70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yani değilmi benmde var çevremde bir sürü insan hemde oooffff neden takıyorum bir dr un dediğini her dktr doğrumu söylüyo sanki değilmi attım gitti o kötü fikri kafamdan

günaydın kızlar:2:bikaç gündür giremedim nete:2:bikaç gündür dikkat edememe rağmen kilo almadım...aynıyım...:2:
bu sabah özüme döndüm
uyanınca: 1 bardak su
kahlwatı: üşendim sabahın 7 sinde 1 paket diet tahıllı bisküwi ie kahwe içtim
ara: hiçbişe yemedim sadece su içtim
öğlen : 3 yemek kaşığı taze fasulye, 4 kepekli çubuk kraker, salatalık yedim..iştahsızım allahtan yoksa ewde börek war ona saldırırdım saldırmadım allahtan
bugün öle hiç keyfim yok geçen hafta 300gram wermişim we de okadar uğraş didin regl olcam da ondan inmedi hiç kilom... tartımı çöpe attım....eczanede tartılcam artık

sanırım ben zayıflayamayacağım ... eşim zayıflamamı çok istiyor... bunu açık açık söylemesede öyle...

umutsuzluk yak canım yokkk silkelen kendine gel eşin meşin vss hepsini unut kendin için yapman gereken bişii bu diete başladığında baktın bi şey çekti canın götürdün lokmayı yada oturdun bir kase dondurma vss yedin aman bozuldu bıraktım deme sen yediklerini unut diete devam et bi süre sonra alışkanlığa dönüşüyor dengeli besleniyorsun . eminim sen azmedersen baya kilo verirsin

iyi öğlenler kızlarrrrr...ilkdefa sınav sonrası ev işlerine girişmedim öyle ağırdan alıyorummmmdün çamaşır falan yıkandı,yemk yaptım spora gittim tabi 3.5 saat orda durursam bişede yapamam ama ahtım var geçen haftalar gidemedim ya onun acısını çıkartıyorummmhemde ne acııı kollarım kopuyor uydum uyandım birağrı ya omuzalrım kollarım..kollalrım hiç bukadar kalın olmamıştı hemde zaten güçsüzdür bayanalrın bende kollara ağrılık veriyorum 20şerden 2set düşünün ve8çeşit aletden
incelsin yaaa belim inceldi ama onalr beni tombiş gösteriyor bu meseleye okadar takmışımki kimsenin poposuna bakmam kolarına bakarım ve gördümki ince kollar daha zayıf gösteriyor..incekolalrımı istiyorummm butlaırm erisin verin bana ince eski butlarımıtabi bukadar ağrıya işte yapamıyorum,nevresim değiştirip arkabalkon rezil çok oldu yıkamayalı bide orayı yıkasam ancasonnada komşuya çayaaama merak etmeyin hamurişi yapmadııspordan komşummm

kolay gelsinn...

yoo hayır gerçekten istersen öyle olmuyor. benim teyzem evlendiğinde tombul hatta bayagı tombul bir bayanmış. sonradan diyet yapmamış ama yemekleri azalta azalta kilo verdi. şimdi kesinlikle almıyor ve ama hep az yiyor. yani kilo verdikten sonra iş bitmiyor korumasınıda bilmek lazım .. yoksa ben defalarca k,lo verdim ama ne oldu aldım sonra ...
mankenler neden aç geziyoruz diyorlar ...

bende öyle hissediyorum yaa öfff

acaba kitap doğru mu söylüyo gerçekten boşamı uğraşıyoruz

hayır...

sen 60 kilomu oldum cnm bnm yoksa çizelgendemi bi sorun var

neden ii geçinmezler demi çok ilginç... ben görümcemle bayağı sıkıntılı zamanlar geçirdim ama son zamanlarda daha iyiyiz...
kayınvalide de valla iyimi kötümü hala anlayamadım...

ne güzel sizin eşleriniz sizden uzun malesef ben eşimden uzunum ama allahtan kompleks yok onda
ben 170 üzerinde olmasını isterdim ama 167 168 falan .. e oda heralde benim 55 60 kilo olmamı isterdi

tebrikler. darısı başımıza... kolay gelsin...

darısı başımızaaaaaaaaaa
aminnnnnnn

geçmiş olsun... migrenin varsa kapalı havalarda olabiliyor böyle...

size iyi muhabbetler ben kaçtım kızlar ev işleri beni bekler sonra kızın yemek faslı ve park faslı onu uyutup gene ütü başına geçicem ütüm beni özlemiş ama ben onu hiiiççççç özlemedim yawww

evet ... buarada çok komik ya gecenlerde görüştüğüm diet polikliniğinden mesaj geldi şimdi... verdiğiniz zayıflama kararını uygulamanın zamanı falan filan bu bi işaret olabilir mi

valla bende yaklasık 2-3 ay önce bunu öğrendım ve o sıralar 2-3 gün dogru dürüst bısey yıyemedım yanı facede bı vıdeo vardı gösterıodu ızleyemedım bıle sadece basını gördüm o yetti iğrençler dediğin gib iınsan olamaz bunlar yaa hersey beklenır bunlardan dedım bende dünyanın çivisi cıkmıs daha neler görcez dıye o yuzden okumadım senın yazını ben cok etkılenıyorum boyle şeylerdenn yaa

kız benım kollar bacakalr gayet ınce ama zayıf göstermıyo bence belım kalın benımde ve basen deılde sımıtler var birde göbek off

bu hafta bılgısayar egıtımı var kurumda cumada sınav yapcaklar o yuzden yogunum kızlar ogleden sonraları daha rahat oluyorum.evde de fırsat olmuyor oglum ızın vermıyor bılgısayara bakarsam mızlıyor kızıyor bana gıremıyorum.eşimde istemiyo zaten bırde bende bu aralar bıgun enerjık oluyorum butun ıslerı yapmaya calısıyroum bıgun hıc bısey yapasım gelmıyor evde yemek bıle yok yanı duş bıle almadım o kadar uyusuk oluyorum nıyekı yaa bı gun oyel bı gun boyle

hayırıdr cnm bi sıkıntı mı var neden keyfin yok

neden ii geçinmezler demi çok ilginç... ben görümcemle bayağı sıkıntılı zamanlar geçirdim ama son zamanlarda daha iyiyiz...
kayınvalide de valla iyimi kötümü hala anlayamadım...

...

bizimkiler dışarda birinin yanında canım cicim ama yalnızken hiç alakası yok.milletin yanında ayakkabımı giydirirlerdi hamikeyken kimse yokken çok aç kaldım çok hasta yattım tek başıma...görümcem kıskancın içten fesatın biri.benim kızım doğduğunda onu bile kıskandı düşün sen gerisini.herşeyi kıskanır bende genç kız diye herşeyi paylaşırım eşimle bi yere giderken kaynana ve görümcemi alır gideriz.(aynı apartmanda oturuyoruz)annesi oğlunu kıskanır benden.tek erkek .zaten 2 çocuğu var.aramızda bi yarış var kocamın dizine yattığını bilirim kaynanamın...amaaaaaaaannn.

rüya tabirinden anlayan varmı kızlar netten baktım ama bi sürü zıt şeyler çıktı benim çocuğum yok ama rüyamda ikiz bebeğim vardı birini sağ birini sol koluma almıştımsanıırm ikiside erkekti

erkek çocuk müjdedir cnm sağ kolladki iyi haber sol koladaki şerdir ama inş. allah ikisinide hayır etsin yani iki haberin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…