70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy aşagıda düğün var
gelını görmenız lazım sanki firs lady haha
başbakanın felan karısı gibi herkese el sallıyo
pencereden baktım dı bana bılem el sallladı haha

ileri geri çekiştirdim pantolonu inşallah biraz faydası olmuştur napim artık :5:
yani elinden geleni yap bakalım oldu olmadı yapacak bişi yok :19:

kız alemsın varya.
bende çok izlenen dizilerı pek ızlemem.
aşkı memnuyu izlemedım
öyle bır gecer zamnkıyı ızlemıyom
aslında eşim musade etmıyo duygu sömuren ınsanları salya sumuk aglatan dızılerı ızlememe.komık şeyler ızlıyoz ancak yada yabancı aksıyon fılmler felan

ya ben seni çok seviyom ya çok hoşsohbetsin.
eşin hiç yaişlanmıycak senıunle.maşşş:nazar::nazar::nazar:
dizi film gibi insanları tv başına bağlayan şeylerin bi öğretisi olması gerektiğini düşünüyorum.çizgi filmler bile sanki çocuklar için değil bizim gibi yetişkinler için yapılıyo sanki.protesto ediyorum tv açmıyorum :47: hoş sohbet birimiyim sanırım hayır :60: içim cıvıl cıvıldır ama bunu dışa pek yansıtmam eşim haricinde :60: yazık kocişime 2 dk uyim dinledim der yatar.du bende üşüdüm az uzanim derim.sonra başlarım konuşmaya artık Allah ne verdiyse :60: geçen canım sıkıldı sinek taklidi yaptım vızzz vızz suratına dokunuyom falan deli oldu :60: en sonunda sessiz ol dedi bende bu sefer sessizzzzzzzz sessizzzzzzzz demeey başladım.al sessiz oldum dedim :60::60::60:

ayyy oku oku bıtmıyo maşallah szlere yaw....harıkasınız vallahı...ınşallah hemencecık verırsınzız şu kıloları...burda olupta kilo vermemek ımkansız sanırım...benım gıbı emzıren ve zayıflayan annnelerden yardım ıstıyoruummmm....

dizi film gibi insanları tv başına bağlayan şeylerin bi öğretisi olması gerektiğini düşünüyorum.çizgi filmler bile sanki çocuklar için değil bizim gibi yetişkinler için yapılıyo sanki.protesto ediyorum tv açmıyorum :47: hoş sohbet birimiyim sanırım hayır :60: içim cıvıl cıvıldır ama bunu dışa pek yansıtmam eşim haricinde :60: yazık kocişime 2 dk uyim dinledim der yatar.du bende üşüdüm az uzanim derim.sonra başlarım konuşmaya artık Allah ne verdiyse :60: geçen canım sıkıldı sinek taklidi yaptım vızzz vızz suratına dokunuyom falan deli oldu :60: en sonunda sessiz ol dedi bende bu sefer sessizzzzzzzz sessizzzzzzzz demeey başladım.al sessiz oldum dedim :60::60::60:
kıızm harıkasın ya bize de taktık ver arada.
ayy benımkı sanıyede uyur.
uykusu oluncada konupşmaz da dınlemez de..hehe
kız ben sana çok guluyom
zaten 1. cem yılmaz 2. sen

ayyy oku oku bıtmıyo maşallah szlere yaw....harıkasınız vallahı...ınşallah hemencecık verırsınzız şu kıloları...burda olupta kilo vermemek ımkansız sanırım...benım gıbı emzıren ve zayıflayan annnelerden yardım ıstıyoruummmm....
ehem ehem harıkayızdır canım
su an elımızde emzıren de çocuklu da kalmadı efendım yerıne ne arzu eder siniz?:78::78::78:

kız ben sana çok guluyom

ehem ehem harıkayızdır canım
su an elımızde emzıren de çocuklu da kalmadı efendım yerıne ne arzu eder siniz?:78::78::78:

:1: banane banane benıde zayılatın bacım...gıtmıyom burdan zayıflatana kadar...ağlarım bak....:43::43:

valla canım ayynen bende bazen sıkıntıdan eşim geldimi dozutuyom çeneme vuruyo sıkıntı :37: başlıyom kendi kendime konuşmaya dinliyomu dinlemiyomu bilmiyom artık :1: al bide bugun pantolonunu çektirdim tam dozuttum napim canım sağolsun üzüldüm ama :31:

kız ben sana çok guluyom
:60::60: benimkide uyur hemen ben fırsat versem :27: 2kimiz eğlenceliyiz sıkılmıyoruz çok fazla o yüzden 3. bi çocuğa gerek kalmıyo yazık çocuk bizlemi uğraşacak kendiylemi :60:

ayy aşagıda düğün var
gelını görmenız lazım sanki firs lady haha
başbakanın felan karısı gibi herkese el sallıyo
pencereden baktım dı bana bılem el sallladı haha
biz el salayamadan gittik desene :43:

ayy moralim bozukken güldürdün :93: aalemsin yorumun çok hoş olmuş..
ama görmen lazım ya ben gulmekten yarıldım okadar komıktı kı gelının o hali.keşke ımkan olsada kamera cekıp ızletseydım.kamera varda ben siteye foto ,video yukleme bılmıyom

:1: banane banane benıde zayılatın bacım...gıtmıyom burdan zayıflatana kadar...ağlarım bak....:43::43:
kız sende 6 yaşında çocuklar gibi naz yapıyon .:32::32:
git o nazı kocana yap.:33::33:
benım ögrencıler bıle korkularından ağlamıyo.güçlü olucan dıye kandırıyom ağlıyana kızıyom,görmezden gelıyom ağlama felan kalmıyo.anca gızlı gızlı aglıyolar.sonrada biri şıkayet edınce ben ağlamadım dıyolar.
gaddar degılım ama 30 kışılık sınıfta her ağlıyana yüz versem akşama kadar başedemem.o yuzden onlarda güçlü olucaz dıyıp ağlamamaya çalışıyolar.çok duygusuz öğrencı yetıştırıyom kendım gibi.....
gelelım sana

burcun ne?
yaşın kaç?
boyun kaç?
tanıt bakem kendını....:71::71::71:

valla canım ayynen bende bazen sıkıntıdan eşim geldimi dozutuyom çeneme vuruyo sıkıntı :37: başlıyom kendi kendime konuşmaya dinliyomu dinlemiyomu bilmiyom artık :1: al bide bugun pantolonunu çektirdim tam dozuttum napim canım sağolsun üzüldüm ama :31:
napalım tek bebişimiz şimdilik kocişlerimiz :69:

:60::60: benimkide uyur hemen ben fırsat versem :27: 2kimiz eğlenceliyiz sıkılmıyoruz çok fazla o yüzden 3. bi çocuğa gerek kalmıyo yazık çocuk bizlemi uğraşacak kendiylemi :60:

biz el salayamadan gittik desene :43:
he ya biz fırs lady olamadık bak şimdikıler el sallaya sallaya gidiyo.
biz anca düğünde oramızı buramızı salaldık en fazla...:8::8::8::8:

ama görmen lazım ya ben gulmekten yarıldım okadar komıktı kı gelının o hali.keşke ımkan olsada kamera cekıp ızletseydım.kamera varda ben siteye foto ,video yukleme bılmıyom

benım ögrencıler bıle korkularından ağlamıyo.güçlü olucan dıye kandırıyom ağlıyana kızıyom,görmezden gelıyom ağlama felan kalmıyo.anca gızlı gızlı aglıyolar.sonrada biri şıkayet edınce ben ağlamadım dıyolar.
gaddar degılım ama 30 kışılık sınıfta her ağlıyana yüz versem akşama kadar başedemem.o yuzden onlarda güçlü olucaz dıyıp ağlamamaya çalışıyolar.çok duygusuz öğrencı yetıştırıyom kendım gibi.....
gelelım sana

burcun ne?
yaşın kaç?
boyun kaç?

burcum=ikizler
yaşım=24
boyum=1.62
kilom=77 :26:

yeşim çocuugn olunca kocan senı çok kıskanıcak.
küçük çocukla ılgılenmekten büyüğe zaman da enerjın de kalmıyacak haha

GEÇMİŞ OLSUN TATLIM.

canım sana da geçmiş olsun herşey üstüste gelmiş.

amaaannn takma hayatım bunların hepsi aynı yani.annelerine de kendilerine de söz yok.boş ver sıkma canını.

kızlar merabaaa.sena gelmemiş daha inş bi sorun yoktur.ben de kaıyorum oğlumla oynucam biraz.:66:
öncelikle teşekkürler... hepsi aynı ama bizdekide kalp demi kırılıyo :14: hiç düşünmüyo pis.

ben eskişehirdeyim ama ailem izmirde sende 2 kez geliyorum izmire.

çoluk çocuk yokken kilo eleştiriliyo herkes tarafından.benim zaten çocukluğumdan gelme bi kilo problemim var çabuk verip çabuk alıyorum.sonuçta almasınıda biliyom vermesinide :60: sonuçta bu herkesin kendi taşıdığı yük kimene ki.aman böyle olsan şöyle olsan vs ozaman aman sende bi sussanda kafa dinlesek mi demek lazım :60::60:

nasıl bi uslupla söyledinki acaba böyle kızdı.:19: tabi annede gizli söylesin söyleyeceğini sanki hep diplerindesin sen yokkene bi ara konuşalım desin:47: illa kötü düşünmemek lazım belki senin için bişi gördü endişelendi seni üzmeden eşine söyleyecektir.nası melek gibi düşünüyom dimi :52::52: aman sen boşver daha yeni evliydin dimi durup dururken laf söz etme nekadar tanıyarak bilerekte evlensen evlilik hayatı başka.önce çevreni olan biteni gözlemle ondan sonra dostunu düşmanını tanıdıktan sonra duruma göre hareket edersin.daha evlilik oturmadan küçük meselelerle evliliğini yıpratma ilerde çok üzülürsün :43:

içindeki senmisin dicektim ama sonraki mesajında olmadığını anladım :49: düğünde üzerinde görürüz inşallah çok hoş kibar bi elbise :69:

biz evlendiğimizde eşim 23 ben 19 dum ve doğuda görev yapıyodu eşim.o dönem gençlikti ordaki hayat koşullarıydı bide hiç düşünmedik derken seneler geçti.eşime he desem sanki yapalım dicek gibi artık yaşlandık ki arkadaş grubumuzdada en küçük biziz :60: herkes birbirine top atıyo sen büyüksün sen yap yok sen önce evlendin yok bizim şu borcumuz var yok o var bu var paslaşıyoz.bakalım önce kim yapacak.30 olmadan Allah kısmet ederse yapmayı planlamaktayım:69:
:1: yorumlarıın için tşk ederim ... benim uslubumda bişi yok ama onlar hep haklı aman neyse üzülmicem hiç ...

ya varya süpersin maşş.allahım nazardan korusun.
saçını boyayıp koydugun foto vardı ya baya oldu....
ya okadar fark varki arada yanakların bıle nasıl gitmiş.o fotoda tombıktı burda çıtır olmuş.

saol kaptancım

bebegım saglıgına dıkkat et

tebı ögrencem tebi utancan.
okuman yazman var oku,ögren ,uygula...bızde sıteyı kurcalaya kurcalaya ögrendık defalarca ugrastık....ama pes etmedık

çok teşekkür ederim canım:69::69:

hepsi aynı merak etme...benimkide yanımda değil malatyada ama telefonla yetiyor,akşam eşim bi geliyor surat 5 karış,anlıyorumki dürtmüş hanfendi...allah akıl fikir versin ama onlara değil kocalarımıza...bizi dürten yokmu sanki ama biz eve yansıtmıyoruz değilmi...demekki iş kocalarda bitiyor...valla 2 oğlan yetiştiriyorum ,boynunuzu koparırım diyorum görüyorsunuz yaşananları diyorum kırarım kafanızı diyorum,ev işi yemek hepsini ufak ufak öğretiyorum...ama öylesi denk gelirki benim oğlanları ezerler,çünkü eğitiyorum yaa:25::25:

öyle zaten. malesef öle denk geliyo hep. ama inşallah seninkilere onların değerini bulabilecek birisi denk gelir.

işe ara verip yeşil çayımı içerken:68: sizi okudum ben geri işe gidiyom:8::8:,tozlar ve çamaşırlar kaldı,bide yemek yapılıcak ufffffff:63::63:ha bide spor yapıcam

maşallahhh... kolay gelsin...

beni güldürdün yaaa, Allah ta seni güldürsün..

yaptığım platesten sonra ne zmaandır yapmayı planladığıma ama bir türlü cesaret edemediğim işi yaptım.Kışlıkları kaldırıp yazlıkları yerleştirdim

saaat 11 gibi yatak odasına bir girdim, saat 15:00 olmuş henüz işim bitmedi. eşimin dolabı ayrı, benim dolabım ayrı, kızımın dolabı ayrı, bayılacaktım az daha:30::30: baktım iş beni bırakmıyor, ben işi bıraktım:24: bir çorba arası verip yatak odasına bismillah çekip bir daha gireceğim:37: kızımın küçülen eşyaları, eskiyen kıyafetleri, sonra bir türlü kimseye veremediğim için saklayıp saklayıp yığılan ve bana fenalık getiren bir sürü çamaşırrr:53: bir bebeğim daha olsa çamaşırın içine boğulup kalacağım heralde.:26:

aminnnnn.... kilolarımdan kurtulmama yardım ederk beni güldürebilir.

yeşim çocuugn olunca kocan senı çok kıskanıcak.
küçük çocukla ılgılenmekten büyüğe zaman da enerjın de kalmıyacak haha
karşılıklı bi paylaşılamama durumu olcak bunu şimdiden anlayabiliyorum.:60: hayırlısı olsun kısmette varsa görcez neler olup eler olmayacağını :49:

gelelım sana

burcun ne?
yaşın kaç?
boyun kaç?
şinciki gelinlerde felfecir gözler maşallah :52: :52: ben kafamı kaldırıp nikah memuruna bakamamıştım :1:

amanın ikizlermiş ben kaçıyım en uzak köşeye:4::4::4::4:
eeeeeeeee hanı yarışmacı arkadaşalra başarı nıye dılemedın olmamış ama çok ayıp:17::17::17::17:

dur dıyım format gereğimi yoksam :1:
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim....
hem nıye kaçıyon benden :50: napam burcumun özelliklerini pek taşımam....onu dıyımde....bak hemde ıki çocuk annesıyım.....

:43::43: gidicim gelinliğimi giyip balkondan el sallıcam çimde kalmasın :63:
kız varya basıyom kahkahayı evde deli gibi senın yazdıklarını okuyunca konu komşu ne düşünüyodur aceba?

karşılıklı bi paylaşılamama durumu olcak bunu şimdiden anlayabiliyorum.:60: hayırlısı olsun kısmette varsa görcez neler olup eler olmayacağını :49:
bakak görek bakalım.

Back
X