitime tabi tutulacaksın bakalım başarabilecekmisin :47:

ben bu hafta hiç tartılmadım ne bilim tartılmak istemedim kilo verdiğimin farkındayım ama ya vermediysem ya bana öyle geliyosa korkusundan ama artık yarın o korkuyu atmam lazım bide kızlar reglimin ikinci günü daha bitmesine 8 gün var hala göbeğimde ve göğsümde şişlik var tartıya çıkınca neyi dikkate almam lazım bir buçuk kadarını eksik mi söyleyeyim nasıl yapayım

estafurullah bizim grupta öyle kapıda kimse kalmaz başımzın üstünde taşırız. siz çok kalıcı olmam inşallah dediğiniz için biz de öyle cevap verdik. biz burda sadece cuma günleri bildirim vermek ya da yemeklerimizi yazmak için girmiyoruz. Dertlerimizi mutluluklarımızı da paylaşıyoruz :1:
hiç tanımadığım ülkenin hatta dünyanın başka yerlerinden arkadaş oluyoruz.
kısacası kanıksanık birbirimizi alıştık
ben eşim evde olduğunda buraya giremediğim zaman eşime kızıyorum o da anlıyor al al da bak kulübüne diyor.

ben bu hafta hiç tartılmadım ne bilim tartılmak istemedim kilo verdiğimin farkındayım ama ya vermediysem ya bana öyle geliyosa korkusundan ama artık yarın o korkuyu atmam lazım bide kızlar reglimin ikinci günü daha bitmesine 8 gün var hala göbeğimde ve göğsümde şişlik var tartıya çıkınca neyi dikkate almam lazım bir buçuk kadarını eksik mi söyleyeyim nasıl yapayım
yo tartıldığında çıkan kiloyu söylemelisin.bazı larında bu dönemde 1-2 kilo farkederken kiminde 100-200 anca farkediyo buna kesin bi değer veremeyiz.:68: sonuçta yanlış ilerlemediğinin farkında olman ve çıkan değer ne olursa olsun karşılığını bu hafta olmasada haftaya fazlasıyla alacağını kendine söylemeli moralini bozup büyük beklentiler içerisine girmemelisin.sonuçta herkesin düzeni farklı burda metabolizması gün içerisindeki aktiviteleri.:63: bu yüzden sadece doğru olanı yapıyorum ve sonunda başarılı olacağına inan :69:

işte hepimiz aynı şeyi anladık sen yanlış kelimeleri seçtiğin için.:63:hem biz önce şiddete nekadar dayanıklı olduğunu ölçüyoruz :60: ilerde burda sıkı bi eğitime tabi tutulacaksın bakalım başarabilecekmisin :47:

:43: :43: :43: ama ama ben böle psikolorcimi bozarsanız diyeti bozarımmm :43: :43: :43::53:

şaka bir yana arkadaşlar dediğim gibi dilerim bu grubunda desteğiyle kilolarımdan kurtulurum :D

:43: :43: :43: ama ama ben böle psikolorcimi bozarsanız diyeti bozarımmm :43: :43: :43::53:

şaka bir yana arkadaşlar dediğim gibi dilerim bu grubunda desteğiyle kilolarımdan kurtulurum :D
hep destek tam destek var bu grupta.yatak odana kadar gireriz bekarsan evli çocuksuzsan hamile bırakmadan yollamıyoruz :60::60: çok işlevsel bi topikimiz var :27:

hep destek tam destek var bu grupta.yatak odana kadar gireriz bekarsan evli çocuksuzsan hamile bırakmadan yollamıyoruz :60::60: çok işlevsel bi topikimiz var :27:

:60: çok teşekkürler. bu arada 2 aylık evliyim çocuk için biraz zaman verirseniz sevinirim . ayrıca eşim 2 saat sonra eve gelecek ve ben o gittiğinden beri forumdayım :D

burda olduğum için mutluyum ve inanıyorum bu sefer kilolar gidecek :D

hiç gidesim yok görüşmek üzere :5:

hava durumuna bakim dedim bide ne görim etilerde patlama olmuş :53::53: bela okumak vs bile geçmiyor içimden.rabbim insanlara insanlık birazda akıl fikir versin istiyorum. :50: akıldan vicdandan yoksun insanların yapabileceği şeyler bunlar yazık çok yazık :95:

Son düzenleme:
:60: çok teşekkürler. bu arada 2 aylık evliyim çocuk için biraz zaman verirseniz sevinirim . ayrıca eşim 2 saat sonra eve gelecek ve ben o gittiğinden beri forumdayım :D

burda olduğum için mutluyum ve inanıyorum bu sefer kilolar gidecek :D

hiç gidesim yok görüşmek üzere :5:
aha taze gelin :64: bi yastıkta kocayın inşallah.acelemiz yok sen bi zayıfla mezuniyetini bi bebekle taçlandıracağız :60:

bu arada bugün yediklerimi yazayım

uyanır uyanmaz iki bardak su

kahvaltı bir tam simit bir tane küçük karper, bir kesme şekerli çay

ara 9 adet fındık

öğle ezogelin çorbası bir kaseden az ,4 kaşık kadar kıymalı bezelye ,bir çerez tabağı büyüklüğünde kasede yoğurt ,bir küçük tabakta salata

arada 6 adet yenidünya yicem:56:

akşam bir parça tavuk salata ve iki kaşık kadar yoğurt

ara 3 adet kayısı

yatarkende 1 çay bardağı yarım yağlı süt

şimdiye kadar 2 litre su içtim şimdi bi yeşilçay alıcam kendime şekersiz

çok abartmamışım değilmi kızlar fazla olan yememem gereken bişi varmı :78::77::17:

Son düzenleme:

aha taze gelin :64: bi yastıkta kocayın inşallah.acelemiz yok sen bi zayıfla mezuniyetini bi bebekle taçlandıracağız :60:

çok yaşa e mi hiç güleceğim yoktu :9::9::9:

bu arada bugün yediklerimi yazayım

uyanır uyanmaz iki bardak su

kahvaltı bir tam simit bir tane küçük karper, bir kesme şekerli çay

ara 9 adet fındık

öğle ezogelin çorbası bir kaseden az ,4 kaşık kadar kıymalı bezelye ,bir çerez tabağı büyüklüğünde kasede yoğurt ,bir küçük tabakta salata

arada 6 adet yenidünya yicem:56:

akşam bir parça tavuk salata ve iki kaşık kadar yoğurt

ara 3 adet kayısı

yatarkende 1 çay bardağı yarım yağlı süt

şimdiye kadar 2 litre su içtim şimdi bi yeşilçay alıcam kendime şekersiz

çok abartmamışım değilmi kızlar fazla olan yememem gereken bişi varmı :78::77::17:
maşallah menün çok güzel :nazar: şuan bende balkondayım ve buram buram simit kokmakta :59:

çok yaşa e mi hiç güleceğim yoktu :9::9::9:
aaa sen beni bul bu durumlarda hiç gülücen yoksa bile olur :27:

selam kızlar nasılsınız bugün igne hastane derken giremedim neyse neler yapıyosunuz :16:
hayırdır canım gecmıs olsun:69:
hava durumuna bakim dedim bide ne görim etilerde patlama olmuş :53::53: bela okumak vs bile geçmiyor içimden.rabbim insanlara insanlık birazda akıl fikir versin istiyorum. :50: akıldan vicdandan yoksun insanların yapabileceği şeyler bunlar yazık çok yazık :95:
yıne mı yaa :53::14:bende bakayım bı neler olmus .ben okuyum senın yerıne bela onlara:47::47::47:

hoşgeldin :34:

bugün sabah : 1 dilim ekmek 1 kk kaşar domates salatalık ve form çay

öğlen : 3 kaşık tavuk sote 1 kaşık pilav 1 kepçe çorba ve bugün tartıldım kızlar

75den 73.2 geldim sabahhh :32: :32: :32: çook mutluyum karnım çıkmıyo artık pantolonlar az az bol geliyo :62:

hayırdır canım gecmıs olsun:69:

yıne mı yaa :53::14:bende bakayım bı neler olmus .ben okuyum senın yerıne bela onlara:47::47::47:

hoşgeldin :34:

saol cnm yaaa biraz rahatsızım bu aralar doktor prnesilin vermişt i vuruldum daha sonra 2 gün ara verdim şimdi tekarar başladı agrılarım dewam ignelere anlıacan :5:

jelibonibon sen jelibonu çok mu seviyosun he bu arada hoşgedlin aramıza çok eğlencelidir bizim grubumuz kiloları vermedende göndermeyiz seni merak etme:9:

Back
X