ayyy ben de yoruldum okurken.fıstığım Allah sabır versin.offfffff kızlar imdaaaaaattttttt çok yoruldum....
allah sizi inandırsın daha işler ve spor yeni bitti,hala bir makine dönüyor,2 postada hazırda çamaşır bekliyor,3 postada yıkayıp kaldırdımturşum çıktı tabanlarım ağrıyor yani...sil süpür toz al lavabolar tuvaletler küvet domestoslandı,yataklar değişti yenileri serildi yazlık kışlık ayakkabılar yer değişti,yemek yapıldı yendi,sporda yapıldı,çocuklar yıkandı,kendim yıkandım,şimdi havlu sarılı kafayla size koştum...bu arada kocişte tüm gün beni izledi ve toto büyüttü,hatta espiri yaptım altına yumurta vereyimmi diye
genede kar etmedi anlayışsız adam...haaa bu arada koşuştururken küçük 1. sınıf ya salona girip çıkarken çocuğun ödevlerinide bitirdik
bu kupa kendime hediye olsun
menümüde vereyim
uyanınca
1 brd.kefir içine keten tohumu yağı
kahvaltı(10 gibi başladım 11 de bitti-brunch oldu)
3 dlm.kızarmış ekmek üzeri labne peynir,5-6 yeşil zeytin,1 hşl.yumurta,taze nane,maydanoz,1 taze sarmısak,bol çay
öğle
tabiyatıyla yok işe girişmiştim
ara(15 de)
1 avuç badem ,ceviz,fındık,siyah üzüm
akşam
yarım tabak susuz tavuklu türlü,bol semiz salatası sirkeli
yatmadan
1 brd.sade kefir içi keten tohumu yağı
gün boyu 3 lt.su yeşil çay form çay
SPOR
40 dk. ayakta eliptik bisiklet,30 dk.6.5 de yürüme bandı,20 dk.bandın motorlu bel kemeri ,15 dk.30 ar taneden birer set kol omuz göğüs ve bacak-göbek hareketleri
ama şu an bitmiş durumdayım yorgunluk çayı içiyorum(siyah demleme çay)
geçmiiş olsun tatlımmm.kırmızı kırmızı nazar oldu tabi.tebrik ederim canımmm maşallahnediyim arkadaşım...hiç bakarken ne istifini bozuyor nede yalandanda olsa yardım edilecek bişey varmı diyorüstüne üstlük bide tv de komedi dükkanı vardı kahkahayla ona gülmüyormu gıcık eder gibi...en son salona girdiğimde dedimki doğru haklısın bitek haftasonu sana geliyor dinlenmelisin değilmi dedim,çünkü ben çalışmıyorum niye şikayet ediyorumki dedim kahkahasının arasında bana böyle baktı
ve sonra dönüp gülmeye devam etti,bende hırsla işlere geri döndüm...aslında alıştım ama bu sene artık yoruluyorum illede herşey temiz,düzenli ve tam bitsin istiyorum
buda beni yoruyor...bugün ters hareket yaptım ve boyun fıtığım varya öylece kaldım banyo çıkışı ve boyunluğumu takmış durumdayım,mecburen 30 gün takıcam artık,anca gevşiyor sinir
![]()

amaaaannn aşk işte insana neler yaptırıyoooo demi kuzuuummmm şimdi ben de bakıyorum da neleri kabul etmişim.geömiş olsun böcüğüm
nazar oldu desene 20 kılo verdın hemen bı yerın arıza verdi
ayy benım eşim evlenmeden benle pazarlık etti ben iş yapmam dedi.bende aşıktım kabul etmiş oldum bi kez.şincik ben yapıyom o oturuyo.
sinirden kduudracam ya bugun dışarı çıkmadım ...
gıcık kocam kankasıylan takılıyo kaçta gelir belli degıl
tee saat 4 te gıttıydı 6.5 saattır gezmede...
ayy iyiki çalışıyomuşum ya ben evde oturamazmışım onu anladım...
acilen araba sürmeyı gelıştırmem lazım yoksa böle eve tıkılı kalıcam....
bu arada yenı aldıgım saatı 1 haftaya varmadan çizdim çok becerıklıyım...
ayyy al birini vur ötekine biz 1 haftadır yarı dargınız bu yüzden.arkadş delisi resmen benimki

çok pişmanımm ben bişey yedimm ve pişmanımm.bu arada kızlar eşim yeni tartı almış kırdıya.bunun markası değişik saat 19.30 gibi tartıldım bayağı fazla çıktı.bi de sabah tartılcam inşşş kilom doğrudur yaaa.çok sinirim bozuldu.ve gece gece yedim yiyeceğimi

senacım ellerine sağlık kuzucum benim.bu arada sınavın mı vardı geç geldin.umarım herşey yolundadır.