aman boşver çıktığın yer sonuçta ne derlerse desinler zaten hep öyle oluyo çıktınmı senden kötüsü olmuyo takma onları senayrıldığım iş yerinde benim için bi kaç bişey demişler de ona canım sıkıldı
başkasının yaptığı iş benim üstüme kaldı
ayyy kılavuzcum çok geçmiş olsun tez vakitte kurtulursun inş. sıkıntılarındankızlar ben kaçıyorum gidip iğnemi yaptırayım boynum tuttu gene offffffffffff bu boyunlukta çok sıkıyor ve bunaltıyor ve daha 20 gün var
eğerki iş yerinde konuşulanlar içinse sakın üzülme bırak onlar üzülsün günahını alıyolar senin çünküçok keyifsizim yaa
oturup ağlayasım geldi
cnm o yoğurt değil yoğurt sulanıyor ya o suyu şırıngayla alıyosun bir miktar vajinanın içine döküyosun birazıylada genital bölgeni yıkıyosun daha önce duydum ama hiç yapmadım yani sakın yoğurt sürmenasılsınız çıbuk krakerlermönüyü yazim bişey sorcam yorumlarınızı bekliyorum
sabah:
iki dilim ekmek
rafadan yumurta peynir,beş adet zeytin
maydanos,nane
ara:
iki incir bir ceviz
öğle :
taze fasulye 3 kaşık
bir tatlı kaşığı yoğurt
bir dilim ekmek yedim ya off içim kıyıldı
ara:
yokki:44:
akşam
kıymalı semizotu
kızlar gelelim soruma yarın kandil ya ben oruç tutayım istiyorum dayanabilirsem midem izin verirse şimcik ben ne yiyeyimki susamıyayım acıkmıyayım önerilerinizi bekliyom
bi soru daha çok olcek biraz amaya mantar oldu bende mantar nedir bilmezdim ben taki kürtaj olana kadar ondan sonra devamlı olmaya başladı ilaç kullandım ama nafile yoğurt sür dediler ayy içim el vermedi ama çok rahatsız oluyorum ya kaşıntıdan duramıyorum başka öneriniz varmı ne yapim ben iki kutu krem bitirdim fitil falan tyok banamısın demiyor yoğurtta tuhafıma gitti ya nimet sürülürmü oraya :78:napim beeeeeen off
cnm allah rahmet eyleisn mekanı cennet olsun seninde kandilim mübarek olsungünaydın kızlar nasılsınız? kandiliniz mübarek olsun allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah.
dün bütün gün yoktum. malesef dün sabah haber geldi bi yakınımız vefat etmiş kalp krizinden. bütün gün ordaydık. ani ölüm olunca kötü oluyor. daha yaşı 45di.bugün de gidecem oraya.
cerenim hayırlısı olsun. başka bi şubeye gitmişsin. umarım herşey yolundadır. buraya gelebilirsin inşallah.
kaptanım dualarım seninle.
yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz. hiç keyfim yok bugün. dün çok etkilendim.dağ gibi adam gitti
Allah yardımcın olsun Kaptancımmm. Dualarımız seninle.
Günaydın
Regaip Kandiliniz mübarek olsun kızlar.
sen mdemişsin ya istanbulda böle oldu diye ondan dedim ah istanbul ah diyebir iki kere gelmnişliğim var güzel şehir ama ben İZmir'imi çoook seviyom istanbulda yaşamak istemezdim
hayırlısı olsun canım
1 komsum bıle yooookk hiç olmadıııı:84::84::84::84::84:
gecmı solsun tedavısı yok mu canım anlatmıssın gördüm de:26:
ben hamılelıkte tuttumda gecen sene bebek küçük diy etutmadım emzırdıgım ıcın benımde 30 günbu sene zor olcak hem agustos hem 1 sene ara verdım bakalım nasıl geccek ramazan:44:
sonunda pes ettım buraya kadar okuyabıldım gecmısıbu aralar yogunumgerı kaldım yaaa:84:zaten bugun tartıldım gecen hafta verdıgım 600 gr ban agerı dönmüş cok sevıyomus benı bende defol gıt dıycem kalan 2 günde ona ınsallah
hoşbuldummmm kaptanımbu cocuk yidi beni yidiiii:2::2::2: bilgisayara uzaktan bakabiliorum anca
canım ben birden şok bir dietle başladım denebilir
10 günde 5 kilo dietini yaptım ama 3 kilo verdim sonrasında normal yediklerime dikkat ediyorum kalori hesabı yapıyorum ama yağ şeker tuz yok ekmek te tabii ama lıght ekmek her öğünde 1 dilim yiyorum
ve hergün 1 saat yürüyorum hiç bırakmadım ve akşamları halim varsa plates aerobik vss yapıyorum hiç bişii yapmasam devirip popomu tv izlerken bacaklarımı sallıyorum iki yana
75 le başlamıştım bu gün sabah tartıldım 71 kg yim 18.günüm bu gün ve 4 kg yok oldu inşallah bidaha gelmezzzzz
bu öğlen yediğim
1 kupa ezogelin çorba
1 dilim lıght ekmek
1 yeşil çay
1 kuru kayısı (tatlı ihtiyacım için iyi oluyor gerisi boş)
saat 16:30 gibi karpuz yedim ince bir dilim kestim ama yanında anneciğimin malatyadan gönderdiği köy peynirinden accık ucundan yiyi verdim tam diet zamanında gönderilirmi be anne bu peynirrrrrrrrrrrrr
canım ben 1999 yılında sıkıntılarla doktora gittim bi kaza sonucu fıtık oluştu bende 3 yerde. biri patlamış ve sinirlere bası yapıyordu sol bacağımın ve kalçamın ağrısından yatamıyodum,oturamıyodum fizik bana verilemedi sakıncalı denildi hiç gidemedim
çeşitli alternatif tp yöntemlerini denedim nerdeyse denemediğim şey kalmadı ve sonunda bacağım yarı hissizleşmeye ve ağrıdan iyice duramaz hale gelince dr en son felç olma riskin var gecikme deyince hemen dr araştırmaya başladım.
dr yunus aydın ameliyat etti beni annemin kuzeni aynı dertten ona başvurmuş bende gittim dr beğendim tecrübeli ve bayaa tavsiye aldım onun ile ilgili, bende zaten çaresiz yattım sedyeye ama mikrodiskektomi oldu benim açık ameliyat değil 4 cm lik bir kesiden mikroskop kamera yardımı ile gayet başarılı bir ameliyat oldum 2007 nisan ayında .
15-20 gün sıkıntı yaşadım (benim canım tatlıdır da )ama çok şükür iyiyim tekrarlama riski denilen şey yeniden fıtık oluşması denen şey aynı yerin olacağı kesin diye bişey yok senin kendini korumanla alakalı .süpürge açamaz bulaşık yıkayamaz bi halta yaramaz olmuştum eve kadın alırdım haftada 1 gün.ama şimdi kendi işimi kendim yapıyorum çooooooookkk şükür .boynum doğumdan sonra başladı sırt ağrılarımda fibromiyalji var bende onunla boğuşuyorum dedim ya ben ağır hasarlıyım sağlam yanım yok nerdeyse ama idare ediyorum yine de şükrediyorum halimee
ben hala çok dikkat ediyorum kendime .en büyük düşman sa kilo dr bana 55 kilo senin normalin sınırınsa 60 demişti hamilelikte 97 ye ulaşmıştım şeker çıkmıştı vss tedavi ile oldu benim küçük kız ve jinekoloğum beyin cerrahı olan dr umu aradı normal doğum istiyo hasta ben sezeryan yapmak istiyorum ama madem normal doğum istiyo sizden izin gerek dedi ve kilomun 97 de ve şeker tdavisi olduğumu söylediğinde telefondan gelen ohaaaaaaaa sesini ben bile duydumneyse netice normal doğum iptal oldu ve ben hamilelikte bile beslenme uzmanı ve endokrinoloji dr ile beraber 1,5 ayda 5 kilo vermiştim doktorum kilo vermeden bana kontrole gelme diye kızmıştı :)) diğer fıtıklarım ile ilgili her yıl emar çekiliyor ama sorun yokk ve ben zayıflamaya devam edicem
baya yazdım okuyabilirsen okuuuuuuuuuuuuuuu
çok keyifsizim yaa
oturup ağlayasım geldi
ohhh topikte bana kalmışşama sıkıc geldi neyse menümü yazayımda sabah belanaycım yorumlar uyanınca ılık,ballı,limonlu su
kahvaltı
eşime kızartma yaptım onun günahı neeeinanın 2 yada 3çatal almışımdır
ençok domates sosundan o yağsız ya hem pişmiş domates hastasıyımm
peynir,zeytin,bol salatalıkk..
ekmeğim 1dilim bile tam değildi kalmamışta:26:
ara
1elma
2kayısı
öğlen
3yemek kaşığı barbunya.
yarım kase yoğurt briparça ekmek
ara
cam sil ev süpür,balkon yıka,tül assss
2 kayısı yine(şekeri yok ya kayısıalırn daha)
16:00
1kase kısır
1dilim börek ama okadar yavandıki bırak yağı tatda yoktu keşke yeemseydim bana layık değilmiş
3bardak şekersiz çayyy...ohh dinlendim
akşam
17.50
yarım kase
süt ve yulaf ezmesi sadece
spordan gelince açlık krizine girmemek için
SPOR...2.EVİM...
30DK YÜrüdm bantta
20dk.ayakta bisklet
25 dk otur bisiklet
hocayla 1saatden fazla minderr (sayılar 20 yada 25 olunca uzun sürüyorr)
toplam:2.5 LİTRE SU.....
KALANsa...sonunda idealine kavuşacak bennnhormonlar ve bedenim izin verirse
canım herkesin hergün ne yediqini düzenli olarak aklımda tutamam çok kalabalıqız..sen menülerini sabah-öqle-akşam bütün olarak içtiqin su oranıyla beraber senanın dikkatine diye yazarsan seni takibe alırım..nerde hata yapmışsın anlarız..3 litre suyunu mutlaka iç ve akşam yemeqi için 3.5 çok erken cnm..ben 5te yiyorum..3 ana 2 ara öqünün mutlaka olsun..
sehercim çok teşekkür edeim tatlım..hastaneye gidicem birazdan yeminle korkuyorum :85:
buyur cnm
listeyi nasıl kullnacaqını biliyomusun cnm..kısaca şöyle özetliyim..hastaneye gidicem sonra ayrıntılı konuşuruz..mesela diyelimki 70 kilosun..günlük alman gereken karbon deqeri 70in altında olursa kilo verirsin..70 olursa kilonu korursun..70in üstüne çıkarsan kilo alırsın..yani bulunduqun kilo üzerinden kaç karbon alacaqını hesaplıyorsun..ne kadar az karbon alırsan okadar hızlı kilo verirsin..ben günü 4 karbobla kapattıqım günü hatırlıyorum geçen yaz..ayrıca bu diyette çok güzel birşey var..hangi saatte acıkırsan acık yemek yiyebiliyorsun..kilo vermene engel olmuyor..mesela akşam 5 e kadar alman gereken karbonu aldın..ve bitti..2 saat sonra açlık hissettin.napıcaksın..deqeri 0 olan guruptan sınırsız yiyebilirsin..bo 0 gurubunu nekadar çok tüketirsen okadar çok kilo verirsin..ve bu diyette asla kas kaybı olmaz..çünkü protein aqırlıklı bir diyet olduqu için proteinler kaslar kuvvetlendiren ana besinlerdir..ve bu proteinler vücudumuzdaki yaqları enerjiye çevirerek saqlıklı birşekilde kilo vermemizi saqlıyor..yalnız çok önemli bir nokta var murlaka bu diyette 3 litre suyun içilmesi gerekiyor..proteinlerden dolayı böbrekleirmizin yıpranmaması için 3 litre suya ihtiyacımız var..ve ben bir deftere yediqim andan not almıştım hespalamkta kolay oluyor..örneqin;
kahvaltı
1 yumurta 0
peynir 1
yarım domates 3
yarım salatalık 2
2 dilim bugday ekmeqi 16(kızarınca deqer düşüyor normalde 20)
bitki çayı
öqlen
ton balıqı 0
light gazoz 0
akşam
yarım kase çorba 8
1 karnıyarık 5
toplam birgünde aldıqım karbon deqeri 35 karbonhidrat...bu diyette ara yapmaya gerek yok..ara gerektiren bir diyet deqil..bunları yedik gece 11 de acıktık..haşla bir yumurta deqeride 0 otur ye..yada et ürünlerinden ye..hiç olmazda kalın bir dilim kaşar peyniri ye 1 karbon..ben bu diyete 90kilo ile başladım 2 ayda 16 kilo verdim..baktım çok verdiriyor sonra normal beslenmeme döndüm..ama halen daha bişey alırken paketlerin arkasındaki karbon deqerlerine bakar öyle alırım..bu diyeti uygulayacaksan mutlaka bir ajandan olsun ve yer yemez hemen yazki deqerleri unutmayasın..bu deqerleri yazıcıdan çıakr buzdolabının üstüne as..kolaylık olsun..
canım yukardaki alıntıda anlattım
deryamm geçmiş olsunn
hoşgeldin cnm..kızlar guide bnm karbonhidrat topiqinden arkadaşım..:82:
inşallah cnm teşekkürler..
hiçbir diyetisyen sabah tost arada bisküi öqlen 2 biber dolması+ekmek arada tekrar tost VERMEZ!! veren bir doktor varsada ben onun doktorluqundan şüphe ederim..ama vermez..
teşekkür ederim cnm
teşekkürler cnm..
KIZLAR HADİ GİDİYORUM BEN DUA EDİNNN
bugün kahvaltım çok az oldu sanki napim gecenin üçünde kahvaltı yapınca insanın canı istemiyor iki dilim ekmek bir haşlanmış yumurta,3 zeytin,maydanoz,nane,üç bardak su
şimdi akşama ne yesem diyorum bir kepçe yorğurt çorbasıyla başlıyayım diyorumda ardından ne yicem onu düşünüytorum meyveye ağırlıkmı versemki yardım kızlar bi el atıverin akşamki mönüye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?