Anam gözlerim döndü geçmişi okumaktan bitiremedim..
Selamlar herkese...
jeli benim eşimde ben rejimde oldugum zaman aynı senın kı gıbı yapardı durur durur ben rejıme gıreyım hemen canı pızza dır kfc dır cekmeye baslar.. resmen benım nefsımı yoklardı.. Allahtan bu sefer kendısıde rejımde de bana elleşmiyo.. ama işin bi kötü tarafı ben zayıfken o kılo almıs oluyo o zayıfken ben kılo almıs oluyorum bı ortada bulusamadık.sımdıde o benden daha zayıf duruyo gıcık oluyorum... yeter artık rejım yapma dedım kızdım dun aksam..
kız Allah ıyılıgını versın tanıyamadım heralde ne zamandır kk ya gırmıyorum unutmusuz.. bende papatyamı gorunce tanımadım da resımde ceylını gorunce tanıdım ınanırmısın![]()
sanada aynısı oldu demekkı betül deyınce dank ettivalla sorma bı al bı ver bende bıktım boğazıma sahıp cıkamayınca alıyorum doğal olarak. bu arada pasta boregı oyle abarttım kı sonucu bu işte..
bende gecen hafta aksam bır dılım kek kacamak yapmıstım mıs gıbı pısıpte kokunca dayanamadım heralde ertesı gun tartıya 800 gr olarak yansıyınca enseme şaplağı patlattım..
sonra ağzıma fermuar çektim.. :83:
başladık bakalım hedef ilk önce 70 sonra 60 ama 70 e bır geleyım cok ıyı olacak.. :79:
:)))
canım vericez inşallah vericez hadi bakalım ikimizede kolay gelsin.valla kek hele birde ev yapımı kek olunca dayanamıyom işte kk dan benim ay sonu kızlarından nuray diye bir arkadaş var bana geldi yürüyüşe çıktık beraber dönüşte çay eşliğinde kek götürdüm işte napiimm