70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında kılo bunyeyle,

kemık yapısıyla,sıklaşmayla da ılgılı sen boylarında bı arkadaş var 60 kılo tüy gibi ya aşırı zayıf.

aynı kılo aynı boydakı ınsanlarda bir duramayabılıyo...

mesela ben ne kadar çok versem de kemıklıyım.aşırı zayfı olamam.aılecek bıde ırsi bizde bütün kılolar basenlere dağılmış durumda

haklısın mesela ben 76 kiloyken 40 bedendim gerçi şimdide öyleyim çok hafif bi bolllaşma var sadece elbiselerimde ben 76 yım diyince bana hadi be en fazla 62sindir falan diyolardı ve ben 60 kilo falan olduğumda incecik oluyorum

aşk meyvesinden önce 65 ı görcez inş.canım uykumuzu düzene sokucaz o zamn erken yatıp erken kalkıcaz vaktınde yıycez.

ben öğlencyım 12 den sonra gidip 6 ya dogru gelıyom kafeye gıdersem 7 de felan

inşaaallah mıubarek vakit selalar,ezanalr hürmetine kilolarıda verelimde aşkmeyvelerimiz olsunda..onları ham diye yiyelim sudemmm,ama hiç bitmesin yedikçe tatlılaşsın meyveleirmiz inşaallah..şuan seni tanır gibi okadar duygulandım içten istedimki:29::29:rabbim yardımcımız olsun benim doktor işleir karıştı ,ben ankaralıyım ailem orda bens amsunda canım:69:ankaradan ayrılacakmış dondurlmuşlarla 2.ye geçecektik kafam leylaaaa malesef ama rabbimin bildiği vardır,hayır vardır bundada deyip bukonuyu sonra konuşmak üzere rafa kaldırıyorumm:55:

kızlaar merhaba nasılsınız,
yüz karanız geldi, an itibariyle 84,8 oldum ben nasıl zayıflıycaamm :47:

kızlar biz eşimle ayrılıyoruz dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti artık bu kadar kötü bi insanmıyım ben acaba:43::43::43::43: ya zaten doğru dürüst bi evlilik hayatımız olmadı olamadan da bitti napalım böylesi hayırlısıymış yapıcak bişi yokki:43::43::43::43::43: artık kimle istiyosa onun yanına gidebilir özgür artık :43::43::43::43:
ya çok üzüldüm harbi dünkü olaydan sonramı oldu bu gerçekten acele karar vermeyin olur öyle şeyler hemen bitirmek yersiz bence ii düşünün canım son pişmanlık ele girmez:50:
mesaj sayısı az olduğu için özele yazamıyorum
diyet baslangıç tarihi:17/05/2011
başlangıç:74 (reglydim)
10 gün oldu şuanki kilom 72
hedef kilom : 55
şu kilo çizelgesini birisi hayrına yapıverse çok sevinecem yaaa :64:

yapıverem gülümmm dur bekle benden önce kimse yapmadıysa tabeeeeeeeee özele attım:74:

herkese günaydın biraz geç bir günaydın oldu ama ancak girebildim.
sabah
1 dilim kızarmış ekmek
üzerine ince bir tabaka yağsız peynir
2 zeytin
1 domates
1 bardak şekersiz ama tatlandırı ile çay içtim
1 bardak ta kiraz sapını içtim :)

bu sabah tartı 71.6 gösteriyordu az sonra 30 dk yürüyüş yapacağım birde kollarımda sorun var kalınlar dambıl kaldırıyorum 50 gr lık başladım bakalım ne kadar sürede ne çıkacak ortaya .ben unutmadan kol çevremi ölçeyim bakalım fark ne olacak

canım ya keşke 65 e anlaşsaydın .eşin sigarayı daha erken bırakırdı 55e de ulaşırsın ama çok zayıf mı olursun bılemıyorum.evelendıgınde zayıfmıydın?

hadi ya maşş.ay harıkasın ya ...

ya biizmkıler varya ruhları göçmüş...öğrencılerın hallerı perişan o öğretmenler gıtmelıler canım....

canım senın yaşında genctır bızde 10 yılı doldurmuş dedıklrım en az 10 yıl 20 yıldan fazla olup biizm okulda 13-15 snedır çalışanda var.20 sene çalışan da var.ben bu uygulamanın güzel olacağını düşünüyorum kendı açımdan.
tatlım senın işin de zormuş.
bizdede bağısak problemlı bı arkadaş vardı.ne dersek alınırdı onun mu bedduasını aldım ne.bişiler sölemıştı net hatırlamıyorum.

Yine itiraz ederler canım..
O zaman polislerde yer değiştirsin tüm memeurlar yer değiştirsin neden
sadece öğretemen diyorlar..
benim bir idareci arkadaşım bu şekilde açtı ...
aama bence güzel uygulama..

kilo veren butun arkidisleri tebrik ediyorum vermeyenler uzulmesin haftaya insalah ...
AYSEBAHAR VE BARKININ DONMUSUNUZ HOS GELDINIZ.....
KILO BIL
baslangic82.5
gecen hft:68.1
bu hft:67.1
giden:1000:65::65::65::65::65::66::66::66:
toplam giden:15.4
hedef:60

canım benim bende seni çok özledim..

ayşebaharcım özledik seniii :54:

bende bende.........

aslinda kizlar aksamdan beri ck kotuyum aksam kardesim saat 22.30 da arayip gec gelecegini ve patronunun is kazasinda oldugunu ve gec gelecegini soyledi daha 24 yaslarinda evin tek oglu onlarda ordulu allah yakinlarina sabir versin annesi diyormus oglum sen gitin ben kimi tellefoonla arayip nerdesin niye gelmedin diyecem cok zor vallah... oyle birseyki burda tanidigim bes aile tek erkek cocugunu hep kazaya kurban vermis gurbete dahada bir zor...

Allah sabır versin canım ya...
Evin bi de tek oğlu olunca daha kötü bir durum..

bu bildirim olayını anlayamadım ama sanırım her hafta cuma yapıyorsunuz
benimki şöyle kuzucuklar

diyete başlama tarihi 16 mayıs
başlangıç kilo 75 kg
geçen hafta 73 kg
bu hafta 71.6 kg
bu hafta giden 1.4 kg
toplamda 3.4 kg
hedef kilo 60 kg

kızlar biz eşimle ayrılıyoruz dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti artık bu kadar kötü bi insanmıyım ben acaba:43::43::43::43: ya zaten doğru dürüst bi evlilik hayatımız olmadı olamadan da bitti napalım böylesi hayırlısıymış yapıcak bişi yokki:43::43::43::43::43: artık kimle istiyosa onun yanına gidebilir özgür artık :43::43::43::43:

üzüldüm canım Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.eğer düzelecek bişeyler yok ise de yapacak bişey de yok Rabbim bundan onraki hatayını gönlüne göre versin.sorun nedir bilemiyorum ama kurtarmak için son bir gayret etseniz iyi olur belkide

kızlar eşimle bir anlaşma yaptık,aslında bu anlaşma yıllardır var ama bu sefer başarabilirim gibi bir hırsım var, olay şu:
ben 55 kiloya indiğim gün eşim sigarayı bırakacak.biz tanıştığımızda 10 yıl önce bile 58 kiloydum bunu bildiği için imkan ihtimal vermiyo,aslına bakarsanız o kadar veremem sanki o kiloya inersem zayıflıktan ölürüm gibi geliyo:27: ama napcan işte anlaşma anlaşmadır. :82:
bende eşimin sigarayı bırakmasını nasıl istiyorum size anlatamam,sizce bir gün 55 i görmem çok mu zor,yaşım 28,5,boyum 1.58

azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz sen devam et dietine görürsün inşallah 55 kg yi umutsuzluğa kapılma madem anlaşma yaptın kadının fendi erkeği yendi olacak :))

işte en son fotolarım 4 gün önce çekildim
$son.webp $son2.webp

yok canım isteyen benm ayrılmayı sabahtan beri dil döküyo bana da hak ver cart curt diye ama sinirim yatıştı sadece hala boşanmayı düşünüyorum bu ilk değilki bu dördüncü kez ayrılığın ciddi ciddi eşiğine geldiğimiz bir durum aslında ayrılık olucaksa eğer şimdi olmalı çünkü çocuk falan da yok malum bir zorluğu olmaz en azından sadece üzülürüz
canım bosanmayı hemen düşünme o son nokta once sorunlarınızı halletmeye calısın yanı eşinkendi yanlıslarını bı düzeltsın evlılıgınınz yenıysede olur boyle dah atam oturmadıysa hatırlayamadım sımıd ne kadarlık evlısın kac yasındasın eşin kac yasında ve ayrı yasamanızda onemlı bı sorun düzeltebiliyorsanız bunu düzeltin ınsanız gözden uzak olunca gönüledn de ırak olunabılıyo malesef:50:
haklısın mesela ben 76 kiloyken 40 bedendim gerçi şimdide öyleyim çok hafif bi bolllaşma var sadece elbiselerimde ben 76 yım diyince bana hadi be en fazla 62sindir falan diyolardı ve ben 60 kilo falan olduğumda incecik oluyorum

cok sanlısın :59:bende sudem gıbıyım 67 oldum boyda 1.70 hala göbek felan duruyor kalınım kalın:47::84::84::84::84::84:

CUTTYGIRL canim durumuna uuldum her iliskiden inis cikislar oluyor ama bu bosanacagin anlamina gelmiyor hele biraz olaylari akisina birak esini kendi haline birak belki duzelir durumunuz...

canım bosanmayı hemen düşünme o son nokta once sorunlarınızı halletmeye calısın yanı eşinkendi yanlıslarını bı düzeltsın evlılıgınınz yenıysede olur boyle dah atam oturmadıysa hatırlayamadım sımıd ne kadarlık evlısın kac yasındasın eşin kac yasında ve ayrı yasamanızda onemlı bı sorun düzeltebiliyorsanız bunu düzeltin ınsanız gözden uzak olunca gönüledn de ırak olunabılıyo malesef:50:

cok sanlısın :59:bende sudem gıbıyım 67 oldum boyda 1.70 hala göbek felan duruyor kalınım kalın:47::84::84::84::84::84:

kız ben sana hırs yaptım geçicem senin kilonu bak demedi deme:40::41: :60:

Son düzenleme:
bence inebilirsiniz boyunuz için 55 uygun fıstık gibi olursnuz :1::1: hem çok iyi bir anlaşma eşinizin sigarayı bırakması
inşallah canım neler denedim bırakmadı sigara kullanması çok canımı sıkıyo,kilolarımda canımı sıkıyo,1 taşta 2 kuş olacak iniallah
canım ya keşke 65 e anlaşsaydın .eşin sigarayı daha erken bırakırdı 55e de ulaşırsın ama çok zayıf mı olursun bılemıyorum.evelendıgınde zayıfmıydın?

evlendiğimde 65 idim,tanıştığımızda 58 ama eşim sen tanıştığımızdada balık etliydin der hep beni hiç zayıf bilmiyo yani 55 te aslında bana ideal çünkü bayum 1.58 ama o halimi hiç hatırlamıyorum:59:

ya biizmkıler varya ruhları göçmüş...öğrencılerın hallerı perişan o öğretmenler gıtmelıler canım....

canım senın yaşında genctır bızde 10 yılı doldurmuş dedıklrım en az 10 yıl 20 yıldan fazla olup biizm okulda 13-15 snedır çalışanda var.20 sene çalışan da var.ben bu uygulamanın güzel olacağını düşünüyorum kendı açımdan.
.
canım kesın değil daha seneye uygulanmayı düşünülen bi proje.doguyu ben bılmıyom.

sanırım şöle her okula 1 müfettiş verılecek .bizi 1. müfettiş.
2.idare.
3. velıler degerlendırecek.

bunun dışındada 5 yılı dolduran ıadrecı ve 10 yılı doldruan ögretmen yer deıgtırecek.sadece aynı okul degıl dıye bılıyorum.durduk yere nıye dogu olsunkı.????????

seneye bellı olur?uygulamaya geçilecek mi?millet itiraz eder.itirAZLAR kabul edılırse eskı ta eskı hamam da olabılır canım.

bekleyek görek bakem ne olıcek?benım tuzum kuru gibi 3.5 sene oldu daha....
ben fen ve tek.öğretmeniyim 6.yılımı çalışıyorum ilk tayinim izmire olunca 5 yılda anca 52 puanım oldu,bu yer değişikliği olayı bana ters çünkü beni bu puanla ya kiraza yada kadifekaleye atarlar,naparım yaaaa,oyyy anam oyyyy

ya ayrıca şu velinin öğretmeni değerlendirmesi olayına tilt oluyorum ya kaç çeşit insan var,bir öğretmeni nasıl değerlendirebilir allah aşkına bu kadar da olmaz

bence boyun ıcın 55 az deıl canım 50 dır hatta ıdeal kılon ben 1.70 ım ıdealım 61 çünkü
haklısın tatlımda hedef çok uzakkk :10:
azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz sen devam et dietine görürsün inşallah 55 kg yi umutsuzluğa kapılma madem anlaşma yaptın kadının fendi erkeği yendi olacak :))

inşallah tatlım
bu arada eşim 65 kiloya tamam dermi uyanık,65 e inerim ama 55 çok zor o da çok iyi biliyo hatta baktım 59 u gördüm yediririm seni kilo aldırırım diyooo,sonra 55in küsüratı bile kabulüm değil diyo

Son düzenleme:
Back
X