- 17 Mart 2010
- 26.612
- 68.230
- 1.123
canım geçmiş olsun inş.tekrarlamaz.tatlımcım çok sağol iltifatların içinçok gibi duruyor ama,ben sabah kahvaltısının çeşidini bol tutuyorum ve özellikle dikkat ettiysen 1 hşl.yumurta hergün yerim gerçekten tok tutuyor....bide akşam spor olayım çok olduğu için yakıyorum iki çocuk ,iş temposu derken anca karşılıyor...sabahı kral gibi,öğleni prenses,akşamıda fakir gibi yapıp sporu ve suyuda ekleyince sorun kalmıyor bence naçizane fikrim
zaten günlük menümüzü o yüzden düzenli hergün buraya yazmamız gerekiyorki ne yiyip içtiğimizi görüp ,miktarını yada yanlışları ertesi gün düzenleyebilelim canımcım...ozaman otokontrol gelişiyor ve daha kontrollü yiyiyorsun kuşum
canım dondurmayı öğlen aç karnına yada ara öğünde(geceki değil)bir kaç kaşık tüketebilirsin ama aç olucan..ozaman sorun olmaz tatlımcım
ben 39 yaşındayım ve yüksek tansiyon hastasıyım ilaç kullanıyorum...bir yerde mecburdum vermeye ve şu anda tansiyonum ekstra durumlar haricinde normal seyrediyor ve ben ilk defa bukadar kilo almıştım...sebebide kullandığım kortizonlu ilaçtı,yaklaşık 6 ayda aldım ve 7 aydırda diyetteyim ,diyete başladığım günde ilacım kesildi...otomotikman verme moduna girdim canım,çünkü ilaca başladığımda 61 kiloydum 6 ayda 86 kiloya ulaştım ilaç beni resmen yumurta yapmıştı...çok şükür o günler geride kaldı,inşallah hastalığım tekrarlamaz ve o ilacı tekrar kullanmak zorunda kalmam...önümüz ayın 11 inde kontrolüm var ve ozaman belli olucak ilacın akıbeti canımişte böyle
bende greene yazmak istemiştim ama senle aynı hatayı yapıp yalnış alıntı yaptım iyimi kuzum![]()
tatlım 20 kılo vermeden ki halınle şimdiki halini çekip koyarmısın spor yaptıgın için düzenli nasıl oldugunu görmek sitiyorum sakıncası yoksa....
canım sende bişi yememişsinki...ben mönüyü yazim şimdiden akşam giremem sarma sarcam enginar dolması yapıcam kuzum gelecek yiğenim geliyoooooorhalasının kuzusu gerçi bugün hareket edemicem yine geç saate kalıcam uykumu alamıcam ama olsun
çok konuştum saadete gilim dimi ehem ehem biraz saçma bir mönü sankim bugünkü
sabah saat 10 kahvaltı yaptım iş yerinde
bir adet kumru yedim sadece peynirli domatesli
arayok geç kahvaltı yapınca ara kaynadı
öğlende geç yedik tabi3,5tu ssat yediğimizde
3 kaşık orman kebabı
iki kaşık bulgur pilavı(çok canım çekti uzun zamandırda yememiştim ne pilav ne makarna)
bir tabak yağsız salata
ara yine yok öğün kayınca iyi olmuyormuş ya
akşam
beş adet erik
eve gidince soda limon bu kadar
vucudunu böle alıştırıısan diyetı bırakınca neyapıcan?