70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pc açık ben biraz eve el atayım...ara ara bakıp yazarım fıstıklar görüşürüz:52::52:

çok geçmiş olsun canımcım...bizi habersiz koma emi...:71::71::70::70:

vallahi alışkanlık yaptı biliyonmu kuşum...yapmadığım gün sanki bişey unutmuşum gibi eksikliğini ve vicdan azabını çekiyorum...ben salonada gitmiştim bir ara haftada 2 gün 2 saat ,ama arabamla gidip gelmeme rağmen dikiş tutturamamıştım ve böbrek rahatsızlığımdan dolayı yolda ter üstümde kalınca bidahaki spor gününe kadar sancılanıp dururdum...sonra kocişin başının etini yedim ve adamda beni hamileliklerim dahil(daha zayıftım son günlerime kadar)beni hiç86 kilo görmemşti ya gözü korktu galiba:53::53:eve spor aletlerini aldı,oda kurtuldu bende daha zevkli ,sağlıklı ve mutlu spor yapmaya başladım tv yide kendime çevirip spor bitene kadar sıkılmıyorumda,en güzeli üşütmüyorum hemen duşa zıplıyorum...zaten ben evde vakit geçirmeyi seven biriyim oyüzden isabet oldu...oyüzden artık ara vermem spora,yaşamımın parçası oldu bitanem...istediğim kiloya insem bile spora devam sağlık için kendim için:8::8:

ne güzel ya evde yapabilmek en güzeli... seni bu nedenle bir kere daha tebrik ediyorum :71:

geçmiş olsun tuzdan uzak duruyorsundur heralde bide hazır gıdalardan

hakkında hayırlısı olsun mantıklı hareket et

canım yaa yıllarca çektim bende troit testi yaptırdınmı

geçmiş olsun çabuçak iyileşi inşşşş

önceden çok yiyipte şimdi azaltınca vücutta kıtlık sinyalleri verildi heralde

:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

başın sağolsun canım nurlar içinde yatsın

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

sen komple ck up yaptır canımcım insülin direncidşolabilr
gerçi kılavuz varken bana susmak düşer

kız ben sanki seni yıllardır tanıyo gibiyim yoksa biz kardeşmiyik
ayrıca:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:başka ne denir ki:nazar::nazar:

çok sağol aşkım yaaa...bişey söyliyimmi burda istisnasız hepiniz sanki evin insanı gibisiniz sizi görmesem bile hepinize dair kafamda canlanan bir silüet var ve hepinizi çok seviyorum ve yakın hissediyorum...çok sağol bitanem...her cuma kilo bildirimlerinde bile verenlerle bende vermiş gibi seviniyorum,vermeyenlerlede üzüntülerini paylaşıyorum...çok garip ve güzel bir duygu BİZ KOCAMAN VE GÜZEL BİR AİLEYİZ VE GÜZEL DOSTLUKLAR KURDUK:nazar::nazar:

vallahi bende kahvaltıda tüketiyorum ekmeği sadece...ve 3-4 dilimi buluyor bazen ama dediğin gibi spor yapınca yanıyor zaten..bide ben ekmekleri unonun kepek ve köy ekmeği hariç tüm çeşitlerini alıp buzdolabıma atıyorum çocuklarıda alıştırdım hiç beyaz ekmek almıyoruz artık...abur cuburu hiç sevmem zaten o konuda şanslıyım...çukulata,pasta,börek,çerez,dondurma,tatlı,hamurişi sevmem zaten,gün alışkanlığımda yok gitmem...oyüzden çok şanslıyım canolar

nane ve maydanoz kahvaltımda eksik olmaz...faydasını görürsün tatlım:56::56:

birazdan ev işine girişicem spor yapıcam çamaşırlar var...oy oyy oyyyyyyyy ölmüşüm ağlayanım yok....şu an çay keyfi yapıyorum kalkıcam :68::68:

azmet bak benim fotoları gör gaza gel...orda 65.9 um ve 38 beden kıyafetler...ben spor yapmazken 61 kiloyla 40 beden giyiyordum ...farkı gördünmü sıkılaşıyorsun ve taş oluyon selülit falanda kalmıyor...hadi kalk bakalım...hafta sonu bende aletlerle çalışmıyorum evde olduğum için ctsi pazar plates günümdür...oda çok faydalı spor...madem malzemende var hadi hop bir ki üç:52::52:

evet ya sporun etkisini kendimde görmüştüm ama üzerimdeki ataletten kurtulamadım :14:

diyetle alakası yok ama çok sinirim bozulduuu :14: eşimin ailesi akşam çatkapı geldiler. oturduk biraz eşimin annesi yani kayınvalidemmm dediki eşime ;

seninle sonra konuşucazz rüya gördüm .

hay allahım yaaa akşam sinir oldum sesimi çıkarmadım şimdi kahvaltıda eşimle sohbet ederken dedim ki anne senle ne konuşacak ve nasıl bi rüyaki benim yanımda konuşmuyo.. o şekilde söylemesi ayıp değil mi ben elmiyim dedim . ve eşim bana diyor ki annesine o kelimeyi kullanmamalıymışım ... e ayıp ama ...
eşimin hastalığını namaz kılmamasına arada namzlarını aksatmasına bağlıyor ve sanırımda beni suçluyor bu konuda :14: :14: :14:

bende eşime kızdım bağırdım suç sende hadi o söledi öyle sen desene anne burda söle yabancımı var diye demi ... sersemmmm :14: :14: :14: :14: :14: :14: kalkmış anneme bama sölediğin kelimelere dikkat et diyor kötü bi kelimede kullansam içim acımicak... ayıp işte ayıp ... benim yanımda konuşmayacaksan bile en azından yanımda öyle söyleme sonra seninle konuşacağım diye demiiii amaaa ... terbiyesizzzzz

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 200546 Eki Görüntüle 200544 Eki Görüntüle 200545

bişey söyleyeyimde gülün...86 kilo halimi yüklemeye çalışıyorum deminden beri ve ısrarla hata veriyor yüklemiyor pozda değiştirdim gene yüklemedi:60::60::60:
bunlarda bugün saat 11.30 da iş yerimde eğitime gitmeden çektirdiğim resimlerim ve üzerimdeki kıyafetler 38 beden ve ben burda 65.9 kiloyum...ben en son yeni evliyken 38 beden giyiyordum ve ozaman 56 kiloydum...sudem arkadaşım sporun etkisini görmek istiyorum demiştin ya işte sonuç canım:52::52::51::51:
ortadaki pozda göbüş gibi görünen şey pantolonun düğme ve kopçası canolar onu yok sayın
bu arada kınanın renginide görebilirsiniz
ya varya süpersin maşş.allahım nazardan korusun.
saçını boyayıp koydugun foto vardı ya baya oldu....
ya okadar fark varki arada yanakların bıle nasıl gitmiş.o fotoda tombıktı burda çıtır olmuş.

kaçamak adına çok süper bir menü sudemcim :69:
saol kaptancım

:17::18:işyerinde olunca bazen sapıyor mönüm aslında diyete başladığımda güzel gidiyordu burda öğle yemeği işi bozuyor benim akşamda geç gidince eve bişey yiyemiyorum işyerinde ne varsa onu yiyorum işte ondan yani az olduğunun farkındayım ve böle devam ederse kilo vermemim zor olduğunu da biliyorum düzelecek inşallah

:17::17:ne kızıyon yaa:59:yukarıda belirttim kuzum ya ama düzene girecek böle değildi kız son zamanlarda böle oldu ya bi kerem ben kaptandan alkış bilem aldım tebrik etti mönüden dolayı kılavuzcumda beğeniyordu ama son zamanlarda şaştı işte zaten verdiğim kilodan belli değilmi canımcım mönü az olunca ancak 500gr gitti farkındayım yani bi daha olmaz kızma emi:9:
bebegım saglıgına dıkkat et

tamam balık tutmayı bend eöğrenicem yazarken de çekindiydim satennn:25::25:balık istedi canum ha uşağummmm:52:
tebı ögrencem tebi utancan.
okuman yazman var oku,ögren ,uygula...bızde sıteyı kurcalaya kurcalaya ögrendık defalarca ugrastık....ama pes etmedık

ya okadar ağırki yüklenmemişşşş:60:çok harikaaasınnnnn gerçekten şeker kadın yaaaa:71::71::71:spor şart zaten bende eriyimde hala spor yapıyor olayım değilmiiiii:32:çok sıkı oluyor insan

:17::17::78::78::17::17::17:kızlar varya nasıl utandım şu an,bide gözlerim doldu kendimi tutuyorum resmen:17::17:hepinizden allah razı olsun desteklerinizden ve öğrettiklerinizden dolayı...insan nekadar sağlıkçı olsa işin içinde olsada bazı şeyleri bilsede uygulaması ve devam ettirmesi ayrı bişey...
senacım biliyormusun 3 aydır iş yerinde şu obezite takipleri için hastaları ölçüyoruz ya kilosu sorun olanları takibe alıyoruz...işte onlarada nasıl beslenmeleri gerektiğini anlatıyorum ve insanlar aylık takibe geliyorlar ya...3 ayda çok güzel sonuçlar aldılar ve devam ediyorlar...hem kilo hemde bel kalça ölçülerinde...ve hepsi allah razı olsun senin sayende hemşire hanım,sen olmasan bizi motive edip her ay desteklemeseydin biz bu kiloları veremezdik ve sen bırak diyene kadarda bırakmıycaz diyorlar...bide eskiden nekadar saçma besleniyormuşuz biçok şeyi yanlış yapıyormuşuz diyorlar ve inanın o anda içimden hemen sizlere dua ediyorum çünkü bende sizlerden öğrendim ve şimdi etrafıma yardımcı olup yol gösteriyorum...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN,İYİKİ VARSINIZ:69::69:
canım ya asıl senden allah razı olsun.
bak ne guzel destek oluyosun ınsanlara.
senı kendıme örnek alıcam.
ayy senın yaşında çoluklu çocuklu bı kadının zor başaracagı seyı başardın ya seni kutluyorum.:71::71::71:bi de hemşirelerın ne kadar yoğun olduklarını bılıyyorum.balım ya çok tatlısın

valla adam şoklarda zaten:53::53:kaç gündür şey diyo,hatun biz senle tanıştığımızda böyleydin taş gibiydin:17::17:diyor...helal sana hatun diyorda arada krizi tutuyor:47::47:bugün yiyemiycek çünkü geceye gitti kuşum:60::60::60::60:sende resimlerde çok güzel ve fit görünüyorsun bitanem...bide maşallah ben anneni ablan zannettim iyimi,altını okuyunca şok oldum:53::53:maşallah size...bizede (annemle bana)herkes abla kardeşmisiniz derler söylemesi ayıp canımcım:78::78:
off ya bencede eşin çok şanslı senın gıbı ıradelı karısı var.....maşş.

evde yürüyüş bandım ,eliptik bisikletim,plates topum,lastiklerim,çemberim vede dambıllarım var canım...hergün işten geldikten sonra önce yemeğim yoksa yemeğimi üstüne koyuyorum varsa çocukların yemeğini koyuyorum ve ben spora başlıyorum...önce eliptik bisiklette ayakta 40-45 dk. yapıyorum sonra yürüme bandında 6.5 hızında 30-40 dk. yürüyorum,yürüme bandının motorlu bel kemeri var onu koltuk altından başlayıp belli aralarla kademe kademe aşağı kaydırarak dize kadar 20 dk. yapıyorum...ordan dambıllarla her biri 25er sayılı set olmak kaydıyla kol omuz göğüs ve göbek hareketlerimi yapıyorum gidip duş alıyorum ve toplamda1,5 saat kadar spor yapmış oluyorum...bide sadece hafta sonları uygun olduğum için aletli çalışmıyorum 1 saat plates yapıyorum kuşum...umarım yardımcı olmuşumdur:52::52:
evet sporun sana süper etkisi olmuş canım.ben fazla tembelım onu anladım.

işten geldim eve, bir kırgınlık yorgunluk wardı üstümde, yattım uyudum hiçbişi yemeden, bir kalktım ki, burun çeşme olmuş akıyo, hapsırıklar saatte 50*60 adet sewiyesinde, vücut iflas etmiş kırgınlıktan ölüyorum şu an kemiklerim ağrıyoo :2:
dün kınada üşüttüm heralde, bu haftasonu 2 düğün, 1 mezunlar toplantısı ve 1 sünnet yemeğine hasta hasta gitcem, keşke haftaiçi olaydı da rapor alıp yatardım evmdee :1:

ben hasta oldum, annem yok yanımda, kimseciklerim yok buralardaa:2: :14:
ilaç içcem ama açım bir çorba yapanımmm bile yooooooooooook :14::14::14:
geçmiş olsun fıstık

kuşum çok sağol tatlım :69::69:benimki spordandır sen yapmıyonmu canım...yapmıyorsan kendine zaman yarat yoksa ilerde zorlanırsın en azından taş gibi olursun...inanırmısın selülit denen bişey kalmadı kaymak gibi oldum:17::17:ben bile şoktayım ...birdaha asla sporu hayatımdan çıkarmam,geç öğrendim ama kalıcı oldu öğrendiklerim ...sizden allah razı olsun...oyüzden daha gençken kendinize dikkat edin canımın içi...
bizde hayatımıza gecırırız inş

hayırlı akşamlar arkadaşlar şu çizelge nasıl değiştiriliyor söylermisiniz??
yenıden hazırla

çok sağol bitanem,ama ilaçtan önceki halime dönmem lazım çünkü benim kilom yıllardır hep yaz gelince 60-61 arası kışında 63-64 arası olmuştu ve hiç şaşmazdı...şimdi bu halim doğal olarak zoruma gitmişti ama herşeyin başı sağlık...eğer o ilacı kullanmasaydım rahmimi ve yumurtalıklarımı tamamen alıcaklardı:59::59:çünkü 8 tane 6 şar santimden miyom ve yumurtalıktada 8 santimlik kist vardı ve o ilaçla 6 ayda geriledi ve 7 aydır ilaçsız takipteyim haziranın 11 inde kontrolüm var inşallah tekrar büyüme moduna girmemiştir yoksa bu sefer ameliyattan kaçamıycam:59::59:işte böyle canım...oyüzden 60 kiloya inmeyi planlıyorum kısmetse:52:
canım unut o gunlerı gectı gıttı inşallah bıda gelmıycek

çok sağol bitanem,ama ilaçtan önceki halime dönmem lazım çünkü benim kilom yıllardır hep yaz gelince 60-61 arası kışında 63-64 arası olmuştu ve hiç şaşmazdı...şimdi bu halim doğal olarak zoruma gitmişti ama herşeyin başı sağlık...eğer o ilacı kullanmasaydım rahmimi ve yumurtalıklarımı tamamen alıcaklardı:59::59:çünkü 8 tane 6 şar santimden miyom ve yumurtalıktada 8 santimlik kist vardı ve o ilaçla 6 ayda geriledi ve 7 aydır ilaçsız takipteyim haziranın 11 inde kontrolüm var inşallah tekrar büyüme moduna girmemiştir yoksa bu sefer ameliyattan kaçamıycam:59::59:işte böyle canım...oyüzden 60 kiloya inmeyi planlıyorum kısmetse:52:

inşallah kontrollerinde bişey çıkmaz canım
bu konularda çok bilgim yok ama bi bayan için en olmaması gereken hastalıklardan birisi sanırım
Allah sağlık versin hepimize kilolar gelir gider nasıl olsa

herkese merhaba, tatlıses tv de plates programı var, onu yapıyordum, ama reklama girdi:37: sporun ortasında 5dakkalık reklam mı verilir yahuu:36:terim soğudu vallahi..
:60::60::60::60:
o ne yaa
para kazanmak için neler yapıo millet

mmmmmmmmmmmmmm mis gibi ,paşalar gibi kahvaltımı yaptım :56::56:şimdi gıcık bölüme geldik,sofra toplanıcak:63::63:beni bekleyin anacım:52::52::52:

benimde en sevmediğim şey yaa
sofra toplamak çamaşır asmak ütü yapmak ıyyyy

kızlar elbisenin fotolarını buldum netten
bakın bakalım beğenecek misiniz

1YBODEL06257-3-713x1000.JPG

1YBODEL06257-1-713x1000.JPG

1YBODEL06257-2-713x1000.JPG

canımmm ayşebahar,arcak81 vee senaya katılıyorum.daha başka varmıydı bilmiyorum ama.benim bile cinim tepeme geldi yaniiiii:47::47:

canım benim hoşgeldin özledikkk seniiiiii:54::54:kardeşine ömürboyu mutluluklarrrrrr:46:

yukarıda yorummmm

işte sana bir nedennn ben burdayım ve sen dee burda ollll seni çok seviyorummmmm sankiyıllardır tanışıyoruz.:54::54::54:canım ben de ööle muhteşem kilolar vermiyorum ama napalım az gitsin gelmesin geri....kabızlığa ise ben de bi çare bulamadım bir sefer işe yarayan 2. kez işe yaramıyorrrrr...

işte diyorum seni çok seviyorummmm...

hımmm iks yişimdi anladım iyi bi sistem ama yine cılkı çıkar türkiyede.

çok zor bi durum yaaa Allah rahmet eylesin.:43:

süpersinnnnnnnnn:23::23::23::23::23::23:maşallahh:nazar:

başlangıç:80
geçen hafta:68.4
bu hafta:67.5
giden/gelen:-900gr
toplamda giden:12.5
hedef:63

kızlar dijitalde tartılamadım aslında 67 ama nolur nolmaz şimdiii.herkesi tebrik ediyorummmmm:54::54:
balım ya hem hemşerıyız hemde çok ortak noktamız var bende senı çok sevıyom

çocuk sevmez demek yerine çocuk tutkusu yok demek daha doğru olur.arkadaş grubumuzda biz gibi çocuksuz ve uzun zamandır evli :60: o yüzden hiç öyle bizimde olsun geri kalmayalım gündemden diye bi sorun olmadı :60: hayırlısı diyelim.dedimya sırf evli olduk diye çocuk sahibi olmalıyız mantığıyla hareket etmek istemiyorum kim ne derse desin.insanlara oyuncak gibimi geliyo anlamıyorum 1 tane yapın daha sonra yapmayın.yok olmazsa olmaz yok bilmemne yani bu doğacak şey insan bi canlı patates yetiştirmiyoz ya :47: hayırlısı nezamansa olcak.:69:

nazar değdi sana :nazar::59: çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlarsın :69:

reglinin büyük bi etkisi vardır.bence emzirme döneminde biraz dikkat et klasik şeker en yağ üçlüsü ve aşırı tuzdan kaçın.regli olduktan sonra zayen kısa zamanda kilo kaybı yaşarsın.:69:
arkadaş grubunuzun çocuksuz olması güzel.

benımde kankam çocuksuz o yuzden tiyatro,sinema alışveriş ıvır zıvır her şeye gıodebılıyoz beraber.
ama bızımkısı istememekten degıl bıraz kader arkadaşlıgı.
o ıkı kez düşük yaptı
ben ise malum...

vucudu tok tuttuğun sürece klo veriyosun aslında.ben bu saatte uyanmıyodum uzun zamandır.uyandıktan genelde 1 -2 saat sonrası yemek yiyorum.hemen yediğimde doyduğumu anlamıyorum ve daha çabuk acıkıyorum.zaten neyim normalki bu olsun :60: kahvaltı dışında tüm öğünleri hızlı yerim ama kahvaltım epey uzun sürüyor.1 saatten önce tabağımdakiler bitmiyo :60: en az 4 kupa çay içiyorum :68: zararlı ama napim çaysız bi öğündede doyduğumu anlamıyorum.:47: işte hepimizin alışkanlıkları farklı.nasıl ne şekilde beslendiğimde kilo veririm alırım biliyorum ama bazen uygulamayı şaşırıyorum işler tersine giriyo.genele göre gerçekten çok az yediğim zaman daha tok çok yediğimde daha aç oluyorum tuhafım işte :25::25:
senanın dedıgı uzaylısın sen

GÜNAYDINNNNNN

cocamın 2 haftadır sürekli hasta olması , iki akşamdan birini acilde geçirmemiz, 20 lik dişimin apse yapması ve yüzümün sağında şişlik olması , ilaç allerjim yüzünden iğne vurup dişi alamamaları , allerji testi için ege üniversitesi hastanesinden 2 haftadır sıra alamamam, ve tam olarak diyet oturtamamam dışındaa kendimi bu sabah iyi hissediyorum. ayrıca da İSVEÇ diyetimin 1. günü :27: neyseki iki gün önce aç karnıma içtiğim ilacın etkisi geçti sayılır.

bu arada canım yürüyüşe çıkmak istedi ama cocam taş düşürüyo yürüyünce ağrı yapıyo :14: gidemedik ...
bu arada iyiki bu siteyi bulmuşum yaaa ne güzel valla içimi döküyorum :1:
geçmiş olsun canım
unv deyken benımde apseden yüüzm şişmişti ayy okulda kımsenın yüzüne bakamıyodum ya çok utanıyodum.kendımı çok çirkın buluyodum çok kötü bi psikilojıydı.
allah hayırlısıyla bıda yaşatmasın.

günaydın kızlar,
bugün dr.una gideceğiz oğlumun,2 gündür ateşler içinde yandı yavrum.inşallah bişey çıkmaz..
herşeyin başı sağlık..sağlık olsun da gerisi boş..
kafam dağılsın diye geçmişi okudum biraz..
hepinizi kocaman öperim
sana da gecmişler olsun fıstık

zaten eğer düzenli bir diyet takip ediyorsan kesinlikle ekmek şart ... ben günde 8 dilim ekmek ve 6 öğün beslenme ile 10 kilo verdim spor da var tabi ama hergün spordan sonra ödül olarak koca bi kup dondurma yiyordum :9: belki onuda yemesem daha çok kilo verebilirdim :9:
duy yazılanları belenay duyyyyyyyyy

geçmiş olsun tuzdan uzak duruyorsundur heralde bide hazır gıdalardan

hakkında hayırlısı olsun mantıklı hareket et

canım yaa yıllarca çektim bende troit testi yaptırdınmı

geçmiş olsun çabuçak iyileşi inşşşş

önceden çok yiyipte şimdi azaltınca vücutta kıtlık sinyalleri verildi heralde

:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

başın sağolsun canım nurlar içinde yatsın

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

sen komple ck up yaptır canımcım insülin direncidşolabilr
gerçi kılavuz varken bana susmak düşer

kız ben sanki seni yıllardır tanıyo gibiyim yoksa biz kardeşmiyik
ayrıca:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:başka ne denir ki:nazar::nazar:
fıstıgım dahılıyeye gııdp şekerıme kolstrol tiroıd felan bakıldı dıye bılıyom.ordan dıyetısyene de gıtti.
şu an idela kılom için 7.5 fazlam kaldı.
sadec biraz aradesızım sanırım.
az yedım gibi gelıyo ama ben eskı yeme alışkanlıgımla kıyaslıyom .
dıyet yapan bı ınsanla kıyaslayınca çok ta az yemıyom demekki....

kahvaltımı yaptım geldim(öğlen yemeğimi yoksa:17:)
keyif günü ilan ettim 1.30 kadar tüm ülkede kutlana:66:
:66::66::66::66::66:
başlangıç:79
geçen hafta:72
bu hafta:71.900:26:
bu hafta giden:100 gramcık
toplamda giden:7.100
hedef:65
aslında bu hafta iyi gidiyodum heyhat gel görki regl oldum ama yinede 100 gr gitmiş yoksa ben kendimimi avutuyorum yaaaa:17::17::17::17:

çekinerek yazıyorum ama kırılma bana....sana saygısızlık etmek ıstemem.

salaş bi model kımonaya benzettim.kılolu oldugum ıcın kılomu daha da belli eder dıye ben olsam böle bı model tercıh etmezdım.(kendı adıma konuştum)

bu sene leopar çok moda leopar bişilerle kombine edersın.gerçi siyah ve pembeylede kombıne edılebılır.
elbise pek benım tarzım degıl.sen begenmışsın bize laf düşmez canım.üzerine yakıştıgı için aldıgın belli.

modern bişi.ama yanlardan sarkan şeylerı tam çözemedım pembeli leoparlı komple omuzdan etek ucuna kadar dışarda kalıyo sanırım güle güle giy....

bende kendı sevdıgımı alırım ınatla mesela gecen bı anorak aldım.satıcı da dahıl herkes başka rengı almamı söledı ama ben gıdıp yıne kendı hoşuma gıden rengı aldım.onemlı olan benım kendımı ıcınde ne kadar ıyı hıssetmem.

o yüzden sen beğenmişsin ,içine sinmiş güle güle kullan tekrardan

Son düzenleme:
elbise mankene biraz bol olmuş bana tam oldu
içini doldurmakta marifet canıııımm :63:

güzel hoş bi elbise ... ayrıca sen begendikten sonra bize laf düşer mi :1:

kahvaltımı yaptım geldim(öğlen yemeğimi yoksa:17:)
keyif günü ilan ettim 1.30 kadar tüm ülkede kutlana:66:
:66::66::66::66::66:
başlangıç:79
geçen hafta:72
bu hafta:71.900:26:
bu hafta giden:100 gramcık
toplamda giden:7.100
hedef:65
aslında bu hafta iyi gidiyodum heyhat gel görki regl oldum ama yinede 100 gr gitmiş yoksa ben kendimimi avutuyorum yaaaa:17::17::17::17:

heee regl olduysan asıl giden kiloyu regl bittikten sonra anlarsın cnm ... bneim bazen regl dönemlerinde 3 kilo bile fazlam çıkıyor ilk bunu bilmeden tartıldığımda oturup ağlamıştım ve kendimi sauna eşofmana hapsetmiştim :1: ve yolculuk yapmak ta 2 kilo falan farkettiriyo :1: insanın aklına gelmeyecek şeyler yani :1:

çekinerek yazıyorum ama kırılma bana....sana saygısızlık etmek ıstemem.

salaş bi model kımonaya benzettim.kılolu oldugum ıcın kılomu daha da belli eder dıye ben olsam böle bı model tercıh etmezdım.(kendı adıma konuştum)

bu sene leopar çok moda leopar bişilerle kombine edersın.gerçi siyah ve pembeylede kombıne edılebılır.
elbise pek benım tarzım degıl.sen begenmışsın bize laf düşmez canım.üzerine yakıştıgı için aldıgın belli.

modern bişi.ama yanlardan sarkan şeylerı tam çözemedım pembeli leoparlı komple omuzdan etek ucuna kadar dışarda kalıyo sanırım güle güle giy....

bende kendı sevdıgımı alırım ınatla mesela gecen bı anorak aldım.satıcı da dahıl herkes başka rengı almamı söledı ama ben gıdıp yıne kendı hoşuma gıden rengı aldım.onemlı olan benım kendımı ıcınde ne kadar ıyı hıssetmem.

o yüzden sen beğenmişsin ,içine sinmiş güle güle kullan tekrardan

yok tatlım neden kırılayım
elbise mankene bol olmuş bana tam oldu
dediğin gibi salaş durmadı yani
elbisenin kolları nasıl duruyor sana şöyle tarif edeyim
aşkı memnu yu izledin mi bilmem ama orda ednanın bihtere zorla sahip olduğu bi sahne vardı bihter kırmızı bi elbise giymişti onun kolları gibi leoparlı kısmı
bi gün elbiseyi giyer fotosunu koyarım canım o zaman daha net anlaşılır

Eki Görüntüle 200546 Eki Görüntüle 200544 Eki Görüntüle 200545

bişey söyleyeyimde gülün...86 kilo halimi yüklemeye çalışıyorum deminden beri ve ısrarla hata veriyor yüklemiyor pozda değiştirdim gene yüklemedi:60::60::60:
bunlarda bugün saat 11.30 da iş yerimde eğitime gitmeden çektirdiğim resimlerim ve üzerimdeki kıyafetler 38 beden ve ben burda 65.9 kiloyum...ben en son yeni evliyken 38 beden giyiyordum ve ozaman 56 kiloydum...sudem arkadaşım sporun etkisini görmek istiyorum demiştin ya işte sonuç canım:52::52::51::51:
ortadaki pozda göbüş gibi görünen şey pantolonun düğme ve kopçası canolar onu yok sayın
bu arada kınanın renginide görebilirsiniz

:nazar::nazar::nazar::nazar: masallah poponu kasi derya ablacim nazar edecekler vallahi :53::53::53:

günaydın kızlar,
bugün dr.una gideceğiz oğlumun,2 gündür ateşler içinde yandı yavrum.inşallah bişey çıkmaz..
herşeyin başı sağlık..sağlık olsun da gerisi boş..
kafam dağılsın diye geçmişi okudum biraz..
hepinizi kocaman öperim
GEÇMİŞ OLSUN TATLIM.
GÜNAYDINNNNNN

cocamın 2 haftadır sürekli hasta olması , iki akşamdan birini acilde geçirmemiz, 20 lik dişimin apse yapması ve yüzümün sağında şişlik olması , ilaç allerjim yüzünden iğne vurup dişi alamamaları , allerji testi için ege üniversitesi hastanesinden 2 haftadır sıra alamamam, ve tam olarak diyet oturtamamam dışındaa kendimi bu sabah iyi hissediyorum. ayrıca da İSVEÇ diyetimin 1. günü :27: neyseki iki gün önce aç karnıma içtiğim ilacın etkisi geçti sayılır.

bu arada canım yürüyüşe çıkmak istedi ama cocam taş düşürüyo yürüyünce ağrı yapıyo :14: gidemedik ...
bu arada iyiki bu siteyi bulmuşum yaaa ne güzel valla içimi döküyorum :1:
canım sana da geçmiş olsun herşey üstüste gelmiş.
diyetle alakası yok ama çok sinirim bozulduuu :14: eşimin ailesi akşam çatkapı geldiler. oturduk biraz eşimin annesi yani kayınvalidemmm dediki eşime ;

hay allahım yaaa akşam sinir oldum sesimi çıkarmadım şimdi kahvaltıda eşimle sohbet ederken dedim ki anne senle ne konuşacak ve nasıl bi rüyaki benim yanımda konuşmuyo.. o şekilde söylemesi ayıp değil mi ben elmiyim dedim . ve eşim bana diyor ki annesine o kelimeyi kullanmamalıymışım ... e ayıp ama ...
eşimin hastalığını namaz kılmamasına arada namzlarını aksatmasına bağlıyor ve sanırımda beni suçluyor bu konuda :14: :14: :14:

bende eşime kızdım bağırdım suç sende hadi o söledi öyle sen desene anne burda söle yabancımı var diye demi ... sersemmmm :14: :14: :14: :14: :14: :14: kalkmış anneme bama sölediğin kelimelere dikkat et diyor kötü bi kelimede kullansam içim acımicak... ayıp işte ayıp ... benim yanımda konuşmayacaksan bile en azından yanımda öyle söyleme sonra seninle konuşacağım diye demiiii amaaa ... terbiyesizzzzz

amaaannn takma hayatım bunların hepsi aynı yani.annelerine de kendilerine de söz yok.boş ver sıkma canını.

kızlar merabaaa.sena gelmemiş daha inş bi sorun yoktur.ben de kaıyorum oğlumla oynucam biraz.:66:

green4,jelibonibon siz izmirdemisiniz kızlar ölese neresindesiniz:3:
ben eskişehirdeyim ama ailem izmirde sende 2 kez geliyorum izmire.

bende kahvaltı hazırladım ama cocam aşka gelecekte kahvaltı yapmaya gelecek adam çocuk gibi ya hastalanınca huy değiştirdi nazlı bebek gibi :15:

ya ben zaten rahatsızım da kilolarımda o laf çarpınca daha sinir oluyorum :15: zayıflayayımda sussun :14:
çoluk çocuk yokken kilo eleştiriliyo herkes tarafından.benim zaten çocukluğumdan gelme bi kilo problemim var çabuk verip çabuk alıyorum.sonuçta almasınıda biliyom vermesinide :60: sonuçta bu herkesin kendi taşıdığı yük kimene ki.aman böyle olsan şöyle olsan vs ozaman aman sende bi sussanda kafa dinlesek mi demek lazım :60::60:

nasıl bi uslupla söyledinki acaba böyle kızdı.:19: tabi annede gizli söylesin söyleyeceğini sanki hep diplerindesin sen yokkene bi ara konuşalım desin:47: illa kötü düşünmemek lazım belki senin için bişi gördü endişelendi seni üzmeden eşine söyleyecektir.nası melek gibi düşünüyom dimi :52::52: aman sen boşver daha yeni evliydin dimi durup dururken laf söz etme nekadar tanıyarak bilerekte evlensen evlilik hayatı başka.önce çevreni olan biteni gözlemle ondan sonra dostunu düşmanını tanıdıktan sonra duruma göre hareket edersin.daha evlilik oturmadan küçük meselelerle evliliğini yıpratma ilerde çok üzülürsün :43:

içindeki senmisin dicektim ama sonraki mesajında olmadığını anladım :49: düğünde üzerinde görürüz inşallah çok hoş kibar bi elbise :69:

arkadaş grubunuzun çocuksuz olması güzel.

benımde kankam çocuksuz o yuzden tiyatro,sinema alışveriş ıvır zıvır her şeye gıodebılıyoz beraber.
ama bızımkısı istememekten degıl bıraz kader arkadaşlıgı.
o ıkı kez düşük yaptı
ben ise malum...

senanın dedıgı uzaylısın sen
biz evlendiğimizde eşim 23 ben 19 dum ve doğuda görev yapıyodu eşim.o dönem gençlikti ordaki hayat koşullarıydı bide hiç düşünmedik derken seneler geçti.eşime he desem sanki yapalım dicek gibi artık yaşlandık ki arkadaş grubumuzdada en küçük biziz :60: herkes birbirine top atıyo sen büyüksün sen yap yok sen önce evlendin yok bizim şu borcumuz var yok o var bu var paslaşıyoz.bakalım önce kim yapacak.30 olmadan Allah kısmet ederse yapmayı planlamaktayım:69:

yok tatlım neden kırılayım
elbise mankene bol olmuş bana tam oldu
dediğin gibi salaş durmadı yani
elbisenin kolları nasıl duruyor sana şöyle tarif edeyim
aşkı memnu yu izledin mi bilmem ama orda ednanın bihtere zorla sahip olduğu bi sahne vardı bihter kırmızı bi elbise giymişti onun kolları gibi leoparlı kısmı
bi gün elbiseyi giyer fotosunu koyarım canım o zaman daha net anlaşılır
:60::60::60::60::60: söyleyecek söz bulamıyorum çok açıklayıcı oldu.burda merak ettiğim elbiseden çok bihtere nasıl sahip olunduğu oldu :60::60:

Back
X