70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın,kalkar kalkmaz dün yeni bi cay karısımı almısım onu deniyorum..hep türk cayı alıyordum bu sefer alman caycıya sordum(kızlar ben almanyada yasıorum)öle bi karısım oldugunu söledi..icinde neler var yazayım.....mate,ısırgan,nane,balbusch,bancha,pu erh bunları türkceye ceviremedim ama benim icin ilk 3 cay cok önemli o yüzden deniyorum kızlar...

mutlu bi pazar günü sizinle olsun kızlarrr
opucuk2.gif

en güzeli düzenli diyet ama son zamanlarda çok kilo aldığım için moral olsun diye önce bunu yapacağım bende... ama şuan çookkkk açık karnımdan gurul gurul sesler geliyor... :56: mutfakta o kadar çok abur cubur dolu ki :1: aslında yatıp uyumam lazım :97:

canım varmı bi özel listen yoksa kafana göremi veriosun

nerdesiniz kızlar yaa geliyom gidiyom yoksunuz :5::5: deryaa sen sabah görüşürüz diye yazıp çıkmışsın akşam..ama neden hala yoksunnn:84::84::84: madem yoksunuz bende yürüyüşe giderimm:63::63::63:

kapalı bi yalova öğleninde herkese tüünaaaydııııınnnn
allah herkesin hayırlı isteklerini kabul etsin inşşşşş
kızlar ayşebahar ve diğer bazı arkiler arada görünüyo da müge nerde yaaaa
babasıyla sorunları vardı nerde bu kız ya face den yada msn den görüşen varmı inşşş kötü bişe yoktur

merhaba arkadaşlar bizim internet gidip geliyor ondan giremiyorum.bu arada diyet uygulanıyor.61.8 olmuşum.artık diyete alıştık yani istesende fazlası yenmiyor.ben çizelgemi değiştireyim.bu arada hemşomu sinirlendirmişler.boş ver hemşo zaten kadınlar vasıfsıs işçi sitatüsünde.

yahu hızınıza yetişemiyorum, geçmişi okuyayım diye bir niyetlendim bitiremedim

bugün birazdan evden bir çıkacağız gece yarısı eve döneceğiz, bugün katılmayacağım muhabbetinize amaa, yarın ortasından dalacağım ,inşallahhh:33:

nerdesiniz kızlar yaa geliyom gidiyom yoksunuz :5::5: deryaa sen sabah görüşürüz diye yazıp çıkmışsın akşam..ama neden hala yoksunnn:84::84::84: madem yoksunuz bende yürüyüşe giderimm:63::63::63:
bece işleribitiremedi yazlıkları çıkaracaktı.deryacım bu arada gelince mesajıma cevap yazarmısın ttlım.
bu arada tuqbacım (triendy21) noldu canım yaa kapsama alanı dışına alınmışsın:26:
5. takımda atışmış heralde.
babasıyla sorunları vardı nerde bu kız ya face den yada msn den görüşen varmı inşşş kötü bişe yoktur
ben de merak ettim bu gün aklımdaydı.
selam hanımlar bakıyorumda kimsecikler yokk pazar herkes gezmede :16::16::16::16:mi bende tersine sadece pazar evdeyimmmm

evet herkesler gezmeye gitmiş.ben de çıkıcam şimdi.akşama görüşürüz inşşşş:54:

evet haklısın cnm müqeden bidaha haber alamadık..facedende görüşüyoruz biakç arkadaş müqeyle ama ordada görünmüyor kaç gündür..

merhaba arkadaşlar bizim internet gidip geliyor ondan giremiyorum.bu arada diyet uygulanıyor.61.8 olmuşum.artık diyete alıştık yani istesende fazlası yenmiyor.ben çizelgemi değiştireyim.bu arada hemşomu sinirlendirmişler.boş ver hemşo zaten kadınlar vasıfsıs işçi sitatüsünde.

canım hafta içi kilo alsakta versekte çizelgelerimizi sadece cuma günleri deqiştiriyoruz..

selam hanımlar bakıyorumda kimsecikler yokk pazar herkes gezmede :16::16::16::16:mi bende tersine sadece pazar evdeyimmmm

aslında tatil demek evde dinlenmek demek..biz dışarı çıkıp daha çok yoruluyoruz :69:

bece işleribitiremedi yazlıkları çıkaracaktı.deryacım bu arada gelince mesajıma cevap yazarmısın ttlım.

5. takımda atışmış heralde.

ben de merak ettim bu gün aklımdaydı.

evet herkesler gezmeye gitmiş.ben de çıkıcam şimdi.akşama görüşürüz inşşşş:54:

iyi gezmeler sehercim :34:

canım zaten şimdi tartıldım 67.9 geldi:62:sevindim.fazlalık da dün akşamdan yaptığım kaçamağın acısıııı.olsun veririm ben onlarıııı amaannnn kötü kilolar pis kilolar gidin bakimmmm rahat bırakın biziiii:47:
keşke böyle kovunca gitse; pis şeyler gereksiz yağ birikintisi yüzsüz nasıl olurda istenmediğin bi yerde durmak için bu kadar ısrarcı olursun . defoll sana ihtiyacı olanlarda birik bende ne işin varrrr :1: :1: :1: :1: :1: :1:

günaydın kızlar hayırlı pazarlarrr :16::16::16::16::16:

teşekkürlerr... sizede...

herkese günaydın,kalkar kalkmaz dün yeni bi cay karısımı almısım onu deniyorum..hep türk cayı alıyordum bu sefer alman caycıya sordum(kızlar ben almanyada yasıorum)öle bi karısım oldugunu söledi..icinde neler var yazayım.....mate,ısırgan,nane,balbusch,bancha,pu erh bunları türkceye ceviremedim ama benim icin ilk 3 cay cok önemli o yüzden deniyorum kızlar...
inşallah faydasını görürüsün canım ya... içiyoruz bu çayları ben tadınıda sevmiyorum bari işe yarıyo olsalar...

mutlu bi pazar günü sizinle olsun kızlarrr
opucuk2.gif
sanada güzel pazarlarr...

canım varmı bi özel listen yoksa kafana göremi veriosun

şuanda isveç diyeti ama çakma isveç .. ben isveç diyetini bir kere tam olarak yaptım bir ikide girişimde bulundum ... bu nedenle biftek yiyemiyorum onun yerine yine et tavuk falan yiyorum bazı yenilmesi gerekenleri yiyemiyorum ama isveç diyetini yapmaya çalışıyorum 2 . günü...

yahu hızınıza yetişemiyorum, geçmişi okuyayım diye bir niyetlendim bitiremedim

bugün birazdan evden bir çıkacağız gece yarısı eve döneceğiz, bugün katılmayacağım muhabbetinize amaa, yarın ortasından dalacağım ,inşallahhh:33:
güzel gezmeler...

evet ya bomboş ben bu sabah giremedim cocam sağolsun sabah uyandığından beri internetin başında ... geçmiş birikti diye düşünüyordum 2 sayfacık olmuş...

herkese bi selam çakıp kaçayım dedim .misafirlerim vardı yeni gittiler ortalığı toplamam lazım kızı yedirdim yatırdım bende ara öğün bişiiler atıştırayım da ütüm var onu yapıp sonra yemek hazırlıklarına başlayayım bu akşam salata ve ton balığı yiyeceğim yanında 1 bardk diet kola içmek istiyorum kolayı özledim :)

bu arada canım accayip tatlı istiyo netçem bilemiyom kendime hakim olamamaktan korkuyorum baklavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18:

herkese iyi pazarlar.buralar çok sesesiz ben ancak vakit bulup uğradım. benim için yoğun bir haftaydı 2 günde yklaşık 50 kişi misafir ettim dün de ben evden kaçıp misafirliğe gittim . gittim ama 10 gündür boğazımı tutmayı öğrenmişken dün maalesef çok yedim gittiğim yerde. bi de üstüne akşam ev geldiğimde misafirlerimden kalan tatlıdan 2 por yedim battık batacağımız kadar diye:58::58::58::58:.sabah aynı kilodaydım ama biliyorumki onlar yağ olarak depolanacak.ama bu gün kaçamak yapmayacağım.sabah yediklerim daha doğrusu öğlen 12 ye anca kalkabildim
1 activa kayısılı yoğurt
1 bar rezene
1 bar siyah çay
5 adt zeytin
1.5 dilim ttb ekmeğinden yapılmış 1 dilim kaşar 2 ince dilim sucuk 1 dilim domatesten oluşan yağsız tost
salatalık,domates :79::79::79:
umarım dünü telafi edebilim

ayyy oku oku bıtmıyo maşallah szlere yaw....harıkasınız vallahı...ınşallah hemencecık verırsınzız şu kıloları...burda olupta kilo vermemek ımkansız sanırım...benım gıbı emzıren ve zayıflayan annnelerden yardım ıstıyoruummmm....

canım benim de 6.5 aylık oğlum var eklere tam manasıyla geçemedik yani öğün olarak tattrıyorumfazla sevmiyor o yüzden emzirme ağırlıklı bizimki. sizin bebeğiniz kaç aylık. emzirme etkilenmeden birbirimizi kilo vermede motive edelim inşallah.ben buraya takıldıktan sonra 20 günde 3 kilo verdim giyemediğim eteklerimi biraz sıksada giymeye başladım.gömleklerimin iki yakası arsında 5 cm lik boşluk kalıyordu 20 gün önce dün tekrar denedim ilikleniyor en azından .henüz giyilecek seviyeye gelmemiş ama bu da büyük bir olay benim için.hem zayıflıcaz hem emzircez geçmişe dövünmeyip gelecek güzel günlere bakıcaz.:52::52::52::52::52:

herkese bi selam çakıp kaçayım dedim .misafirlerim vardı yeni gittiler ortalığı toplamam lazım kızı yedirdim yatırdım bende ara öğün bişiiler atıştırayım da ütüm var onu yapıp sonra yemek hazırlıklarına başlayayım bu akşam salata ve ton balığı yiyeceğim yanında 1 bardk diet kola içmek istiyorum kolayı özledim :)
ton balığı ve salata hafifi e diette olursa kola içken sorun değil ki zaten... afiyet olsun ... kolay gelsin...

bu arada canım accayip tatlı istiyo netçem bilemiyom kendime hakim olamamaktan korkuyorum baklavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18:

yemeden geçmez malesef... iğrenç olacak ama çiğne tükür :1: arkadaşımın bi tanıdığı böyle kilo bile vermişti :15:

Back
X