70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar.yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bi kızım var.yaşım 26 boyum 145 cm(oldukça kısa boyluyum)aslında daha önceden 46 kiloydum.ancak geçirdiğim hormonal bozukluktan sonra 63 kiloya çıkarak rekora koştum diyordumki nişanlandım ve düğüne kadar 4 ayda 55 kiloya düştüm.tabi hem diyet hemde spor yaparak.bünyem çok zor kilo veriyor.evlendikten 1 ay sonra tekrar 65 kilo olmuştum bile.65 ile hamile kaldım 76 ile doğurdum doğumdan sonra 10 kilo gitti.süt olsun diye yediklerimlerim sayesinde şuan 75 kiloyum.2 ay önce diyetisyene başladım.ayda 2 kilo verince paparayı yiyince gitmektende vazgeçtim.ama artık kilo vermek istiyorum.eskisi gibi 38 beden olmak istiyorum.şuan pilates topu siparişi verdim.ebru ş<llıyla pilates yapacam inş sabahları.nolur bana destek olun ahhhh ahhhh zayıflayabilecekmiyim????
unutmuşum ekleyeyim.ben erken kalkamıyorum.en erken saat 10-10.30 normali 11 hatta 12 gibi.aslında erken kalksam işimide sporumuda yaparım ama:((( nasıl kalkacağım yaaaaaaaaaa:((((

bebekle o saate kadar nassıl uyuyorsun :53: benim kızım 1 yaşından sonra sabahları 9 -10 a kadar uyumaya başladı da ben accık rahat ettim ama erken kalkmaya devam edicez malesef bölede olmuyo kreşe de gidince hepten sapıtacak yavrum :) ama uykuda çok güzel oluyo sabahları yaaaaaaa

bunu denemem lazım mutlakaa .aslında benim yemekle aram yoktur normalde . düzenli yememek ve hamur işi ile aburcubur dan dolayı kilo veremiyorum ben .almıyordum ama vermiyordum da yanii .şu tatlı krizlerini engelleyecek bişii olsa süpper olcek bu akşam kardeşimin evinde onun yaptığı eklerden 1 ad yedim malesef:18::14:
valla tatlı krizi benimde oluyor. eğer meyve ve süt tüketiyorsan diyette canın çok ttalı istediğinde o gün sütü ve meyveyi çıkartım meyveli yada vanilyalı 2 top dondurma ile tatlı isteğini bastırabilirsin. haftada 2-3 kere izin veriliyo ama ...

isveç dieti sabah olayı az olduğundan dayanamam diye yapmadım bende denemek istedim ama olmadı migrenim bana duuuuuuuur dedi :)) inşallah sen başarılı olursun
canım bende daha önce yaptım ilk 3 gün mirenim tutttu . yaz mevsimiydi o sıcakta dışarı çıktım ve 6. günü yolda bayılıyordum taksiye zor bindim 7. günden itibaren hiçbir yemeği midem almaz oldu 10 11 ve 12. günde kaçamaklar yaparak bitirdim ve 72 den 66 kiloya düştüm ... çok güzeldi yaaaaaa .... bak o günleri özledim... :16: inşallah şimdide şöyle ii bi kilo veririm .. o zaman hazirandı diyetin bittiği günün ertesi günü denize gitmiştim çok süperdi orda kutlama yapmıştımmmm :1: ayyy çok fena oldum :1:

olurrrrrr... ben aldım yapamıyorum ... deliricem zaten bu tembelliğime sinir oluyorum...:27:

alışırsın 3-5 güne merak etme ben hergün nasıl yürümeye çıkıcam diyodum ama alıştım çıkmayınca rahatsız oluyom .bu akşam kardeşimde misafirdim muhabbet koyulaştı eşler oyun vss oynarken biz kardeşimle 1 saat spor yaptık plates aerobik vss ortaya karışık :)) vücut istiyo bir zamandan sonra :)))))))) spor spor sporrrrrrr

Son düzenleme:
alışırsın 3-5 güne merak etme ben hergün nasıl yürümeye çıkıcam diyodum ama alıştım çıkmayınca rahatsız oluyom .bu akşam kardeşimde misafirdim muhabbet koyulaştı eşler oyun vss oynarken biz kardeşimle 1 saat spor yaptık plates aerobik vss ortaya karışık :)) vücut istiyo bir zamandan sonra :)))))))) spor spor sporrrrrrr

ben 83 kilodan 65 e düşerken haftada 6 gün 3 saat spor yapıyordum ne azimdi o zaman ... salondan çıkasım gelmiyordu ... ama şimdi yok azim mazim ... :14: ama yapmalıyımm ypacağımda...

kendimi tebrik ediyorum o kadar hazırlık yaptım çeşit çeşit hemde kendi sevdiğim şeylerden hazırladım ve bir tanesine bile dokunmadım... bana dedilerki neden senin tabağın yokk bende midem sorunlu dedim :1:

valla tatlı krizi benimde oluyor. eğer meyve ve süt tüketiyorsan diyette canın çok ttalı istediğinde o gün sütü ve meyveyi çıkartım meyveli yada vanilyalı 2 top dondurma ile tatlı isteğini bastırabilirsin. haftada 2-3 kere izin veriliyo ama ...

canım bende daha önce yaptım ilk 3 gün mirenim tutttu . yaz mevsimiydi o sıcakta dışarı çıktım ve 6. günü yolda bayılıyordum taksiye zor bindim 7. günden itibaren hiçbir yemeği midem almaz oldu 10 11 ve 12. günde kaçamaklar yaparak bitirdim ve 72 den 66 kiloya düştüm ... çok güzeldi yaaaaaa .... bak o günleri özledim... :16: inşallah şimdide şöyle ii bi kilo veririm .. o zaman hazirandı diyetin bittiği günün ertesi günü denize gitmiştim çok süperdi orda kutlama yapmıştımmmm :1: ayyy çok fena oldum :1:

vowww iyi vermişsin 12 günde baya iyiymiş .valla seni bilmem ama benim migren baya parazit yapıyor bana mümkün değil öle yapamam denememle acilde gözümü açmam bir oldu eşim bayaa kızmıştı korkmuş zavallım arabadan atacakmışım az daha kendimi ağrıdan gözüm dönmüş ondan sonra tırstım

ama isterdim şööle 15 gün değil 1 ayda 10 kilo versem süpper olurr ama mümkün değil tabii bakalım daha 13 günde 3,400 gr verdim devamında gider belki kilolar sporu ağır yapmaya çalışıcam accık

Son düzenleme:
ben 83 kilodan 65 e düşerken haftada 6 gün 3 saat spor yapıyordum ne azimdi o zaman ... salondan çıkasım gelmiyordu ... ama şimdi yok azim mazim ... :14: ama yapmalıyımm ypacağımda...

yaprsın yaparsın aynaya bak şöle sağa sola dön popona göbüşüne bak spor yaparken hep düşün o görüntüyü bak nasıl devam edeceksin :))))) ben öle yapıyorum daa:1::1:

vowww iyi vermişsin 12 günde baya iyiymiş .valla seni bilmem ama benim migren baya parazit yapıyor bana mümkün değil öle yapamam denememle acilde gözümü açmam bir oldu eşim bayaa kızmıştı korkmuş zavallım arabadan atacakmışım az daha kendimi ağrıdan gözüm dönmüş ondan sonra tırstım

ama isterdim şööle 15 gün değil 1 ayda 10 kilo versem süpper olurr ama mümkün değil tabii bakalım daha 13 günde 3,400 gr verdim devamında gider belki kilolar sporu ağır yapmaya çalışıcam accık

en güzeli düzenli diyet ama son zamanlarda çok kilo aldığım için moral olsun diye önce bunu yapacağım bende... ama şuan çookkkk açık karnımdan gurul gurul sesler geliyor... :56: mutfakta o kadar çok abur cubur dolu ki :1: aslında yatıp uyumam lazım :97:

yaprsın yaparsın aynaya bak şöle sağa sola dön popona göbüşüne bak spor yaparken hep düşün o görüntüyü bak nasıl devam edeceksin :))))) ben öle yapıyorum daa:1::1:

oo cocam yete aslında kilo vermeme... biz evlenirkende ben kilolaydım adamın sesi çıkmadı şimdi arada hissettiriyor zayıflamamı istediğini... o yüzden kilo vermem lazım ...:18:

en güzeli düzenli diyet ama son zamanlarda çok kilo aldığım için moral olsun diye önce bunu yapacağım bende... ama şuan çookkkk açık karnımdan gurul gurul sesler geliyor... :56: mutfakta o kadar çok abur cubur dolu ki :1: aslında yatıp uyumam lazım :97:

geç yatmakta pek iyi değil aslında ben kardeşimden geldim şööle bi bakayım dedim topiğe takıldım kaldım ben de kaçıyom yatalım ki açlığımızı uykuda anlamayalım aç yatan tok kalkarmışşş doymaya gidiyom ben :1:

iyi gecelerrr

not: :47::47::47: sakın mutfağa gitmeeeeeeeee

geç yatmakta pek iyi değil aslında ben kardeşimden geldim şööle bi bakayım dedim topiğe takıldım kaldım ben de kaçıyom yatalım ki açlığımızı uykuda anlamayalım aç yatan tok kalkarmışşş doymaya gidiyom ben :1:

iyi gecelerrr

not: :47::47::47: sakın mutfağa gitmeeeeeeeee

gitmicem bu saate kadar dayandım ... ii gecelerr... uykuuzda erisin yağlar biraz aç yatalımda :1:

oo cocam yete aslında kilo vermeme... biz evlenirkende ben kilolaydım adamın sesi çıkmadı şimdi arada hissettiriyor zayıflamamı istediğini... o yüzden kilo vermem lazım ...:18:

ben 6 yıl önce evlenirken 56 kiloydum eşim 82 .şimdi 75 le diete girdim işte kocişim 100 kg şuan ve kalp genetik onlarda ve eşim küçükken sıkıntılı dönem geçirmiş kalp nedeni ile ayrıca 3 gündür kontrolleri vardı yıllık ondada accayip kolesterol yağ vss çıktı kanda dr ilaç verdi zayıfla dedi oda benle diete devam ediyo 3 gündür :)) eski halimize dönücez inşallahh gerçi 3 günde eşimde 1 kg verdi 99 oldu :1:
oda bana sesleniyo hayatım bir haşlanmış patates yesem olurmu diye bir bardak su iç git yat dedim :1::1:

kimse kalmadıııı yalnız başıma korkarım :1: :1: :1: :1: bende çıkayım bariii ıssız ıssız sıkılırım :1:

BUGÜN GÜZEL BİR GÜN OLUR DİLERİM BOZULMAYAN DİYETLERLE BİTİRİRİZ GÜNÜMÜZÜ :21:

ben 6 yıl önce evlenirken 56 kiloydum eşim 82 .şimdi 75 le diete girdim işte kocişim 100 kg şuan ve kalp genetik onlarda ve eşim küçükken sıkıntılı dönem geçirmiş kalp nedeni ile ayrıca 3 gündür kontrolleri vardı yıllık ondada accayip kolesterol yağ vss çıktı kanda dr ilaç verdi zayıfla dedi oda benle diete devam ediyo 3 gündür :)) eski halimize dönücez inşallahh gerçi 3 günde eşimde 1 kg verdi 99 oldu :1:
oda bana sesleniyo hayatım bir haşlanmış patates yesem olurmu diye bir bardak su iç git yat dedim :1::1:

allah şifa versin... benim eşimde taş döküyo... günlerdir yemiyor ve 62 kilo :14: eşinede çok güldüm ya acıkmış tabi ... aç açta zor uyunuyor :1:

GÜNAYDIIINNNN dükkanı ben açtım bu gün.oğlum dün 6 dan beri uyuyodu.korktum bişey mi oldu diye gece de uyamadım kabuslar gördüm.sabah da 7 de kalktım.oğlum da uyandı emzirdim kahvaltısını yedirdim oynuyo şimdiiiii tatlımmm benimmm:emir_bebek::emir_bebek::22::55::55::55:
kız sen kılavuza yaşlı mı dıyon *?
hem övmüşsün fit hatunsun dıye ha ha...çaktırmadan senı senı...(nasıl ortalıgı kızıştırıyom ama.çunku deryeyıda senıde çok sevıyom)

ay benım başıma ne gelse nazrdan derım eşim hep alay eder aman sende neymişin böle herkesın sende gözu var der.haha
ayagım su toplar nazar derim.
gözum sulanır akar nazar derım.
kulagım agrıır nazar.
sesım kısılır nazr.
evde tabak çanak kırılır nazar......

ayy 2 gundur sinirden neler yemedımki.
bu hafta kesın 1. yım ama sondan

bende 100 gram kader arkideşi

ıyı bakım hızlı hatun yıne 15 konuyu sıkıştrmısın yazında.

bana öyle gelmedı....

ya bende arkadaş delıısyım de sorun yanıma bırını bulamadım.kankımın işi vardı.
yoksa nakraya gııdnce gece 12 ye kadar ıkımzıde arkadaşlarımızla takılırız gece kaynanamın evınde buluşuruz.benı eve geçerken alır yani...
ben de çok severim kankalarla takılmayı ama malum oğlum izin vermiyo.
merhaba kızlar.yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bi kızım var.yaşım 26 boyum 145 cm(oldukça kısa boyluyum)aslında daha önceden 46 kiloydum.ancak geçirdiğim hormonal bozukluktan sonra 63 kiloya çıkarak rekora koştum diyordumki nişanlandım ve düğüne kadar 4 ayda 55 kiloya düştüm.tabi hem diyet hemde spor yaparak.bünyem çok zor kilo veriyor.evlendikten 1 ay sonra tekrar 65 kilo olmuştum bile.65 ile hamile kaldım 76 ile doğurdum doğumdan sonra 10 kilo gitti.süt olsun diye yediklerimlerim sayesinde şuan 75 kiloyum.2 ay önce diyetisyene başladım.ayda 2 kilo verince paparayı yiyince gitmektende vazgeçtim.ama artık kilo vermek istiyorum.eskisi gibi 38 beden olmak istiyorum.şuan pilates topu siparişi verdim.ebru ş<llıyla pilates yapacam inş sabahları.nolur bana destek olun ahhhh ahhhh zayıflayabilecekmiyim????
unutmuşum ekleyeyim.ben erken kalkamıyorum.en erken saat 10-10.30 normali 11 hatta 12 gibi.aslında erken kalksam işimide sporumuda yaparım ama:((( nasıl kalkacağım yaaaaaaaaaa:((((
canım hoşgeldin.burayı düzenli takip et inanki çok güzel kilo vericeksin.
basküller arasında fark olabiliyor bendeki baskül annemdeki baskülden 1.5 kilo farklı tartıyo bence sıkma canını... birde belki sıvı tüketimin daha fazla olmuştur. en ii ölçüm sabah uyanıp wc ye girip çıktıktan sonra ...

allah yardımcın olsun valla ne zorr...

allah nazardan saklasın ...:nazar:

canım zaten şimdi tartıldım 67.9 geldi:62:sevindim.fazlalık da dün akşamdan yaptığım kaçamağın acısıııı.olsun veririm ben onlarıııı amaannnn kötü kilolar pis kilolar gidin bakimmmm rahat bırakın biziiii:47:

nediyim arkadaşım...hiç bakarken ne istifini bozuyor nede yalandanda olsa yardım edilecek bişey varmı diyor:47::47:üstüne üstlük bide tv de komedi dükkanı vardı kahkahayla ona gülmüyormu gıcık eder gibi...en son salona girdiğimde dedimki doğru haklısın bitek haftasonu sana geliyor dinlenmelisin değilmi dedim,çünkü ben çalışmıyorum niye şikayet ediyorumki dedim kahkahasının arasında bana böyle baktı:53::53:ve sonra dönüp gülmeye devam etti,bende hırsla işlere geri döndüm...aslında alıştım ama bu sene artık yoruluyorum illede herşey temiz,düzenli ve tam bitsin istiyorum:63::63:buda beni yoruyor...bugün ters hareket yaptım ve boyun fıtığım varya öylece kaldım banyo çıkışı ve boyunluğumu takmış durumdayım,mecburen 30 gün takıcam artık,anca gevşiyor sinir:59::59:

deryacım çok geçmiş olsun güzelim lütfen kendine çok dikkat et birilerine kızıp hırsını kendinden çıkarma hep kendimize yapıyoruz zaten..unutma canım bizi bizden başka düşünen kimse yok :50:

geömiş olsun böcüğüm
nazar oldu desene 20 kılo verdın hemen bı yerın arıza verdi
ayy benım eşim evlenmeden benle pazarlık etti ben iş yapmam dedi.bende aşıktım kabul etmiş oldum bi kez.şincik ben yapıyom o oturuyo.

o zaman sana kolay gelsin :33::33::33:

senacım ellerine sağlık
100gr için alkış ı haketmedim yaaaaaaaaaa:17::17::17::17:

önemli olan az yada çok kilo vermek canım..bence haketmişsin :34:

ayyy ben de yoruldum okurken.fıstığım Allah sabır versin.

geçmiiş olsun tatlımmm.kırmızı kırmızı nazar oldu tabi.tebrik ederim canımmm maşallah:nazar:

amaaaannn aşk işte insana neler yaptırıyoooo demi kuzuuummmm şimdi ben de bakıyorum da neleri kabul etmişim.

ayyy al birini vur ötekine biz 1 haftadır yarı dargınız bu yüzden.arkadş delisi resmen benimki:47:

çok pişmanımm ben bişey yedimm ve pişmanımm.bu arada kızlar eşim yeni tartı almış kırdıya.bunun markası değişik saat 19.30 gibi tartıldım bayağı fazla çıktı.bi de sabah tartılcam inşşş kilom doğrudur yaaa.çok sinirim bozuldu.ve gece gece yedim yiyeceğimi:47::47::47:

senacım ellerine sağlık kuzucum benim.bu arada sınavın mı vardı geç geldin.umarım herşey yolundadır.:54:

sınavım yoktu canım :50: sabah görümceme kahvaltıya gittik öqlende yengeme gittik akşam geldik :8:

senacım ellerine sağlık canımgerçekten herhafta zaman ayırıp bu listeyi hazırlıyosun hakkını helal et:69:
ama ne dua alıyosun bilemezsin enazından benden bu liste sayesinde gaza geliyorum ben adımı görünce daha heves geliyo helede haftaya inş. mavi.. olucamm ya:52::52:allah ne muradın varsa versin sıkıntılarını tez zamanda def eylesin rabbim (amiiiiiinn)

amin canım cümlemizin muradını versin Rabbim..Allah sendende rası olsun kardeşim ne güzel bir dua etmişsin :16::16:

canım hoşgeldin aramıza :3: verirsin merak etme..bizde tılsımlı bişeyler var..kim gelse kilo veriyor cnm..sende verirsin..listemize bak gözün gönlün açılsın cnm :34: sanada motivasyon olur hem..

krep 57 kalori imiş arkadaşlar yumurta neticede yağ yok süt un var sadece diet için zararlı olurmu acep ben normalde yumurta yiyemem ama krep severim sabah yemek istyorum da accuk değişiklik olsun diye 2 ad yesem sorun olurmu acep :))

1 tane yeterli bence cnm..2.sine gerke yok..yanında kahvaltılıta yersin doyarsın zaten..mideni gereksiz fazla şeylerle doldurma..

canım özellikle eşin için karbonhidrat diyeti uygulayalım..biran önce saqlıqına kqvuşsun..
allah şifa versin... benim eşimde taş döküyo... günlerdir yemiyor ve 62 kilo :14: eşinede çok güldüm ya acıkmış tabi ... aç açta zor uyunuyor :1:

geçmiş olsun cnm..

GÜNAYDIIINNNN dükkanı ben açtım bu gün.oğlum dün 6 dan beri uyuyodu.korktum bişey mi oldu diye gece de uyamadım kabuslar gördüm.sabah da 7 de kalktım.oğlum da uyandı emzirdim kahvaltısını yedirdim oynuyo şimdiiiii tatlımmm benimmm:emir_bebek::emir_bebek::22::55::55::55:

ben de çok severim kankalarla takılmayı ama malum oğlum izin vermiyo.

canım hoşgeldin.burayı düzenli takip et inanki çok güzel kilo vericeksin.

canım zaten şimdi tartıldım 67.9 geldi:62:sevindim.fazlalık da dün akşamdan yaptığım kaçamağın acısıııı.olsun veririm ben onlarıııı amaannnn kötü kilolar pis kilolar gidin bakimmmm rahat bırakın biziiii:47:

günaydın cnm :16::16: ısırırım ben onun yanaklarındannnn :emir_bebek::emir_bebek:

Back
X