70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya varya süpersin maşş.allahım nazardan korusun.
saçını boyayıp koydugun foto vardı ya baya oldu....
ya okadar fark varki arada yanakların bıle nasıl gitmiş.o fotoda tombıktı burda çıtır olmuş.

saol kaptancım

bebegım saglıgına dıkkat et

tebı ögrencem tebi utancan.
okuman yazman var oku,ögren ,uygula...bızde sıteyı kurcalaya kurcalaya ögrendık defalarca ugrastık....ama pes etmedık

canım ya asıl senden allah razı olsun.
bak ne guzel destek oluyosun ınsanlara.
senı kendıme örnek alıcam.
ayy senın yaşında çoluklu çocuklu bı kadının zor başaracagı seyı başardın ya seni kutluyorum.:71::71::71:bi de hemşirelerın ne kadar yoğun olduklarını bılıyyorum.balım ya çok tatlısın

off ya bencede eşin çok şanslı senın gıbı ıradelı karısı var.....maşş.

evet sporun sana süper etkisi olmuş canım.ben fazla tembelım onu anladım.

geçmiş olsun fıstık

bizde hayatımıza gecırırız inş

yenıden hazırla

canım unut o gunlerı gectı gıttı inşallah bıda gelmıycek
çok teşekkür ederim canım:69::69:
diyetle alakası yok ama çok sinirim bozulduuu :14: eşimin ailesi akşam çatkapı geldiler. oturduk biraz eşimin annesi yani kayınvalidemmm dediki eşime ;

seninle sonra konuşucazz rüya gördüm .

hay allahım yaaa akşam sinir oldum sesimi çıkarmadım şimdi kahvaltıda eşimle sohbet ederken dedim ki anne senle ne konuşacak ve nasıl bi rüyaki benim yanımda konuşmuyo.. o şekilde söylemesi ayıp değil mi ben elmiyim dedim . ve eşim bana diyor ki annesine o kelimeyi kullanmamalıymışım ... e ayıp ama ...
eşimin hastalığını namaz kılmamasına arada namzlarını aksatmasına bağlıyor ve sanırımda beni suçluyor bu konuda :14: :14: :14:

bende eşime kızdım bağırdım suç sende hadi o söledi öyle sen desene anne burda söle yabancımı var diye demi ... sersemmmm :14: :14: :14: :14: :14: :14: kalkmış anneme bama sölediğin kelimelere dikkat et diyor kötü bi kelimede kullansam içim acımicak... ayıp işte ayıp ... benim yanımda konuşmayacaksan bile en azından yanımda öyle söyleme sonra seninle konuşacağım diye demiiii amaaa ... terbiyesizzzzz

hepsi aynı merak etme...benimkide yanımda değil malatyada ama telefonla yetiyor,akşam eşim bi geliyor surat 5 karış,anlıyorumki dürtmüş hanfendi...allah akıl fikir versin ama onlara değil kocalarımıza...bizi dürten yokmu sanki ama biz eve yansıtmıyoruz değilmi...demekki iş kocalarda bitiyor...valla 2 oğlan yetiştiriyorum ,boynunuzu koparırım diyorum görüyorsunuz yaşananları diyorum kırarım kafanızı diyorum,ev işi yemek hepsini ufak ufak öğretiyorum...ama öylesi denk gelirki benim oğlanları ezerler,çünkü eğitiyorum yaa:25::25:

işe ara verip yeşil çayımı içerken:68: sizi okudum ben geri işe gidiyom:8::8:,tozlar ve çamaşırlar kaldı,bide yemek yapılıcak ufffffff:63::63:ha bide spor yapıcam

Son düzenleme:
yok tatlım neden kırılayım
elbise mankene bol olmuş bana tam oldu
dediğin gibi salaş durmadı yani
elbisenin kolları nasıl duruyor sana şöyle tarif edeyim
aşkı memnu yu izledin mi bilmem ama orda ednanın bihtere zorla sahip olduğu bi sahne vardı bihter kırmızı bi elbise giymişti onun kolları gibi leoparlı kısmı
bi gün elbiseyi giyer fotosunu koyarım canım o zaman daha net anlaşılır

tamam canım bi ara giyinip makyaj yapıp foto çektircem mutlaka
o zaman en kısa zamanda üzerinde görmek istiyoz

:60::60::60::60::60: söyleyecek söz bulamıyorum çok açıklayıcı oldu.burda merak ettiğim elbiseden çok bihtere nasıl sahip olunduğu oldu :60::60:
hehe delüüüüüüüü

ya varya süpersin maşş.allahım nazardan korusun.
saçını boyayıp koydugun foto vardı ya baya oldu....
ya okadar fark varki arada yanakların bıle nasıl gitmiş.o fotoda tombıktı burda çıtır olmuş.

saol kaptancım

bebegım saglıgına dıkkat et

tebı ögrencem tebi utancan.
okuman yazman var oku,ögren ,uygula...bızde sıteyı kurcalaya kurcalaya ögrendık defalarca ugrastık....ama pes etmedık

çok teşekkür ederim canım:69::69:

hepsi aynı merak etme...benimkide yanımda değil malatyada ama telefonla yetiyor,akşam eşim bi geliyor surat 5 karış,anlıyorumki dürtmüş hanfendi...allah akıl fikir versin ama onlara değil kocalarımıza...bizi dürten yokmu sanki ama biz eve yansıtmıyoruz değilmi...demekki iş kocalarda bitiyor...valla 2 oğlan yetiştiriyorum ,boynunuzu koparırım diyorum görüyorsunuz yaşananları diyorum kırarım kafanızı diyorum,ev işi yemek hepsini ufak ufak öğretiyorum...ama öylesi denk gelirki benim oğlanları ezerler,çünkü eğitiyorum yaa:25::25:
ayy ya kader işte ya biizmde oğlanlar her işi yapar yani abilerim ama enişteler yapmaz pek...
işe ara verip yeşil çayımı içerken:68: sizi okudum ben geri işe gidiyom:8::8:,tozlar ve çamaşırlar kaldı,bide yemek yapılıcak ufffffff:63::63:ha bide spor yapıcam
kolay gele

büyükler çocuklarının evlenip bi aile kurduklarının farkında değiller ne yazıkki.sonra konu geçtimi benim nerem kaynana derler dimi :60::60: tamam anlıyorum koruma gözetme psikolojisini ama seni nasıl değiştiremedilerse sende başkasını değiştiremezsin farkına var dimi.:47:bazen burda benim konuşmalarım tutumum fazla hafif geliyo size farkındayım.bu birazda yaşadığım hayat ve kendi çevremden kaynaklı.ben eşimle Allah nazarlardan saklasın iyi bir ilişkiye sahibiz.oda bende birbirimizin kötü huylarıda olsa bunları sorun etmiyor hatta bunlarla eğleniyoruz bile.ki ailelerimizde bunla mutlu olmalı evlatlarımız mutlu diye dimi :63: ama yok illa karışacaklar hele eşimin ailesi en son can sıkıntısı oluşturma sebebi neden bizim evimizde eşimin yiğeninin resmi yokmuşta benim yiğenimin varmış.gülermisin ağlarmısın ki benm 3 yiğenim var sadece 1 nin benim bekarlığımdan kalma eşim eyolladığım fotoları var.eşimde bu konu üzerine bu sözü söyleyen kayınpederime cevabı lütfen resminizi çekin sizinkini asacam :60::60: ve bunu her gördüğünde sordu resim çektinizmi nezaman çektireceksiniz :60::60:sonuçta hatalarını anladılar sustular . alem adam :69:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:alemsin varya...seni seviyom uleyyyynnnnnn:69::69:
sev beni cici yap bana:25::25:

çok izlenen dizi olduğu için ordan yola çıkayım dedim ama yanlış oldu sanırım :1::1::1:
en son izlediğim türk dizisi avrupa yakasıydı.oda eşimde izliyo diye.son yıllardaki dizlerdeki konu ve amacı anlamış değilim kime neyi anlatmaya neyi öğütlemeye ne ti öğretmeye çalıştıklarını anlamış değilim.bu yüzden izlemiyorum :19:

Son düzenleme:
ne güzel ya bende internetten sipariş verdim bütün plates için gerekli malzemeleri aldım :16: ama bir tek azim ve istek yollamamışlar... :1: :1: :1:

beni güldürdün yaaa, Allah ta seni güldürsün..

yaptığım platesten sonra ne zmaandır yapmayı planladığıma ama bir türlü cesaret edemediğim işi yaptım.Kışlıkları kaldırıp yazlıkları yerleştirdim

saaat 11 gibi yatak odasına bir girdim, saat 15:00 olmuş henüz işim bitmedi. eşimin dolabı ayrı, benim dolabım ayrı, kızımın dolabı ayrı, bayılacaktım az daha:30::30: baktım iş beni bırakmıyor, ben işi bıraktım:24: bir çorba arası verip yatak odasına bismillah çekip bir daha gireceğim:37: kızımın küçülen eşyaları, eskiyen kıyafetleri, sonra bir türlü kimseye veremediğim için saklayıp saklayıp yığılan ve bana fenalık getiren bir sürü çamaşırrr:53: bir bebeğim daha olsa çamaşırın içine boğulup kalacağım heralde.:26:

ben bu topiğe bayıldım yahı, tam aradığım yer, hareket var, muhabbet var,, süpersiniz hanımlarr:66::66:

slm kizlar gunesli guzel bir haftasonunu gecirmeniz dilegiyle paristen merhaba "nasil ama haber spikeri gibi basladim soze"
KLAVUZharikasin canim soper olmus benim fistikim
GREN canim dun uc defa yazdiklarina alintiyla yorum yapmak istedim ama oglis birakmadi neyse soze geleyim dun babanin olum yildonumuydu burdan sunu soylemek isterim baban senin gibi bir evlada sahip oldugu icin eminim gozleri arkada kalmamistir alhtan rahmet diliyorum kendisine huzur ucunde yatsin ...

slm kizlar gunesli guzel bir haftasonunu gecirmeniz dilegiyle paristen merhaba "nasil ama haber spikeri gibi basladim soze"
GREN canim dun uc defa yazdiklarina alintiyla yorum yapmak istedim ama oglis birakmadi neyse soze geleyim dun babanin olum yildonumuydu burdan sunu soylemek isterim baban senin gibi bir evlada sahip oldugu icin eminim gozleri arkada kalmamistir alhtan rahmet diliyorum kendisine huzur ucunde yatsin ...
saol canım :69: keşke onun istediği gibi biri olabilseydim.daha az kırılgan ve daha güçlü ve azimli olmak isterdim.ne yazıkki anne babamın en hassas huylarını almışım :25:

yine balkondayım ve tıkır tıkır çatısına yağmur damlaları düşmekte hiç bitmesin istediğim huzurun sesi bu :69:

arkadaşlarrr eşimin en sevdiği pantolonunu yanlışlıkla 40 drcde çektirdim :43: :43: :43:
şimdi ben ne dicem adama yaa :43: :43: bi çözümü varmı bunun ?. ütülesem çekiştirsem biraz faydası olurmu :43: :43: :43: :43: :43:

arkadaşlarrr eşimin en sevdiği pantolonunu yanlışlıkla 40 drcde çektirdim :43: :43: :43:
şimdi ben ne dicem adama yaa :43: :43: bi çözümü varmı bunun ?. ütülesem çekiştirsem biraz faydası olurmu :43: :43: :43: :43: :43:
az çektiyse düzelebilir ama çok büyük bi sorun varsa yıpranır sanırım :68: sonuçta bi pantolon senden kıymetlimi :63: hoşlanacağı bişi yap ve ben bişi yaptım çok üzüldüm çok kızacaksın ama vs diye duygu sömürüsü yap sonra acı gerçeği söyle :60:

az çektiyse düzelebilir ama çok büyük bi sorun varsa yıpranır sanırım :68: sonuçta bi pantolon senden kıymetlimi :63: hoşlanacağı bişi yap ve ben bişi yaptım çok üzüldüm çok kızacaksın ama vs diye duygu sömürüsü yap sonra acı gerçeği söyle :60:

yaa bişey demez kırmaz sanırım ama ben çok üzüldüm bi 7,8 cm çekmiş gibi :43: nasıl yaptım bu hatayı offff yaaa hiçmi çaresi yok :5: :5:

Son düzenleme:
yaa bişey demez kırmaz sanırım ama ben çok üzüldüm bi 7,8 cm çekmiş gibi :43: nasıl yaptım bu hayay offff yaaa hiçmi çaresi yok :5: :5:
boyu daha kısa olan birine verebilirsin :49: yada paçada payı varsa o kısmı açıp uzatabilirsinki 7-8 cm az bişey değil.o resmen çocuk pantolonu olmuş.ki belden falanda olmaz ona.sağlık olsun üzülme :50:

:60::60::60::60::60: söyleyecek söz bulamıyorum çok açıklayıcı oldu.burda merak ettiğim elbiseden çok bihtere nasıl sahip olunduğu oldu :60::60:
:60::60::60::60::60::60:

büyükler çocuklarının evlenip bi aile kurduklarının farkında değiller ne yazıkki.sonra konu geçtimi benim nerem kaynana derler dimi :60::60: tamam anlıyorum koruma gözetme psikolojisini ama seni nasıl değiştiremedilerse sende başkasını değiştiremezsin farkına var dimi.:47:bazen burda benim konuşmalarım tutumum fazla hafif geliyo size farkındayım.bu birazda yaşadığım hayat ve kendi çevremden kaynaklı.ben eşimle Allah nazarlardan saklasın iyi bir ilişkiye sahibiz.oda bende birbirimizin kötü huylarıda olsa bunları sorun etmiyor hatta bunlarla eğleniyoruz bile.ki ailelerimizde bunla mutlu olmalı evlatlarımız mutlu diye dimi :63: ama yok illa karışacaklar hele eşimin ailesi en son can sıkıntısı oluşturma sebebi neden bizim evimizde eşimin yiğeninin resmi yokmuşta benim yiğenimin varmış.gülermisin ağlarmısın ki benm 3 yiğenim var sadece 1 nin benim bekarlığımdan kalma eşim eyolladığım fotoları var.eşimde bu konu üzerine bu sözü söyleyen kayınpederime cevabı lütfen resminizi çekin sizinkini asacam :60::60: ve bunu her gördüğünde sordu resim çektinizmi nezaman çektireceksiniz :60::60:sonuçta hatalarını anladılar sustular . alem adam :69:

en son izlediğim türk dizisi avrupa yakasıydı.oda eşimde izliyo diye.son yıllardaki dizlerdeki konu ve amacı anlamış değilim kime neyi anlatmaya neyi öğütlemeye ne ti öğretmeye çalıştıklarını anlamış değilim.bu yüzden izlemiyorum :19:
ayy alemsiniz tatlım yaaaa.bu kaynana konusu çok hassas heee ister yakın ister uzak olsunlar fark etmiyoo :60:
merhabaaaaa tatlımmmm:54:
yine balkondayım ve tıkır tıkır çatısına yağmur damlaları düşmekte hiç bitmesin istediğim huzurun sesi bu :69:

kız hiççıkmıyosun bu balkondan balkon kuşu oldunnn:1:

:60::60::60::60::60::60:

ayy alemsiniz tatlım yaaaa.bu kaynana konusu çok hassas heee ister yakın ister uzak olsunlar fark etmiyoo :60:

merhabaaaaa tatlımmmm:54:

kız hiççıkmıyosun bu balkondan balkon kuşu oldunnn:1:
he ya biz karı koca alemizdir.balkonum oldukça büyük dışarının gürültüsü çok olsada ben alıştım artık duymuyorum .ferah ferah iyi oluyo.salonumdan az küçük balkonum.salonda oturacama balkonda oturmak daha keyifli :69:

kız alemsın varya.
bende çok izlenen dizilerı pek ızlemem.
aşkı memnuyu izlemedım
öyle bır gecer zamnkıyı ızlemıyom
aslında eşim musade etmıyo duygu sömuren ınsanları salya sumuk aglatan dızılerı ızlememe.komık şeyler ızlıyoz ancak yada yabancı aksıyon fılmler felan

ben bu topiğe bayıldım yahı, tam aradığım yer, hareket var, muhabbet var,, süpersiniz hanımlarr:66::66:
ayy bizde bayıulıyoz
kıs essaktan paristemısın?
anacım ya kasım ayında bıle sogukta ne sıra var o eyfel de.
en az 1ssat gişe kuyrugu...

eşin anlayışlıysa kızmaz

ya ben seni çok seviyom ya çok hoşsohbetsin.
eşin hiç yaişlanmıycak senıunle.maşşş:nazar::nazar::nazar:

Back
X