70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anam gözlerim döndü geçmişi okumaktan bitiremedim.. :27:

Selamlar herkese... :3:

jeli benim eşimde ben rejimde oldugum zaman aynı senın kı gıbı yapardı durur durur ben rejıme gıreyım hemen canı pızza dır kfc dır cekmeye baslar.. resmen benım nefsımı yoklardı.. Allahtan bu sefer kendısıde rejımde de bana elleşmiyo.. ama işin bi kötü tarafı ben zayıfken o kılo almıs oluyo o zayıfken ben kılo almıs oluyorum bı ortada bulusamadık.:19: sımdıde o benden daha zayıf duruyo gıcık oluyorum... yeter artık rejım yapma dedım kızdım dun aksam.. :41:

kız Allah ıyılıgını versın tanıyamadım heralde ne zamandır kk ya gırmıyorum unutmusuz.. bende papatyamı gorunce tanımadım da resımde ceylını gorunce tanıdım ınanırmısın :60:
sanada aynısı oldu demekkı betül deyınce dank etti :60: valla sorma bı al bı ver bende bıktım boğazıma sahıp cıkamayınca alıyorum doğal olarak. bu arada pasta boregı oyle abarttım kı sonucu bu işte.. :59:

bende gecen hafta aksam bır dılım kek kacamak yapmıstım mıs gıbı pısıpte kokunca dayanamadım heralde ertesı gun tartıya 800 gr olarak yansıyınca enseme şaplağı patlattım.. :57:
sonra ağzıma fermuar çektim.. :83:

başladık bakalım hedef ilk önce 70 sonra 60 ama 70 e bır geleyım cok ıyı olacak.. :79:

:)))
canım vericez inşallah vericez hadi bakalım ikimizede kolay gelsin.valla kek hele birde ev yapımı kek olunca dayanamıyom işte kk dan benim ay sonu kızlarından nuray diye bir arkadaş var bana geldi yürüyüşe çıktık beraber dönüşte çay eşliğinde kek götürdüm işte napiimm :( oldu bi kere ama ceza olarak bugünkü yürüyüş yada spor aktivitesini fazla yapacağım :))

canım bosanmayı hemen düşünme o son nokta once sorunlarınızı halletmeye calısın yanı eşinkendi yanlıslarını bı düzeltsın evlılıgınınz yenıysede olur boyle dah atam oturmadıysa hatırlayamadım sımıd ne kadarlık evlısın kac yasındasın eşin kac yasında ve ayrı yasamanızda onemlı bı sorun düzeltebiliyorsanız bunu düzeltin ınsanız gözden uzak olunca gönüledn de ırak olunabılıyo malesef:50:

cok sanlısın :59:bende sudem gıbıyım 67 oldum boyda 1.70 hala göbek felan duruyor kalınım kalın:47::84::84::84::84::84:

biz 5 yıldır tanışıyoruz 6 aydır evliyiz ve iki ay sadece aynı evde kaldık ben 22 o 35 yaşında benden büyük anlayacağınız ,beni eşimle görenler şoka uğruyo malesef ben seviyorum yinede ama gönül işte kime konucağı bellimi ailemde tasnif etmiyodu ama sonradan tanıyınca sevdiler ya aslında gerçekten çok iyi biridir ama bazen tanıyamıyorum onu ona yakışmayan şeyler yapıyo

kız ben sana hırs yaptım geçicem senin kilonu bak demedi deme:40::41: :60:
kız bana ne hırs yapıyon gerek yok kı kıloya ne bakıyon görünüşe bak benı gecersın merak etme benı gecmeyen kalmadı zati su topikte kaplumbagayım ben:63::1::1:sen zaten benden zayıf duuryon bırde 2 cocuk yapmısın ben yalnıs rakibim canımmm:70::63::63::63:
70li kilolarda insan kilolumu olurmuş yaa,ne güzel işte,erkekler sevmez zaten zayıf kadınları,boşverin:)

valla benım eşim zayıf sevıyo cok zayıf olmasada:1:

biz 5 yıldır tanışıyoruz 6 aydır evliyiz ve iki ay sadece aynı evde kaldık ben 22 o 35 yaşında benden büyük anlayacağınız ,beni eşimle görenler şoka uğruyo malesef ben seviyorum yinede ama gönül işte kime konucağı bellimi ailemde tasnif etmiyodu ama sonradan tanıyınca sevdiler ya aslında gerçekten çok iyi biridir ama bazen tanıyamıyorum onu ona yakışmayan şeyler yapıyo

canım hayırlısı olsun yaş o kadar sorun deılde daha evlılıgınız cok yenı oturmamıs bence bırde dah aberaber yasama süreniz cok az bence sorun bu bırlesın düzelcek hersey:70::69::34:

70li kilolarda insan kilolumu olurmuş yaa,ne güzel işte,erkekler sevmez zaten zayıf kadınları,boşverin:)

kendini kandırma canım bize öle derler ama çok kiloluda svmezler estetik kiloda kendi adıma konuşayım bende yok orantılı kilo fazla abes durmaz belki ama herzaman fazalsı da yük tür bize değilmi yanii :))))))

her şeyden önce kendim için zayıflamaya gayret ediyorum ben .e eşlerin isteği vss sonra gelir bende :))))))))))):66:

Son düzenleme:
haklısın mesela ben 76 kiloyken 40 bedendim gerçi şimdide öyleyim çok hafif bi bolllaşma var sadece elbiselerimde ben 76 yım diyince bana hadi be en fazla 62sindir falan diyolardı ve ben 60 kilo falan olduğumda incecik oluyorum

bende oyleyım evet boyda onemlı tabı ama bırde vucut yapısı cok onemlı gercekten ben kılo aldıgımda heryerıme esıt alıyorum yuzum den tut ayak parmaklarıma kadar esıt yayılıyor :)
ben cok kılo aldım deyınce kaçsın 70 varmısın dıyolar mesela onu dedıklerınde 81 dım yada 74 kılodayken fılan 65 mısın dıyolar en az bı 9-10 kılo asagı tahmın edıyolar bugune kadar kılomu şap dıye soyleyen olmadı tabı bu 81 kıloda gezebılecegım anlamına gelmıyor kım ne derse desın ılk once kendım goruyorum aynada ıstedgım her seyı gıyemyorum gardolabın %30 unu fılan kullanıyorum desem yerıdır oncekı kıyafetlerım olmuyo tabı kot pantolon gıymeyı oyle ozledım kı.. :58:

bu bildirim olayını anlayamadım ama sanırım her hafta cuma yapıyorsunuz
benimki şöyle kuzucuklar

diyete başlama tarihi 16 mayıs
başlangıç kilo 75 kg
geçen hafta 73 kg
bu hafta 71.6 kg
bu hafta giden 1.4 kg
toplamda 3.4 kg
hedef kilo 60 kg

canım bu bıldırımı kaptan erginsena ya özel mesaj olarak yazıcaksın, asıl bıldırım o sekılde oluyor buraya yazabilirsin ama özel mesajla bildirmezsen dikkate alınmaz burada ki..

canım tam olarak aranızda ne gectı blmıyorum ama burada okudugum kadarıyla esının yaptıgı gercekten dogru degıl bosanma konusunda bısey dıyemem ama bu durumun duzelıp duzelmeyecegını one degerlendırmek lazım sen esını bılırsın sonucta hatalarını farkedıyormu yoksa hala yaptıklarını dogrumu goruyor yanı bu durumu duzeltmeye cabası var mı yokmu ..
2 ay cok az bır sure neredeyse hıc evlılık hayatı yasamamıssınz demektır, ne zaman bır araya gelıceksınız bunun tarıhı bellı mı....

yo hayır olaylar daha farklı boyutlara geldi arkadaşı askere gidicekmiş meğer eve gelmiş ben annemlerde olduğum için haberim yok sonra bana telefon açtı 9-9:30 gibi evdeyim gel diye bende amcamın yanınada bi uğrayayım dedim malum hasta hemen tam o saatte evde olucaktım aradım cnm geliyorum ben diye bana gelme dedi arkadaşlarıyla evdeymiş o hazırlığı falan da evde yapıyomuş çok önem verdiği bi insan askere gidiyo ya bende dedimki neden gelmeyeyim biz alkol alıyoruz gelme dedi o sinirle zıkkım iç inş. dedim ve kapattım sonra o sinirle tekrar tekrar aradım ama açmadı en sonunda açtı ya bide seninle mi uğraşıcam zaten burda dertliyim ben en sevdiğim insanı askere yolluyorum bana destek olmuyosun da köstek oluyosun seninle uğraşamam dedi artık bu saatten sonra onunla beraber olamam evdekilere hiçbişi söylemedim nasıl söyliceğimide bilmiyorum ailem çok kızar bu yaptığınnı duyarsa hiç içmezdi ben onu dini bilgisi tam bi insan olduğu için sevmiştim halbuki ama o naptı beni alkole ve arkadaşına tercih etti bu kadar basit oldum gözünde :43::43::43::43::43::43::43:

Canım 17 yaşında olup 30 yaşında biriyle asla flört etmezdim.
Ne bileyim yaş farkı bayağı var çünkü.
Askere arkadaşını kendi evinde uğurlayan kaç 35 yaşında erkek var merak ettim canım?
O ev sizin eviniz.. Uygun olmayabilirdi de ev...
Özel eşyaların da var evde sonuçta....
Anlamadığım diğer nokta ise dertli olup içkide araması dermanı?!
Dini boyutunu geçiyorum ben canım..
İnsani boyutu beni rahatsız etti.
Sana seninle uğraşamam demesi ayrı bişey zaten..
Kiminle uğraşacaktı o saatte?
iyi düşün doğru karar ver canım...

sedanın programında 3 öğün yiyin diyorlar. ara yapmayın diyorlar. günde 6 kere yemek karaciğeri bozuyormuş insülin direncini arttırıyormuş......:37:

Bu haftaki durum; :83:

Başlangıç tarihi: 12 Mayıs 2011
Başlangıç kilom: 81 kg

Geçen haftaki kilom: 79 (bildirimden sonraki hafta içinde 79.800 gr olmuştum geri verdim)
Bu haftaki kilom: 78.8 kg

Bu haftaki giden: 120 gr (Aslında 1 kg ama onu yazmalı mıyım ?)
Toplam giden: 2.120 kg

Hedef: 70
Boy: 170
Beden: 42 :83:

kızlar kırmızı ıle yazılı kısımları sıze sormustum ama cevap alamadım yardımcı olurmusunuz ?

cuttugirl canım üzülme inşallah düzelir eşinle ayrı olmanızda bi etkisi vardır muhakkak özlediniz tabi :69: hakkında hayırlısı olsun inşallah.. bu arada sabah 1 küçük dilim kızarmış ekmek bir küçük domates,1 yumurta ve sekersiz çay içtim :56: :56:

Son düzenleme:

kızlar kırmızı ıle yazılı kısımları sıze sormustum ama cevap alamadım yardımcı olurmusunuz ?

1 kiloyu yazamazsın canım geçen cuma kaçsan bu cuma önemli yani tam 1 haftalık yazıyoruz. ona bakarsan benim bazen pazartesi +600 oluyor cuma günü baya bi gidiyor ama ben 1 hafta önceki cumayı baz alıyorum:52::51:

canım gecen cumadakı bıldırımle bu cuma kı arasındakı eksı ya da artıları yansıtıyosun buraya sadece; yoksa bı cogumuzun bı hafta ıcınde eksı ya da artı kılolarında oynamalar oluyo ama cuma gununkı nıhaı sonuc önemli :66:

Son düzenleme:
gayet güzelsin ya daha fazla kilo verme
yaa öyle belki ama ben evlendiğimde 62 kiloydum hepte öyleydim ama doğum yapınca olmadı olmadı ben eski halimi istiyom ama yaaaaaaaaa:84::84::84:
veriyim veriyim daha seksi oliyim dimi:1::62:
oyhh çok sekşisn yavrum :27: dünkü yorumum hala geçerli azcık göbüş var o gittimiydi çıpçıtır olcan ki olmuşsunda :69:
tamam be anladık göbişim var işte varmi leyn ama ayrılıcaz çok yakında inşallah tabi neysi tşk ettim canim:73:
canım ya valla benimde ablam kendinden 16 yaş biriyle evlenmişti ve bu o adamın ikinci evliliğiydi tabi ablamında ablam 18 eski eniştem 34tü ilk başta,,ama 1 yıl oluyo boşanalı şimdi ablam 26 yaşında 2 çocukla kalakaldı ama kendi istedi çünkü eski eniştemin çok yanlışları varmış ona göre hala ilk eşinin evine çocuklarını görmeye falan gidiyodu diyoya ondan ayrıldılar ama allah var eski eniştem çok ii birisiydi çokta ii bakıyodu ablama ama ne oldu bilmem bitti nasip yani demem oki ayrılcaksanda gerçekten erkenden bitir çocuk falanda yok çünkü ablamın çocuklarına annem bakıyo ablam çalışıyo çocuklar bi perişan sabahın köründe yataklarından kalkıp anneme getiriliyorlar akşam yine ablam gelip götürüyo düzenleri çok bozuk kıyamıyorum onlara daha çok küçükler ya offf bunları o yavrular haketmiyooooo:19::19::19:
kız bana ne hırs yapıyon gerek yok kı kıloya ne bakıyon görünüşe bak benı gecersın merak etme benı gecmeyen kalmadı zati su topikte kaplumbagayım ben:63::1::1:sen zaten benden zayıf duuryon bırde 2 cocuk yapmısın ben yalnıs rakibim canımmm:70::63::63::63:

valla benım eşim zayıf sevıyo cok zayıf olmasada:1:
tamam tamam hadi ıraktım hırsı :43::43::43:

canım gecen cumadakı bıldırımle bu cumakı kılon arasındakı eksı ya da artıları yansıtıyosun buraya sadece; yoksa bı cogumuzun bı hafta ıcınde eksı ya da artık kılolarında oynamalar oluyo ama cuma gununkı nıhaı sonuc önemli :66:

1 kiloyu yazamazsın canım geçen cuma kaçsan bu cuma önemli yani tam 1 haftalık yazıyoruz. ona bakarsan benim bazen pazartesi +600 oluyor cuma günü baya bi gidiyor ama ben 1 hafta önceki cumayı baz alıyorum:52::51:

tamam arkadaslar saolun.. :71:

:26:cuttygirl çok iyi düşünmen lazım anladığım kadarıyla eşin yurt dışında sen türkiyedesin. baya olmuş görüşmeyeli ve o habersiz geliyor sizin evinize, sen annenlerin yanındasın herhalde, bi de sana kendi evinize gelme diyor, arkadaşı bu kadar mı önemli bu adamın ben anlamadım. canım amacım seni gaza getirmek değil ama uzun bir süre seni görmemiş özlememiş mi yaaaa:47:

sedanın programında 3 öğün yiyin diyorlar. ara yapmayın diyorlar. günde 6 kere yemek karaciğeri bozuyormuş insülin direncini arttırıyormuş......:37:

evet bende seda sayana bakıyorum valla kadın kuruyemiş ne kadar isterseniz yiyebilirsiniz diyo aa anlamadım nasıl yanii neyse iice bakiim paylasırım eğer imkanınız varsa açın show tv yi kızlarr çok mühim şeyler var diyetle ilgi hadi :64::64:

bende oyleyım evet boyda onemlı tabı ama bırde vucut yapısı cok onemlı gercekten ben kılo aldıgımda heryerıme esıt alıyorum yuzum den tut ayak parmaklarıma kadar esıt yayılıyor :)
ben cok kılo aldım deyınce kaçsın 70 varmısın dıyolar mesela onu dedıklerınde 81 dım yada 74 kılodayken fılan 65 mısın dıyolar en az bı 9-10 kılo asagı tahmın edıyolar bugune kadar kılomu şap dıye soyleyen olmadı tabı bu 81 kıloda gezebılecegım anlamına gelmıyor kım ne derse desın ılk once kendım goruyorum aynada ıstedgım her seyı gıyemyorum gardolabın %30 unu fılan kullanıyorum desem yerıdır oncekı kıyafetlerım olmuyo tabı kot pantolon gıymeyı oyle ozledım kı.. :58:

canım bu bıldırımı kaptan erginsena ya özel mesaj olarak yazıcaksın, asıl bıldırım o sekılde oluyor buraya yazabilirsin ama özel mesajla bildirmezsen dikkate alınmaz burada ki..

canım tam olarak aranızda ne gectı blmıyorum ama burada okudugum kadarıyla esının yaptıgı gercekten dogru degıl bosanma konusunda bısey dıyemem ama bu durumun duzelıp duzelmeyecegını one degerlendırmek lazım sen esını bılırsın sonucta hatalarını farkedıyormu yoksa hala yaptıklarını dogrumu goruyor yanı bu durumu duzeltmeye cabası var mı yokmu ..
2 ay cok az bır sure neredeyse hıc evlılık hayatı yasamamıssınz demektır, ne zaman bır araya gelıceksınız bunun tarıhı bellı mı....

evet yeni farkettim cnm gönderdim mesajı bende saol.

ahhh canım ahhh o gardrop olayı bendede geçerli ama inatta ettim bu kilomla kıyafet almıcam diye sadece acil gerekli olan bir kaç şey aldım inat ettim eski kıyafetlerime girebileceğim diye ama 60 a indiğim zaman hemen bir alışveriş partisi yapacağım :66: şimdiden baskülde 60 kg göstereceğim ve baştan aşağı beni giydirecek 2 kişi var idda iddadır :)).........................

Son düzenleme:
evet yeni farkettim cnm gönderdim mesajı bende saol.

ahhh canım ahhh o gardrop olayı bendede geçerli ama inatta ettim bu kilomla kıyafet almıcam diye sadece acil gerekli olan bir kaç şey aldım inat ettim eski kıyafetlerime girebileceğim diye ama 60 a indiğim zaman hemen bir alışveriş partisi yapacağım :66: şimdiden baskülde 60 kg göstereceğim ve baştan aşağı beni giydirecek 2 kişi var idda iddadır :)).........................

vaay guzel ıddiaymış kim o senınle ıddıa ya gırenler... valla ben ıddıaya gırmeden esımı bı soyucam :))
bırde baskalarıyla gırsem mı ama kımse ıddıalasmazkı :1: neyse ben yınede denıyeyım :))

Son düzenleme:
şu ana kadar yediklerim:

kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: yağsız menemen, 1 salatalık, 1 light üçgen peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, limonlu yeşil çay

ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay

öğlen: kaçamak hakkımı kullandım dayanamadım napim cuma öğlen kaçamak hakkım var benim:9: 6-7 kaşık ev makarnası, 2 kaşık light yoğurt, bol salata

evet bende seda sayana bakıyorum valla kadın kuruyemiş ne kadar isterseniz yiyebilirsiniz diyo aa anlamadım nasıl yanii neyse iice bakiim paylasırım eğer imkanınız varsa açın show tv yi kızlarr çok mühim şeyler var diyetle ilgi hadi :64::64:

geçendede bayan bir dr aynı şeyi sölüyodu seda sayanda ama fazlası da yenmemeli bence mesela ben hergün kabuklu 2 adet cevizi kırıp arada ağzıma atıyorum parça parça şeker ihtiyacını engelliyormuş ve tok hissetmene yardımcı oluyormuş vss ama kalkıp 500 gr ceviz yersen oda yağlı kilo alırsın kesin yanii ulen bu dr ların hepsi başka ağız konuşuyor insanın başı dönüyo biri ye biri yeme diyor şaşmamak elde değil :)) insan kendi vücudunu tanır öyle davrancaz başka çare yok :)) az ama öz yiyeceğiz

Back
X