70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SENA KAPTANIM DİKKATİNİ

geçen cuma 78 kilo idim
bu cuma 74 kiloyum :))) yarışmaya katılmak şistediğimi geçen cuma belirtmiştim

teşekkürler

rahmetli babaannem derdi ki kızım sen sen ol sakın kocanı elden bırakma. ne çok sık ne de çok serbest bırak. çok sıkarsan kaçar çok serbest bırakırsan yine kaçar demişti. ne yaparsa yapsın ensesinde senin nefesini hissetmeli derdi. canım benim ya dedem çok çapkınmış da :1::1::1:

kızlar günaydın,
kilo bildirimi yapıyorum
başlangıç 76.4
geçen hafta 72.8
bu hafta 71.5
giden/gelen 1.3
toplamda giden 5.1
hedef 65
şükür ki bu hafta güzel kilo verdim ve çoook mutluyum :32:
ama inanın her hafta böyle olmuyo bir hafta 200 gram diğer hafta 1 kilo üstü,aynı şekilde beslenmeme rağmen böyle,ne dirençli bir vücudum var ama dimi :27:
arkadaşlar bu arada cuma dışında pek girip sizle muhabbet edemiyorum iş çocuk ev derken bazen girip okuyup çıkıyorum o yüzden çok üzgünüm ama kalbim sizinle,her hafta cuma olsun diye iple çekiyor her birinizi merak ediyorum naptılar diye :69:
kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyor veremeyenleride gazlayıp haftaya bizi geçmelisiniz diyorum
hepinizi çok öpüyorum :16::16::16:
SENA KAPTANIN DİKKATİNE...
kızlar mesajlara bakarken kendi mesajımda toplam giden kilomu yanlış yazdığımı farkettim,5,1 değil,4.9 olacak,çok pis gaza gelmiştim,fazla uçmuşum:10::9::27:

Son düzenleme:

Amin canım ya....
Sen nasılsın nasıl gidiyor hayat...
eh işte idare ediyoruz.ne iyi ne kötü :25:

rahmetli babaannem derdi ki kızım sen sen ol sakın kocanı elden bırakma. ne çok sık ne de çok serbest bırak. çok sıkarsan kaçar çok serbest bırakırsan yine kaçar demişti. ne yaparsa yapsın ensesinde senin nefesini hissetmeli derdi. canım benim ya dedem çok çapkınmış da :1::1::1:
büyükler biliyoda söylüyo kulağa küpe olmalı muhakkak lazım olucaktır nasihat ettikleri :69:

nat nat nat çokanat taze gofret çokanat fınfık gofret çikolata çokanatın lezzetti bambaşka :64: çokanat :60::60::60: bi ara ne çok yerdim rahmetli babişkomun bakkalı vardı gittimiydi 3-5 tane yemeden çıkmazdım ordan :69: benim içinde bi ısırık al babişkom içinde bi dua et olmazmı bugün babişkomun ölüm yıldönümü :43:

Canım Rabbim mekanını cennet eylesin, kabrinde huzur versin, günahlarını affeylesin inşallah..

Son düzenleme:
SENA KAPTANIM DİKKATİNİ

geçen cuma 78 kilo idim

teşekkürler

bir haftada 4 kilonun formulu nedir ? ek birşey mi kullanıyorsun ?

süperrrrr yesil cay ise yariormu canim bende simdi aklimdan geciriodum yapsammi yapmasammi kendime diye yapem bari 1 fincan:68:

valla işe yarıyor sanırım cunku ılk ıcmemle ılk gun odemlerımı attım... iştahımı da kesiyor özellikle limonlu içince..
ben sallama içmiyorum ama demleme yapıyorum yapraklarından.. hem tadı daha guzel oluyor acı değil... tavsiye ederim.. :71:

Canım Rabbim mekanını cennet eylesin, kabrinde huzur versin, günahlarını affeylesin inşallah..
amin :69: tüm atalarımız için bu böyle olur inşallah.

arkadaşlardan facedende görüşüyormusunuz burdaki arkadaşlarla :24:
biçok kişi görüşüyo gibi :68:

4 kilomuuuuuuuuuuuuu :53: :53: :53: bu mümkünmü 1kg için yaklaşık 7000 kalori yakmak gerekiyormuşda.......
vucutta fazla ödem varsa ilk 1-2 hafta kilo çok gidebilir.birde şurda yanlış bi düşünce var.tartıda görünenle somutta görünen halinizle farklılık gösterebilir.kişi kilo olduğunu düşünebilir ama bunun çoğu kısmı ödemde olabilir.hamilelik gibi düşünün vucut su topluyor bu dönemde normala döndüğünüzde hem kesenizdeki hem vucudunuzdaki sudan büyük ölçüde kurtulursunuz.:69:

SENA KAPTANIM DİKKATİNİ

geçen cuma 78 kilo idim

teşekkürler

1 ayda bile uzmanlar 3-4 kilo wermenin normal olduğunu belirtirken, 1 haftada 4 kilo wermenin sağlıklı olduğuna ve geri gelmeyeceğine inanıyor musun?

kızlar deniz kaçar çarşıya çıkacam yine kociş erken gelecekmiş bugün eve:46::46::46::46:

pazartesi görüşürüz sizleri seviyorum öptüm kocaman:54::54::71:

benim fecede feyza dmrkl aynı ismim kırmızı eşarplı ben çokca facede oluyorum ama ordada burdaki arkadaşlardan kopmak istemiyorum çünki 2 haftadır gırtlağıma çok faydası oldu gercekten :29: eklerseniz facedeki o dediğiniz grubuda merak ettim bu arada??????.

sevgili kaptancığım sen bu satırları okurken ben çooooook uzaklarda olacağım:1::1::1::1:msj kutun dolmuuuuuuuuş..sen gelene kadar ya ben gitmiş olursam...:50::52::58::58::58::58:saat 5 ten sonra evde olamayacağım veee pazar günü döneceğiiiiim ablama gidiyorum:52::52::52::66::66::66:ammaaaa biliyorum ki gözünden hiç bir şey kaçmayan sena ablamın bu msgmda kaçmayacak özeline bildirim yapamasamda burdan okuyup beni listeye ekleyecek:64::64:bildirmimi tekrar yapıyorum kaptanımmm ve seni öpüyorummm:54::54::54:
başlangıç kilosu:75.5
geçen hafta:72.3
bu hafta:70.8
giden:1.5
toplamda giden:4.8
hedef 57

nat nat nat çokanat taze gofret çokanat fınfık gofret çikolata çokanatın lezzetti bambaşka :64: çokanat :60::60::60: bi ara ne çok yerdim rahmetli babişkomun bakkalı vardı gittimiydi 3-5 tane yemeden çıkmazdım ordan :69: benim içinde bi ısırık al babişkom içinde bi dua et olmazmı bugün babişkomun ölüm yıldönümü :43:

ayyy cnm benm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş. rabbim Efendimize komşu eylesin

Allah rahmet eylesın canım huzur ıcınde yatsın ınsallah

Back
X