70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offfffff kızlar imdaaaaaattttttt çok yoruldum....
allah sizi inandırsın daha işler ve spor yeni bitti,hala bir makine dönüyor,2 postada hazırda çamaşır bekliyor,3 postada yıkayıp kaldırdım:63::63:turşum çıktı tabanlarım ağrıyor yani...sil süpür toz al lavabolar tuvaletler küvet domestoslandı,yataklar değişti yenileri serildi yazlık kışlık ayakkabılar yer değişti,yemek yapıldı yendi,sporda yapıldı,çocuklar yıkandı,kendim yıkandım,şimdi havlu sarılı kafayla size koştum...bu arada kocişte tüm gün beni izledi ve toto büyüttü,hatta espiri yaptım altına yumurta vereyimmi diye:60::60:genede kar etmedi anlayışsız adam...haaa bu arada koşuştururken küçük 1. sınıf ya salona girip çıkarken çocuğun ödevlerinide bitirdik:65::65::65:bu kupa kendime hediye olsun:65::65:menümüde vereyim
uyanınca
1 brd.kefir içine keten tohumu yağı
kahvaltı(10 gibi başladım 11 de bitti-brunch oldu)
3 dlm.kızarmış ekmek üzeri labne peynir,5-6 yeşil zeytin,1 hşl.yumurta,taze nane,maydanoz,1 taze sarmısak,bol çay
öğle
tabiyatıyla yok işe girişmiştim
ara(15 de)
1 avuç badem ,ceviz,fındık,siyah üzüm
akşam
yarım tabak susuz tavuklu türlü,bol semiz salatası sirkeli
yatmadan
1 brd.sade kefir içi keten tohumu yağı
gün boyu 3 lt.su yeşil çay form çay
SPOR
40 dk. ayakta eliptik bisiklet,30 dk.6.5 de yürüme bandı,20 dk.bandın motorlu bel kemeri ,15 dk.30 ar taneden birer set kol omuz göğüs ve bacak-göbek hareketleri:8::8:
ama şu an bitmiş durumdayım yorgunluk çayı içiyorum(siyah demleme çay)
ayyy ben de yoruldum okurken.fıstığım Allah sabır versin.
nediyim arkadaşım...hiç bakarken ne istifini bozuyor nede yalandanda olsa yardım edilecek bişey varmı diyor:47::47:üstüne üstlük bide tv de komedi dükkanı vardı kahkahayla ona gülmüyormu gıcık eder gibi...en son salona girdiğimde dedimki doğru haklısın bitek haftasonu sana geliyor dinlenmelisin değilmi dedim,çünkü ben çalışmıyorum niye şikayet ediyorumki dedim kahkahasının arasında bana böyle baktı:53::53:ve sonra dönüp gülmeye devam etti,bende hırsla işlere geri döndüm...aslında alıştım ama bu sene artık yoruluyorum illede herşey temiz,düzenli ve tam bitsin istiyorum:63::63:buda beni yoruyor...bugün ters hareket yaptım ve boyun fıtığım varya öylece kaldım banyo çıkışı ve boyunluğumu takmış durumdayım,mecburen 30 gün takıcam artık,anca gevşiyor sinir:59::59:
geçmiiş olsun tatlımmm.kırmızı kırmızı nazar oldu tabi.tebrik ederim canımmm maşallah:nazar:
geömiş olsun böcüğüm
nazar oldu desene 20 kılo verdın hemen bı yerın arıza verdi
ayy benım eşim evlenmeden benle pazarlık etti ben iş yapmam dedi.bende aşıktım kabul etmiş oldum bi kez.şincik ben yapıyom o oturuyo.
amaaaannn aşk işte insana neler yaptırıyoooo demi kuzuuummmm şimdi ben de bakıyorum da neleri kabul etmişim.
sinirden kduudracam ya bugun dışarı çıkmadım ...

gıcık kocam kankasıylan takılıyo kaçta gelir belli degıl

tee saat 4 te gıttıydı 6.5 saattır gezmede...

ayy iyiki çalışıyomuşum ya ben evde oturamazmışım onu anladım...

acilen araba sürmeyı gelıştırmem lazım yoksa böle eve tıkılı kalıcam....

bu arada yenı aldıgım saatı 1 haftaya varmadan çizdim çok becerıklıyım...

ayyy al birini vur ötekine biz 1 haftadır yarı dargınız bu yüzden.arkadş delisi resmen benimki:47:

çok pişmanımm ben bişey yedimm ve pişmanımm.bu arada kızlar eşim yeni tartı almış kırdıya.bunun markası değişik saat 19.30 gibi tartıldım bayağı fazla çıktı.bi de sabah tartılcam inşşş kilom doğrudur yaaa.çok sinirim bozuldu.ve gece gece yedim yiyeceğimi:47::47::47:

senacım ellerine sağlık kuzucum benim.bu arada sınavın mı vardı geç geldin.umarım herşey yolundadır.:54:

0 | nick | başlanqıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |:kkk::kkk::kkk:
1 | triendy21 | 78.9 | 71.8 | 69.4 | 2.400 | 10.400 | 65 |:nazar::nazar::nazar:
2 | zera | 77.5 | 73.8 | 72 | 1.800 | 5.500 | 58 |:46::46::46:
3 | yaren38 | 78.2 | 70.7 | 69.2 | 1.500 | 9000 | 60 |:46::46::46:
4 | zeyyceyy | 75.5 | 72.3 | 70.8 | 1.500 | 4.800 | 57 |:46::46::46:
5 | lequim | 75 | 67.1 | 65.7 | 1.400 | 9.300 | 58 |:46::46::46:
6 | demresu | 76.4 | 72.8 | 71.5 | 1.300 | 5.100 | 65 |:46::46::46:
7 | erginsena | 90 | 63.5 | 62.5 | 1000 | 27.500 | 60 |:65::65::65:
8 | eZfT | 76 | 71.9 | 70.9 | 1000 | 5.100 | 60 |:46::46::46:
9 | KILAVUZ | 86 | 66.9 | 65.9 | 1000 | 20.100 | 60 |:65::65::65:
10 | asl35 | 81 | 73 | 72 | 1000 | 9000 | 68 |:46::46::46:
11 | alaca | 82.5 | 68.1 | 67.1 | 1000 | 15.400 | 60 |:nazar::nazar::nazar:
12 | alminanaz | 90 | 80.5 | 79.5 | 1000 | 10.500 | 58 |:nazar::nazar::nazar:
13 | shryvz | 80 | 68.4 | 67.5 | 900 | 12.500 | 63 |:nazar::nazar::nazar:
14 | geregi duşunuldu | 79 | 76.2 | 75.5 | 700 | 3.500 | 58 |:46::46::46:
15 | hhansa | 82 | 73.7 | 73 | 700 | 9000 | 65 |:46::46::46:
16 | arcak81 | 74 | 67.9 | 67.3 | 600 | 6.700 | 62 |:46::46::46:
17 | pinktomato | 78 | 76.8 | 76.2 | 600 | 1.800 | 60 |:46::46::46:
18 | belenay | 82 | 77.5 | 77 | 500 | 5000 | 55 |:46::46::46:
19 | esys | 78 | 74.4 | 73.9 | 500 | 4.100 | 65 |:46::46::46:
20 | mektupp | 78 | 67.7 | 67.2 | 500 | 10.800 | 65 |:nazar::nazar::nazar:
21 | serpi | 82.5 | 66.7 | 66.2 | 500 | 16.300 | 60 |:nazar::nazar::nazar:
22 | durusuuuu | 79.3 | 71.5 | 71.1 | 400 | 8.200 | 65 |:46::46::46:
23 | aysebahar | 90 | 61.5 | 61.3 | 200 | 28.700 | 55 |:65::65::65:
24 | seanymph | 74.2 | 65.5 | 65.3 | 200 | 8.900 | 58 |:46::46::46:
25 | Charm | 81 | 79 | 78.8 | 200 | 2.200 | 70 |:46::46::46:
26 | sudem34 | 77.6 | 72.6 | 72.5 | 100 | 4.900 | 65 |:46::46::46:
27 | papatya_77 | 79 | 72 | 71.9 | 100 | 7.100 | 65 |:46::46::46:
28 | kdr | 78 | 75.5 | 75.5 | 0 | 2.500 | 65 |:19::19::19:
29 | SemPatiK | 79.6 | 76.4 | 76.5 | artı100 | 3.100 | 70 |:47::47::47:

Birincimiz triendy21 arkadaşımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim :71:
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim :46:

Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum..
cuttygirl PAPATYAM feyzadmrkl cryofangel arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır..
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
kdr arkadaşımız yeride saydıqı için 100 mekik cezalıdır..
SemPatiK arkadaşımız kilo veremediqi gibi üstüne birde kilo aldıqı için 150 mekik cezalıdır..
haftaya daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle
KAPTAN SENAAAA...:16::16::16::16:

senacım ellerine sağlık canımgerçekten herhafta zaman ayırıp bu listeyi hazırlıyosun hakkını helal et:69:
ama ne dua alıyosun bilemezsin enazından benden bu liste sayesinde gaza geliyorum ben adımı görünce daha heves geliyo helede haftaya inş. mavi.. olucamm ya:52::52:allah ne muradın varsa versin sıkıntılarını tez zamanda def eylesin rabbim (amiiiiiinn)

Son düzenleme:
maaşallah bukadar iş yapmışsın yaa utandım gençliğimden:52:ama bizdede olsa bizde bukadar işe yetişriz herhlade değilmi?çünkü zamanla insan daha hızlı ve hamarat oluyor bencee:53:ben biraz öyle oldumda:1:sen gaza gelmişin ve meyvelrini yiyosunn inş.bizler gelirz kılavuzcumm:32:okadar iş yap bide spor süpersin.:65::65:.demekki insan zayıfladıkça hafifliyor daha enerjik oluyor sporu bende sürekli yapamk istiyorumm salondan ayrılınca evde dışardıa yapmalıyımmm....evetttttttt:62::62:
kız sen kılavuza yaşlı mı dıyon *?
hem övmüşsün fit hatunsun dıye ha ha...çaktırmadan senı senı...(nasıl ortalıgı kızıştırıyom ama.çunku deryeyıda senıde çok sevıyom)

hiç o yönden düşünmemiştim kız çok hoşsun ,dur totomu kaşıyım:nazar::nazar:dünden beri okadar iltifat değilmi guuuu...yok yok siz kötü gözlü değilsiniz meleklerim benim...iş yaparkenki gerginlik ve ters hareket ve sonuç BOYUNLUK:63::63:30 günde tam sıcaklara geliyor boynum pişer artık plastiğin içinde ,bide sıkıntı basıyor bana,çünkü kapalı yer fobim varya boğuluyor gibi oluyorum ama el mahkum başka türlü açılmıyor tek tedavisi bu...zaten sağ elimin 3 parmağı kaç gündür uyuşuyordu sağ elimdeki herşeyi düşürüyordum bugün patladı gitti,ben buldum:60::60::60:
ay benım başıma ne gelse nazrdan derım eşim hep alay eder aman sende neymişin böle herkesın sende gözu var der.haha
ayagım su toplar nazar derim.
gözum sulanır akar nazar derım.
kulagım agrıır nazar.
sesım kısılır nazr.
evde tabak çanak kırılır nazar......

çok seviyodunya oğlumuz için ayarladım de:60:(evlimiydın çocuk varmıydı guuu devreler karıştı)

niyeküne guuu bende ikizimtırs benden:27:

balımsen çok erik yemiştin onun etkisi olabilr

:nazar::nazar::nazar: kırmızılım sana yandı canım:nazar::nazar:maşşş
boynuna üzüldüm canım geçmiş olsun yorma o kadar kendini her şey düzgün olmak zorunda değil öemli olan senin sağlığın balım
ayy 2 gundur sinirden neler yemedımki.
bu hafta kesın 1. yım ama sondan

senacım ellerine sağlık
100gr için alkış ı haketmedim yaaaaaaaaaa:17::17::17::17:
bende 100 gram kader arkideşi

ahh canım bu kocaların bizi kudurtması bitmez:19:konu gün aşımına uğradı ama:1:benim eşimlede çok sorun yaşadım bukonuda arkdaş tutkusu sevgisi öldürdü beni :47:bende severi arkadaşlarımı ama onun kadar evlendiğim halde zaman ayırmam esksi gibi..bizim onun memlketine hergidişimiz olayıd bikere ben daha gideceğimi duyunca psikopata bağlıypordum çünkü daha 2aylık evliyken bile yani ben ailesine bile alışamımışken akşam yemekten sonra çıkıp gece gelirdi eve düşün beni otur otur deli ol dur değişen ney,geldim ya diyodu yok orda yatsaydın töbe töbe:37:aylarca sürdü hatta hala yapıyor ama eskisi kadar değil hem sıksık giderdik eşim ailesinede düşmüştü bende burda daralırdım çok boştum zaten çantayı al ankara yoluna :10:
napıyım burdada geç kalkar eşim haftasonu hemen dışarıda bende patlıyodum bari mmelket havsı alayım diyodum:6:ama şimdi eskisi kadar değil ikimizde okadar gitmek istemiyoruz ama ardkaş muhabbetini arada abartıyolarrr erkekler ben sıkılrım yaaa saatlerce aynı adamlarla:27:geliştir bende kısa zamnda ehliyet işinede atılıcam ama arabayı evinönünde bulursam sürerim belki:19:öğreniyimde yedek anahtarı alır okulun önünden kaçırırım:60::60::60:yok ben kendimede alırım tabi okul biterse ben mülakat +kpss alırsam,görevde alırsam:26:alırım değilmiiii bellimi olur:53:neyse bunlar için şimdi ben kalkıp yarınki derslere bakayım,dinlendim uyudum kalktım,eşimede çay yap dedim bakalım:44:aynı kılavzun senin eşin gibi ama:47:çalışsamda aynı olucak yani:59:
ıyı bakım hızlı hatun yıne 15 konuyu sıkıştrmısın yazında.

iyi akşamlar kızlar VALLA geçmişi okumaktan yanınıza gelemedim
bide moralim bozuldu ya bu kadınlar klübünün sayfalarımı değişti eski hali gibi deil çok saçma şeyler olmuş görüntüye off herkezinmi öyle acaba söyleyin nolur ya sıkıldım her yazı yerleri falan değişmiş ne nerde zor buluyorum offf
bana öyle gelmedı....

geçmiiş olsun tatlımmm.kırmızı kırmızı nazar oldu tabi.tebrik ederim canımmm maşallah:nazar:

amaaaannn aşk işte insana neler yaptırıyoooo demi kuzuuummmm şimdi ben de bakıyorum da neleri kabul etmişim.

ayyy al birini vur ötekine biz 1 haftadır yarı dargınız bu yüzden.arkadş delisi resmen benimki:47:

çok pişmanımm ben bişey yedimm ve pişmanımm.bu arada kızlar eşim yeni tartı almış kırdıya.bunun markası değişik saat 19.30 gibi tartıldım bayağı fazla çıktı.bi de sabah tartılcam inşşş kilom doğrudur yaaa.çok sinirim bozuldu.ve gece gece yedim yiyeceğimi:47::47::47:

senacım ellerine sağlık kuzucum benim.bu arada sınavın mı vardı geç geldin.umarım herşey yolundadır.:54:
ya bende arkadaş delıısyım de sorun yanıma bırını bulamadım.kankımın işi vardı.
yoksa nakraya gııdnce gece 12 ye kadar ıkımzıde arkadaşlarımızla takılırız gece kaynanamın evınde buluşuruz.benı eve geçerken alır yani...

elinde korpal tünel sendromu mu var:59::59::59::59::59:
boyun fıtığına bağlı ileri derecede sinir sıkışmasından dolayı santral sinir kaybı var canım ...oda sağ elimin orta,yüzük ve serçe parmağımda his kaybı ve uyuşma yapıyor ve bazen elimde tuttum zanedip ne varsa düşürüyorum ama aslında tutmuştum ki tam kavrayamamış oluyorum ve hoooop hepsi yerde mefta:60::60:
kız sen kılavuza yaşlı mı dıyon *?
hem övmüşsün fit hatunsun dıye ha ha...çaktırmadan senı senı...(nasıl ortalıgı kızıştırıyom ama.çunku deryeyıda senıde çok sevıyom)

ay benım başıma ne gelse nazrdan derım eşim hep alay eder aman sende neymişin böle herkesın sende gözu var der.haha
ayagım su toplar nazar derim.
gözum sulanır akar nazar derım.
kulagım agrıır nazar.
sesım kısılır nazr.
evde tabak çanak kırılır nazar......

ayy 2 gundur sinirden neler yemedımki.
bu hafta kesın 1. yım ama sondan

bende 100 gram kader arkideşi

ıyı bakım hızlı hatun yıne 15 konuyu sıkıştrmısın yazında.

bana öyle gelmedı....

ya bende arkadaş delıısyım de sorun yanıma bırını bulamadım.kankımın işi vardı.
yoksa nakraya gııdnce gece 12 ye kadar ıkımzıde arkadaşlarımızla takılırız gece kaynanamın evınde buluşuruz.benı eve geçerken alır yani...

yok kız ...kızcaz öyle dememişki:23::23:bende sizi çok seviyorum canlarım:69:...dikkat ettimde bir kaç gündür sevgi kelebeği oldum ben yaaaaa:70::70:hakketten yaşlanıyorum:60::60:

kızlar iyi geceler gidip dinleneyim biraz:51:...kendimi iyi hissedersem yarında bazaların altındaki yazlık kışlıkları değiştireyim...en azından çocuklarınkini:50:sabaha görüşürüz byyyyyy:92::92::74::74:

merhaba kızlar.yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bi kızım var.yaşım 26 boyum 145 cm(oldukça kısa boyluyum)aslında daha önceden 46 kiloydum.ancak geçirdiğim hormonal bozukluktan sonra 63 kiloya çıkarak rekora koştum diyordumki nişanlandım ve düğüne kadar 4 ayda 55 kiloya düştüm.tabi hem diyet hemde spor yaparak.bünyem çok zor kilo veriyor.evlendikten 1 ay sonra tekrar 65 kilo olmuştum bile.65 ile hamile kaldım 76 ile doğurdum doğumdan sonra 10 kilo gitti.süt olsun diye yediklerimlerim sayesinde şuan 75 kiloyum.2 ay önce diyetisyene başladım.ayda 2 kilo verince paparayı yiyince gitmektende vazgeçtim.ama artık kilo vermek istiyorum.eskisi gibi 38 beden olmak istiyorum.şuan pilates topu siparişi verdim.ebru ş<llıyla pilates yapacam inş sabahları.nolur bana destek olun ahhhh ahhhh zayıflayabilecekmiyim????
unutmuşum ekleyeyim.ben erken kalkamıyorum.en erken saat 10-10.30 normali 11 hatta 12 gibi.aslında erken kalksam işimide sporumuda yaparım ama:((( nasıl kalkacağım yaaaaaaaaaa:((((

Son düzenleme:
offfffff kızlar imdaaaaaattttttt çok yoruldum....
allah sizi inandırsın daha işler ve spor yeni bitti,hala bir makine dönüyor,2 postada hazırda çamaşır bekliyor,3 postada yıkayıp kaldırdım:63::63:turşum çıktı tabanlarım ağrıyor yani...sil süpür toz al lavabolar tuvaletler küvet domestoslandı,yataklar değişti yenileri serildi yazlık kışlık ayakkabılar yer değişti,yemek yapıldı yendi,sporda yapıldı,çocuklar yıkandı,kendim yıkandım,şimdi havlu sarılı kafayla size koştum...bu arada kocişte tüm gün beni izledi ve toto büyüttü,hatta espiri yaptım altına yumurta vereyimmi diye:60::60:genede kar etmedi anlayışsız adam...haaa bu arada koşuştururken küçük 1. sınıf ya salona girip çıkarken çocuğun ödevlerinide bitirdik:65::65::65:bu kupa kendime hediye olsun:65::65:menümüde vereyim
uyanınca
1 brd.kefir içine keten tohumu yağı
kahvaltı(10 gibi başladım 11 de bitti-brunch oldu)
3 dlm.kızarmış ekmek üzeri labne peynir,5-6 yeşil zeytin,1 hşl.yumurta,taze nane,maydanoz,1 taze sarmısak,bol çay
öğle
tabiyatıyla yok işe girişmiştim
ara(15 de)
1 avuç badem ,ceviz,fındık,siyah üzüm
akşam
yarım tabak susuz tavuklu türlü,bol semiz salatası sirkeli
yatmadan
1 brd.sade kefir içi keten tohumu yağı
gün boyu 3 lt.su yeşil çay form çay
SPOR
40 dk. ayakta eliptik bisiklet,30 dk.6.5 de yürüme bandı,20 dk.bandın motorlu bel kemeri ,15 dk.30 ar taneden birer set kol omuz göğüs ve bacak-göbek hareketleri:8::8:
ama şu an bitmiş durumdayım yorgunluk çayı içiyorum(siyah demleme çay)
menün güzel o kadar işe az bile ... bende bugün iş yaparken eşim yardım etmedi bende kızdım yemek yapmadım gitti kendisi hazırladı yedi banane ben zaten diyetteyim :1: :1: :1: hazırlayamayacağım ona yemek falan ... bu kadar iş birde spor ... allah nazardan salkasın :nazar:

bugün idrarını vermedi yakışıklı prensim,yarın pazar mazar demeden yine gidicez hastaneye,idrar tahlili için..inş bişey çıkmaz..
ya kızlar kızın bana, bugün biraz ipin ucu kaçtı,söylenmez ama şu komşufırından tam tahıllı simit alırken,bir de taze açmayla minik acıbademlerinden de alma gafletinde bulundum.yedim. :50::18::20:
hep muhteşem lezzetler çok kalorili ve yasak olmak zorunda mı yaaa?:84:
neden yadin bakimmm :57: :9: :9: :9: ya arada bir olur ertesi gün telafi edebilirsin... bence sorun yok ... ama bozmasan daha ii tabi :1:

sinirden kduudracam ya bugun dışarı çıkmadım ...

gıcık kocam kankasıylan takılıyo kaçta gelir belli degıl

tee saat 4 te gıttıydı 6.5 saattır gezmede...

ayy iyiki çalışıyomuşum ya ben evde oturamazmışım onu anladım...

acilen araba sürmeyı gelıştırmem lazım yoksa böle eve tıkılı kalıcam....

bu arada yenı aldıgım saatı 1 haftaya varmadan çizdim çok becerıklıyım...

bnim cocamda arkadaşıyla konuşuyor yarın kaçta gidiyoruz araba pazarına diye :1: bi çığlık attım nereye gidiyosun sen diye :9: arkadaşına ben seni arraım sonra haber veririm dedi vazgeçti gitmekten :1::1::1::1:

listeye qirmek için özele msj atman gerekiyor cuma günleri bunu kaç defa tekrarlıyorum ya kaile almıyorsunuz yada es geçiyorsunuz..
.

:78: :78: :78: niye kızıyon ki görmedim öle bişi ben daha 2 3 gün oldu hiç öle bi mesaja rastlamadım :14:

basküller arasında fark olabiliyor bendeki baskül annemdeki baskülden 1.5 kilo farklı tartıyo bence sıkma canını... birde belki sıvı tüketimin daha fazla olmuştur. en ii ölçüm sabah uyanıp wc ye girip çıktıktan sonra ...

ben kaçtım kızlar bebiş 6 dan beri uyuyo kesin gece uyanacak yandım ben:43:
allah yardımcın olsun valla ne zorr...

kızlar iyi geceler gidip dinleneyim biraz:51:...kendimi iyi hissedersem yarında bazaların altındaki yazlık kışlıkları değiştireyim...en azından çocuklarınkini:50:sabaha görüşürüz byyyyyy:92::92::74::74:

allah nazardan saklasın ...:nazar:

merhaba kızlar.yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bi kızım var.yaşım 26 boyum 145 cm(oldukça kısa boyluyum)aslında daha önceden 46 kiloydum.ancak geçirdiğim hormonal bozukluktan sonra 63 kiloya çıkarak rekora koştum diyordumki nişanlandım ve düğüne kadar 4 ayda 55 kiloya düştüm.tabi hem diyet hemde spor yaparak.bünyem çok zor kilo veriyor.evlendikten 1 ay sonra tekrar 65 kilo olmuştum bile.65 ile hamile kaldım 76 ile doğurdum doğumdan sonra 10 kilo gitti.süt olsun diye yediklerimlerim sayesinde şuan 75 kiloyum.2 ay önce diyetisyene başladım.ayda 2 kilo verince paparayı yiyince gitmektende vazgeçtim.ama artık kilo vermek istiyorum.eskisi gibi 38 beden olmak istiyorum.şuan pilates topu siparişi verdim.ebru ş<llıyla pilates yapacam inş sabahları.nolur bana destek olun ahhhh ahhhh zayıflayabilecekmiyim????
unutmuşum ekleyeyim.ben erken kalkamıyorum.en erken saat 10-10.30 normali 11 hatta 12 gibi.aslında erken kalksam işimide sporumuda yaparım ama:((( nasıl kalkacağım yaaaaaaaaaa:((((

daha önce yapmışsın yine yaparsın... bende netten ebru şallının plates malzemelerinin fuşya olanlarını getirttim ama hala kutusunda hepsi :14: inşallah sen yaparsın... ama geç kalkman hem işleri ve sporları yetiştirememene sebep olur hemde metabolizman ne kadar geç kalkarsan o kadar geç çalışır. o yüzden bence erken kalkmaya çalışmalısın ayrıca kahvaltı yapabilecek en erken saate hatta 8 den önce yapılmalı ... öyle işte :1:

krep 57 kalori imiş arkadaşlar yumurta neticede yağ yok süt un var sadece diet için zararlı olurmu acep ben normalde yumurta yiyemem ama krep severim sabah yemek istyorum da accuk değişiklik olsun diye 2 ad yesem sorun olurmu acep :))

taze nane iştahı kesiyor diye duymuştum hatta acıktığında koklayan kişilerde biliyorum...

bunu denemem lazım mutlakaa .aslında benim yemekle aram yoktur normalde . düzenli yememek ve hamur işi ile aburcubur dan dolayı kilo veremiyorum ben .almıyordum ama vermiyordum da yanii .şu tatlı krizlerini engelleyecek bişii olsa süpper olcek bu akşam kardeşimin evinde onun yaptığı eklerden 1 ad yedim malesef:18::14:

GÜNAYDINNNNNN

cocamın 2 haftadır sürekli hasta olması , iki akşamdan birini acilde geçirmemiz, 20 lik dişimin apse yapması ve yüzümün sağında şişlik olması , ilaç allerjim yüzünden iğne vurup dişi alamamaları , allerji testi için ege üniversitesi hastanesinden 2 haftadır sıra alamamam, ve tam olarak diyet oturtamamam dışındaa kendimi bu sabah iyi hissediyorum. ayrıca da İSVEÇ diyetimin 1. günü :27: neyseki iki gün önce aç karnıma içtiğim ilacın etkisi geçti sayılır.

bu arada canım yürüyüşe çıkmak istedi ama cocam taş düşürüyo yürüyünce ağrı yapıyo :14: gidemedik ...
bu arada iyiki bu siteyi bulmuşum yaaa ne güzel valla içimi döküyorum :1:

isveç dieti sabah olayı az olduğundan dayanamam diye yapmadım bende denemek istedim ama olmadı migrenim bana duuuuuuuur dedi :)) inşallah sen başarılı olursun

0 | nick | başlanqıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |:kkk::kkk::kkk:
1 | triendy21 | 78.9 | 71.8 | 69.4 | 2.400 | 10.400 | 65 |:nazar::nazar::nazar:
2 | zera | 77.5 | 73.8 | 72 | 1.800 | 5.500 | 58 |:46::46::46:
3 | yaren38 | 78.2 | 70.7 | 69.2 | 1.500 | 9000 | 60 |:46::46::46:
4 | zeyyceyy | 75.5 | 72.3 | 70.8 | 1.500 | 4.800 | 57 |:46::46::46:
5 | lequim | 75 | 67.1 | 65.7 | 1.400 | 9.300 | 58 |:46::46::46:
6 | demresu | 76.4 | 72.8 | 71.5 | 1.300 | 5.100 | 65 |:46::46::46:
7 | erginsena | 90 | 63.5 | 62.5 | 1000 | 27.500 | 60 |:65::65::65:
8 | eZfT | 76 | 71.9 | 70.9 | 1000 | 5.100 | 60 |:46::46::46:
9 | KILAVUZ | 86 | 66.9 | 65.9 | 1000 | 20.100 | 60 |:65::65::65:
10 | asl35 | 81 | 73 | 72 | 1000 | 9000 | 68 |:46::46::46:
11 | alaca | 82.5 | 68.1 | 67.1 | 1000 | 15.400 | 60 |:nazar::nazar::nazar:
12 | alminanaz | 90 | 80.5 | 79.5 | 1000 | 10.500 | 58 |:nazar::nazar::nazar:
13 | shryvz | 80 | 68.4 | 67.5 | 900 | 12.500 | 63 |:nazar::nazar::nazar:
14 | geregi duşunuldu | 79 | 76.2 | 75.5 | 700 | 3.500 | 58 |:46::46::46:
15 | hhansa | 82 | 73.7 | 73 | 700 | 9000 | 65 |:46::46::46:
16 | arcak81 | 74 | 67.9 | 67.3 | 600 | 6.700 | 62 |:46::46::46:
17 | pinktomato | 78 | 76.8 | 76.2 | 600 | 1.800 | 60 |:46::46::46:
18 | belenay | 82 | 77.5 | 77 | 500 | 5000 | 55 |:46::46::46:
19 | esys | 78 | 74.4 | 73.9 | 500 | 4.100 | 65 |:46::46::46:
20 | mektupp | 78 | 67.7 | 67.2 | 500 | 10.800 | 65 |:nazar::nazar::nazar:
21 | serpi | 82.5 | 66.7 | 66.2 | 500 | 16.300 | 60 |:nazar::nazar::nazar:
22 | durusuuuu | 79.3 | 71.5 | 71.1 | 400 | 8.200 | 65 |:46::46::46:
23 | aysebahar | 90 | 61.5 | 61.3 | 200 | 28.700 | 55 |:65::65::65:
24 | seanymph | 74.2 | 65.5 | 65.3 | 200 | 8.900 | 58 |:46::46::46:
25 | Charm | 81 | 79 | 78.8 | 200 | 2.200 | 70 |:46::46::46:
26 | sudem34 | 77.6 | 72.6 | 72.5 | 100 | 4.900 | 65 |:46::46::46:
27 | papatya_77 | 79 | 72 | 71.9 | 100 | 7.100 | 65 |:46::46::46:
28 | kdr | 78 | 75.5 | 75.5 | 0 | 2.500 | 65 |:19::19::19:
29 | SemPatiK | 79.6 | 76.4 | 76.5 | artı100 | 3.100 | 70 |:47::47::47:

Birincimiz triendy21 arkadaşımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim :71:
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim :46:

Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum..
cuttygirl PAPATYAM feyzadmrkl cryofangel arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır..
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
kdr arkadaşımız yeride saydıqı için 100 mekik cezalıdır..
SemPatiK arkadaşımız kilo veremediqi gibi üstüne birde kilo aldıqı için 150 mekik cezalıdır..
haftaya daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle
KAPTAN SENAAAA...:16::16::16::16:

anaaam tek kilo alan benmişiiiimmm bak moralim bozuldu gece gece :43::43:
neyse haftaya eksilerde olurum inşallah

kilo veren arkadaşları tebrik ederim :81::81:

geçmiş olsun tuzdan uzak duruyorsundur heralde bide hazır gıdalardan

hakkında hayırlısı olsun mantıklı hareket et

canım yaa yıllarca çektim bende troit testi yaptırdınmı

geçmiş olsun çabuçak iyileşi inşşşş

önceden çok yiyipte şimdi azaltınca vücutta kıtlık sinyalleri verildi heralde

:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

başın sağolsun canım nurlar içinde yatsın

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

sen komple ck up yaptır canımcım insülin direncidşolabilr
gerçi kılavuz varken bana susmak düşer

kız ben sanki seni yıllardır tanıyo gibiyim yoksa biz kardeşmiyik
ayrıca:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:başka ne denir ki:nazar::nazar:

tuzu pek sevmem zaten canım allahtan az tuz koyarım yemeklere ama eşim ve büyük kızım bundan peeek muzdarip az tuzlu yada tuzsuz yediğimden ağız tadıma göre fazla tuzlu gelen şeylere neden tuz koymadın gene diye harlıyorlar bana :1:

Back
X