70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar
nasılsınız bakalım
ancak bu saatte fırsat buluyorum buraya gelmeye ama şimdide uykum geldi
hafta sonu oğlumun sbs sınavı var ondan daha çok ben stres yapıyorum
hayırlısıyla bir atlatsaydık.ilk defa bu yıl iyi çalıştı. umarım heyecan yapıpta olumsuz bir sonuç almaz.hiç kıyamıyorum valla.bu yaşta bu kadar eziyet........
bizler çok daha şanslıydık galiba
herşey daha kolaydı
hepinize güzel rüyalar.............

kızlar dün eşimin amcasının hanımına gittik..esra diye bir arkadaşı var bindebir onlarda denk geliriz..2 yıl önce diyete başlamıştım..esrada bunu duymuş bikaç ay sonra tekrar karşılaştıqımızda bana dediki ''aaa ne bu halinnn...hiç kilo verememişsin...bende şimdiye kadar fit olmuşsundur diye düşünmüştüm''...esra bunları söylediqinde çok üzülmüştüm..çünkü diyete devam edememiştim..ve aradan uzun süre geçti..esrayla uzun zamandır görüşemedik..kendisinide pek sevmem..dün eşimin amcasının hanımı esraya bnm geleceqimi söyleyip onuda davet etmiş..neyse gecikmelide olsa geldi..beni görünce aynen şu şekilde;
(esra)_zayıflamışsın sen..
(ben)_saqol..
(esra)_hiç saqol deme..
(ben)_:53:
(esra)_yüzün yaşlı insanlara dönmüş
(ben)_:53::53::53:
giderkende
(esra)_hadi görüşürüz...kilo al biraz..ama yüzünden olsun..

yoruma açık arkadaşlar ben hiçbişey yazmıyorum...

bazı insanlar sırf konuşmuş olmak ve karşısındakinin canını yakmak için bu tarz konuşmalar yapabiliyor. genelde güven eksikliği ve takıntılı kişiler o yüzden pek kaale almamak gerekir diye düşünüyorum

geçmiş olsun canım.temizlik bitmiş ne güzel.ben de temizliğe başlamışken bırakamam aklımda kalır deliririmm.bizim de yani eşimin de anneannesi vefat etti.kayınvalidem ankarada yanındaydı hastanede.bu gün dönerken vefat etmiş.geldi yazık dinlenmeden tekrar yola çıktı onun yanına gittik.Allah rahmeteylesin çokkkk şeker nineydi.mekanı cennet olur inşşş.gelinin yanında kalıyodu çok çekti zavallım yaaaaa onun için çok üzüldük çok zayıflamış çok çökmüş.:43:

mekanı cennet olsun

kafama göre takılıyorum :) bide spor yapmaya başladım abur cuburuda tamamen bırakınca böyle oldu şu bütün kilolarımı vereyim o erkeklerin burnundan getircem:47::47::47:
başarılarının devamını dilerimmm ... darısı başıma ...

teşekkürler kızlarr:17::17: en kilolunu z olarak baslıyrum sanırım şuan 79.0

olsun çok fark yok aramızda kimin önce eriyeceği belli olmaz :1:
başarılar ve hoşgeldin:71:

bende 1ay öncesine kadar 82ydim ama 80-89 topiğine grmicem 70-79dan başlycaM dedim kendi kendine ve nihayet burdayım=) dün hatta 78dim bgun fazla kaçrdgm için 79um bu hafta sonu 78 olucam amaaa:nazar::nazar::18::18:
ooo bak sen azimliisn valla :D ben kaç zamandır 76.5 duruyorum :1:

slm hatunlarrrrrr :34::34:
bugün acayip şişim ben yaaa akşam yemeğinde
1 kepçe çorba
fırında köfte
ve sebze ızgara
vee şalgam içtim
acaba şalgam suyumu şişirdi benii tuzluyaa kalorisine baktım çok düşüktü 1 bardak 20 kal.:26::26:
şalgamın şişireceğini sanmam ayrıca şalgam suyu kilo vermeye yardımcı diye biliyorum cnm ya..

selam hanımlar gezd,k tozduk gedikk..ama bugun baya cezalıyım pazar dolayısıyla ii bi kahvaltı ara olarak dondurma ve aksam dısarda yemek yedim..özür dilerim cezama razıyım ama yarın akupunktur doktorundan alıntı sıkı bi diyetle ise girisecegime söz veriorum:17:
bu haftasonlarını diyet bitene kadar tedavülden kaldırsaydık ii olurdu yaaa...

maş senın koca laftan anlıyomuş.
nem çemkirseydım buluşacagı yoksada buluşurdu bana ınat
olsun ya hepsinin ayrı bi falsosu var... birşey soracağım ya size... :59:

eşim araba almayı planlıyor . bu akşam denemek için aşkım araba benim üstüme olsun dedim. adam şok oldu. nedenmiş , niye , ne oldu falan böölleeee sorular... bende dedim ki ne olacak dedim benim üzerime yapsan. ortak yapalım o zaman dedi. ben de dedim ki insanlar evlerini barklarını ne varsa karılarının üzerine yapıyo sen dilinin ucuyla bile söyleyemedin bana. çok üzüldüm ama :14: zaten neyimiz varsa bir ama onun için öyle değil sanırım :14: bankaya para koyacaktık bankada benim hesabım çıktı görevli benim üzerime yatıracaktı parayı ortak hesap olsun diye atladı... sanki ben paraları alıp kaçıcam ... :14:

kızlar yukardaki elbiseler neyin nesi birileri reklammı yapıyo:20:
bir çok sayfada var reklam...

ağlama canım benim kıyamam :26::26:vercez inş hepimiz vercez bütün fazlalıkları :66::66::66:
amin inşallah...

kızlar ben kaçtım herkese hayırlı azimli ve bol iradeli bir hafta dinliyorum byyyyyyyyyyyyy:74::74:
ii geceler...

kızlar dün eşimin amcasının hanımına gittik..esra diye bir arkadaşı var bindebir onlarda denk geliriz..2 yıl önce diyete başlamıştım..esrada bunu duymuş bikaç ay sonra tekrar karşılaştıqımızda bana dediki ''aaa ne bu halinnn...hiç kilo verememişsin...bende şimdiye kadar fit olmuşsundur diye düşünmüştüm''...esra bunları söylediqinde çok üzülmüştüm..çünkü diyete devam edememiştim..ve aradan uzun süre geçti..esrayla uzun zamandır görüşemedik..kendisinide pek sevmem..dün eşimin amcasının hanımı esraya bnm geleceqimi söyleyip onuda davet etmiş..neyse gecikmelide olsa geldi..beni görünce aynen şu şekilde;
(esra)_zayıflamışsın sen..
(ben)_saqol..
(esra)_hiç saqol deme..
(ben)_:53:
(esra)_yüzün yaşlı insanlara dönmüş
giderkende
(esra)_hadi görüşürüz...kilo al biraz..ama yüzünden olsun..

yoruma açık arkadaşlar ben hiçbişey yazmıyorum...

öncelikle o duyguyu biliyorum o yüzden diyet yaptığımı başkalarına sölemek istemiyorum kilo veremem devam edemem diye ...:14: insanlara laf olsun torba dolsun ...
diğer konuya gelince fesatlık, kıskançlık, haset, çekememezlik

keşke sende ona : TAMAM TATLIM . AMA ESRACIM SENDE BİRAZ EGZERSİZ YAPMALISIN AMA BEYİN EGZERSİZİ deseydin :9: :9: :9: bu arada bu söz hoşuma gitti :14:

kızlar ben kaçtım hadi hayırlı geceler
sena cım halt etmiş o boşver kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
kız o eltimin hamurundan dimekki:60::60::60::60:
:9: :9: :9:

her zayıf güzel olsa ohhoooo..seni güzel görmüstür ondan hasetlenmistir o kuzum:51:
bencedeee....

senacım bazı insanlar böyle kilo alsanda konuşuyorlar versende
kendileriyle barışık değil onlar
eeeeeeeeee insanları irdelemeden sevmek
yürek işi sevgi işi
yaradılanı severim yaradandan ötürü
sen farkını biliyorsun gerisini boşver
onlara fesat deniliyor işte :1:

kılavuzzzzzzzzzzzzzz

canım sana acil ihtyacım var.

1.yüzme ıcın tam idrar tahlili ve hepatit tahlılı yaptıracam.hangı bölume randevu alayım.

2.alerji testi yaptırıcam hangi bölüme randevu alayım?

kızlar aranızda bılen varmı ya hamşire arkadaşıma ulaşamadım başkada soracak kımsem yokkkkkkkkkk

yanlış olmasın ama
1. dahiliye galiba
2. immuniloji allerji polkliniği
valla yazımlarında falan belki hata vardır ama sen yinede bi öğren :1: :1:

iyi geceler kızlar, bu akşam düğün vardı, düğünde eşime vakti zamanında deli gibi aşık bir kız vardı, yıllarca peşinden koştu, elde edemedi,vs.. düğnde o kızı da gördüm, ilk kez karşılaştım kızla. evlenmiş ve hamileydi,kızı görümcelerim gösterdi,evli ve hamile oluşuna çok sevindim tabi:27: ama yine de tuhaf bir sinir oluş yaşadım, neden acaba:21: bir taraftan tuhaf bir huzur, bir taraftan tuhaf bir gıcıklık kapma, diğer taraftan ben daha güzelim bak diye övünme:82: biz kadınlar çok tuhafız değil mi?

olsun ya hepsinin ayrı bi falsosu var... birşey soracağım ya size... :59:

eşim araba almayı planlıyor . bu akşam denemek için aşkım araba benim üstüme olsun dedim. adam şok oldu. nedenmiş , niye , ne oldu falan böölleeee sorular... bende dedim ki ne olacak dedim benim üzerime yapsan. ortak yapalım o zaman dedi. ben de dedim ki insanlar evlerini barklarını ne varsa karılarının üzerine yapıyo sen dilinin ucuyla bile söyleyemedin bana. çok üzüldüm ama :14: zaten neyimiz varsa bir ama onun için öyle değil sanırım :14: bankaya para koyacaktık bankada benim hesabım çıktı görevli benim üzerime yatıracaktı parayı ortak hesap olsun diye atladı... sanki ben paraları alıp kaçıcam ... :14:

bizimde araba benim üstümeydi ben öyle isteyince eşim tamam dedi. ama daha sonra ev alırken arabayı sattık. noter vs uğraşınca daha sonra alınan arabada senin üstüne olsun dedim . kendime özel uzun zaman kullanacağım araba olmadığı sürece üstüme almayı düşünmüyorum. ha bu arada ev aldık krediyle evde borçta benim üstüme. eşin farklı düşünüyo olabilir yani benim tarafımda abimlerde yengemlerin üstüne bişey yapılmaz ayıp karşılanır olur mu canım nerde görülmüş erkek varken kadının üstüne bişey yapılırmıy mış vs. yani tabular vardır ya yerleşmiş iyice doğru olduğuna inanılmış. üzülme onunkide böyle bişey olabilir.

iyi geceler kızlar, bu akşam düğün vardı, düğünde eşime vakti zamanında deli gibi aşık bir kız vardı, yıllarca peşinden koştu, elde edemedi,vs.. düğnde o kızı da gördüm, ilk kez karşılaştım kızla. evlenmiş ve hamileydi,kızı görümcelerim gösterdi,evli ve hamile oluşuna çok sevindim tabi:27: ama yine de tuhaf bir sinir oluş yaşadım, neden acaba:21: bir taraftan tuhaf bir huzur, bir taraftan tuhaf bir gıcıklık kapma, diğer taraftan ben daha güzelim bak diye övünme:82: biz kadınlar çok tuhafız değil mi?

kadınları biz kadınlar bile anlamıyoruz. bazen içimizde başka bir kadını gördüğümüzde hemen kıyaslama başlıyor bizden üstün özellikleri varsa kıskançlık duyguları yada ben daha güzelim daha zekiyim vs üstünlük duyguları. seninkide gayet normal bir his bence bende olsam aynı şeyleri hissederdim heralde

kdr cim hadi geçmiş olsun bitti sınav telaşı sonuç iyi olur inşşş

inşaallah hayatım.:29::29:.görünen köy kılavuz istemesede bakalım:31:orta bişeylerede razıyım:51:ama rahatladım yarından sonra temizlik.spor derken misafirde alıcam hafta içi bende stres falan kalmazzz:32::32::32:

bizimde araba benim üstümeydi ben öyle isteyince eşim tamam dedi. ama daha sonra ev alırken arabayı sattık. noter vs uğraşınca daha sonra alınan arabada senin üstüne olsun dedim . kendime özel uzun zaman kullanacağım araba olmadığı sürece üstüme almayı düşünmüyorum. ha bu arada ev aldık krediyle evde borçta benim üstüme. eşin farklı düşünüyo olabilir yani benim tarafımda abimlerde yengemlerin üstüne bişey yapılmaz ayıp karşılanır olur mu canım nerde görülmüş erkek varken kadının üstüne bişey yapılırmıy mış vs. yani tabular vardır ya yerleşmiş iyice doğru olduğuna inanılmış. üzülme onunkide böyle bişey olabilir.

ne kadar saçma bunlar ama ben daha nişanlıyken hiç düşünmedim onun için bankaya borçlanırken :14: gerçekten inanılmaz üzgünüm... gitti yattı çağırdı gitmedim gitmekte istemiyorum. birde saçma sapan ben ölünce zaten sana kalacak demez mi :14: ne alaka ... bana sadece olur aşkım senden kıymetlimi dese yetecekti... :14:

:1: evet ... benimde eşimin eski nişanlısı onların orada oturuyormuş . o bizi görmüş çevreden duydum ben ... onu görmeyi çok istiyorum bende... çünkü kız biz nişanlıyken bile hala eşimin peşindeydi ... pissss... :20:

ne kadar saçma bunlar ama ben daha nişanlıyken hiç düşünmedim onun için bankaya borçlanırken :14: gerçekten inanılmaz üzgünüm... gitti yattı çağırdı gitmedim gitmekte istemiyorum. birde saçma sapan ben ölünce zaten sana kalacak demez mi :14: ne alaka ... bana sadece olur aşkım senden kıymetlimi dese yetecekti... :14:

erkekler ne yazıkki bizim gibi ince düşünmüyorlar bizi kırabilen bişey onlara önemsiz gelebiliyor. hatalarını sonradan anlayıp özür diliyorlar ama biz çabuk kırılıyoruz biraz tavır yapmak lazım canım başka türlü incittiklerini farketmiyolar ama huzurumuzu kaçıracak kadar değil.

herkese allah rahatlık versin .oğlum uyumuşken hemen ben de gidip uyuyayım.görüşmek üzere...:42::42::42:

erkekler ne yazıkki bizim gibi ince düşünmüyorlar bizi kırabilen bişey onlara önemsiz gelebiliyor. hatalarını sonradan anlayıp özür diliyorlar ama biz çabuk kırılıyoruz biraz tavır yapmak lazım canım başka türlü incittiklerini farketmiyolar ama huzurumuzu kaçıracak kadar değil.
haklısın sanırım... teşekkür ederim bu satte senide sıktım böyle bişiyle...

herkese allah rahatlık versin .oğlum uyumuşken hemen ben de gidip uyuyayım.görüşmek üzere...:42::42::42:

iyi gecelerr .. bende çıkayım yarın allerji testi yaptırmaya gideceğim ege üniversitesine ... hiç sevmiyorum hastaneleri....:19:

haklısın sanırım... teşekkür ederim bu satte senide sıktım böyle bişiyle...

iyi gecelerr .. bende çıkayım yarın allerji testi yaptırmaya gideceğim ege üniversitesine ... hiç sevmiyorum hastaneleri....:19:

huzurumuzu kaçıracak derken sizin aile huzurunuzu kastetmiştim yanlış anlamamışsındır umarım.hastaneler zordur.allah kolaylık versin

daha önce yapmışsın yine yaparsın... bende netten ebru şallının plates malzemelerinin fuşya olanlarını getirttim ama hala kutusunda hepsi :14: inşallah sen yaparsın... ama geç kalkman hem işleri ve sporları yetiştirememene sebep olur hemde metabolizman ne kadar geç kalkarsan o kadar geç çalışır. o yüzden bence erken kalkmaya çalışmalısın ayrıca kahvaltı yapabilecek en erken saate hatta 8 den önce yapılmalı ... öyle işte :1:

bak sözünü tuttum zor bela yedide kalktım eşimi gönderdim şimdi kahvaltı yapıyorum.ama gözlerim kapanıyo.önceden yaptım ama önceden bekardım tek sorumluluğum kendimdi.annem saolsun akşamdan erkenden diyet yemeklerimi hazırlardı ben çalışırken.sabahta az daha erken kalkıp yürüyüşe giderdim.ama şimdi tüm sorumluluk bende tabi kızımda var.bana nefes aldırmıyo inan tek dinlendiğim zaman sabah yatmaktı.neyse artık bu kiloları vermek istiyorum.eylüle kadar bi 10 kilo versem çok sevincem.en yakın arkadaşımın düğünü varda...bu arada hangi ilde oturuyosun???

Back
X