Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SENA KAPTANIN DİKKATİNE...kızlar günaydın,
kilo bildirimi yapıyorum
başlangıç 76.4
geçen hafta 72.8
bu hafta 71.5
giden/gelen 1.3
toplamda giden 5.1
hedef 65
şükür ki bu hafta güzel kilo verdim ve çoook mutluyum![]()
ama inanın her hafta böyle olmuyo bir hafta 200 gram diğer hafta 1 kilo üstü,aynı şekilde beslenmeme rağmen böyle,ne dirençli bir vücudum var ama dimi
arkadaşlar bu arada cuma dışında pek girip sizle muhabbet edemiyorum iş çocuk ev derken bazen girip okuyup çıkıyorum o yüzden çok üzgünüm ama kalbim sizinle,her hafta cuma olsun diye iple çekiyor her birinizi merak ediyorum naptılar diye
kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyor veremeyenleride gazlayıp haftaya bizi geçmelisiniz diyorum
hepinizi çok öpüyorum![]()
eh işte idare ediyoruz.ne iyi ne kötü
Amin canım ya....
Sen nasılsın nasıl gidiyor hayat...
büyükler biliyoda söylüyo kulağa küpe olmalı muhakkak lazım olucaktır nasihat ettiklerirahmetli babaannem derdi ki kızım sen sen ol sakın kocanı elden bırakma. ne çok sık ne de çok serbest bırak. çok sıkarsan kaçar çok serbest bırakırsan yine kaçar demişti. ne yaparsa yapsın ensesinde senin nefesini hissetmeli derdi. canım benim ya dedem çok çapkınmış da![]()
SENA KAPTANIM DİKKATİNİ
geçen cuma 78 kilo idim
bu cuma 74 kiloyum :))) yarışmaya katılmak şistediğimi geçen cuma belirtmiştim
teşekkürler
nat nat nat çokanat taze gofret çokanat fınfık gofret çikolata çokanatın lezzetti bambaşkaçokanat
bi ara ne çok yerdim rahmetli babişkomun bakkalı vardı gittimiydi 3-5 tane yemeden çıkmazdım ordan
benim içinde bi ısırık al babişkom içinde bi dua et olmazmı bugün babişkomun ölüm yıldönümü
![]()
wowwww diyorum baskada bisey demiorum![]()
SENA KAPTANIM DİKKATİNİ
geçen cuma 78 kilo idim
teşekkürler
süperrrrr yesil cay ise yariormu canim bende simdi aklimdan geciriodum yapsammi yapmasammi kendime diye yapem bari 1 fincan![]()
arkadaşlardan facedende görüşüyormusunuz burdaki arkadaşlarla![]()
amin
Canım Rabbim mekanını cennet eylesin, kabrinde huzur versin, günahlarını affeylesin inşallah..
biçok kişi görüşüyo gibiarkadaşlardan facedende görüşüyormusunuz burdaki arkadaşlarla![]()
vucutta fazla ödem varsa ilk 1-2 hafta kilo çok gidebilir.birde şurda yanlış bi düşünce var.tartıda görünenle somutta görünen halinizle farklılık gösterebilir.kişi kilo olduğunu düşünebilir ama bunun çoğu kısmı ödemde olabilir.hamilelik gibi düşünün vucut su topluyor bu dönemde normala döndüğünüzde hem kesenizdeki hem vucudunuzdaki sudan büyük ölçüde kurtulursunuz.4 kilomuuuuuuuuuuuuu![]()
![]()
bu mümkünmü 1kg için yaklaşık 7000 kalori yakmak gerekiyormuşda.......
4 kilomuuuuuuuuuuuuu![]()
![]()
bu mümkünmü 1kg için yaklaşık 7000 kalori yakmak gerekiyormuşda.......
SENA KAPTANIM DİKKATİNİ
geçen cuma 78 kilo idim
teşekkürler
kızlar deniz kaçar çarşıya çıkacam yine kociş erken gelecekmiş bugün eve
pazartesi görüşürüz sizleri seviyorum öptüm kocaman![]()
nat nat nat çokanat taze gofret çokanat fınfık gofret çikolata çokanatın lezzetti bambaşkaçokanat
bi ara ne çok yerdim rahmetli babişkomun bakkalı vardı gittimiydi 3-5 tane yemeden çıkmazdım ordan
benim içinde bi ısırık al babişkom içinde bi dua et olmazmı bugün babişkomun ölüm yıldönümü
![]()
![]()