70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işten geldim eve, bir kırgınlık yorgunluk wardı üstümde, yattım uyudum hiçbişi yemeden, bir kalktım ki, burun çeşme olmuş akıyo, hapsırıklar saatte 50*60 adet sewiyesinde, vücut iflas etmiş kırgınlıktan ölüyorum şu an kemiklerim ağrıyoo :2:
dün kınada üşüttüm heralde, bu haftasonu 2 düğün, 1 mezunlar toplantısı ve 1 sünnet yemeğine hasta hasta gitcem, keşke haftaiçi olaydı da rapor alıp yatardım evmdee :1:

ben hasta oldum, annem yok yanımda, kimseciklerim yok buralardaa:2: :14:
ilaç içcem ama açım bir çorba yapanımmm bile yooooooooooook :14::14::14:

yerim ben seni evin pişosu seni mırnavvvvvv:69::69:geçmiş olsun canım,dikkat et kendine yoksa hastalığın ilerler...bol acılı limonlu bir şehriye çorbası yapta sıcak sıcak iç canım tavuk varsa onuda at içine,hem vitamin hem doping(acı varya)

kuşum çok sağol tatlım :69::69:benimki spordandır sen yapmıyonmu canım...yapmıyorsan kendine zaman yarat yoksa ilerde zorlanırsın en azından taş gibi olursun...inanırmısın selülit denen bişey kalmadı kaymak gibi oldum:17::17:ben bile şoktayım ...birdaha asla sporu hayatımdan çıkarmam,geç öğrendim ama kalıcı oldu öğrendiklerim ...sizden allah razı olsun...oyüzden daha gençken kendinize dikkat edin canımın içi...

allah senden de razı olsun ablacıım :16:
walla benim sporum şöylee, hergün 100 mekik çekiyorum, 200 kere ip atlıyorum, cumartesi sabahları belgradda 6 km yürüyorum.. hafta içi de akşamları 2 gün yürüyüşe çıkıyorum.. bide haftada 4-5 kere yarım saat felan müzik açıp kıwırtıyorum.. ahanda bu, seninkilerin yanında hiçbişi tabii :1:
işte zaten düzenli spor yapanlar bir süre sonra hayatta bırakmam daha diyolar, o raddeye bi ulaşabilsek sizler gibi güzel olcak :1:

allah senden de razı olsun ablacıım :16:
walla benim sporum şöylee, hergün 100 mekik çekiyorum, 200 kere ip atlıyorum, cumartesi sabahları belgradda 6 km yürüyorum.. hafta içi de akşamları 2 gün yürüyüşe çıkıyorum.. bide haftada 4-5 kere yarım saat felan müzik açıp kıwırtıyorum.. ahanda bu, seninkilerin yanında hiçbişi tabii :1:
işte zaten düzenli spor yapanlar bir süre sonra hayatta bırakmam daha diyolar, o raddeye bi ulaşabilsek sizler gibi güzel olcak :1:

yooooo senin sporunda gayet güzelmiş vede yeterli bence...maşallah hem çalışıyorsun hemde sporunu yapıyorsun...biyerde okumuştum ip atlamakda ço etkili sporlar arasında sayılıyormuş ve vücudun her bölgesini çalıştırıyormuş...maşallah doğru yoldasın aynen devam bitanem:46::46:

yerim ben seni evin pişosu seni mırnavvvvvv:69::69:geçmiş olsun canım,dikkat et kendine yoksa hastalığın ilerler...bol acılı limonlu bir şehriye çorbası yapta sıcak sıcak iç canım tavuk varsa onuda at içine,hem vitamin hem doping(acı varya)

ben bilmiyom ki çorbaa yapmayııı hiç :14::14:
zaten salçam felan da yok, hazır çorbam war ama yapsam mı kii :30:
portakal doğradım kendime şimdi, kayısıyla çilek de koydum onları yiyip üstüne içcem ilacııı :2:

ben cok duygusal oluyomm böle hasta olunca :14:
ağladım kendi kendimeee zatiii annem olaydı yanımda bakardı bana :14::14:
topiğin anneleri olarak şevkatinize ihtiyacım war :55::55::2::1:

yooooo senin sporunda gayet güzelmiş vede yeterli bence...maşallah hem çalışıyorsun hemde sporunu yapıyorsun...biyerde okumuştum ip atlamakda ço etkili sporlar arasında sayılıyormuş ve vücudun her bölgesini çalıştırıyormuş...maşallah doğru yoldasın aynen devam bitanem:46::46:

ayy cok sewindiim saol ablacııım :31:
ip atlamak yüzmeden sonra en etkili spormuş, benim altım da boş at koştursam bile sorun olmuyo atlıyorum o yüzden :1:
bugünn yapamadım tabi :1::26:

ben şimdi gidiyom kızlaar, ev curcuna onu toplicaam, bulaşıkları yıkıcaam, çamaşırları toplıcaaam pöfff.. bide sıcacık duş alıp yatağma girceem :2:

iigeceler herkese..

:2::2::14::14::14:

yenilerin sorularına cevpta zor geliyo galiba:66:

yok be kuşum sadece ben tarif etme özürlüyüm oyüzden yazmadım ...çizelgeni ilk senmi yapmıştın eğer öyleyse aynı şekilde yapıyorsun sadece şu anki kilonu yazıyorsun ekstradan hedef kilon başlangıç kilonu aynı öncekiyle ayn yazıp şu anki kilonu yenileyip yapıştıracaksın profilinde çizelge kısmına....ben iyikide öğretmen olmamışım :60::60::60:yoksa çocuklar yanmıştı

ya okadar ağırki yüklenmemişşşş:60:çok harikaaasınnnnn gerçekten şeker kadın yaaaa:71::71::71:spor şart zaten bende eriyimde hala spor yapıyor olayım değilmiiiii:32:çok sıkı oluyor insan

:17::17::78::78::17::17::17:kızlar varya nasıl utandım şu an,bide gözlerim doldu kendimi tutuyorum resmen:17::17:hepinizden allah razı olsun desteklerinizden ve öğrettiklerinizden dolayı...insan nekadar sağlıkçı olsa işin içinde olsada bazı şeyleri bilsede uygulaması ve devam ettirmesi ayrı bişey...
senacım biliyormusun 3 aydır iş yerinde şu obezite takipleri için hastaları ölçüyoruz ya kilosu sorun olanları takibe alıyoruz...işte onlarada nasıl beslenmeleri gerektiğini anlatıyorum ve insanlar aylık takibe geliyorlar ya...3 ayda çok güzel sonuçlar aldılar ve devam ediyorlar...hem kilo hemde bel kalça ölçülerinde...ve hepsi allah razı olsun senin sayende hemşire hanım,sen olmasan bizi motive edip her ay desteklemeseydin biz bu kiloları veremezdik ve sen bırak diyene kadarda bırakmıycaz diyorlar...bide eskiden nekadar saçma besleniyormuşuz biçok şeyi yanlış yapıyormuşuz diyorlar ve inanın o anda içimden hemen sizlere dua ediyorum çünkü bende sizlerden öğrendim ve şimdi etrafıma yardımcı olup yol gösteriyorum...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN,İYİKİ VARSINIZ:69::69:

deryacım işte bu an herşeye deqiyor..aldıqın sayısız dualar var..birilerinin yüzünün gülmesine hayellerine kavuşmasına vesile oluyorsun..ne güzell..tebrik ederim cnm..:16:

işten geldim eve, bir kırgınlık yorgunluk wardı üstümde, yattım uyudum hiçbişi yemeden, bir kalktım ki, burun çeşme olmuş akıyo, hapsırıklar saatte 50*60 adet sewiyesinde, vücut iflas etmiş kırgınlıktan ölüyorum şu an kemiklerim ağrıyoo :2:
dün kınada üşüttüm heralde, bu haftasonu 2 düğün, 1 mezunlar toplantısı ve 1 sünnet yemeğine hasta hasta gitcem, keşke haftaiçi olaydı da rapor alıp yatardım evmdee :1:

geçmiş olsun cnm iyi bak lütfen kendine..

neysee hayırlı akşamlar herkese kimse bilmiyo galiba
:1:

canım ben deqiştirmiyorum..sıfırdan yeniden yapıyorum..

herkese hayırlı geceler kızlar özele bildirim yapmayan varsa ihmal etmesin..mutlaka bildirimini yapsın..çok yorgunum bugün dışardaydım sonrada arkadaşım geldi topiqede giremedim..hem çok yorgunum hemde çok uykum var direk yataqa gidiyorum isterseniz sizde gelin annem çok rahat biyerr :82:

Son düzenleme:

geçmiş olsun kuzucuuumm
arkadaşın falan yok mu gelip bi çorba yapsın sana

deryacım süpersin tatlım
bayıldımm fotolara
daha vermesen bile olabilir yanii :34::34::54::54:

çok sağol bitanem,ama ilaçtan önceki halime dönmem lazım çünkü benim kilom yıllardır hep yaz gelince 60-61 arası kışında 63-64 arası olmuştu ve hiç şaşmazdı...şimdi bu halim doğal olarak zoruma gitmişti ama herşeyin başı sağlık...eğer o ilacı kullanmasaydım rahmimi ve yumurtalıklarımı tamamen alıcaklardı:59::59:çünkü 8 tane 6 şar santimden miyom ve yumurtalıktada 8 santimlik kist vardı ve o ilaçla 6 ayda geriledi ve 7 aydır ilaçsız takipteyim haziranın 11 inde kontrolüm var inşallah tekrar büyüme moduna girmemiştir yoksa bu sefer ameliyattan kaçamıycam:59::59:işte böyle canım...oyüzden 60 kiloya inmeyi planlıyorum kısmetse:52:

Back
X