- 20 Ocak 2011
- 2.395
- 0
- 106
- 52
ya varya süpersin maşş.allahım nazardan korusun.
saçını boyayıp koydugun foto vardı ya baya oldu....
ya okadar fark varki arada yanakların bıle nasıl gitmiş.o fotoda tombıktı burda çıtır olmuş.
saol kaptancım
bebegım saglıgına dıkkat et
tebı ögrencem tebi utancan.
okuman yazman var oku,ögren ,uygula...bızde sıteyı kurcalaya kurcalaya ögrendık defalarca ugrastık....ama pes etmedık
çok teşekkür ederim canımcanım ya asıl senden allah razı olsun.
bak ne guzel destek oluyosun ınsanlara.
senı kendıme örnek alıcam.
ayy senın yaşında çoluklu çocuklu bı kadının zor başaracagı seyı başardın ya seni kutluyorum.bi de hemşirelerın ne kadar yoğun olduklarını bılıyyorum.balım ya çok tatlısın
off ya bencede eşin çok şanslı senın gıbı ıradelı karısı var.....maşş.
evet sporun sana süper etkisi olmuş canım.ben fazla tembelım onu anladım.
geçmiş olsun fıstık
bizde hayatımıza gecırırız inş
yenıden hazırla
canım unut o gunlerı gectı gıttı inşallah bıda gelmıycek
diyetle alakası yok ama çok sinirim bozulduuueşimin ailesi akşam çatkapı geldiler. oturduk biraz eşimin annesi yani kayınvalidemmm dediki eşime ;
seninle sonra konuşucazz rüya gördüm .
hay allahım yaaa akşam sinir oldum sesimi çıkarmadım şimdi kahvaltıda eşimle sohbet ederken dedim ki anne senle ne konuşacak ve nasıl bi rüyaki benim yanımda konuşmuyo.. o şekilde söylemesi ayıp değil mi ben elmiyim dedim . ve eşim bana diyor ki annesine o kelimeyi kullanmamalıymışım ... e ayıp ama ...
eşimin hastalığını namaz kılmamasına arada namzlarını aksatmasına bağlıyor ve sanırımda beni suçluyor bu konuda![]()
![]()
bende eşime kızdım bağırdım suç sende hadi o söledi öyle sen desene anne burda söle yabancımı var diye demi ... sersemmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kalkmış anneme bama sölediğin kelimelere dikkat et diyor kötü bi kelimede kullansam içim acımicak... ayıp işte ayıp ... benim yanımda konuşmayacaksan bile en azından yanımda öyle söyleme sonra seninle konuşacağım diye demiiii amaaa ... terbiyesizzzzz
hepsi aynı merak etme...benimkide yanımda değil malatyada ama telefonla yetiyor,akşam eşim bi geliyor surat 5 karış,anlıyorumki dürtmüş hanfendi...allah akıl fikir versin ama onlara değil kocalarımıza...bizi dürten yokmu sanki ama biz eve yansıtmıyoruz değilmi...demekki iş kocalarda bitiyor...valla 2 oğlan yetiştiriyorum ,boynunuzu koparırım diyorum görüyorsunuz yaşananları diyorum kırarım kafanızı diyorum,ev işi yemek hepsini ufak ufak öğretiyorum...ama öylesi denk gelirki benim oğlanları ezerler,çünkü eğitiyorum yaa![]()