herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar:79::79::79::79:kilo veren herkese kocaman alkışşşşgelsin bildirimlerrrrr
başlangıç:18 nisan 2011
başlangıç kilosu:75.5
geçen hafta:72.2
bu hafta:70.8
giden:1.4
toplamda giden:4.7
hedef 57
kızlar 60 göremedim bi türlü 70 yapıştı bana yaaaa:84::84::84::84:çıtırlar yaşım 25 1.63 boyundayım kilom 70.8 bana ıygun rakip istiyorum varmı talip olannnn
sen ne zaman başlamıştın kuzu yaaaa söylemiştin unuttum:26::26::26:harikasın 10 kilo vermişsin neredeysebaşlangıç : 75 kg
geçen cuma : 67,1
bugün : 65,7
giden : 1400 gr
toplamda giden : 9300 gr
teşekkür edrim canım..nazar değmesin ne güzel kilo vermişsin. rakibi neden istiyorsun?
ben rakip olarak hep kendimi alırım kilo açısından geçen haftayı yani
geçmişi oku oku bitiremedim kızlar..ama eftz arkdaştı galiba..yeni yaşın kutlu olsun,nicayaşlara er sağlık,huzur içindee
hastalra
fıtıklılara allah yarımcınız olsun,şifalar versin sizeeee
sena bendede yılardır bağırsak problemi var,kabızlık ,hemoroid ameliaytıda oldum ama kronikleşti bende galiba,nekadar dikkat etsemde bakıyorum yine kabızım,benim streslede alakalı oluyo malesef:26:tıkanıyorum..yani dieyceğim bende korkuyorum bişey varsa diye arada anormal şeylerde yaşıyorum ,daha önce çektirmedim ama bağırsak,kolon kanseri sinsi ilerlermilş..allah korusun ihmalede gelmeezzartık hastaenelrden bıktım bebek konuusnda gitmekten başak bölümlerede gidesimm yokk anesteziyle olması iyi ben 2kerde endoskopi yaptırdım yıllar önce öldüm yaaa
kızlarrrr ben bildirimimi cumartesi sabah yapsam nasıl olur...zira bu günkü yediklerimi yarına toparlayamam bi bakın bakalıım çokmu abartmışım yaa
sabah kahvaltı yok sadece 1tane biskrem
öğle 5 adet mercimek köfte.:18::18:
2 tane patatesli yağsız siğara böreği
2 dilim peynirli börek
1 porsiyon kaarışık dondurma
akşam 2 dilim ekmek bikaç kaşık menemen
çok pişmanımmm çokkkkkkkk
günaydın kızlarbugün topiği ben açıyorum anlaşılan
işte haftanın beklenen günübildirim günü
başlangıç kilom: 76 :2::2:
geçen hafta: 71.9
bugün: 70.9
giden: 1000gr
toplam giden: 5100 gr
günaydııııınnn çıtırlarrrrrrr
dayanamadım işe gitmeden bildirimimi yapayım dedim
öncesinde kilo veren veremeyen herkese başarılar diliyorum,eninde sonunda ,düşe kalkada olsa hedefimize ulaşıcağız
başlangıç:30.ekim.2010
başlangıç:86
geçen hafta:66.9
bu hafta:65.9
giden:1000gr.
toplam giden:20.1 kg
hedef:60
beden:38-40
boy:1.62
başlangıç : 75 kg
kaptan senanın dikkkatine
diyete başlama tarihi 25 nisan
başlangıç kilo 77.5 kg
geçen hafta 73.8 kg
bu hafta 72 kg
bu hafta giden 1.8 kg
toplamda 5.5 kg
hedef kilo 58 kg
herkese günaydın... hayırlı cumalar.bu hafta kaybım fazla oldu.misafir yoğunluğundan çok yiyemedim sanırım. inşallah düzene girer.hızlı kilo vermek istemiyorum çünkü emziriyorum. bebeciğimin sütü azalmaz umarım.
herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar:79::79::79::79:kilo veren herkese kocaman alkışşşşgelsin bildirimlerrrrr
başlangıç:18 nisan 2011
başlangıç kilosu:75.5
geçen hafta:72.3
bu hafta:70.8
giden:1.5
toplamda giden:4.8
hedef 57
kızlar 60 göremedim bi türlü 70 yapıştı bana yaaaa:84::84::84::84:çıtırlar yaşım 25 1.63 boyundayım kilom 70.8 bana ıygun rakip istiyorum varmı talip olannnn
sen ne zaman başlamıştın kuzu yaaaa söylemiştin unuttum:26::26::26:harikasın 10 kilo vermişsin neredeyse
teşekkür edrim canım..ilk rakip tabiki yine kendim ben 2. arıyorum ya ne bileyim daha heyecanlı olur daha dikkat ederim diye istiyorum:86::86::86::86:
KAPTAN SENANIN DİKKATİNE BU BİR BİLDİRİMDİR
diyete başlama tarihi:16 mayıs 2011
hedef kilo:59
başlangıç kilo:76
geçen haftaki kilo:73
şimdiki kilo:72
giden kilo:1
toplam giden kilo:4
boy:1.75
katanımmm aşk olsun tabiki sevineceksin sen bizim kaptanımızsın :13::13::13:senin şu hareketin olmasageçmiş olsun canım sende ihmal etme yaptır lütfen..ben bu hastalıktan 2 yakınımı kaybettim 2 taneside kurtulmaya çalışıyor..
ben bugün çok kaçırdım 1 gün sonra bildirim yapayım olurmu hiç böyle bişeydikkat edeceaksin kaçırmıcaksın çok çok extra durumlar dışında cumartesi bildirimlere izin vermiyorum cnm
brawo sizeeya varya kızlarr siz böyle güzel güzel kilolar veriyorsunuz ya hanii..sanki o kiloları size ben verdiriyormuşum gibi çok mutlu oluyorumm halbuki uqraşan yemiyen sizlersiniz bana noluyosaa :82:
başlangıç : 75 kg
kızlar biz eşimle ayrılıyoruz dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti artık bu kadar kötü bi insanmıyım ben acabaya zaten doğru dürüst bi evlilik hayatımız olmadı olamadan da bitti napalım böylesi hayırlısıymış yapıcak bişi yokki artık kimle istiyosa onun yanına gidebilir özgür artık
kaptancım senin desteğin tabi grubumuzun da desteği olmasa bu kadar güzel olmaz bence
katanımmm aşk olsun tabiki sevineceksin sen bizim kaptanımızsın :13::13::13:senin şu hareketin olmasaoooooooo o kaçmak yapardık bol bol...tabiki bütün kızların desteği var başta senin ne yazdıysam buraya hiç cevapsız kalmdı herkese teşekkür ederim kızcelerrrr
kızlar biz eşimle ayrılıyoruz dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti artık bu kadar kötü bi insanmıyım ben acabaya zaten doğru dürüst bi evlilik hayatımız olmadı olamadan da bitti napalım böylesi hayırlısıymış yapıcak bişi yokki artık kimle istiyosa onun yanına gidebilir özgür artık
çalsın sazlar oynasın kızlarrrrrr
tebrik ederim canım benim benim sadece 200 gr gitti. sabah da regl oldum ağrım var uf oldum yaaaaaaaaaaa
boyun boyuma uygunsaaaa Allahın emri Peygamberin kavliyle seni kendime rakip istiyorum ezftbak o konuda da sana katılıyorum eşimle iddaamız var bizimde 1 temmuza kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?