70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar nasılsınız? kandiliniz mübarek olsun allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah.
dün bütün gün yoktum. malesef dün sabah haber geldi bi yakınımız vefat etmiş kalp krizinden. bütün gün ordaydık. ani ölüm olunca kötü oluyor. daha yaşı 45di. bugün de gidecem oraya.

cerenim hayırlısı olsun. başka bi şubeye gitmişsin. umarım herşey yolundadır. buraya gelebilirsin inşallah.
kaptanım dualarım seninle.
yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz. hiç keyfim yok bugün. dün çok etkilendim.dağ gibi adam gitti

ayrıldığım iş yerinde benim için bi kaç bişey demişler de ona canım sıkıldı
başkasının yaptığı iş benim üstüme kaldı
aman boşver çıktığın yer sonuçta ne derlerse desinler zaten hep öyle oluyo çıktınmı senden kötüsü olmuyo takma onları sen
kızlar ben kaçıyorum gidip iğnemi yaptırayım boynum tuttu gene offffffffffff bu boyunlukta çok sıkıyor ve bunaltıyor ve daha 20 gün var
ayyy kılavuzcum çok geçmiş olsun tez vakitte kurtulursun inş. sıkıntılarından
çok keyifsizim yaa
oturup ağlayasım geldi
eğerki iş yerinde konuşulanlar içinse sakın üzülme bırak onlar üzülsün günahını alıyolar senin çünkü
cnm o yoğurt değil yoğurt sulanıyor ya o suyu şırıngayla alıyosun bir miktar vajinanın içine döküyosun birazıylada genital bölgeni yıkıyosun daha önce duydum ama hiç yapmadım yani sakın yoğurt sürme
cnm allah rahmet eyleisn mekanı cennet olsun seninde kandilim mübarek olsun
Allah yardımcın olsun Kaptancımmm. Dualarımız seninle.
Günaydın
Regaip Kandiliniz mübarek olsun kızlar.​

canım seninde kandilin mübarek olsun

arkadşlar herkese günaydın regaip kandiliniz mübarek olsun allah yaptığınız tüm ibadetleri kabul etsin kaptancım allah yardımcın olsun temiz sonuçlarla gel inş.

Kızlar hepinize günaydın Regaib Kandiliniz Mübarek olsun .Rabbim dualarınızı geri çevirmesin.Ben oruç tutamadım malesef tutanların şimdiden Allah kabul etsin oruçlarını

Denizcim başınız saolsun genc ve ani olunca kabullenmek daha zor oluyor ölümü Allah sabır versin yakınlarına mekanı cennet olsun

sen mdemişsin ya istanbulda böle oldu diye ondan dedim ah istanbul ah diyebir iki kere gelmnişliğim var güzel şehir ama ben İZmir'imi çoook seviyom istanbulda yaşamak istemezdim

ben de istanbulu cok sevıyorum ıns ayın 22 sı gıbı oralarda olucaz izmirede 2 sene oncekı tatıl turumuzda bı heyecan ve istekle gitmiştim ama umdugumu bulamadım tabı ılcelere gıdemedım bılmıyorumda şehir merkezi hiç kapalılara göre bi yer deil kendimi amerikada gibi hissettim valla o tipler felan dedım ınsanlar ne hale gelmıs:44:

benimde doğum tam ramazandan 3 gün önceydi.tutamamdım.şimdi benide korkutuyo.nasıl tutacam.midede ülserde var.Allah yardım etsin bize.

hoşbuldummmm kaptanım bu cocuk yidi beni yidiiii:2::2::2: bilgisayara uzaktan bakabiliorum anca

aynı benn..yaklaşık 10 aylık ama bana nefes aldırmıyoyürüyünce napacaz?

inş bende öle kilo veririm.çok imrendim şimdi yaa

çok geçmiş olsun.benim annemdede bel-boyun fıtığı var.fibromiyaji çıktı kadında.şimdi bütün dertlerini unutturdu bu hastalık.çok zor Allah yardım etsin.Acil şifalar dilerim
çok keyifsizim yaa
oturup ağlayasım geldi

hayırdır canım neyin var??

maşallah bu ne enerji

dualarımız seninle canım.Allah yardımcın olsun

kızlar herkese günaydın.1 saattir geçmişi okuyorum bitmedi gitti yaa.bu arada herkesin kandili mübarek olsun.
ben şimdi ebruyla pilates yapacam geç kaldım.
ama şunu yazmadan gidemiycem tam 300 gr vermişim 3 günde çok mutluyum:)

Son düzenleme:
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar,günaydınnnn menümü yazamıyorum çünki sahura kalkamadığım için aç tuttum su içmiştim bol,bol yatmadan akşamda hafif bişiler yerim ne yersem yazarm inşallah..

Son düzenleme:
bende 2 ay kadar akupunktur taktırmıştım geçmişte..son derece saqlıksız bişey..nedeni şu; tokluk hissi veriyor aslında tok deqilsin..tokum zannediyorsun..alman gereken vitaminleri ve gıdaları tokluk hissi verdiqi için alamıyorsun..doqru düzgün beslenemiyorsun..dolayısıyla saqlıklı beslenerek kilo vermediqin için akupunkturu bıraktıqın an eski sistemine geri dönmüş oluyorsun..ve verdiqin kiloları aynen alıyorsun..biz burda herşeyi yiyoruz..neyi ne zaman nekadar yememiz gerektiqini biliyoruz..kilo aldıqımızda yaptıqımız yanlışı biliyoruz..nasık telafi edeceqimizide biliyrouz..ama akupunktur kullanan biri hiçbişeyin farkında deqil..evet kilo veriyor bende verdim 6 kilo..ama nasıl veriyorsun doqru düzgün yemeden içmeden...alman gereken qıdaları alamadan..bide üstüne para veriyorsun..halbuki çıkarır çıkarmaz hepsini geri alacaksın..bak ben 30 kiloya yakın verdim..sadece dengeli beslenerek..börekte yedim tatlıda..önemli olan sistemi oturtmak..sonrasında başarı çok kolay geliyor..

bi arkadaş biz akupunturdan daha faydalıyız demişti.bende kararımı verdim sizi dinleyecegim.ama bu cumartesi son taktıracagım çünkü 2 seansın ücretini ödemiştim
bakalım cuma günü kaç kilo vermiş olacagım.ben çok yeniyim zaten daha.bugün diyette 12. günüm.

herkesin regaip kandili mubarek olsun,rabbim dularınızı kabul,ibadetlerinizide makbul eylesin...
bende sahuru bekledim azuymuşum apartopar tost yaptım 2dilim çAVDAR ekmekle kaşr ve domates içinde,yanındada 1subardağı ayran,bikaç zeytin,domates salatalık(eşimde son dakikda bende tutcam deyince beraber yedik1küçük muz çünkü açtım ve karnım doymamıştı,2kayısı....
bugünde şekerpare yapıcam komşularla akşam apartmanımız altında herperşembe toplanıyoz bugünde kandil diye ben yaapyım deim açyda demliyoruz,kurandan sonra afiyetle içicez

tekrar ben geldim.pilatesimi yaptım azıcık ev topladım geldim.ama her tarafım sızlıyo yaa.ben dün yediklerimi yazmıycam sena ablam görürse ama günden güne azaltıyorum hatta normal düzene bugün geçtim bile kahvaltı küçük bi tost yağsız 1 salatalık.canım başka bişi istemedi.dün pilates yatım arkasından da yürüdüm ve ütü yaptım.akşam 7 den sonra bişi yemedim.tabi midem gurrr gurr etti durdu. neyse sabah kalktım tartıldım bi baktım 3 günde 300 gr gitmiş bi sevindim bi sevindim.

bu arada ebru şallıyla pilates yapıyorum diyoki kilo vermek isteyenler pilatesten sonra gün içinde en az 35 dk yürüsün diyooo...bende leslie ile yürüdüm.videolarını indirdim hem leslie nin hemde ebrunun pilates videolarını.dün hep bunlarla uğraştım.eşim akşam yemek yiyo Allahını seversen azıcık ye seni böle görmeye dayanamıyorum diyoooo

yemiycemmmmm amaaaa
neyse şimdi gidiyorum.evimin işini yapıyım.sonra görüşürüz canlarım
tekrar kandiliniz mübarek olsun.Rabbim tekrarını nasip etsin....

Son düzenleme:
Bugun kü menümü yazayım;

Sabah: 1 bard. sirkeli su, 1 limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1 haş. yumurta, yarım simit, domates, peynir, salatalık.
Ara: 1 limonlu yeşilçay, 2-3 badem
Öğle: 1 tb makarna, küçük kutu ton balığı (yağı süzülmüş)
Ara: yok
Akşam (17:00): Müsli+süt.
Ara: 1 limonlu yeşilçay.

2 lt civarı su..

bugün kahvaltım çok az oldu sanki napim gecenin üçünde kahvaltı yapınca insanın canı istemiyor iki dilim ekmek bir haşlanmış yumurta,3 zeytin,maydanoz,nane,üç bardak su

şimdi akşama ne yesem diyorum bir kepçe yorğurt çorbasıyla başlıyayım diyorumda ardından ne yicem onu düşünüytorum meyveye ağırlıkmı versemki yardım kızlar bi el atıverin akşamki mönüye

Canım evde ne yemegın var bılmıyorum ama bence corba mutlaka ıcmelısın, yanınada salata ve hafıf bır sebze yemegı bır kasık. ekmeksız... gayet ıyı olur bence...

Sabah : 2 dilim ekmek (ben tam çavdarlı yiyorum) ,kk beyaz peynir,zeytin,salatalık ,domates
Ara : 2 galeta yada 2-3 diyet bisküvi yada 1 porsiyon meyve
Öglen: tavuk şiş ,salata yada ızgara et salata ,1 dilim ekmek
Ara : aynı
Akşam : 6 yk sebze yemegi,salata,1 kase yogurt,1 dilim ekmek
Ara : 2 porsiyon meyve(muz hariç)

yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…