tam olarak başlamam 1 ay oldu ama öncede yapmaya çalışıyodum 900 gr verirsem1 ayda 6.5kğ vermışş olcam
![]()
allahım sen büyüksün diyorum başkada bişey demiyorummmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam olarak başlamam 1 ay oldu ama öncede yapmaya çalışıyodum 900 gr verirsem1 ayda 6.5kğ vermışş olcam
![]()
canim saglik sorunlarindan dolayi aslinda imkan varsa genel temizlige kadin tutsan daha rahat edersin ama icine sinmiyorsa bilemem ama sunu unutma sen caninin kiymetini bilmesen kimse bilmez bak arada kadin tutt kendine zaman ayir esinin yaninda bile daha kiymetli olursun...
allahtan rahmet diliyorum canim yeri mekani cennet olur insallah..
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ,allah geride kalanlara sabır versin![]()
allah rahmet etsin nurlar içinde yatsın inşşşş
gel balım yerimiz çooook
ayıp sülemesi kilo verdikçe yerimiz genişliyogel gel
kılavuz için dediklerine tamamen katılıyorum
biz kendi kıymetimizi bilmezsek valla kimse tınlamıyo (diyene bak ben saki yapıyom baştan alıştırmak lazımdı yeniler buna dikkat edin)
tanıyalım seni anlat
kim yaktı senin canını büle
sehercim Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun inşallah...
hmmmmm bi düşünelim bakalım alırmıyız acaba
ALDIK GİTTİ HOŞGELDİİİİİİİİNNN
![]()
sağolun kızlarrr hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.çok tatlı bi insandı gözümün önünde hep.yaşı vardı ama gerçekten her ölüm erken ölümmm...kdr senin de başın sağolsun tatlım.iyi akşamlarrrr çıtırlar ve çıtır adaylarıııııı...........
ben geldim ohhh beee dinlendim temiz uyku çektimsınavım zordu offf yaa 4dersimizin çıkmış sorusu yokkkk tamam çalıştım ama dereden tepeden bulmuş sormuşlardı sanki
tabi eve gelince kitapta zorbuldumda
hani şöyle çıkar deyipte ezberledikleirmiz yokkkk
bide vizede sorumulu olduğumuz üniteden enaz10 sru yaa ee zaten 20 soruluk sınav tabi bizde kalan finallere daha çok çaıştık ordan çıkar diyeee
neyse bakalım kredili sistem napıcam geçicemmi vizesiz final oldu budönem benim ama
sınavda biara çok gerildim sıktım kendimi inşallah tartıya yansırrrbaşımı ağırttı ama
sizler napıyosunuz....
shrvz arkdaşım allah rahmet eylesin yaşlıda olsa ölüm zor geliyoır,hem şair ne demiş;HER ÖLÜM ERKEN ÖLÜMDÜR.... rabbim çok çektirmemiş bende anneanemi kaybettim beni dünyada çok sevenlerden brini 4ayoldu çok zorduannemin yanına gezmeye giti hastalığı ve ölümü 1ay içinde oldu
hele annemin annesiz kalması,rabbim onlardan ayırmasın bizi
anneden babadan ayrılanalrada sabırlar versin çoookkkkk...
maşallah sanaaaatam olarak başlamam 1 ay oldu ama öncede yapmaya çalışıyodum 900 gr verirsem1 ayda 6.5kğ vermışş olcam
![]()
teşekkürler kızlarren kilolunu z olarak baslıyrum sanırım şuan 79.0
allahım sen büyüksün diyorum başkada bişey demiyorummmmmsudem biz napıcaa yaa millete bak,maaşallahhhhh
![]()
kızlar dün eşimin amcasının hanımına gittik..esra diye bir arkadaşı var bindebir onlarda denk geliriz..2 yıl önce diyete başlamıştım..esrada bunu duymuş bikaç ay sonra tekrar karşılaştıqımızda bana dediki ''aaa ne bu halinnn...hiç kilo verememişsin...bende şimdiye kadar fit olmuşsundur diye düşünmüştüm''...esra bunları söylediqinde çok üzülmüştüm..çünkü diyete devam edememiştim..ve aradan uzun süre geçti..esrayla uzun zamandır görüşemedik..kendisinide pek sevmem..dün eşimin amcasının hanımı esraya bnm geleceqimi söyleyip onuda davet etmiş..neyse gecikmelide olsa geldi..beni görünce aynen şu şekilde;
(esra)_zayıflamışsın sen..
(ben)_saqol..
(esra)_hiç saqol deme..
(ben)_
(esra)_yüzün yaşlı insanlara dönmüş
(ben)_
giderkende
(esra)_hadi görüşürüz...kilo al biraz..ama yüzünden olsun..
(ben)_
yoruma açık arkadaşlar ben hiçbişey yazmıyorum...
kızlar dün eşimin amcasının hanımına gittik..esra diye bir arkadaşı var bindebir onlarda denk geliriz..2 yıl önce diyete başlamıştım..esrada bunu duymuş bikaç ay sonra tekrar karşılaştıqımızda bana dediki ''aaa ne bu halinnn...hiç kilo verememişsin...bende şimdiye kadar fit olmuşsundur diye düşünmüştüm''...esra bunları söylediqinde çok üzülmüştüm..çünkü diyete devam edememiştim..ve aradan uzun süre geçti..esrayla uzun zamandır görüşemedik..kendisinide pek sevmem..dün eşimin amcasının hanımı esraya bnm geleceqimi söyleyip onuda davet etmiş..neyse gecikmelide olsa geldi..beni görünce aynen şu şekilde;
(ben)_saqol..
(esra)_hiç saqol deme..
(ben)_
(ben)_
giderkende
(ben)_
kıskanmıştır
çekemeyenler anten taksın![]()
afedersinizde geri zekalı bu kadın eminim hasetinden çatlamıştırda ondan öle demiştir hiç kafaya takmayınnn![]()
kızlar ben kaçtım hadi hayırlı geceler
sena cım halt etmiş o boşver kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
kız o eltimin hamurundan dimekki![]()
kendisi kilolu olsa kıskandı dicem..resmen iskelet kendisi...50 kilo bile yoktur..
senin fiziğini ve o kadının karakterini bilmeden bişey diyemem ama sen aynada ki görüntün den memnunmusunkendisi kilolu olsa kıskandı dicem..resmen iskelet kendisi...50 kilo bile yoktur..
(ben)_saqol..
(esra)_hiç saqol deme..
(ben)_
(ben)_
giderkende
(ben)_
kılavuzzzzzzzzzzzzzz
canım sana acil ihtyacım var.
1.yüzme ıcın tam idrar tahlili ve hepatit tahlılı yaptıracam.hangı bölume randevu alayım.
2.alerji testi yaptırıcam hangi bölüme randevu alayım?
kızlar aranızda bılen varmı ya hamşire arkadaşıma ulaşamadım başkada soracak kımsem yokkkkkkkkkk
sen bu lafın altında kalmaz ağzının payını verırdin.kızlar dün eşimin amcasının hanımına gittik..esra diye bir arkadaşı var bindebir onlarda denk geliriz..2 yıl önce diyete başlamıştım..esrada bunu duymuş bikaç ay sonra tekrar karşılaştıqımızda bana dediki ''aaa ne bu halinnn...hiç kilo verememişsin...bende şimdiye kadar fit olmuşsundur diye düşünmüştüm''...esra bunları söylediqinde çok üzülmüştüm..çünkü diyete devam edememiştim..ve aradan uzun süre geçti..esrayla uzun zamandır görüşemedik..kendisinide pek sevmem..dün eşimin amcasının hanımı esraya bnm geleceqimi söyleyip onuda davet etmiş..neyse gecikmelide olsa geldi..beni görünce aynen şu şekilde;
(ben)_saqol..
(esra)_hiç saqol deme..
(ben)_
(ben)_
giderkende
(ben)_
amanın 7 ayda 5 kıloyu zorlan veren bırı olarak ben bu kızı napıyımmmmmmmmmmhaftada 3,4 5 hatta 6 kilo vermek istiyorum yeter artık böle olmuyor yerinde say say..hanımlar acayip bi diyet listesi olan varsa yazsın 1 haftalık diyet listesi istiyorum sizden cok etkili olsun yeter artıkkk olmuyo böle bos bos gezerken irade falan kalmıyor![]()
sen bu lafın altında kalmaz ağzının payını verırdin.
ses etmedın mi?
çemkirmen lazım dı yaniiiiiiiiiiii
amanın 7 ayda 5 kıloyu zorlan veren bırı olarak ben bu kızı napıyımmmmmmmmmm