70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebekle o saate kadar nassıl uyuyorsun :53: benim kızım 1 yaşından sonra sabahları 9 -10 a kadar uyumaya başladı da ben accık rahat ettim ama erken kalkmaya devam edicez malesef bölede olmuyo kreşe de gidince hepten sapıtacak yavrum :) ama uykuda çok güzel oluyo sabahları yaaaaaaa

napalım canım benim kız gece yatmıyo sabahta kalkmıyo:))ilk doğduğunda hiç gece asla uyumazdı tabi benide uyutmazdı aylarca sürdü gitti.şimdi buna şükür bir bebek gece 12-1-hatta 2 ye kadar otururmu?benim kuzum oturuyo teyzesi bölece de sabah uyuyoruz.ama ne tatlı bi uyku .şimdi erken kalktım zombi gibiyim:))

günaydın kızlarrrrr!!!!

çok güzel bir haftasonundan sonra bu sabaha artı 1 kilo ile karşınızdayım:39::57::57::57::57: bırakın bırakın ben kendi kendimi döverim. :17::17::17::17: çok sinir oldum. haftasonu o kadar gezdik ki ne doğru dürüst ara yapabildim ne de sağlıklı şeyler yiyebildim. neler yediğimi söyleyemicem utanıyorum:17::17::17:

bak sözünü tuttum zor bela yedide kalktım eşimi gönderdim şimdi kahvaltı yapıyorum.ama gözlerim kapanıyo.önceden yaptım ama önceden bekardım tek sorumluluğum kendimdi.annem saolsun akşamdan erkenden diyet yemeklerimi hazırlardı ben çalışırken.sabahta az daha erken kalkıp yürüyüşe giderdim.ama şimdi tüm sorumluluk bende tabi kızımda var.bana nefes aldırmıyo inan tek dinlendiğim zaman sabah yatmaktı.neyse artık bu kiloları vermek istiyorum.eylüle kadar bi 10 kilo versem çok sevincem.en yakın arkadaşımın düğünü varda...bu arada hangi ilde oturuyosun???

:46: :81: seni tebrik ederim...varya sabah erken kalkmak gibisi yok . sabahın o kokusu çok güzel . erken kalkınca insan çok daha zinde oluyor. hem öğünler birbirine karışmıyor. oo neler var neler ama tabi şartlar senin için biraz daha zor ama olsun bence bak düzenin ona göre değişir. ben izmir de yaşıyorum cnm ... sen ? bu arada bende kurtulmak istiyorum bu kilolardan sıkıldım artık :14:

günaydın kızlarrrrr!!!!

çok güzel bir haftasonundan sonra bu sabaha artı 1 kilo ile karşınızdayım:39::57::57::57::57: bırakın bırakın ben kendi kendimi döverim. :17::17::17::17: çok sinir oldum. haftasonu o kadar gezdik ki ne doğru dürüst ara yapabildim ne de sağlıklı şeyler yiyebildim. neler yediğimi söyleyemicem utanıyorum:17::17::17:

cnm ya o 1 gün dengelemeyle hemen gidecek olan bi kilo yani çokta canını sıkma bence... bugün eger belli farklı bi menün yoksa karbonhidrattan uzak dur sebze meyve ve protein ağırlıklı bi gün geçririsen dengelersin...

:27: ayyyyy deliricem bu arada eşim günlerdir hastaydı pek iştahı yoktu ... evlendiğinde kocaman göbek yamıştı :1: şimdi bana karşıdan pantolonu gösteriyor. dar geliyordu şimdi bol geliyor :14: ben öle hemen zayıflayamıyorum yaaaa:14:

canım hoşgeldin aramıza :3: verirsin merak etme..bizde tılsımlı bişeyler var..kim gelse kilo veriyor cnm..sende verirsin..listemize bak gözün gönlün açılsın cnm :34: sanada motivasyon olur hem..

saol canım çok moral oldu.buraya gelmeden iyice sinirlerim harap olmuştu şu doğum kilolarını verememek,herkesin ay yinemi hamilesin sorularını çekmek,eteğin gömleğin içinde zor nefes alırken az kilo ver temennileri yada beni yeni görüp gelin ne çok kilo almışın kimisinin yüzüme söyleyip kimisinin arkadan konuşması iyice çıldırtmıştı beni.
dün kocişimle iddaya girdim 1 yılda 25 kilo vercem diye..bakalım hayırlısı.zayıf olmayı çok özledim her gördüğümü üstme giyebilmeyi,büyk bedeni için mağazayı artık tavaf etmek istmiyorum...offf offf
bu arada benide listeye yazarmısın??napmam gerek???

ben çıkıyorummm :18: ege üniversitesine gidiyorum allerji testleri yapılacak :14: iki koluma toplam 40 delik ... bu üçüncü kez olacak :14: bari sonuç verseler doğru düzgün...

ben çıkıyorummm :18: ege üniversitesine gidiyorum allerji testleri yapılacak :14: iki koluma toplam 40 delik ... bu üçüncü kez olacak :14: bari sonuç verseler doğru düzgün...

geçmiş olsun cnm inş iyi bi sonuç verirler bu arada kızlar günaydın bol kalorili ve sağlıksız beslendim bu hafta sonu ara öğün vs. hak getire sınav stresinden yedikçe yedim şimdi de kahvaltı edicektim iş yerinde simit almıştım sabah kepek ekmeğimi hazırlayamadım geç kalıyodum yine her zamanki gibi çay almaya çıktım yukarı iş arkadaşımın hanımı poğaca ve börek yapmış bana da getirmiş ben ayiyemiceğimi söylesemde ısrar etti ama boş yeremi bu kadar çok getirdim falan deid bende aldım ama hala masamın üstündeki yarım poğaca ve küçük rulo börek ben ona bakıyorum o bana bakıyo napayım yiyeyim mi kızlar yoksa onu yemeyip simitimi yiyeyim:78::77::17:

saol canım çok moral oldu.buraya gelmeden iyice sinirlerim harap olmuştu şu doğum kilolarını verememek,herkesin ay yinemi hamilesin sorularını çekmek,eteğin gömleğin içinde zor nefes alırken az kilo ver temennileri yada beni yeni görüp gelin ne çok kilo almışın kimisinin yüzüme söyleyip kimisinin arkadan konuşması iyice çıldırtmıştı beni.
dün kocişimle iddaya girdim 1 yılda 25 kilo vercem diye..bakalım hayırlısı.zayıf olmayı çok özledim her gördüğümü üstme giyebilmeyi,büyk bedeni için mağazayı artık tavaf etmek istmiyorum...offf offf

hoşgeldin cnm aramıza :3:bir yılda 25 kiloyu elbette verirsin merak etme desteklerimizi eksik etmeyiz

geçmiş olsun cnm inş iyi bi sonuç verirler bu arada kızlar günaydın bol kalorili ve sağlıksız beslendim bu hafta sonu ara öğün vs. hak getire sınav stresinden yedikçe yedim şimdi de kahvaltı edicektim iş yerinde simit almıştım sabah kepek ekmeğimi hazırlayamadım geç kalıyodum yine her zamanki gibi çay almaya çıktım yukarı iş arkadaşımın hanımı poğaca ve börek yapmış bana da getirmiş ben ayiyemiceğimi söylesemde ısrar etti ama boş yeremi bu kadar çok getirdim falan deid bende aldım ama hala masamın üstündeki yarım poğaca ve küçük rulo börek ben ona bakıyorum o bana bakıyo napayım yiyeyim mi kızlar yoksa onu yemeyip simitimi yiyeyim:78::77::17:

hayır ama yemeee yada simiti yeme... seçim yap yani... canın çekiyosa onları ye simitiede hemen birine ver... :20: :20: sen kaçamakları dün yaptın bitirdinnn... :20:

haftada 3,4 5 hatta 6 kilo vermek istiyorum yeter artık böle olmuyor yerinde say say..hanımlar acayip bi diyet listesi olan varsa yazsın 1 haftalık diyet listesi istiyorum sizden cok etkili olsun yeter artıkkk olmuyo böle bos bos gezerken irade falan kalmıyor:20::20::20:

canım ben uymasamda diyetisyenimin verdiği diyeti yazayım sana
eğer uyarsan ayda 4 kilo garanti ben 15 gün tam uyguladım 15 gün yemek normal yedim 2 kilo verdim inş sen uyarsın

sabah en geç 9 da kahvaltı
2 dilim kepekli veya çavdarlı veya tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz açık çay
1 kibrit kutusu kadar peynir
domates,salatalık,bol yeşillik

ara 11:00
bir adet meyve

öğlen 13:00
bir kase çorba
4 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kepçe yoğurt(yaklaşık 3-4 yemek kaşığı)
bir ızgara köfte kadar et veya tavuk vaya balık
istediğin kadar salata yağsız olacak(limon,sirke nar ekşisi serbest)

ara 15:00
bir adet meyve

akşam 18:00 - 18:30
bir kase çorba
bir ızgara köfte kadar et veya tavuk vaya balık

ara 19:00
2 adet meyve

bukadar bide günlük en az 2.5 lt su yaz geliyo diye 3 lt daha iyi olur.

ben yapamadım bari sen yap faydasını görürsün inş
1200 kalorilik bir diyet
birde ekmek değişiminde 1 kase çorba = 1 dilim ekmek

Son düzenleme:
eğer uyarsan ayda 4 kilo garanti ben 15 gün tam uyguladım 15 gün yemek normal yedim 2 kilo verdim inş sen uyarsın

bir adet meyve

bir kase çorba

bir adet meyve

bir kase çorba

2 adet meyve

protein ?
bi öğün sebze olursa bi öğün protein ızgara falan daha ii olur ya öğle ve akşam aynı menü sıkmıştır seni...

simiti yiyorum poğacaya göre daha az yağlı ve az kalorili hem diyet listelerinde simit yazar ama poğaca yazdığını hiç görmedim yada kendimimi kandırıyorum:24:

iyi geceler kızlar
nasılsınız bakalım
ancak bu saatte fırsat buluyorum buraya gelmeye ama şimdide uykum geldi
hafta sonu oğlumun sbs sınavı var ondan daha çok ben stres yapıyorum
hayırlısıyla bir atlatsaydık.ilk defa bu yıl iyi çalıştı. umarım heyecan yapıpta olumsuz bir sonuç almaz.hiç kıyamıyorum valla.bu yaşta bu kadar eziyet........
bizler çok daha şanslıydık galiba
herşey daha kolaydı
hepinize güzel rüyalar.............

ablacım lütfen stres yapma ve sakın oqluna bunu yansıtma..olumsuz bir enerji oluşmasın..bütün yıl çalışıp çabaladı sınava başlarkende besleme çekip gerisini Allaha bıraksın..zaten elinden geleni yapıcaktır..nasibinde ne kadarı varsa okadar olacak ablacım..inşallah hayırlı geçer sınavı..bolbol dua et canım benimm..annelerin duası kabul olur..:16:

olsun ya hepsinin ayrı bi falsosu var... birşey soracağım ya size... :59:

eşim araba almayı planlıyor . bu akşam denemek için aşkım araba benim üstüme olsun dedim. adam şok oldu. nedenmiş , niye , ne oldu falan böölleeee sorular... bende dedim ki ne olacak dedim benim üzerime yapsan. ortak yapalım o zaman dedi. ben de dedim ki insanlar evlerini barklarını ne varsa karılarının üzerine yapıyo sen dilinin ucuyla bile söyleyemedin bana. çok üzüldüm ama :14: zaten neyimiz varsa bir ama onun için öyle değil sanırım :14: bankaya para koyacaktık bankada benim hesabım çıktı görevli benim üzerime yatıracaktı parayı ortak hesap olsun diye atladı... sanki ben paraları alıp kaçıcam ... :14:

bu kadar paniklemesi beni tedirgin etti..zaten artık yeni çıkan kanuna göre sanırım 2008den sonra alınan tüm mallar kadının yada erkeqin üstünde görünse bile ortak sayılıyor..yani kaqıt üzerinde bir kişinin isminin olması tamamen fasafiso..eşine bi zahmet bunu hatırlatıver cnm..:27:

iyi geceler kızlar, bu akşam düğün vardı, düğünde eşime vakti zamanında deli gibi aşık bir kız vardı, yıllarca peşinden koştu, elde edemedi,vs.. düğnde o kızı da gördüm, ilk kez karşılaştım kızla. evlenmiş ve hamileydi,kızı görümcelerim gösterdi,evli ve hamile oluşuna çok sevindim tabi:27: ama yine de tuhaf bir sinir oluş yaşadım, neden acaba:21: bir taraftan tuhaf bir huzur, bir taraftan tuhaf bir gıcıklık kapma, diğer taraftan ben daha güzelim bak diye övünme:82: biz kadınlar çok tuhafız değil mi?

canım senin yerinde hangimiz olursak olalım aynı şeyi yaşarız..bu çok normal..ben nişanlıyken eşimin eski konuştuqu kızın köyünden geçerken (mecburi yoldu) suratımı asıp 2 gün konuşmamıştım :24::24::24: hepimiz kadınız kıskanıcaz tabee eşimizi :51:

ne kadar saçma bunlar ama ben daha nişanlıyken hiç düşünmedim onun için bankaya borçlanırken :14: gerçekten inanılmaz üzgünüm... gitti yattı çağırdı gitmedim gitmekte istemiyorum. birde saçma sapan ben ölünce zaten sana kalacak demez mi :14: ne alaka ... bana sadece olur aşkım senden kıymetlimi dese yetecekti... :14:

bence eşinde büyük bir güven eksikliqi var..ama kendisinemi güvenmiyor sanamı çözemedim..biz eşlerimize karşı biraz fazla esnek davranıyoruz..biz onlara kıyamıyoruz onlar alasını yapıyor..madem lafı bu kadar ortaya attın istediqini elde edene kadar çabala..geri adım atma..kararlılık göster..

günaydın kızlarrrrr!!!!

günaydın canım :3: bende 2 kilo artıdayım ama heeç üzülmüyom akşama müsli beni beklerr :34:

cuma günleri özelime kilo bildirimi yapman gerekiyor...birinci hafta listenin altına ikinci hafta listeye ekleniyorsun..cuma günü buraya bakarsın belli bir bildirim sıralamamız var..o sıralamaya göre bildirim yapıyoruz..azimli olursan verirsin cnm ben 1 yılda 30 kilo verdimki 3 ayda ara vermiştim yani 9ayda vermiş oldum..olmıcak bişey deqil..burdan kopma yeter..burdan gittiqin an motivasyonunu kaybediyorsun..başarılarr :34:

bir adet meyve

bir kase çorba

bir adet meyve

bir kase çorba

2 adet meyve

ama bu diyet listesinde eksiklikler var bir öğünde et,tavuk ,balık diğer öğün sebze türleri olsa daha iyi olur bide biz ekmekleri sadece kahvaltıda yiyoruz bu listede hiç protein kaynaklı yiyecekler yok

ablacım lütfen stres yapma ve sakın oqluna bunu yansıtma..olumsuz bir enerji oluşmasın..bütün yıl çalışıp çabaladı sınava başlarkende besleme çekip gerisini Allaha bıraksın..zaten elinden geleni yapıcaktır..nasibinde ne kadarı varsa okadar olacak ablacım..inşallah hayırlı geçer sınavı..bolbol dua et canım benimm..annelerin duası kabul olur..:16:

bu kadar paniklemesi beni tedirgin etti..zaten artık yeni çıkan kanuna göre sanırım 2008den sonra alınan tüm mallar kadının yada erkeqin üstünde görünse bile ortak sayılıyor..yani kaqıt üzerinde bir kişinin isminin olması tamamen fasafiso..eşine bi zahmet bunu hatırlatıver cnm..:27:

canım senin yerinde hangimiz olursak olalım aynı şeyi yaşarız..bu çok normal..ben nişanlıyken eşimin eski konuştuqu kızın köyünden geçerken (mecburi yoldu) suratımı asıp 2 gün konuşmamıştım :24::24::24: hepimiz kadınız kıskanıcaz tabee eşimizi :51:

bence eşinde büyük bir güven eksikliqi var..ama kendisinemi güvenmiyor sanamı çözemedim..biz eşlerimize karşı biraz fazla esnek davranıyoruz..biz onlara kıyamıyoruz onlar alasını yapıyor..madem lafı bu kadar ortaya attın istediqini elde edene kadar çabala..geri adım atma..kararlılık göster..

günaydın canım :3: bende 2 kilo artıdayım ama heeç üzülmüyom akşama müsli beni beklerr :34:

cuma günleri özelime kilo bildirimi yapman gerekiyor...birinci hafta listenin altına ikinci hafta listeye ekleniyorsun..cuma günü buraya bakarsın belli bir bildirim sıralamamız var..o sıralamaya göre bildirim yapıyoruz..azimli olursan verirsin cnm ben 1 yılda 30 kilo verdimki 3 ayda ara vermiştim yani 9ayda vermiş oldum..olmıcak bişey deqil..burdan kopma yeter..burdan gittiqin an motivasyonunu kaybediyorsun..başarılarr :34:

acaip gaza geldim zaten. hamile kalmadan önce yaklaşık 3.5 yıl önce falan bi arkadaşım bana çok güzel bi bluz almıştı 38 beden. cumartesi günü gezmeye giderken bi deneyeyim dedim. anaaaammm cuk diye oturdu valla. hemen giydim gezmeye öle gittik. kocam bile sevindirik oldu. tabi para harcamayacak ya yeni elbiseler için.:60: süper bişiydi yaaaa anlatamam. geçen yaz deneyememiştim bile:66::66::66::66:

:46: :81: seni tebrik ederim...varya sabah erken kalkmak gibisi yok . sabahın o kokusu çok güzel . erken kalkınca insan çok daha zinde oluyor. hem öğünler birbirine karışmıyor. oo neler var neler ama tabi şartlar senin için biraz daha zor ama olsun bence bak düzenin ona göre değişir. ben izmir de yaşıyorum cnm ... sen ? bu arada bende kurtulmak istiyorum bu kilolardan sıkıldım artık :14:

geçmiş olsun canım msjlarını gördüm.Allah kolaylık versin hastaneler zor iş hemde üniversite hastanleri.bende kayseride yaşıyorum aslında sivaslıyım ama evlendim kayseride yaşıyoruz...senin çocuk varmı??ben çok geçmişi okuyamadım çünkü sayfalar çoktu okuyum desem 1 günde ancak biter:)))

simit daha az karbon içeriyor cnm..ama kahvaltı olduqu için 1 dilim börekten yanada kullanabilir hakkını..akşama kadar etkisi kalmaz rahat ol..

bir adet meyve

bir kase çorba

bir adet meyve

bir kase çorba

2 adet meyve

yuhhh birgünde 6 dilim ekmek :53: bu listeyi ilk defa uygulayan bir kişi kilo verir ama neden verir liste çok güzel olduqu için deqil ilk başta sudan gittiqi için..ben bu listeyi uygulasam bırak kilo vermeyi kilo alırım..bu liste için kimse diyetisyene para vermesin..biz burda yeri geliyor çok daha saqlıklı bir listeyle çok daha fazlasını veriyoruz..bir kişinin günlük alması gereken karbonhidrat deqeri en fazla 70 ünitedir..70 ünitenin üstüne çıkan kilo alır..bir dilim ekmek 12 ünitedir..bu listede 6 dilim ekmek önerilmiş..12x6=72 :53::53::53: sadece ekmekle 70 üniteyi aşmış oluyoruz..diyetisyenler sadece para tuzaqı..ayrıca bu listede hiç protein yok..hiç beqenmedim ve onaylamıyorum :19::19:

Back
X