70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimkı
gözde sulanma,hapşurma ,burnumun içi deli giibi kaşınıyo canım

merak ediyosan burayı incele

http://www.kadinlarkulubu.com/immunoloji-allerji-bagisiklik-hastaliklari

kıslar hepinizin kandili mübarek olsun.

oruç tutanların allah orucunu kabul etsin.

bana da dua edın olur mu?

benımde 1 ay oruç borcum var.ödemem lazım.

tünaydınlarrrrrrrr kızlar

ancak kalktım kahvaltımı etim kızı doyurdum büyüğü okula yolladım mutfağı topladım ve bu sabah sırtım tutulmuş gibi akşam galiba fazla hareket yaptım :))

bu arada akşam kalkamadım oruçlu değilim bu gün .inşallah bu akşam sahur yapıp öle yatıcam kısmetse (

Son düzenleme:

Canım evde ne yemegın var bılmıyorum ama bence corba mutlaka ıcmelısın, yanınada salata ve hafıf bır sebze yemegı bır kasık. ekmeksız... gayet ıyı olur bence...
bende öle düşünmüştüm taze fasulyem var ondan yesem ama saat 9dan sonra ağır gelirmi diye düşünüyorum gerçi bir kaşık bişey yamaz herhalde önerin için sağol

canım liste güzel ama ara öğünü mutlaka meyveden yana kullan diyet bisküvi önermem diyetisyen nasıl önerdi anlamadım akşam yemeğinde ekmek yemesen daha iyi olur onun dışında güzel

Ay akşam geç okunuyor değil mi ezan... Allah kolaylık versın tutanlara ben bugunun persembe oldugunu unuttum yarın sanıyorum... sonradan dank ettiii...

vayy vaya hemşerimm gel beraber götürelimm

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

hemşerilerim hepinize tekrardan selamlar

slm hanımlarrrr
kandiliniz ve yarın girecek olan 3 aylarınız mübarek olsun mevlam dualarımızı kabul etsin hayırlara vesile kılsın

senacımmm allah yardımcın olsun inş. güzel haberlerle geleceksin sen bize lazımsın canımm sen bizim motivasyon kaynağımızsın

kızlar dualarda buluşmak dileğiylee yarın görüşürüz

ayrıldığım iş yerinde benim için bi kaç bişey demişler de ona canım sıkıldı
başkasının yaptığı iş benim üstüme kaldı

insanın sinirini bozacak şş..sizler hep var her iş yerinde .Allah 'a havale et canım yapabileceğin bişey yomudur konu ne bilemiyorum ama .ben biraz sinirli bir yapıya sahibim haksızlık yapıldımı fizana bile uçan cinstenim . yanlış anlama yap diye demiyorum ama konunun gereği neyse elinden geldiğince kendini temize çıkarmaya gayret et baktın olmuyo çirkeflerle uğraşma havale et Rabbime o en iyisini bilir.

canım liste güzel ama ara öğünü mutlaka meyveden yana kullan diyet bisküvi önermem diyetisyen nasıl önerdi anlamadım akşam yemeğinde ekmek yemesen daha iyi olur onun dışında güzel[/QUOTE]

çalıştıgım için belki meyve bulamam diye mi önerdi acaba bilmiyorum ama orda birkaç kişiye daha vermişti diyet bisküvü gördüm.bende çok sevmem zaten ama bazen yanıma meyve almazsam kolaylık oluyo diye yedim

yaw şu kh dietini bende yapayım dedim bi ara ama beceremedim devam edemedim işe yarıyosa ben ona geçeyim hemen yahuuu dur bakem şu listeye ne yiyebilirmişim .ben

Son düzenleme:

arkadşlar herkese günaydın regaip kandiliniz mübarek olsun allah yaptığınız tüm ibadetleri kabul etsin kaptancım allah yardımcın olsun temiz sonuçlarla gel inş.

Günaydın..

Kandilimiz mübarek, dualarımız kabul olsun inşallah... Herkese hayırlı kandiller...

herkesin kandili mübarek olsunn duaları kabul olsun inşallaaaaaahhhhh

bende hepinizin kandilini kutluyorum hayırlı kandiller dualar yerini bulur ve dilekler gerçekleşir inşallah.Tüm günahlarımız bağışlanır işimiz gücümüz rast gider ve sağlık huzur hep bizimle olur inşallah

alerji benimde en zayıf noktam bir çok şeye alerjim var immun sistemimde de ters bir durum var bendede arada mesela zonaya benzer bir yara çıkar sağ yanağımda hemen dr um sistemi destekleyici ilaç veriyor yer etti zona gibi ama zona değil mesela hamile kaldığımda vücut mikrop gibi algılamıştı bebeği alejim hat safhadaydı bacaklarımda çıkan sivilce gibi şeylerin izleri durur hala yahuu ben diyom ya ben ağır hasarlı guruptanım yaşamam mucizeee

tüm herkese acil şifa versin Rabbim bu MÜBAREK GÜNDE

Merhaba Kızlar..

Hepinize hayırlı kandiller.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..

ben de merak etmıstım senı butun gun yoktunnnn :26: basınız sagolsun canımmm, ölüm zaten acı bi de hem genc hem de ani olunca ınsanın daha bı cıgerını daglıyo
Allah gerıde kalanlarına saglıklı uzun omurler versın ınş, sabır dılemekten baska elımızden bısı gelmıyo malesef

kandiliniz mübarek olsun kızlar Allah dualarınızı kabul eder ne muradınız varsa veriri inşallah çok feci yorgunum iki satır zor yazdım

kızlar kandiliniz mübarek olsun..
biz hala iyileşemedik oğluşla,şu havada da nezle mi grip mi ne olduk ya..bravo bize..
o yüzden çok da giremiyorum buraya,daha okumam gereken de çok sayfa var geçmişten..
sena kaptanım,iyi haberlerle dönersin inş...
öpüyorum hepinizi kocaman..

geçmiş olsun canım.benim bebişlerinde burnu tıkanık.arada akıyor.huzursuzlar.bahardanmı anlayamadım

kızlar bana su karbonhidrat diyetini biraz daha acık anlatırmısınız kafam cok karıstı..yani simdi 0 olanları yani et tavuk yumurta gibi yiyecekleri ne kadar cok yersek okadar cokmu verioruz benmi yanlıs anladım yaa ozaman bitabak dolusu mangalda etle ben karnımı bi güzel doyururum walla nasıl olacak bu birde listede olmayan yiyecekleri yiyemicekmiyiz acaba..kafam cok karıstı

sağolun kızlar. 2 gündür ruh gibi geziyorum diyet miyet hak getire.

abimiz çok gençti. arkasında 38 yaşında eşi 10 yaşında 1 kızı 7 yaşında 1 oğlu ve 3 yaşında 1 kızını bıraktı gitti dağ gibi adam. sapasağlamdı. ilk kalp krizinde götürdü işte. ben de az kendime geleyim hem de yağmuru uyutayım diye eve geldim. akşamüstü tekrar gidecem oraya. offfff ya en küçük kızı benim yağmur kadar. yağmurla oyun oynuyorlardı sabah diyorki kızıma babam işten gelicek beni parka götürcek söz verdi dün diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…