Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dün eşimin amcasının hanımına gittik..esra diye bir arkadaşı var bindebir onlarda denk geliriz..2 yıl önce diyete başlamıştım..esrada bunu duymuş bikaç ay sonra tekrar karşılaştıqımızda bana dediki ''aaa ne bu halinnn...hiç kilo verememişsin...bende şimdiye kadar fit olmuşsundur diye düşünmüştüm''...esra bunları söylediqinde çok üzülmüştüm..çünkü diyete devam edememiştim..ve aradan uzun süre geçti..esrayla uzun zamandır görüşemedik..kendisinide pek sevmem..dün eşimin amcasının hanımı esraya bnm geleceqimi söyleyip onuda davet etmiş..neyse gecikmelide olsa geldi..beni görünce aynen şu şekilde;
(esra)_zayıflamışsın sen..
(ben)_saqol..
(esra)_hiç saqol deme..
(ben)_
(esra)_yüzün yaşlı insanlara dönmüş
(ben)_
giderkende
(esra)_hadi görüşürüz...kilo al biraz..ama yüzünden olsun..
(ben)_
yoruma açık arkadaşlar ben hiçbişey yazmıyorum...
geçmiş olsun canım.temizlik bitmiş ne güzel.ben de temizliğe başlamışken bırakamam aklımda kalır deliririmm.bizim de yani eşimin de anneannesi vefat etti.kayınvalidem ankarada yanındaydı hastanede.bu gün dönerken vefat etmiş.geldi yazık dinlenmeden tekrar yola çıktı onun yanına gittik.Allah rahmeteylesin çokkkk şeker nineydi.mekanı cennet olur inşşş.gelinin yanında kalıyodu çok çekti zavallım yaaaaa onun için çok üzüldük çok zayıflamış çok çökmüş.![]()
başarılarının devamını dilerimmm ... darısı başıma ...kafama göre takılıyorum :) bide spor yapmaya başladım abur cuburuda tamamen bırakınca böyle oldu şu bütün kilolarımı vereyim o erkeklerin burnundan getircem![]()
teşekkürler kızlarren kilolunu z olarak baslıyrum sanırım şuan 79.0
ooo bak sen azimliisn vallabende 1ay öncesine kadar 82ydim ama 80-89 topiğine grmicem 70-79dan başlycaM dedim kendi kendine ve nihayet burdayım=) dün hatta 78dim bgun fazla kaçrdgm için 79um bu hafta sonu 78 olucam amaaa:18::18:
şalgamın şişireceğini sanmam ayrıca şalgam suyu kilo vermeye yardımcı diye biliyorum cnm ya..slm hatunlarrrrrr
bugün acayip şişim ben yaaa akşam yemeğinde
1 kepçe çorba
fırında köfte
ve sebze ızgara
vee şalgam içtim
acaba şalgam suyumu şişirdi benii tuzluyaa kalorisine baktım çok düşüktü 1 bardak 20 kal.:26::26:
bu haftasonlarını diyet bitene kadar tedavülden kaldırsaydık ii olurdu yaaa...selam hanımlar gezd,k tozduk gedikk..ama bugun baya cezalıyım pazar dolayısıyla ii bi kahvaltı ara olarak dondurma ve aksam dısarda yemek yedim..özür dilerim cezama razıyım ama yarın akupunktur doktorundan alıntı sıkı bi diyetle ise girisecegime söz veriorum![]()
olsun ya hepsinin ayrı bi falsosu var... birşey soracağım ya size...maş senın koca laftan anlıyomuş.
nem çemkirseydım buluşacagı yoksada buluşurdu bana ınat
bir çok sayfada var reklam...kızlar yukardaki elbiseler neyin nesi birileri reklammı yapıyo![]()
amin inşallah...ağlama canım benim kıyamam :26::26:vercez inş hepimiz vercez bütün fazlalıkları![]()
ii geceler...kızlar ben kaçtım herkese hayırlı azimli ve bol iradeli bir hafta dinliyorum byyyyyyyyyyyyy![]()
kızlar dün eşimin amcasının hanımına gittik..esra diye bir arkadaşı var bindebir onlarda denk geliriz..2 yıl önce diyete başlamıştım..esrada bunu duymuş bikaç ay sonra tekrar karşılaştıqımızda bana dediki ''aaa ne bu halinnn...hiç kilo verememişsin...bende şimdiye kadar fit olmuşsundur diye düşünmüştüm''...esra bunları söylediqinde çok üzülmüştüm..çünkü diyete devam edememiştim..ve aradan uzun süre geçti..esrayla uzun zamandır görüşemedik..kendisinide pek sevmem..dün eşimin amcasının hanımı esraya bnm geleceqimi söyleyip onuda davet etmiş..neyse gecikmelide olsa geldi..beni görünce aynen şu şekilde;
(esra)_zayıflamışsın sen..
(ben)_saqol..
(esra)_hiç saqol deme..
(ben)_
(esra)_yüzün yaşlı insanlara dönmüş
(ben)_
giderkende
(esra)_hadi görüşürüz...kilo al biraz..ama yüzünden olsun..
(ben)_
yoruma açık arkadaşlar ben hiçbişey yazmıyorum...
kızlar ben kaçtım hadi hayırlı geceler
sena cım halt etmiş o boşver kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
kız o eltimin hamurundan dimekki![]()
bencedeee....her zayıf güzel olsa ohhoooo..seni güzel görmüstür ondan hasetlenmistir o kuzum![]()
onlara fesat deniliyor iştesenacım bazı insanlar böyle kilo alsanda konuşuyorlar versende
kendileriyle barışık değil onlar
eeeeeeeeee insanları irdelemeden sevmek
yürek işi sevgi işi
yaradılanı severim yaradandan ötürü
sen farkını biliyorsun gerisini boşver
kılavuzzzzzzzzzzzzzz
canım sana acil ihtyacım var.
1.yüzme ıcın tam idrar tahlili ve hepatit tahlılı yaptıracam.hangı bölume randevu alayım.
2.alerji testi yaptırıcam hangi bölüme randevu alayım?
kızlar aranızda bılen varmı ya hamşire arkadaşıma ulaşamadım başkada soracak kımsem yokkkkkkkkkk
olsun ya hepsinin ayrı bi falsosu var... birşey soracağım ya size...
eşim araba almayı planlıyor . bu akşam denemek için aşkım araba benim üstüme olsun dedim. adam şok oldu. nedenmiş , niye , ne oldu falan böölleeee sorular... bende dedim ki ne olacak dedim benim üzerime yapsan. ortak yapalım o zaman dedi. ben de dedim ki insanlar evlerini barklarını ne varsa karılarının üzerine yapıyo sen dilinin ucuyla bile söyleyemedin bana. çok üzüldüm amazaten neyimiz varsa bir ama onun için öyle değil sanırım
bankaya para koyacaktık bankada benim hesabım çıktı görevli benim üzerime yatıracaktı parayı ortak hesap olsun diye atladı... sanki ben paraları alıp kaçıcam ...
![]()
iyi geceler kızlar, bu akşam düğün vardı, düğünde eşime vakti zamanında deli gibi aşık bir kız vardı, yıllarca peşinden koştu, elde edemedi,vs.. düğnde o kızı da gördüm, ilk kez karşılaştım kızla. evlenmiş ve hamileydi,kızı görümcelerim gösterdi,evli ve hamile oluşuna çok sevindim tabiama yine de tuhaf bir sinir oluş yaşadım, neden acaba
bir taraftan tuhaf bir huzur, bir taraftan tuhaf bir gıcıklık kapma, diğer taraftan ben daha güzelim bak diye övünme:82: biz kadınlar çok tuhafız değil mi?
kdr cim hadi geçmiş olsun bitti sınav telaşı sonuç iyi olur inşşş
bizimde araba benim üstümeydi ben öyle isteyince eşim tamam dedi. ama daha sonra ev alırken arabayı sattık. noter vs uğraşınca daha sonra alınan arabada senin üstüne olsun dedim . kendime özel uzun zaman kullanacağım araba olmadığı sürece üstüme almayı düşünmüyorum. ha bu arada ev aldık krediyle evde borçta benim üstüme. eşin farklı düşünüyo olabilir yani benim tarafımda abimlerde yengemlerin üstüne bişey yapılmaz ayıp karşılanır olur mu canım nerde görülmüş erkek varken kadının üstüne bişey yapılırmıy mış vs. yani tabular vardır ya yerleşmiş iyice doğru olduğuna inanılmış. üzülme onunkide böyle bişey olabilir.
iyi geceler kızlar, bu akşam düğün vardı, düğünde eşime vakti zamanında deli gibi aşık bir kız vardı, yıllarca peşinden koştu, elde edemedi,vs.. düğnde o kızı da gördüm, ilk kez karşılaştım kızla. evlenmiş ve hamileydi,kızı görümcelerim gösterdi,evli ve hamile oluşuna çok sevindim tabiama yine de tuhaf bir sinir oluş yaşadım, neden acaba
bir taraftan tuhaf bir huzur, bir taraftan tuhaf bir gıcıklık kapma, diğer taraftan ben daha güzelim bak diye övünme:82: biz kadınlar çok tuhafız değil mi?
ne kadar saçma bunlar ama ben daha nişanlıyken hiç düşünmedim onun için bankaya borçlanırkengerçekten inanılmaz üzgünüm... gitti yattı çağırdı gitmedim gitmekte istemiyorum. birde saçma sapan ben ölünce zaten sana kalacak demez mi
ne alaka ... bana sadece olur aşkım senden kıymetlimi dese yetecekti...
![]()
haklısın sanırım... teşekkür ederim bu satte senide sıktım böyle bişiyle...erkekler ne yazıkki bizim gibi ince düşünmüyorlar bizi kırabilen bişey onlara önemsiz gelebiliyor. hatalarını sonradan anlayıp özür diliyorlar ama biz çabuk kırılıyoruz biraz tavır yapmak lazım canım başka türlü incittiklerini farketmiyolar ama huzurumuzu kaçıracak kadar değil.
herkese allah rahatlık versin .oğlum uyumuşken hemen ben de gidip uyuyayım.görüşmek üzere...![]()
haklısın sanırım... teşekkür ederim bu satte senide sıktım böyle bişiyle...
iyi gecelerr .. bende çıkayım yarın allerji testi yaptırmaya gideceğim ege üniversitesine ... hiç sevmiyorum hastaneleri....![]()
daha önce yapmışsın yine yaparsın... bende netten ebru şallının plates malzemelerinin fuşya olanlarını getirttim ama hala kutusunda hepsiinşallah sen yaparsın... ama geç kalkman hem işleri ve sporları yetiştirememene sebep olur hemde metabolizman ne kadar geç kalkarsan o kadar geç çalışır. o yüzden bence erken kalkmaya çalışmalısın ayrıca kahvaltı yapabilecek en erken saate hatta 8 den önce yapılmalı ... öyle işte
![]()