- 29 Nisan 2011
- 169
- 5
- 96
günaydın kızlarrrrr
güzel yoğun bir gün olucak bu günüm bu gün dersim yok topiğin müdavimi olucam bu gün kahvaltımı yaptım ve e okul başına geçtim en az 3 saatlik işim var tabiki elektirik kesilmezse bi yandada kk dayım
aynen canım valla bide bize sorsunlar bide benimki 2 yaşında biri 11 aylık biri ben ne yapayım valla oh hemencik büyüyolar diyolar ben ne yapayım ama şükür ya olsun pişman değilim sağlıklılarya şükür başka bişey istemem şikayetçi değilim elbet büyüycekler ozaman rahatlıycaz bir nebzede olsa sabır canlarım sabır
aynı beni anlattın bendede durumlar kötü konuşmuyoruz kayınpederlerle ama uzak olsunlar 2 aydır eve bile gelemiyorlar yüzleri yok tabi hıh çokta işime geldi zaten hiç sevmiyorum onları
aman boşver eğer haksızsa bedduası tutmaz korkmayın boşver bizimkide eder arasıra bide sonra çoook seviyorum kızım seni kendi öz babandan bile çok seviyorum seni diyo bide ya sen kimsinde benim öz babamdan daha çok seviyorsun git işine ya aman
benimde kısa yaaa allahtan eşimde uzun değil gerçi ben daha uzun olsun isterdim daha kilolu ama olmadı kısmet o iri olsa ben de yanında daha rahat olacaktım ama zayıfçık benimki
doğru söylüyosun canım.ya insanı çileden çıkarıyolar.ondan duyduğum hakareti ben kimseden duymadım.sebep eltimle konuşmak istemiyorum.ondan dolayı bana söylenip duruyor.allahtan il dışındayım.bir gidiyorum memlekete başlıyolar.şu sana böyle demiş bu böyle demiş.gıybetimi yapana bir şey demiyor kayınpeder.koğuculuk yapıp bana yetiştirenede bir şey demiyor.bana kızıyor. ben uzaktayım ya onlar has gelinleri.zaten o ikiside konuşmuyor.ya ne acayip bir aile.ama eşim çok iyidir ALLAH razı olsun.babasına birşey diyemiyor ama diğerlerinin ağzının payını veriyor
doğru söylüyosun canım.ya insanı çileden çıkarıyolar.ondan duyduğum hakareti ben kimseden duymadım.sebep eltimle konuşmak istemiyorum.ondan dolayı bana söylenip duruyor.allahtan il dışındayım.bir gidiyorum memlekete başlıyolar.şu sana böyle demiş bu böyle demiş.gıybetimi yapana bir şey demiyor kayınpeder.koğuculuk yapıp bana yetiştirenede bir şey demiyor.bana kızıyor. ben uzaktayım ya onlar has gelinleri.zaten o ikiside konuşmuyor.ya ne acayip bir aile.ama eşim çok iyidir ALLAH razı olsun.babasına birşey diyemiyor ama diğerlerinin ağzının payını veriyor
benim eşimde zayıf ve 175 boyunda düşün aramızda 30 cm var ve incecik.ne giyse üstüne cuk oturuyo giydiği yakışıyo..bide bana bak.eşimle yanyana gelince sorunu tam anlamıyorumda bi fotograf çekilince gerçek şak diye ortada.sumo güreşçisi ben mankenliğe aday o
benim kızım 9 aylık teyzesi.yeni yeni dillenmeye başladı.bazen sabah baba mamma diye ağlıyo.eşime kalk diyorum çocuk mamayı senden istiyo:) annesini sever kuzucum:)
bugünde topikte konuşan kimse yok yaartık ikimiz varız heralde
hihoyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttt
elbisemi aldım kızlar hemde 38 beden cuk diye oturduuuuuuuuu
bi yerde okumuştum saat 16 da yapılan spor daha etkiliymiş bende uzmanların yalancısıyım
öle herhalde canım bende geçmişi okuyodum anca geldim sayfaya sen ne yapıyosun nasıl gidiyo diyett
cnm ben anadolu hayat emeklilik yaptırmıştımm sonra paraya ihitiyaç olmuştu sonlandırdım paramı çektim önemli olan sözleşmeni iyi oku ben memnundum sorun yaşayanlarda oluyor iice araştır.
kız yoksa biz aynı evin gelinlerimiyiz hikayemiz hemen hemen aynı kendimi gördüm sanki beni anlattın benimde eşim çok iidir allah var hiç laf ettirmez ailesinin ağzının payını verir bizim bağlar 2 ay oldu iice koptu kaç kere affettim hep aynı hep aynı bırak ya uzak olsunlar bi kredi çekelim dedik kefil oluver demişte eşim ben olamam işten çıkarsan ben nasıl öderim korkarım ben olmam diyip kapatmış teli eşimin yüzüne tühh utanmaz babasısın l...n sen oğlun o senin sokaktan bi insan değil sen güvenmicende kim güvencek yazık ben babama dedimde kefil oluver diye hemen oluverdi kıyamam babamın hiçbir mecburiyetide yoktu o olmam deseydiya damadına güveniyoki oluverdi bide sen öz babası olucaksın yazıklar olsun böyle koptu iice ipler yüzümüze bakamıyorlar aman bakmasınlar çokta lülü işime geldi valla sevmiyorum onlarıdoğru söylüyosun canım.ya insanı çileden çıkarıyolar.ondan duyduğum hakareti ben kimseden duymadım.sebep eltimle konuşmak istemiyorum.ondan dolayı bana söylenip duruyor.allahtan il dışındayım.bir gidiyorum memlekete başlıyolar.şu sana böyle demiş bu böyle demiş.gıybetimi yapana bir şey demiyor kayınpeder.koğuculuk yapıp bana yetiştirenede bir şey demiyor.bana kızıyor. ben uzaktayım ya onlar has gelinleri.zaten o ikiside konuşmuyor.ya ne acayip bir aile.ama eşim çok iyidir ALLAH razı olsun.babasına birşey diyemiyor ama diğerlerinin ağzının payını veriyor
yok be canım takma öyle şeyleri boşunamı oluracaba kitap doğru mu söylüyo gerçekten boşamı uğraşıyoruz
senin eşin yine iyiymiş benim 1 tane görümcem var sadece evlenme çağında bekar.kaynanam hep ayırt eder kızını.kızı çok becerikli çok güzel hamamrat vs.halbuki görümcem yemek yapmayı bilmez,ütü bilmez asla ev işi yapmaz.bunlarınki yiyim içiyim geziyim.Allahtan ben tam donanımlıyım bilmediğim yapmadığım herhangi bişi yokta laf edemiyolar.ama aramızda bi problem eşim hiç karışmaz.ben kötü olamam der.kaç kez bu yüzden feci kavgalar ettik.hep ben yıprandım hep ben.hiçkimsenin ağnının payını vermez benide ortada koyar yani.neyse artık alıştım ama asla yüzlerine niye şunu bana yaptınız niye bana bunu diyosunuz diyemiyorum.görümcem benden küçük ama bi görsen.ah bi konuşabilsem dilim bi çözülmedi gitti 2 yılda....
bu arada en sevindiğim görümcem ve kaynannamda acaip kilolu.görümcem bekar benim boylarımda ama benle aynı kilo kaynanam desen tonluk
yaşasın kötülük
diyet gayet güzel gidiyo senin nasıl maşşalh iyi kilo vermişsin ne kadar sürede verdin ama bugün okuduğum ktap zihnimi bulandırdı biraz kitap dietlerin boşa yapıldığıyla ilgili ve bir dr tarafından yazılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?