70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vaay guzel ıddiaymış kim o senınle ıddıa ya gırenler... valla ben ıddıaya gırmeden esımı bı soyucam :))
bırde baskalarıyla gırsem mı ama kımse ıddıalasmazkı :1: neyse ben yınede denıyeyım :))

canım ben diete başladım deyince çok yakın bir arkadaşım sen 60 ı göster bana tartıda istediğin mağzaya gidicez ayakkabından iç çamaşırına kadar sıfırlıcam seni çıkıcaz mağzadan dedi bunu duyan eşimde aynı şekilde söyledi ama 60 ı gördüğümden 3 ay sonra gene beni tartıp bakacaklarmış 60 ı geçik görünürsem ben onlara alacakmışım :))))))))

arkadaşım ayrıda eşim salak işte ulen ben zaten 60 a inince gardrop yenilicem soyulucan haberin yok :))))))))))))

Son düzenleme:
canım ben diete başladım deyince çok yakın bir arkadaşım sen 60 ı göster bana tartıda istediğin mağzaya gidicez ayakkabından iç çamaşırına kadar sıfırlıcam seni çıkıcaz mağzadan dedi bunu duyan eşimde aynı şekilde söyledi ama 60 ı gördüğümden 3 ay sonra gene beni tartıp bakacaklarmış 60 ı geçik görünürsem ben onlara alacakmışım :))))))))

sıkı iddiaymış o zaman.. ben öyle şartlı girmem... :1:

kaptanın mesaj kutusu dolmuş.. bildirimimi yapıp kaçacaktım derslere bakmam lazım yarın ve pazar günü finallerim var..
neyse bi ara girip tekrar deneyeyim bari...

Kaptan senanın dikkatine;
mesaj kutusunu boşaltabilirmisin.. :)

Son düzenleme:

bende oyleyım evet boyda onemlı tabı ama bırde vucut yapısı cok onemlı gercekten ben kılo aldıgımda heryerıme esıt alıyorum yuzum den tut ayak parmaklarıma kadar esıt yayılıyor :)
ben cok kılo aldım deyınce kaçsın 70 varmısın dıyolar mesela onu dedıklerınde 81 dım yada 74 kılodayken fılan 65 mısın dıyolar en az bı 9-10 kılo asagı tahmın edıyolar bugune kadar kılomu şap dıye soyleyen olmadı tabı bu 81 kıloda gezebılecegım anlamına gelmıyor kım ne derse desın ılk once kendım goruyorum aynada ıstedgım her seyı gıyemyorum gardolabın %30 unu fılan kullanıyorum desem yerıdır oncekı kıyafetlerım olmuyo tabı kot pantolon gıymeyı oyle ozledım kı.. :58:

canım bu bıldırımı kaptan erginsena ya özel mesaj olarak yazıcaksın, asıl bıldırım o sekılde oluyor buraya yazabilirsin ama özel mesajla bildirmezsen dikkate alınmaz burada ki..

canım tam olarak aranızda ne gectı blmıyorum ama burada okudugum kadarıyla esının yaptıgı gercekten dogru degıl bosanma konusunda bısey dıyemem ama bu durumun duzelıp duzelmeyecegını one degerlendırmek lazım sen esını bılırsın sonucta hatalarını farkedıyormu yoksa hala yaptıklarını dogrumu goruyor yanı bu durumu duzeltmeye cabası var mı yokmu ..
2 ay cok az bır sure neredeyse hıc evlılık hayatı yasamamıssınz demektır, ne zaman bır araya gelıceksınız bunun tarıhı bellı mı....

1.5 yıl kadar falan daha ayrıyız toplam iki sürecek bi işi var işte hatalarını hemen farkediyo özür de diler hemen affedene kadar herşeyi yapar ağlar bile hatta karı gibi :1:geçip karşıma sen gidersen nefes bile alamam ben der ama işte bilemiyorum beklide öfkeli olduğum için böyle bişi söyledim ayrılalım diye bugün eve gidicem işte bakalım konuşucaz o istemiyo her zamanki gibi:50:

yaa öyle belki ama ben evlendiğimde 62 kiloydum hepte öyleydim ama doğum yapınca olmadı olmadı ben eski halimi istiyom ama yaaaaaaaaa:84::84::84:
veriyim veriyim daha seksi oliyim dimi:1::62:

tamam be anladık göbişim var işte varmi leyn ama ayrılıcaz çok yakında inşallah tabi neysi tşk ettim canim:73:

canım ya valla benimde ablam kendinden 16 yaş biriyle evlenmişti ve bu o adamın ikinci evliliğiydi tabi ablamında ablam 18 eski eniştem 34tü ilk başta,,ama 1 yıl oluyo boşanalı şimdi ablam 26 yaşında 2 çocukla kalakaldı ama kendi istedi çünkü eski eniştemin çok yanlışları varmış ona göre hala ilk eşinin evine çocuklarını görmeye falan gidiyodu diyoya ondan ayrıldılar ama allah var eski eniştem çok ii birisiydi çokta ii bakıyodu ablama ama ne oldu bilmem bitti nasip yani demem oki ayrılcaksanda gerçekten erkenden bitir çocuk falanda yok çünkü ablamın çocuklarına annem bakıyo ablam çalışıyo çocuklar bi perişan sabahın köründe yataklarından kalkıp anneme getiriliyorlar akşam yine ablam gelip götürüyo düzenleri çok bozuk kıyamıyorum onlara daha çok küçükler ya offf bunları o yavrular haketmiyooooo:19::19::19:

tamam tamam hadi ıraktım hırsı :43::43::43:

ohh ohh maşallah yeterince sekisin cnm benm :54:bu arada ablanın durumuna üzüldüm gerçekten allah hayırlısını nasip etsin hepimize ya

1.5 yıl kadar falan daha ayrıyız toplam iki sürecek bi işi var işte hatalarını hemen farkediyo özür de diler hemen affedene kadar herşeyi yapar ağlar bile hatta karı gibi :1:geçip karşıma sen gidersen nefes bile alamam ben der ama işte bilemiyorum beklide öfkeli olduğum için böyle bişi söyledim ayrılalım diye bugün eve gidicem işte bakalım konuşucaz o istemiyo her zamanki gibi:50:

Canım tabıkı sen bılırsın ama bana sorarsan gercekten boşanmayı düşünene kadar her tartısmada kavgada boşanalım deme...
ilişkinizin büyüsünü bozar, bir yerden sonra anlamını kaybeder ınan bana... eger bunları soyluyorsa senı sevıyor demektır.. sevmese caba sarfetmez.
ama benım en sınır oldugum seylerden bırıde affettırene kadar dil döküp yalvarırlar affettıkten sonra butun olay bıter yaptıkları hataları bır daha tekrarlamamak ıcın hıcbır caba sarfetmezler akıllarına bıle gelmez hatta..
boyle oldugu ıcın de affetmez ıcımden bıle gelmez benım hıc affettım demem de... cunku ınsan tekrarı olmayan bır hatayı affetmelı. insan bır hatayı kac kere affeder. o zaman ne affetmenın anlamı kalır ne özür dilemenin.. bu yuzden sana durumu duzeltıcegıne ınanıyormusun dıye sordum.. ama tabı sızın ılıskınızde ayrılıkta söz konusu bu cok seye yol acıyor askerlık zamanından bılırım.. umarım en kısa zamanda bır araya gelırsınız de ılıskınızı duzene koyarsınız... huzuru bulursunuz canım...

başlangıç: 90
geçen hafta: 61.5
bu hafta: 61.3
giden/gelen: 200 gr
toplamda giden: 28.700 kg
hedef..:55

Günaydın kızlar...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler....
Eski arkadaşlar hepiniizi çok özledim...
Umarım herkesler iyidir.

Bugün cuma... Cumanız mübarek olsun kızlar...
Bu cuma günü hayırlı haberler alırız inşallah..:34:
Kızkardeşimin nikahını yaptık geldik...
Çok güzel bir gelin olmuştu.
Evini de avandard tarzda döşemiş...
Beyaz pembe...:nazar:
Allah bir yastıkta kocatsın :nazar:
Küçük bir ameliyat geçirdim bu arada..
bakıcı arayışlarım hala sürüyor...
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...

Kiloma pek dikkat etmedim.
Tartım da bozuldu kızlar bu arada...
En son hafızamda kalan rakamı yazıyorum bu sebeple...

Hepinizi öpüyorum..
Benim sıpalar kalkar şimdi...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hoşgeldin.herşey yolunda ve en azından birazda olsa için ferahlamıştır.kardeşinede bi ömür mutluluklar.en az senin evliliğin kadar mutlu b evlilik geçirir :69:

tamam be anladık göbişim var işte varmi leyn ama ayrılıcaz çok yakında inşallah tabi neysi tşk ettim canim:73:
göbüşün var diyerek söze başlıyorum :60::60: aslında demek istediğim herşeyin tastamam kilo sorunun kalmamış süper görünüyosun seni rahatsız edebilecek tek bölgen orası ve 2-3 kilo farkla süper görünürsün.sonuçta hala doğumun etkilerini taşımaktasın.anca bebikin 1,5-2 yaşına geldiğinde sen normal halini almış olursun.üst üste 2 doğumdan sonra hemen toparlanmak kolay olmaz sanırım.kilo olarak azalsanda vucut normal haline hemen gelemez. göbüşlü göbüşlü :64::64:
ki benim senden daha çok göbüşüm var sen maşallah 2 üst üste doğuma mükemmelsin.okurken poponu kaşıda nazar değmesin :nazar:

kızlar bu arada menümü yazayım bugünkü

sabah yarım simit bir tane kesme şekerli çay

ara 10 fındık

öğle 4 y.k çorba,1 parça rosto köfte çok az patates püresi salata ve yoğurt

arada çokonat yiyebilrmyim bi tane :77::78:kızmazsanız tabi:57:

akşam simitimin yarısı ve ayran
malum kursta olucam bugünde eşimi ben satıcam :1::23:eve gidincede artık:22:kavga ederiz rahatlarız olur biter:1:

arada 3 tane kayısı

yatarkende bir bardak süt
şuana kadar sadece bir litre su içtim ama tamamlicam 3 litreye

geçmişi tam takip edemdim ama yanlış okumadıysam sen 22 yaşındasın o 35 yaşında evet biraz tuhaf ama imkansız bi ilişki değil.arada mesefeler var bu evliliği olumlu etkileyebileceği gibi olumsuzda etkileyebilir.olur olmadık şeyler konusunda anlaşmazlığa sokabilir eşleri.ama arada sevgi varsa bunların hepsi aşılır.severek evleniliyo olsada aynı evde yaşamadıktan sonra eşler birbirini tanıyamaz.ve tanımasıda yıllar alabilir.bu yüzden çiftler birbirlerine anlayış gösterip hatalı buldukları şeyleri birbirine söylemelidir.bi şeye çok kızmışsan bunu kızdığın zaman değil üzerinden zaman geçtikten sonra eşinle paylaş bak böyle böyle yaptın vs diye.bazen erkekler evli olduklarını unutup bekar hayatındaki gibi yaşamaya çalışıyolar.ki eşinin ilk evliliği ise 30 küsür sene özgür yaşamış bi insanı bi anda ev hayatına adapte etmek kolay değildir. bu yüzden güzel çıtır biraz nefsine hakim ol eşinin duygularını gözlemlemeye çalış kızsanda küssende hemen belli etme.evliliğin ilk yıllarında böyle şeyler yaşarsan inan bi ömür işgence olur sevsende saygınızı kaybettikten sonra hiçbir anlamı olmaz :69:

geçmişi tam takip edemdim ama yanlış okumadıysam sen 22 yaşındasın o 35 yaşında evet biraz tuhaf ama imkansız bi ilişki değil.arada mesefeler var bu evliliği olumlu etkileyebileceği gibi olumsuzda etkileyebilir.olur olmadık şeyler konusunda anlaşmazlığa sokabilir eşleri.ama arada sevgi varsa bunların hepsi aşılır.severek evleniliyo olsada aynı evde yaşamadıktan sonra eşler birbirini tanıyamaz.ve tanımasıda yıllar alabilir.bu yüzden çiftler birbirlerine anlayış gösterip hatalı buldukları şeyleri birbirine söylemelidir.bi şeye çok kızmışsan bunu kızdığın zaman değil üzerinden zaman geçtikten sonra eşinle paylaş bak böyle böyle yaptın vs diye.bazen erkekler evli olduklarını unutup bekar hayatındaki gibi yaşamaya çalışıyolar.ki eşinin ilk evliliği ise 30 küsür sene özgür yaşamış bi insanı bi anda ev hayatına adapte etmek kolay değildir. bu yüzden güzel çıtır biraz nefsine hakim ol eşinin duygularını gözlemlemeye çalış kızsanda küssende hemen belli etme.evliliğin ilk yıllarında böyle şeyler yaşarsan inan bi ömür işgence olur sevsende saygınızı kaybettikten sonra hiçbir anlamı olmaz :69:
haklısınız sanırım çocukça kararlar veriyorum boşanmak yerine akşam eve gidince el sürdürtmim de görsün bakalım :60::60::60::60: tabi bunun dışında bide konuşuruz artık bu durumla ilgili

Bugün kü menüm, :39:

Sabah: 1 bard. su, 1 limonlu yeşil çay.
Kahvaltı: 2 dil. tam buğday ekmeği, 1 yağsız yumurta, domates, salatalık, peynir, az zeytin ezmesi, 1 tat. kaş. reçel.
Ara: yok
Öğle: haşlanmış derisiz tavuk eti, 2 kaşık pilav, salata. ( belki yarım kase çorba içerim yaparsam)
Ara: 1 limonlu yeşil çay
Akşam: 1 kase müsli.
Ara: 1 limonlu yeşil çay.

2,5 lt civarı su.. :39:

haklısınız sanırım çocukça kararlar veriyorum boşanmak yerine akşam eve gidince el sürdürtmim de görsün bakalım :60::60::60::60: tabi bunun dışında bide konuşuruz artık bu durumla ilgili
erkekler şımartılmayı kadınlardan daha çok sever.ve eşlerinden en çok istedikleri şey önemsenmektir.eşime tost yaptım şimdi çocuk gibi döke saça yiyor.kızmıyorum diye böyle yapıyodun dimi dedim evet dedi.annesi olsa 100 kere dökme yapma etme derdi.ben seni çok şımartıyorum dimi dedim :52: gülümsedi.ve inanmazsın biz eşimle aynı yolda yürümek dışında hiçbir ortak zevke sahip değiliz tek özelliğimiz birbirimizi her konuda önemsememiz.3 ay sonra 10. yılımıza giricez ortada çoluk yok çocuk yok.ve inanmazsın ilk evli olduğumuz dönemden daha çok uyumluyuz şuan.biraz sabır etmelisin erkek sabır etmez bunu erkekten bekleme.sen sabır göstermeli karşındakini önemsemelisin.çabaların baktın sonuçsuz kaldı erkenden yollarını ayırırsın.ama henüz çok erken.ve asla terk etmekle alakalı sözler dile getirme eşini bi süre kendinden soğutursun.sevgi yatakda değil gönülde hissedilmedikten sonra bi anlam taşımaz.benim için aşkın tanımı kalbinin bir başka kalpte hayat bulmasıdır.dolayısıyla sende kalbinde olan kalbe ii bakmalısınki oda bakabilsin.sen iyisin eşinde iyi ama evlilik iyi insanların başardığı bişi değil seven insanın başarabileceği bir birlikteliktir.:69:
ayh ne çok konuştum :60::60:

kızlar çokonat hakkım varmı bugün arada yiyebilirmiyim:77::77::77::77:
nat nat nat çokanat taze gofret çokanat fınfık gofret çikolata çokanatın lezzetti bambaşka :64: çokanat :60::60::60: bi ara ne çok yerdim rahmetli babişkomun bakkalı vardı gittimiydi 3-5 tane yemeden çıkmazdım ordan :69: benim içinde bi ısırık al babişkom içinde bi dua et olmazmı bugün babişkomun ölüm yıldönümü :43:

erkekler şımartılmayı kadınlardan daha çok sever.ve eşlerinden en çok istedikleri şey önemsenmektir.eşime tost yaptım şimdi çocuk gibi döke saça yiyor.kızmıyorum diye böyle yapıyodun dimi dedim evet dedi.annesi olsa 100 kere dökme yapma etme derdi.ben seni çok şımartıyorum dimi dedim :52: gülümsedi.ve inanmazsın biz eşimle aynı yolda yürümek dışında hiçbir ortak zevke sahip değiliz tek özelliğimiz birbirimizi her konuda önemsememiz.3 ay sonra 10. yılımıza giricez ortada çoluk yok çocuk yok.ve inanmazsın ilk evli olduğumuz dönemden daha çok uyumluyuz şuan.biraz sabır etmelisin erkek sabır etmez bunu erkekten bekleme.sen sabır göstermeli karşındakini önemsemelisin.çabaların baktın sonuçsuz kaldı erkenden yollarını ayırırsın.ama henüz çok erken.ve asla terk etmekle alakalı sözler dile getirme eşini bi süre kendinden soğutursun.sevgi yatakda değil gönülde hissedilmedikten sonra bi anlam taşımaz.benim için aşkın tanımı kalbinin bir başka kalpte hayat bulmasıdır.dolayısıyla sende kalbinde olan kalbe ii bakmalısınki oda bakabilsin.sen iyisin eşinde iyi ama evlilik iyi insanların başardığı bişi değil seven insanın başarabileceği bir birlikteliktir.:69:
ayh ne çok konuştum :60::60:

tecrubelı kadından hayat derslerii, ders 1 :46:
ben de henüz evliliği bi yılı doldurmamış taze gelin olarak alıyorum notlarımıı canımm :1: :54:

Bugün kü menüm, :39:

Sabah: 1 bard. su, 1 limonlu yeşil çay.
Kahvaltı: 2 dil. tam buğday ekmeği, 1 yağsız yumurta, domates, salatalık, peynir, az zeytin ezmesi, 1 tat. kaş. reçel.
Ara: yok
Öğle: haşlanmış derisiz tavuk eti, 2 kaşık pilav, salata. ( belki yarım kase çorba içerim yaparsam)
Ara: 1 limonlu yeşil çay
Akşam: 1 kase müsli.
Ara: 1 limonlu yeşil çay.

2,5 lt civarı su.. :39:

süperrrrr yesil cay ise yariormu canim bende simdi aklimdan geciriodum yapsammi yapmasammi kendime diye yapem bari 1 fincan:68:

tecrubelı kadından hayat derslerii, ders 1 :46:
ben de henüz evliliği bi yılı doldurmamış taze gelin olarak alıyorum notlarımıı canımm :1: :54:
not et bunları.evlilik konusunda çok gözlemciyimdir ilişkileri gözlemlerim.bunda biraz anne babamında katkısı var. ben ailemin sıkıntılarını sorunlarını biza aksettiğini asla görmedim.annem babam yüksek sesle konuştuklarında babam kanserdi ve artık tahammül diye bişeye sahip değildi.annem babamın duygularını kontrol edememesine rağmen hep alttan almayı bildi kendide hasta olmasına rağmen.babam farkındaydı ve hep dile getirirdi ne kötü bir adam oldum ben böyle diye.annemde o durumda kötü olabilirdi ama olmadı.eşimin ailesi tam tersi sürekli tartışmanın hakim olduğu sürekli boşanmanın kötü sözlerin dile getirildiği bi aile.sanırım bende böyle bi ailede yetişmiş olsaydım kan gövdeyi götürür ve biz çoktan boşanmış olurduk.sonuçta çok cahilce ve birbirimizi çok az tanıyarak sadece sevgimize güvenerek evlendik.:69: eğer anne babamın evliliği iyi olmasaydı sanırım evliliğe böyle sıcak bakmazdım.herkes çevresinde gördüğü kadar sanıyo dünyayı.ama yanılıyor.boşuna anneler demiyo el evine gittinmi öğrenirsin baba evinin kıymetini.gerçektende öyle.herşey çok ama çok farklı :53:

hoşgeldin.herşey yolunda ve en azından birazda olsa için ferahlamıştır.kardeşinede bi ömür mutluluklar.en az senin evliliğin kadar mutlu b evlilik geçirir :69:
:

Amin canım ya....
Sen nasılsın nasıl gidiyor hayat...

Back
X