70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 200546 Eki Görüntüle 200544 Eki Görüntüle 200545

bişey söyleyeyimde gülün...86 kilo halimi yüklemeye çalışıyorum deminden beri ve ısrarla hata veriyor yüklemiyor pozda değiştirdim gene yüklemedi:60::60::60:
bunlarda bugün saat 11.30 da iş yerimde eğitime gitmeden çektirdiğim resimlerim ve üzerimdeki kıyafetler 38 beden ve ben burda 65.9 kiloyum...ben en son yeni evliyken 38 beden giyiyordum ve ozaman 56 kiloydum...sudem arkadaşım sporun etkisini görmek istiyorum demiştin ya işte sonuç canım:52::52::51::51:
ortadaki pozda göbüş gibi görünen şey pantolonun düğme ve kopçası canolar onu yok sayın
bu arada kınanın renginide görebilirsiniz

süpersin canım
mektupp bunu çoooooooooooooooook beğendi.

:17::18:işyerinde olunca bazen sapıyor mönüm aslında diyete başladığımda güzel gidiyordu burda öğle yemeği işi bozuyor benim akşamda geç gidince eve bişey yiyemiyorum işyerinde ne varsa onu yiyorum işte ondan yani az olduğunun farkındayım ve böle devam ederse kilo vermemim zor olduğunu da biliyorum düzelecek inşallah

:17::17:ne kızıyon yaa:59:yukarıda belirttim kuzum ya ama düzene girecek böle değildi kız son zamanlarda böle oldu ya bi kerem ben kaptandan alkış bilem aldım tebrik etti mönüden dolayı kılavuzcumda beğeniyordu ama son zamanlarda şaştı işte zaten verdiğim kilodan belli değilmi canımcım mönü az olunca ancak 500gr gitti farkındayım yani bi daha olmaz kızma emi:9:

kim kızıyor yaaa benmii:19:inşaallah düzene gireriz bizde bigün...sen 500 vermişn tebrik ederim ya beenn aYNIYIMM off neyse sınava odakalndım şimdi üzülmüycemmm:40:yani onlar beğendi ben konuşmayım haaaa:25:

:17::18:işyerinde olunca bazen sapıyor mönüm aslında diyete başladığımda güzel gidiyordu burda öğle yemeği işi bozuyor benim akşamda geç gidince eve bişey yiyemiyorum işyerinde ne varsa onu yiyorum işte ondan yani az olduğunun farkındayım ve böle devam ederse kilo vermemim zor olduğunu da biliyorum düzelecek inşallah

:17::17:ne kızıyon yaa:59:yukarıda belirttim kuzum ya ama düzene girecek böle değildi kız son zamanlarda böle oldu ya bi kerem ben kaptandan alkış bilem aldım tebrik etti mönüden dolayı kılavuzcumda beğeniyordu ama son zamanlarda şaştı işte zaten verdiğim kilodan belli değilmi canımcım mönü az olunca ancak 500gr gitti farkındayım yani bi daha olmaz kızma emi:9:

kız yerim ben seni fıstıkım...üzülmesene senin iyiliğin için söylüyoruz ...yoksa elden takattan düşücen hiç toparlıyamıyacaksın ha belki hemen olmaz ama orta vadede zararını görürsün vitaminsiz kalırsın bitanem:70::70::69::69:
yeter kızlar sizde çok gitmeyin üstüne yoksa geri tepicek çıtırlarım benim,hepinizi çok seviyorum :69::69:

tamam balık tutmayı bend eöğrenicem yazarken de çekindiydim satennn:25::25:balık istedi canum ha uşağummmm:52:

kim kızıyor yaaa benmii:19:inşaallah düzene gireriz bizde bigün...sen 500 vermişn tebrik ederim ya beenn aYNIYIMM off neyse sınava odakalndım şimdi üzülmüycemmm:40:yani onlar beğendi ben konuşmayım haaaa:25:

kız alınganlık yapmasana fıstık...o kendine idol aldığı yada nebileyim işte ondan ...kendini savunmak isterken yazmış yoksa menüsünü paylaşan herkese iyi kötü yorum yada beğeni atıyoruz...hepimiz aynı hedefe gidiyoruz İDEAL VE SAĞLIKLI KİLOMUZA...o yüzden kimse alınmasın gücenmesin hepimiz dostuz değilmi:26:

deryaaaaaaa süpersin kız maşallahh tü tü tü tü :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

hoşgeldin aşkıııııımmmmm..nerdesin kız cöööö yapıp kaçıyon hımmmmmm:27::27:nasıl olmuşum güzel değilmi,ama tek sıkıntım benim yanaklarım hep böyle gıcıklar işte...ama bunada şükür:37::37:

hoşgeldin aşkıııııımmmmm..nerdesin kız cöööö yapıp kaçıyon hımmmmmm:27::27:nasıl olmuşum güzel değilmi,ama tek sıkıntım benim yanaklarım hep böyle gıcıklar işte...ama bunada şükür:37::37:

hadi ordan yanaklarmış len benimkilerde heıdı yanakları gibi tombk tombikkkk :37: :37: :37: :37: enişte seni yicekk yicekkk :9: :9: :9: :9: :nazar: :nazar: :nazar:

ya okadar ağırki yüklenmemişşşş:60:çok harikaaasınnnnn gerçekten şeker kadın yaaaa:71::71::71:spor şart zaten bende eriyimde hala spor yapıyor olayım değilmiiiii:32:çok sıkı oluyor insan

:46::46::46: hah kaptan yaa içimdekileri yazmıssın bende asla kızcagıza alttan al demedım zaten senın gıbı kızdım saygısız dedim:47::47:ama cok sert deıl yanı üzülmesin iyice diye hatta bence konuyu aılesıne acmalı belkı kendısı yanlıs kararlar verebılır sevdgı ıcın hakkında hayırlısı olsun ınsallah yaa

vuuuuuuuuuuu süpersin fıstık:nazar::nazar::nazar::kkk::kkk::kkk: daha zayıflama sen:63: ve spor gercekten benım eksıgım ıste kalınım kalıııııııııınnnn:43::43::63::63::84::84::84:

sözün bittiqi yer :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: tek kelimeyle süper canımıniçiiiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:17::17::78::78::17::17::17:kızlar varya nasıl utandım şu an,bide gözlerim doldu kendimi tutuyorum resmen:17::17:hepinizden allah razı olsun desteklerinizden ve öğrettiklerinizden dolayı...insan nekadar sağlıkçı olsa işin içinde olsada bazı şeyleri bilsede uygulaması ve devam ettirmesi ayrı bişey...
senacım biliyormusun 3 aydır iş yerinde şu obezite takipleri için hastaları ölçüyoruz ya kilosu sorun olanları takibe alıyoruz...işte onlarada nasıl beslenmeleri gerektiğini anlatıyorum ve insanlar aylık takibe geliyorlar ya...3 ayda çok güzel sonuçlar aldılar ve devam ediyorlar...hem kilo hemde bel kalça ölçülerinde...ve hepsi allah razı olsun senin sayende hemşire hanım,sen olmasan bizi motive edip her ay desteklemeseydin biz bu kiloları veremezdik ve sen bırak diyene kadarda bırakmıycaz diyorlar...bide eskiden nekadar saçma besleniyormuşuz biçok şeyi yanlış yapıyormuşuz diyorlar ve inanın o anda içimden hemen sizlere dua ediyorum çünkü bende sizlerden öğrendim ve şimdi etrafıma yardımcı olup yol gösteriyorum...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN,İYİKİ VARSINIZ:69::69:

iyi akşamlar kaptan sena hanımın dikkatine (gene ben yaa bu bildirim işi yüzünden ihraç olcam nerdeyse topikten yaaaa:50::50::50: bu saate bildirim versem olurmu olmaz diyasan olmasn ben yazayım belkı bu gece tekrar giremem nete kabul edersen sevinirim)

başlangıç 82
geçen hafta 73.7
bu hafta 73:(
giden 700 gr
toplamda giden 9kğ
hedef 65
boy 1.70

hadi ordan yanaklarmış len benimkilerde heıdı yanakları gibi tombk tombikkkk :37: :37: :37: :37: enişte seni yicekk yicekkk :9: :9: :9: :9: :nazar: :nazar: :nazar:

valla adam şoklarda zaten:53::53:kaç gündür şey diyo,hatun biz senle tanıştığımızda böyleydin taş gibiydin:17::17:diyor...helal sana hatun diyorda arada krizi tutuyor:47::47:bugün yiyemiycek çünkü geceye gitti kuşum:60::60::60::60:sende resimlerde çok güzel ve fit görünüyorsun bitanem...bide maşallah ben anneni ablan zannettim iyimi,altını okuyunca şok oldum:53::53:maşallah size...bizede (annemle bana)herkes abla kardeşmisiniz derler söylemesi ayıp canımcım:78::78:

benim standart menümdür bu kuşum...genelde bu tarz besleniyorum,üç aşağı beş yukarı aynıdır...metabolizmamı iyi tanıdığım için genelde sorun olmuyor...bugün spor yapmamış gibiyim,geçmişe bakarsan menülerim genelde aynıdır ve spor daha yoğundur tatlişko:70:

ohhh walla ozaman eyi vermissin..spor varya spor yapana sahane bişey..nasıl yapıorsun sporunu yürüyüsmü??:8:

valla adam şoklarda zaten:53::53:kaç gündür şey diyo,hatun biz senle tanıştığımızda böyleydin taş gibiydin:17::17:diyor...helal sana hatun diyorda arada krizi tutuyor:47::47:bugün yiyemiycek çünkü geceye gitti kuşum:60::60::60::60:sende resimlerde çok güzel ve fit görünüyorsun bitanem...bide maşallah ben anneni ablan zannettim iyimi,altını okuyunca şok oldum:53::53:maşallah size...bizede (annemle bana)herkes abla kardeşmisiniz derler söylemesi ayıp canımcım:78::78:

aynen cnm zayıfladıkça değişyolarr olsun oh onlara hakediyolarrrr :47: :47: :47: saol bebekimmm valla anne öle cnm annelerimz olmasa biz böle nasıl güzel olcaz onlara maşallahhhh altyapımız sağlamm:9: :9: :9: :9: :9:

başlangıç: 90
geçen hafta: 61.5
bu hafta: 61.3
giden/gelen: 200 gr
toplamda giden: 28.700 kg
hedef..:55

Günaydın kızlar...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler....
Eski arkadaşlar hepiniizi çok özledim...
Umarım herkesler iyidir.

Bugün cuma... Cumanız mübarek olsun kızlar...
Bu cuma günü hayırlı haberler alırız inşallah..:34:
Kızkardeşimin nikahını yaptık geldik...
Çok güzel bir gelin olmuştu.
Evini de avandard tarzda döşemiş...
Beyaz pembe...:nazar:
Allah bir yastıkta kocatsın :nazar:
Küçük bir ameliyat geçirdim bu arada..
bakıcı arayışlarım hala sürüyor...
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...

Kiloma pek dikkat etmedim.
Tartım da bozuldu kızlar bu arada...
En son hafızamda kalan rakamı yazıyorum bu sebeple...

Hepinizi öpüyorum..
Benim sıpalar kalkar şimdi...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çok geçmiş olsun tatlım:71::71:özlemez olurmuyuz özledik tabikide...herkesin yeri ayrı ve dile getirmesekde yok olanları merak ediyoruz ve özlüyoruz:69::69:kızkardeşini allah mesut etsin canım:71:

derya ablacııım harikaaaa olmuşssun sen yaaaaaaaaa :31:
aynı kilodayız nerdeyse, ben daha kilolu gözüküyorum sendeeen :1:
azmini tebrik ederim, maşşaaalllaaah :nazar:

ohhh walla ozaman eyi vermissin..spor varya spor yapana sahane bişey..nasıl yapıorsun sporunu yürüyüsmü??:8:

evde yürüyüş bandım ,eliptik bisikletim,plates topum,lastiklerim,çemberim vede dambıllarım var canım...hergün işten geldikten sonra önce yemeğim yoksa yemeğimi üstüne koyuyorum varsa çocukların yemeğini koyuyorum ve ben spora başlıyorum...önce eliptik bisiklette ayakta 40-45 dk. yapıyorum sonra yürüme bandında 6.5 hızında 30-40 dk. yürüyorum,yürüme bandının motorlu bel kemeri var onu koltuk altından başlayıp belli aralarla kademe kademe aşağı kaydırarak dize kadar 20 dk. yapıyorum...ordan dambıllarla her biri 25er sayılı set olmak kaydıyla kol omuz göğüs ve göbek hareketlerimi yapıyorum gidip duş alıyorum ve toplamda1,5 saat kadar spor yapmış oluyorum...bide sadece hafta sonları uygun olduğum için aletli çalışmıyorum 1 saat plates yapıyorum kuşum...umarım yardımcı olmuşumdur:52::52:

işten geldim eve, bir kırgınlık yorgunluk wardı üstümde, yattım uyudum hiçbişi yemeden, bir kalktım ki, burun çeşme olmuş akıyo, hapsırıklar saatte 50*60 adet sewiyesinde, vücut iflas etmiş kırgınlıktan ölüyorum şu an kemiklerim ağrıyoo :2:
dün kınada üşüttüm heralde, bu haftasonu 2 düğün, 1 mezunlar toplantısı ve 1 sünnet yemeğine hasta hasta gitcem, keşke haftaiçi olaydı da rapor alıp yatardım evmdee :1:

ben hasta oldum, annem yok yanımda, kimseciklerim yok buralardaa:2: :14:
ilaç içcem ama açım bir çorba yapanımmm bile yooooooooooook :14::14::14:

derya ablacııım harikaaaa olmuşssun sen yaaaaaaaaa :31:
aynı kilodayız nerdeyse, ben daha kilolu gözüküyorum sendeeen :1:
azmini tebrik ederim, maşşaaalllaaah :nazar:

kuşum çok sağol tatlım :69::69:benimki spordandır sen yapmıyonmu canım...yapmıyorsan kendine zaman yarat yoksa ilerde zorlanırsın en azından taş gibi olursun...inanırmısın selülit denen bişey kalmadı kaymak gibi oldum:17::17:ben bile şoktayım ...birdaha asla sporu hayatımdan çıkarmam,geç öğrendim ama kalıcı oldu öğrendiklerim ...sizden allah razı olsun...oyüzden daha gençken kendinize dikkat edin canımın içi...

Back
X