70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi bakalım kop gel benım yerımede kop gelin ayakkabısının altına adını yazmayı unutma darısı sana bakalım teeezz zamanda inşallah

koptum geldim wallaaaah
cumartesi yazcazzz ayakkabıya isimlerimizziiii
amin cnmm inşallaaaahhh

brawo sizee ya varya kızlarr siz böyle güzel güzel kilolar veriyorsunuz ya hanii..sanki o kiloları size ben verdiriyormuşum gibi çok mutlu oluyorumm halbuki uqraşan yemiyen sizlersiniz bana noluyosaa :82:

sayendeee örtmeniiim, bizde cokkkk mutluyuzzzz
canım beniiim öperimm çeniiii

başlangıç: 90
geçen hafta: 61.5
bu hafta: 61.3
giden/gelen: 200 gr
toplamda giden: 28.700 kg
hedef..:55

Günaydın kızlar...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler....
Eski arkadaşlar hepiniizi çok özledim...
Umarım herkesler iyidir.

Bugün cuma... Cumanız mübarek olsun kızlar...
Bu cuma günü hayırlı haberler alırız inşallah..
Kızkardeşimin nikahını yaptık geldik...
Çok güzel bir gelin olmuştu.
Evini de avandard tarzda döşemiş...
Beyaz pembe...
Allah bir yastıkta kocatsın
Küçük bir ameliyat geçirdim bu arada..
bakıcı arayışlarım hala sürüyor...
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...

Kiloma pek dikkat etmedim.
Tartım da bozuldu kızlar bu arada...
En son hafızamda kalan rakamı yazıyorum bu sebeple...

Hepinizi öpüyorum..
Benim sıpalar kalkar şimdi...

canım dünkü olaydan dolayı tartıştıysanız sinirle söylenmiş şeylerdir

yo hayır olaylar daha farklı boyutlara geldi arkadaşı askere gidicekmiş meğer eve gelmiş ben annemlerde olduğum için haberim yok sonra bana telefon açtı 9-9:30 gibi evdeyim gel diye bende amcamın yanınada bi uğrayayım dedim malum hasta hemen tam o saatte evde olucaktım aradım cnm geliyorum ben diye bana gelme dedi arkadaşlarıyla evdeymiş o hazırlığı falan da evde yapıyomuş çok önem verdiği bi insan askere gidiyo ya bende dedimki neden gelmeyeyim biz alkol alıyoruz gelme dedi o sinirle zıkkım iç inş. dedim ve kapattım sonra o sinirle tekrar tekrar aradım ama açmadı en sonunda açtı ya bide seninle mi uğraşıcam zaten burda dertliyim ben en sevdiğim insanı askere yolluyorum bana destek olmuyosun da köstek oluyosun seninle uğraşamam dedi artık bu saatten sonra onunla beraber olamam evdekilere hiçbişi söylemedim nasıl söyliceğimide bilmiyorum ailem çok kızar bu yaptığınnı duyarsa hiç içmezdi ben onu dini bilgisi tam bi insan olduğu için sevmiştim halbuki ama o naptı beni alkole ve arkadaşına tercih etti bu kadar basit oldum gözünde

HATIRLATMA
arkadaslar lütfen kilo cizelgemi simdilik dikkate almayin yaparken baya zorlanmistim,yanlis eklemisim kilomu yani orda 79 görünüyor bende düzeltmedim zaten haftaya o kiloya ulasirda gecerim bilee..500 gram,dedigin nedirki

fıstıkımm ben 28 martta başladımm , tam 2 ay olmuş...

1. ay 6,8 kilo werdim süülemesi ayıp
tam yerleşmemişti kilolar ama, 75i görmemle diyete girmem bir olduu

2. ay 2,5 kilo gitti ama sağlıkk olsun, yawaş olsuuun kalıcı olsuuuuun

teşekkür ederiiim cnm, daha fazlalarını sen wer inşallaaah

boyun boyuma uygunsaaaa Allahın emri Peygamberin kavliyle seni kendime rakip istiyorum ezft

çok tatlısın yaşımızda boyumuzda uygun ama 3 rakiple ne yaparım bilmiyorum o zaman şöyle yapalım ben filiz 1.60 boyundayım kocamın değimiyle gül dalı boyu 70.9 kilodayım hedefim 60 ama ilk hedefim 68 aşamalı hedef koyarım her zaman

seni özlediiimmmmmm
geçmiş olsunnnnnn cnm benim, nasılsın şimdiiii

canım benim hoşgeldin. özledik yaw
allah kardeşininin mutluluğunu daim etsin inşallah hayırlı olsun
ne operasyonu canım geçmiş olsun

selam canim bende 90la basladim acaba seninn gibi 60lari görürmüyüm benimde hedefim ayni canim..kutluyorum seni nasil verdin onca kiloyu anlatirmisin biraz istersen özelimede yazabilirsin..senin gibi basarmis olan insanlarin deneyximlerini bizimle paylasmasi bize hem umut verir hem cesaret,hemde bilgi ediniriz..amacina biranönce ulasman dilegiyle hoscakal

canım öle her kavga ettiğinizde boşanma kelimesi güzel değil bu evliliği yıpratır şimdi oda sende sinirlisiniz bu tür konuşmanız normal ama siniriniz geçince herşey düzene girer merak etme daha dün diyordun eşim beni seviyor diye hemen bir gündemi bitti sevginiz yapma hadi bakalım sakin olun boşanmak öle kolay değil şimdi ayrı olduğunuz için yıpranıyorsunuz inşallah en kısa zamanda eşin yanına gelirde herşey rayına oturur

günaydın hanımlarr hayırlı sabahlarhayırlı cumalarr
maş.. bu hafta kilo veren verene bütün arkadaşları tebrik ediyorum bende sonunda 1 kilo eksildim öyle hafifledimki bıkmıştım artık gr lardan

başlangıç 81
gçn hfta 73
bu hafta 72
hedefim 68

az kaldı adımı mavii yazdırmayaaaa

Son düzenleme:

canımmmm tebrik ederim, regl döneminde bile eksidesinn gayet güzel bnce takma kafanaa

diyetı bırakmamam için biri bana bişey sölesin.......

çocuklugumdan berı obur bırıyım ve hep çok yedım.

ama son zamanlarda kek,çikolata,gofret,dondurma da dahıl herşeye hasretım okadar az yıyorum ki........

ne ekmek yıyorum,ne reçel,ne hamur....

ama kılo veremıyorum....vucudum nasıl bır dırenişte anlamadım....

1.wc sorunum var.(genelde 3 gunde 1 )

2.regl olcam.

3.karnım 5 aylık hamıle gibi...

ve alerjım oldugu ıcın her gun yemek kaşıgı pekmez içmek zorundayım sanırım o bana kılo aldırıyo yaptıgım dıyet boşa gıdıyo....

evimi karıncalar bastı acil yardım istiyorum...........temızlgıgı yapıp her yerı çamaşır suyuyla sıldıkten 1 saat sonra her yerde karınca bitiyo.............

baş.kılom:77.6

hedef :65

gecen hafta:72.6

bu haft:72.5

gıden :sadece 100 gram

top gıden :5 kılo 100 gram.

ustelık bu hafta 2 kez 1 saat yürüdüm.akşamdan kaytısımı yedım,5 ı bı yerde çayımı ıctım

anladım canım tabi uzakta olduğu için görüşemiyoruz demiştin eve gelip haber vermemesi kötü canım ama bence konuşmalısınız yani ben pek deneyinli değilim 2 senelik eevliyim eşimle böyle bir şey yaşasam ki Allah korusun ben sakinleşince konuşurdum neden böyle davranıyor ne istiyor gibi

günaydın kızlar nasılsınız ben bi geçmişe dalıp geleyim bu arada bildirimimi yapayım

başlangıç 82
geçen hafta:77,5
bu hafta:77
giden:500gr
hedef:55

Son düzenleme:
kızlar günaydın,
kilo bildirimi yapıyorum
başlangıç 76.4
geçen hafta 72.8
bu hafta 71.5
giden/gelen 1.3
toplamda giden 5.1
hedef 65
şükür ki bu hafta güzel kilo verdim ve çoook mutluyum
ama inanın her hafta böyle olmuyo bir hafta 200 gram diğer hafta 1 kilo üstü,aynı şekilde beslenmeme rağmen böyle,ne dirençli bir vücudum var ama dimi
arkadaşlar bu arada cuma dışında pek girip sizle muhabbet edemiyorum iş çocuk ev derken bazen girip okuyup çıkıyorum o yüzden çok üzgünüm ama kalbim sizinle,her hafta cuma olsun diye iple çekiyor her birinizi merak ediyorum naptılar diye
kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyor veremeyenleride gazlayıp haftaya bizi geçmelisiniz diyorum
hepinizi çok öpüyorum

senacim msj yazamiyorum özeline umarim beni burda görürsün iki sefer yazdim canim gecen hafta görmedin ama bu hafta dedigin gibi senanin dikkatine diye yazdim:26:

öncelikle biz senin yanındayız ve sen bu kiloları vereceksin buna inan 100 gr vermişsin olsun zaman geliyor onu bile veremiyoruz hatta alıyoruz. kuru kayısı işe yarıyor canım. regl olacağın için de karnının şişmesi doğal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…