70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlımcım çok sağol iltifatların için:71:çok gibi duruyor ama,ben sabah kahvaltısının çeşidini bol tutuyorum ve özellikle dikkat ettiysen 1 hşl.yumurta hergün yerim gerçekten tok tutuyor....bide akşam spor olayım çok olduğu için yakıyorum iki çocuk ,iş temposu derken anca karşılıyor...sabahı kral gibi,öğleni prenses,akşamıda fakir gibi yapıp sporu ve suyuda ekleyince sorun kalmıyor bence naçizane fikrim:69:

zaten günlük menümüzü o yüzden düzenli hergün buraya yazmamız gerekiyorki ne yiyip içtiğimizi görüp ,miktarını yada yanlışları ertesi gün düzenleyebilelim canımcım...ozaman otokontrol gelişiyor ve daha kontrollü yiyiyorsun kuşum:56::56:

canım dondurmayı öğlen aç karnına yada ara öğünde(geceki değil)bir kaç kaşık tüketebilirsin ama aç olucan..ozaman sorun olmaz tatlımcım:56::56:

ben 39 yaşındayım ve yüksek tansiyon hastasıyım ilaç kullanıyorum...bir yerde mecburdum vermeye ve şu anda tansiyonum ekstra durumlar haricinde normal seyrediyor ve ben ilk defa bukadar kilo almıştım...sebebide kullandığım kortizonlu ilaçtı,yaklaşık 6 ayda aldım ve 7 aydırda diyetteyim ,diyete başladığım günde ilacım kesildi...otomotikman verme moduna girdim canım,çünkü ilaca başladığımda 61 kiloydum 6 ayda 86 kiloya ulaştım ilaç beni resmen yumurta yapmıştı...çok şükür o günler geride kaldı,inşallah hastalığım tekrarlamaz ve o ilacı tekrar kullanmak zorunda kalmam...önümüz ayın 11 inde kontrolüm var ve ozaman belli olucak ilacın akıbeti canım:50::50:işte böyle:51::51:

bende greene yazmak istemiştim ama senle aynı hatayı yapıp yalnış alıntı yaptım iyimi kuzum:60::60:
canım geçmiş olsun inş.tekrarlamaz.
tatlım 20 kılo vermeden ki halınle şimdiki halini çekip koyarmısın spor yaptıgın için düzenli nasıl oldugunu görmek sitiyorum sakıncası yoksa....

ben mönüyü yazim şimdiden akşam giremem sarma sarcam enginar dolması yapıcam kuzum gelecek yiğenim geliyoooooor:52:halasının kuzusu gerçi bugün hareket edemicem yine geç saate kalıcam uykumu alamıcam ama olsun :32:çok konuştum saadete gilim dimi ehem ehem biraz saçma bir mönü sankim bugünkü
:56::56::56::56:

sabah saat 10 kahvaltı yaptım iş yerinde
bir adet kumru yedim sadece peynirli domatesli

arayok geç kahvaltı yapınca ara kaynadı

öğlende geç yedik tabi3,5tu ssat yediğimizde
3 kaşık orman kebabı
iki kaşık bulgur pilavı(çok canım çekti uzun zamandırda yememiştim ne pilav ne makarna)
bir tabak yağsız salata

ara yine yok öğün kayınca iyi olmuyormuş ya:20:

akşam
beş adet erik

eve gidince soda limon bu kadar
canım sende bişi yememişsinki...
vucudunu böle alıştırıısan diyetı bırakınca neyapıcan?

allah rahmet eylesin canım.bunun farkındayım aslında ben çok şanslıyım ki babamın kızı olarak doğdum onunla 25 sene yaşama fırsatına eriştim.dünyada bu şansı bulamayan milyonlarca insan var.bu yüzden rabbimin sanşlı yarattığı kullarındanım diye düşünmekteyim.ölüm hepimizn bildiği ve yaşayacağımız bir gerçek.rabbim hepimize hayırlı ölümler nasip etsin.:25:
amin canım.yegenım mesela babasını 13-14 yaşında 1kere gördü sadece .abalam eşinden boşandıgı için eski kocası hiç arayıp sormadı yegenımı bı kız çocugu düşün yani duygusallığını.yılarca abime baba dedi....okulda arkadaşlarına baba dıye gösterdi..
cytren tablet günde bitane diyorum ,yada kestine tabletde olabilir günde bir defa diyorum aşkım,bu arada seninde başın sağolsun,greenciğiminde başı sağolsun allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun,allah geride kalanlara sağlık ve uzun ömür versin tatlılarım:69::69:

öyle deme kız...ben ilk başladığımda ölsem bu kiloyu veremem bir 70 olsam başka bişey istemem diyordum...ama bak,insan gerçekten kafasındaki hedefi belirleyip kararlı olursa gidiyor be canım...benimde takıldığım kilolar oldu pes etmeye niyetlendiğim oldu ama hep şunu düşünüp vazgeçtim benim yapanlardan neyim eksik,ben bukadar zayıf iradelimiyim dedim ve daha çok dikkat ettim,yanlışlarımı aradım buldum ve buranın çok büyük desteği oldu,hepimizi ailem gibi gördüm ve eleştirilere kulak verdim(kalp kırıcılar hariç)gerisi geldi zaten...oyüzden kendini yargılama sadece azmet ve kararlı ol:69::69:
rupafin verdi dr da daha bitmedi.
senınkıelrı de not alıyım.
bıde senın dedıklerını ne zamana kadar içicem???????

amin canım.yegenım mesela babasını 13-14 yaşında 1kere gördü sadece .abalam eşinden boşandıgı için eski kocası hiç arayıp sormadı yegenımı bı kız çocugu düşün yani duygusallığını.yılarca abime baba dedi....okulda arkadaşlarına baba dıye gösterdi..
rupafin verdi dr da daha bitmedi.
senınkıelrı de not alıyım.
bıde senın dedıklerını ne zamana kadar içicem???????
duygularını tahmin edebilmek gerçekten çok zor katılıyorum.ben senden biraz daha şanslıymışım.ve sende biçok kişiden şanslıymışsın bu konuda.gözümdeki anne ve baba figürü okadar ulaşılmazki bu yüzden bu zamana kadar çocuk sahibi olmayı hiç düşünmedim.ailemin benim için yaptıklarını ben evladıma yapabilirmiyim gerçekten bilemiyorum.:50:

tatlım 20 kılo vermeden ki halınle şimdiki halini çekip koyarmısın spor yaptıgın için düzenli nasıl oldugunu görmek sitiyorum sakıncası yoksa....

sudem belenayın daha önceki menüleri daha azdı burda enazından kumru yemiş ekmek ozaten,bulgur pilavı..hattavkılavuzda uyarmıştı çok azmenün diyee:53:ben kılavuuzn menüsünü çok beğeniyorum ohh karnı tamdoyuyorr:1:

saat 7 de

mercimek çorbası
bir ad etimek
bir kuru kayısı ile akşam yemeğimi hallettim
bu gün de bitti çok şükür gittim yürüyüşümüde yaptım 45 dk bugünlü bu kaaaaa

başlangıç: 90
geçen hafta: 61.5
bu hafta: 61.3
giden/gelen: 200 gr
toplamda giden: 28.700 kg
hedef..:55

Günaydın kızlar...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler....
Eski arkadaşlar hepiniizi çok özledim...
Umarım herkesler iyidir.

Bugün cuma... Cumanız mübarek olsun kızlar...
Bu cuma günü hayırlı haberler alırız inşallah..:34:
Kızkardeşimin nikahını yaptık geldik...
Çok güzel bir gelin olmuştu.
Evini de avandard tarzda döşemiş...
Beyaz pembe...:nazar:
Allah bir yastıkta kocatsın :nazar:
Küçük bir ameliyat geçirdim bu arada..
bakıcı arayışlarım hala sürüyor...
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...

Kiloma pek dikkat etmedim.
Tartım da bozuldu kızlar bu arada...
En son hafızamda kalan rakamı yazıyorum bu sebeple...

Hepinizi öpüyorum..
Benim sıpalar kalkar şimdi...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım Rabbim kızkardeşine mutluluklar nasip etsin Allah bir yastıkta kocatsın :34: ne ameliyatı oldun cnm çok geçmiş olsun :71: bizlerde seni çok özledik canım :16::16:

kızlar eşimle bir anlaşma yaptık,aslında bu anlaşma yıllardır var ama bu sefer başarabilirim gibi bir hırsım var, olay şu:
ben 55 kiloya indiğim gün eşim sigarayı bırakacak.biz tanıştığımızda 10 yıl önce bile 58 kiloydum bunu bildiği için imkan ihtimal vermiyo,aslına bakarsanız o kadar veremem sanki o kiloya inersem zayıflıktan ölürüm gibi geliyo:27: ama napcan işte anlaşma anlaşmadır. :82:
bende eşimin sigarayı bırakmasını nasıl istiyorum size anlatamam,sizce bir gün 55 i görmem çok mu zor,yaşım 28,5,boyum 1.58

hayır canım okadar kolayki..ben 90 kiloyla başladım bu maratona..bnm eşimde 60a inemeyeceqime okadar inanıyorduki bana 60a inersem altın gelin seti alacaqını vadetmişti..ona göre nasılsa bu kiloya inmem mümkün deqildi..bugünse bu kiloya inmem için sayılı günler kaldı..sadece 2.5 kilo var..ben senin idolün olayım bu anlamda..hadi bakalım öyle bir azimle devam etmelisinki eşin sen 55e inince böyle olmalı :53:

sevgili kaptancığım sen bu satırları okurken ben çooooook uzaklarda olacağım:1::1::1::1:msj kutun dolmuuuuuuuuş..sen gelene kadar ya ben gitmiş olursam...:50::52::58::58::58::58:saat 5 ten sonra evde olamayacağım veee pazar günü döneceğiiiiim ablama gidiyorum:52::52::52::66::66::66:ammaaaa biliyorum ki gözünden hiç bir şey kaçmayan sena ablamın bu msgmda kaçmayacak özeline bildirim yapamasamda burdan okuyup beni listeye ekleyecek:64::64:bildirmimi tekrar yapıyorum kaptanımmm ve seni öpüyorummm:54::54::54:
başlangıç kilosu:75.5
geçen hafta:72.3
bu hafta:70.8
giden:1.5
toplamda giden:4.8
hedef 57

okudum tatlım merak etme :34: için rahat olsun güle güle gidip gel canım..iyi eqlenceler..:16::16:

Son düzenleme:
duygularını tahmin edebilmek gerçekten çok zor katılıyorum.ben senden biraz daha şanslıymışım.ve sende biçok kişiden şanslıymışsın bu konuda.gözümdeki anne ve baba figürü okadar ulaşılmazki bu yüzden bu zamana kadar çocuk sahibi olmayı hiç düşünmedim.ailemin benim için yaptıklarını ben evladıma yapabilirmiyim gerçekten bilemiyorum.:50:
canım eşinde sen dehala düşünmüyo musunuz?
sudem belenayın daha önceki menüleri daha azdı burda enazından kumru yemiş ekmek ozaten,bulgur pilavı..hattavkılavuzda uyarmıştı çok azmenün diyee:53:ben kılavuuzn menüsünü çok beğeniyorum ohh karnı tamdoyuyorr:1:
amanın ama vucut o kalırıyle zayıflamaya alışınca daha da düşürmek gerekır mıktarı kız zaten bişi yemiyo.

belenaycım vucudunu okadar zorlama.bak dıyetısyen bıle kıloya göre kalorı verıyo kımıne 2200 kalorı verıyo zayıflıyo kımıne 1600 kımıne 1200 vucudun ıhtıyacından azıda tehlıkelı bebıkım...dıkkat et...

yo hayır olaylar daha farklı boyutlara geldi arkadaşı askere gidicekmiş meğer eve gelmiş ben annemlerde olduğum için haberim yok sonra bana telefon açtı 9-9:30 gibi evdeyim gel diye bende amcamın yanınada bi uğrayayım dedim malum hasta hemen tam o saatte evde olucaktım aradım cnm geliyorum ben diye bana gelme dedi arkadaşlarıyla evdeymiş o hazırlığı falan da evde yapıyomuş çok önem verdiği bi insan askere gidiyo ya bende dedimki neden gelmeyeyim biz alkol alıyoruz gelme dedi o sinirle zıkkım iç inş. dedim ve kapattım sonra o sinirle tekrar tekrar aradım ama açmadı en sonunda açtı ya bide seninle mi uğraşıcam zaten burda dertliyim ben en sevdiğim insanı askere yolluyorum bana destek olmuyosun da köstek oluyosun seninle uğraşamam dedi artık bu saatten sonra onunla beraber olamam evdekilere hiçbişi söylemedim nasıl söyliceğimide bilmiyorum ailem çok kızar bu yaptığınnı duyarsa hiç içmezdi ben onu dini bilgisi tam bi insan olduğu için sevmiştim halbuki ama o naptı beni alkole ve arkadaşına tercih etti bu kadar basit oldum gözünde :43::43::43::43::43::43::43:

Canım ben arkadaşlarım gibi iyimser olamıcam malesef :19: sen eşin için yanıp tutuş.. onu özle.. geleceqi günün hayalini kur.. o sana haber vermeden gelsin.. eve ne elalemin erkeklerini doldurup birde ziyafet versin hemde içkiliiiiii.. üstüne birde seni özleyip aklındaki tek şeyin sana biran önce kavuşmak olması gerekirken tutup sen aradın diye seninlemi uqraşıcam tarzında çok afedersin ukalaca laflar etsin ve sende tutup bunları yut:20::20::20: ASLA yapmam :19::19: herkes haddini ve durması gereken çizqiyi bilecek..ben senin eşinin şu yaptıqı olayda sineye çekilip affedilecek hiçbirşey göremiyorum :19: son derce saygısız ve bencil...yerim arkadaşını yaa..evlisiniz siz oyun oynamıyorsunuz..en büyük hatayı kendinden bu kadar büyük biriyle evlenerek ve aileni dinlemiyerek yapmışsın..ikincisi senin yerin eşinin yanı olması gerekirken o başka ülkelerde kiminle ne yaptıqı belli deqil seni tınlamadan bir hayat yaşıyor..hatta evinize gelip seni arama gereqi bile duymuyor sen bunu tesadüfen öqreniyorsun tutup sana baqırıp çaqırıyor..akşam konuşurum vs.. diyorsun neyi konuşucaksın kardeşim..karşındaki hayatı bilmeyen yaşı küçük biri olsa hadi diyelim zamanla düzelir...kimse hayel kurmasın arkadaşlar 35 yaşındaki bir adamı hiçkimse düzeltemez..kalıp gibi kişiliqi oturmuş adamın..nesi düzelecek..22 yaşındaki eşine elinde çiçeklerle gelmesi gerekirken sadece 2 ay aynı evde kalmışlar eşiyle vakit geçirmek için zaman içinde zaman bulmaya çalışması gerekirken adam arkadaşlarını toplayıp içiyor...yuhhhhhhhhhhhhhh....ben asla o eve gitmem....o gelsin..o yalvarsın..kendini affettirsin..bakalım birşeyi yapmak kadar affettirebilmekte kolaymıymış öqrensin..eqer bu olayı sen sineye çekersen 2 tatlı söze kanıp bir öpücüqe tav olursan kusura bakma kardeşim bu adam daha çooook şeyler yapar sana..çok gözyaşları dökersin daha..bu kadar iyimser olmayalım..alttan al bilmem ne..ne alaka ya..bunun neresini alttan alacaksın..bnm çok katı kurallarım vardır ama şu olaya son derece sakin yaklaşımımdır bu..yani bu daha sakin halim..bilmem anlatabildimmi..

Son düzenleme:
cytren tablet günde bitane diyorum ,yada kestine tabletde olabilir günde bir defa diyorum aşkım,bu arada seninde başın sağolsun,greenciğiminde başı sağolsun allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun,allah geride kalanlara sağlık ve uzun ömür versin tatlılarım:69::69:

öyle deme kız...ben ilk başladığımda ölsem bu kiloyu veremem bir 70 olsam başka bişey istemem diyordum...ama bak,insan gerçekten kafasındaki hedefi belirleyip kararlı olursa gidiyor be canım...benimde takıldığım kilolar oldu pes etmeye niyetlendiğim oldu ama hep şunu düşünüp vazgeçtim benim yapanlardan neyim eksik,ben bukadar zayıf iradelimiyim dedim ve daha çok dikkat ettim,yanlışlarımı aradım buldum ve buranın çok büyük desteği oldu,hepimizi ailem gibi gördüm ve eleştirilere kulak verdim(kalp kırıcılar hariç)gerisi geldi zaten...oyüzden kendini yargılama sadece azmet ve kararlı ol:69::69:

evet canım haklısn imkansız değil ama veremeyince diyorum bende acaba bi70 oluymuyum bigün imkansız gibi geliyor,yani 74 sayısını bile şimdilik hasretim gerisi gelicek yaa benkafamdan atarsam olucakta işte olmuyorr:53:daha öncekil sayfaalra baktıysan bağırsakalrdada var sorun ama bven hepisini halledicemmmm:20:haftaya bomba gibi olucam inşallahhhhh:50:

bir haftada 4 kilonun formulu nedir ? ek birşey mi kullanıyorsun ?

valla işe yarıyor sanırım cunku ılk ıcmemle ılk gun odemlerımı attım... iştahımı da kesiyor özellikle limonlu içince..
ben sallama içmiyorum ama demleme yapıyorum yapraklarından.. hem tadı daha guzel oluyor acı değil... tavsiye ederim.. :71:

bencede 4 kilonun formülü ne :)))))))

her bünye farklı alışıyor neticede inşallah bende bu 2.10 günümde 3 kilo daha versem süpper olacakkkkkkk

yeşil çayı bende severim demleyerek içerim bende sallamayı sevmem hiç bir çeşidini yanii.ama birde içebilsem işte valla bugün canım istedi içtim ama akşam üstü gene başım tuttu direnecem ama bakalım hangimiz yenecek :)))) güya tansiyonu düzenleyip migrene iyi geliyormuş ama bende ters etki yapıyor herhalde .eskiden içerdim ama artık içemiyorum

Son düzenleme:
sudemm daha önceki avatrın içimi açıyodu arkadaşım daha güzeldi ..ayy bende değiştircem sıkıldım 3çocuktan:60:hatta ikizlerid ekaldıralım sen benim çizelgeye el at müsaitsen bide 75 yazda motive oluyum zaten 75.5 nyada 75 oluom aradaa:70:neyse ben kaçar namzımı kılcam eşimle kahve içeyimde :68:son tekrarlara bakayım:53:

canım eşinde sen dehala düşünmüyo musunuz?
eşim pek çocuk sevmez.klasik kendi çocuğu olsun sever dicen :69: ama bu öyle bişide değil.çocuk evde var olan bi oyuncak evliliğin bi gereği değil benim için.evlendik hadi büyüyelim aile olalım hayatımıza neşe gelsin demek değil benim için çocuk.onun için gerçekten hayatımı adayıp onu büyütmek değil vatanına milletine iyi bir evlat olarak yetiştirmek istiyorum ve bu 2 kişininde hazır olduğu bi zamanda olmalıdır.eşim belki bende ışık görse ısrarcı olabilir :44: bazen dile getiriyor ama dilde kalıyo uygulamaya geçmiyo :60: kısmet hayırlısı 2012 de çalışmalara başlamak gibi planlarım var burda duyurmuştum kısa bi süre önce :49:

$IMG_0012.webp $IMG_0013.webp $IMG_0011.webp

bişey söyleyeyimde gülün...86 kilo halimi yüklemeye çalışıyorum deminden beri ve ısrarla hata veriyor yüklemiyor pozda değiştirdim gene yüklemedi:60::60::60:
bunlarda bugün saat 11.30 da iş yerimde eğitime gitmeden çektirdiğim resimlerim ve üzerimdeki kıyafetler 38 beden ve ben burda 65.9 kiloyum...ben en son yeni evliyken 38 beden giyiyordum ve ozaman 56 kiloydum...sudem arkadaşım sporun etkisini görmek istiyorum demiştin ya işte sonuç canım:52::52::51::51:
ortadaki pozda göbüş gibi görünen şey pantolonun düğme ve kopçası canolar onu yok sayın
bu arada kınanın renginide görebilirsiniz

Son düzenleme:
senanın dıkkatıne .....senacım yorunmlarmısın....gerçi sinirden yaptgım kaçamak bol ama.....

kızlar ara ara bende menu yazıcam olmuyo öle

kahvaltı:
2 bardak su,kılo vermedım dıye sınirımdem badem şeker yedım.salam yedım.bide patetesli hamur yedım(kaçamagım olsun)

keçi peyniri,çilek,sütle müsli,kuru kayısı,kayısılı form çayı.

öglen:
fırında tepsi kebabı,bi tane minik sarma
ara
elma,diyet mısır patlagı,diyet bisküvi,çaylar...

akşam
1 bardak su,tepsi kebabı,yogurt, susamlı galeta(tadına bayılıyom kendımı durduramıyom) ,5 tane acı biber turşu(legıumun bagırsak çaliştirma fikri için)

şimdi de yeşil erik yıyom

kaçamak adına çok süper bir menü sudemcim :69:

Eki Görüntüle 200546 Eki Görüntüle 200544 Eki Görüntüle 200545

bişey söyleyeyimde gülün...86 kilo halimi yüklemeye çalışıyorum deminden beri ve ısrarla hata veriyor yüklemiyor pozda değiştirdim gene yüklemedi:60::60::60:
bunlarda bugün saat 11.30 da iş yerimde eğitime gitmeden çektirdiğim resimlerim ve üzerimdeki kıyafetler 38 beden ve ben burda 65.9 kiloyum...ben en son yeni evliyken 38 beden giyiyordum ve ozaman 56 kiloydum...sudem arkadaşım sporun etkisini görmek istiyorum demiştin ya işte sonuç canım:52::52::51::51:
ortadaki pozda göbüş gibi görünen şey pantolonun düğme ve kopçası canolar onu yok sayın

sözün bittiqi yer :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: tek kelimeyle süper canımıniçiiiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım ben arkadaşlarım gibi iyimser olamıcam malesef :19: sen eşin için yanıp tutuş.. onu özle.. geleceqi günün hayalini kur.. o sana haber vermeden gelsin.. eve ne elalemin erkeklerini doldurup birde ziyafet versin hemde içkiliiiiii.. üstüne birde seni özleyip aklındaki tek şeyin sana biran önce kavuşmak olması gerekirken tutup sen aradın diye seninlemi uqraşıcam tarzında çok afedersin ukalaca laflar etsin ve sende tutup bunları yut:20::20::20: ASLA yapmam :19::19: herkes haddini ve durması gereken çizqiyi bilecek..ben senin eşinin şu yaptıqı olayda sineye çekilip affedilecek hiçbirşey göremiyorum :19: son derce saygısız ve bencil...yerim arkadaşını yaa..evlisiniz siz oyun oynamıyorsunuz..en büyük hatayı kendinden bu kadar büyük biriyle evlenerek ve aileni dinlemiyerek yapmışsın..ikincisi senin yerin eşinin yanı olması gerekirken o başka ülkelerde kiminle ne yaptıqı belli deqil seni tınlamadan bir hayat yaşıyor..hatta evinize gelip seni arama gereqi bile duymuyor sen bunu tesadüfen öqreniyorsun tutup sana baqırıp çaqırıyor..akşam konuşurum vs.. diyorsun neyi konuşucaksın kardeşim..karşındaki hayatı bilmeyen yaşı küçük biri olsa hadi diyelim zamanla düzelir...kimse hayel kurmasın arkadaşlar 35 yaşındaki bir adamı hiçkimse düzeltemez..kalıp gibi kişiliqi oturmuş adamın..nesi düzelecek..22 yaşındaki eşine elinde çiçeklerle gelmesi gerekirken sadece 2 ay aynı evde kalmışlar eşiyle vakit geçirmek için zaman içinde zaman bulmaya çalışması gerekirken adam arkadaşlarını toplayıp içiyor...yuhhhhhhhhhhhhhh....ben asla o eve gitmem....o gelsin..o yalvarsın..kendini affettirsin..bakalım birşeyi yapmak kadar affettirebilmekte kolaymıymış öqrensin..eqer bu olayı sen sineye çekersen 2 tatlı söze kanıp bir öpücüqe tav olursan kusura bakma kardeşim bu adam daha çooook şeyler yapar sana..çok gözyaşları dökersin daha..bu kadar iyimser olmayalım..alttan al bilmem ne..ne alaka ya..bunun neresini alttan alacaksın..bnm çok katı kurallarım vardır ama şu olaya son derece sakin yaklaşımımdır bu..yani bu daha sakin halim..bilmem anlatabildimmi..
:46::46::46: hah kaptan yaa içimdekileri yazmıssın bende asla kızcagıza alttan al demedım zaten senın gıbı kızdım saygısız dedim:47::47:ama cok sert deıl yanı üzülmesin iyice diye hatta bence konuyu aılesıne acmalı belkı kendısı yanlıs kararlar verebılır sevdgı ıcın hakkında hayırlısı olsun ınsallah yaa:19:

vuuuuuuuuuuu süpersin fıstık:nazar::nazar::nazar::kkk::kkk::kkk: daha zayıflama sen:63: ve spor gercekten benım eksıgım ıste kalınım kalıııııııııınnnn:43::43::63::63::84::84::84:

ya okadar ağırki yüklenmemişşşş:60:çok harikaaasınnnnn gerçekten şeker kadın yaaaa:71::71::71:spor şart zaten bende eriyimde hala spor yapıyor olayım değilmiiiii:32:çok sıkı oluyor insannn:16::16::46::46::46::46::46::46::46:

:17::18:işyerinde olunca bazen sapıyor mönüm aslında diyete başladığımda güzel gidiyordu burda öğle yemeği işi bozuyor benim akşamda geç gidince eve bişey yiyemiyorum işyerinde ne varsa onu yiyorum işte ondan yani az olduğunun farkındayım ve böle devam ederse kilo vermemim zor olduğunu da biliyorum düzelecek inşallah

:17::17:ne kızıyon yaa:59:yukarıda belirttim kuzum ya ama düzene girecek böle değildi kız son zamanlarda böle oldu ya bi kerem ben kaptandan alkış bilem aldım tebrik etti mönüden dolayı kılavuzcumda beğeniyordu ama son zamanlarda şaştı işte zaten verdiğim kilodan belli değilmi canımcım mönü az olunca ancak 500gr gitti farkındayım yani bi daha olmaz kızma emi:9:

sudemm daha önceki avatrın içimi açıyodu arkadaşım daha güzeldi ..ayy bende değiştircem sıkıldım 3çocuktan:60:hatta ikizlerid ekaldıralım sen benim çizelgeye el at müsaitsen bide 75 yazda motive oluyum zaten 75.5 nyada 75 oluom aradaa:70:neyse ben kaçar namzımı kılcam eşimle kahve içeyimde :68:son tekrarlara bakayım:53:
yok öle tembellik ben bı ker hazırlarım çizlege artık kendın ören hazırlamayı biz balık tutmasını ögretırız adama.ekline hazır balık vermeyız.

canım saçım kızıl ya o yüzden yaptım dı

eşim pek çocuk sevmez.klasik kendi çocuğu olsun sever dicen :69: ama bu öyle bişide değil.çocuk evde var olan bi oyuncak evliliğin bi gereği değil benim için.evlendik hadi büyüyelim aile olalım hayatımıza neşe gelsin demek değil benim için çocuk.onun için gerçekten hayatımı adayıp onu büyütmek değil vatanına milletine iyi bir evlat olarak yetiştirmek istiyorum ve bu 2 kişininde hazır olduğu bi zamanda olmalıdır.eşim belki bende ışık görse ısrarcı olabilir :44: bazen dile getiriyor ama dilde kalıyo uygulamaya geçmiyo :60: kısmet hayırlısı 2012 de çalışmalara başlamak gibi planlarım var burda duyurmuştum kısa bi süre önce :49:
ilginç eşin çocuk sevmiyo ve öğretmen.hani çocukalrı sevmeyen öğretmenlık yapamaz derler yaaaaaaaa

bende aşırı sevmem ama bebek çok severım...canım evlılıgın ılk zamanları insan 3 yıl felan çocuk düşünmüyo gezelım tozalım dıye sonra bı bakıyosun etrafın çocuk dolmuş herkesler çocugunu konuşuyo,bi yerde gıdıyosun herkeste çocuk gürültü şu bu...

senden sonra evlenen arkadaşların çocuları oluyo,
sonra bakıyosun arkadaşların 2. çocuga başlıyo...muhabbetten hepyten gerı kalıyosun.

nasıl söleyım herşey bi sıraya göre gıdıyo ya
okul biter,işim olsun,
iş olur ,eşim olsun,
eşle vakit gecırılır,çocugum olsun,
çocugum okulunda başarılı osun,
çocugum iş kursun
çocugum evlensın,
torunum olsun...vs..bu zırncıırn bı halkası gıbı yanı her yaşta yaşanan ayrı güzellikler var.

ama dediğin giib hazır olmak lazım,
kadının hazır olması kadar erkek te önemli hazıırm dıyene bıle kanmıycan hamilelıkte yalnız kalabılıyosun...

kaçamak adına çok süper bir menü sudemcim :69:

Back
X