geçmiş olsun canım :94:
ne oldu hayırdır ?. bende gunduz öyleydim tartıyı görunce bunalıma girdim çıktım yurrudum faydası oldu biraz canım
1 GÜN DEĞİL İKİ GÜN İKİ GÜNDÜRvalla haberim yoktu kızlar atlamışım bende tutayım yarın yawww.bende geçen ramazanda 10 gün tutabildim ancak benim her yerim hasarlı ya ondan midemde de sorun var fazla aç kalamıyorum ya midem ya migrenim tutuyo yarın oruç tutayım bende Allahın izni ile dayanırım inşallah bari 1 gün 1 gündür
BİLİYORUZ CANIM ZATEN KİMSE ÖYLE BİŞEY DEMEDİkızlarrrrr tutacağımız oruçlarımızı şimdiden allah kabul etsinn
yarın recebi ş. 1 değil yalnız kızlarr sadece kandil ilk cuma gecesi olduğu için böyle denk gelmiş yarınki oruç kandil için cuma günü recebi ş. 1i hatırlatmak istedimmm
menün gayet güzel ikinci soruna gelirsek benim başımada zamanında çok geldi bu mantar olayı çok kaşıntım olurdu rahat rahat oturup kalkamazdım neyse doktor bir haftalık fitil verdi hemen kaşıntımı geçirdi valla fitilin adı aklımda değil taaa 2 sene önceydi şükür bidaha olmadınasılsınız çıbuk krakerlermönüyü yazim bişey sorcam yorumlarınızı bekliyorum
sabah:
iki dilim ekmek
rafadan yumurta peynir,beş adet zeytin
maydanos,nane
ara:
iki incir bir ceviz
öğle :
taze fasulye 3 kaşık
bir tatlı kaşığı yoğurt
bir dilim ekmek yedim ya off içim kıyıldı
ara:
yokki:44:
akşam
kıymalı semizotu
kızlar gelelim soruma yarın kandil ya ben oruç tutayım istiyorum dayanabilirsem midem izin verirse şimcik ben ne yiyeyimki susamıyayım acıkmıyayım önerilerinizi bekliyom
bi soru daha çok olcek biraz amaya mantar oldu bende mantar nedir bilmezdim ben taki kürtaj olana kadar ondan sonra devamlı olmaya başladı ilaç kullandım ama nafile yoğurt sür dediler ayy içim el vermedi ama çok rahatsız oluyorum ya kaşıntıdan duramıyorum başka öneriniz varmı ne yapim ben iki kutu krem bitirdim fitil falan tyok banamısın demiyor yoğurtta tuhafıma gitti ya nimet sürülürmü oraya :78:napim beeeeeen off
kızlar merhaba.bende aranıza katılmaak istiyorum.ne dersiniz?
ayrıldığım iş yerinde benim için bi kaç bişey demişler de ona canım sıkıldı
başkasının yaptığı iş benim üstüme kaldı
nasılsınız çıbuk krakerlermönüyü yazim bişey sorcam yorumlarınızı bekliyorum
kızlar gelelim soruma yarın kandil ya ben oruç tutayım istiyorum dayanabilirsem midem izin verirse şimcik ben ne yiyeyimki susamıyayım acıkmıyayım önerilerinizi bekliyom
bi soru daha çok olcek biraz amaya mantar oldu bende mantar nedir bilmezdim ben taki kürtaj olana kadar ondan sonra devamlı olmaya başladı ilaç kullandım ama nafile yoğurt sür dediler ayy içim el vermedi ama çok rahatsız oluyorum ya kaşıntıdan duramıyorum başka öneriniz varmı ne yapim ben iki kutu krem bitirdim fitil falan tyok banamısın demiyor yoğurtta tuhafıma gitti ya nimet sürülürmü oraya :78:napim beeeeeen off
Selam herkese...
2-3 gündür yoğunum yazamadım..
Bugunkü menumu yazayım yoğunluktan düzensiz oldu ama;
Sabah: 1 bard. sirkeli su, 1 limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: yarım simit, domates, peynir, salatalık (hepsinden bi iki çatal anca)
Ara: 1 limonlu yeşilçay, yarım avuc beyaz leblebi, 2 badem
Öğle: 1 tb nohut yemeği, 1 tb bulgur pilavı, az cacık.
Ara: yok
Aksam: dondurma.
ohhh topikte bana kalmışşama sıkıc geldi neyse menümü yazayımda sabah belanaycım yorumlar uyanınca ılık,ballı,limonlu su
kahvaltı
eşime kızartma yaptım onun günahı neeeinanın 2 yada 3çatal almışımdır
ençok domates sosundan o yağsız ya hem pişmiş domates hastasıyımm
peynir,zeytin,bol salatalıkk..
ekmeğim 1dilim bile tam değildi kalmamışta:26:
ara
1elma
2kayısı
öğlen
3yemek kaşığı barbunya.
yarım kase yoğurt briparça ekmek
ara
cam sil ev süpür,balkon yıka,tül assss
2 kayısı yine(şekeri yok ya kayısıalırn daha)
16:00
1kase kısır
1dilim börek ama okadar yavandıki bırak yağı tatda yoktu keşke yeemseydim bana layık değilmiş
3bardak şekersiz çayyy...ohh dinlendim
akşam
17.50
yarım kase
süt ve yulaf ezmesi sadece
spordan gelince açlık krizine girmemek için
SPOR...2.EVİM...
30DK YÜrüdm bantta
20dk.ayakta bisklet
25 dk otur bisiklet
hocayla 1saatden fazla minderr (sayılar 20 yada 25 olunca uzun sürüyorr)
toplam:2.5 LİTRE SU.....
KALANsa...sonunda idealine kavuşacak bennnhormonlar ve bedenim izin verirse
üzülme canım arkadan konusmak iyi tabi herkese sen kendini biliyorsunya kim ne derse desin bosver onlarıayrıldığım iş yerinde benim için bi kaç bişey demişler de ona canım sıkıldı
başkasının yaptığı iş benim üstüme kaldı
ayyy kıyamam canım yaa nasıl zor bişeydir simdi o gecmis olsun kuzum:2:kızlar ben kaçıyorum gidip iğnemi yaptırayım boynum tuttu gene offffffffffff bu boyunlukta çok sıkıyor ve bunaltıyor ve daha 20 gün var
kızzz nekadarda net ve güzel cevaplamıssın kutluyorum wallaÖncelikle merhaba
İki sorum olucak
beennn2 ayda 16 kilo verdim çok güzel ve zevkli bir diyet..
Birincisi bu karbonhıdrat dıyetı dedıgınz nasıl bırsey oluyo fıkır verebılır mısınız
İkincisi asagıda gecenlerde 1-2 gunluk dıyet lıstesı yazdıgınızı solemıssınız eger mumkunse bunu tekrar yayınlar mısınız ben gecmıse bakıyorum yinede..
al işte kaş yaparken göz çıkaran biri..ben geçenlerde 1-2 günlük bir diyet listesi yazmıştım buraya..o listeyi uygulasan hem kilo verirsin hem tok kalırsın hemde saqlıqını korumuş olursun..ekmeqi kesmişsin ama bisküiler havada uçuşuyor..diyet yaparken ekmek kesilmez..son derece önemli bir besin..kahvaltıda 2 dilim buqday ekmeqin 1 yumurtan peynir domates salatalık ve bitki çayın mutlaka olsun..ara öqünde 2 kuru kayısı 1 incir ye..öqlen yemek+yoqurt akşam çorbanı salatanı ye..hiç beqenmedim menünü hiç olmamış..diyet bisküi diyet çubuk..doktorlar basbas baqırıyorlar diyet ürünlerini kullanmayın diye..saqlıqa son derece zararlı..kesinlikle önermiyorum birdahada böyle bir liste görmek istemiyorum..
Şimdiden cevabınız için teşekkürler :127:
nasılsınız çıbuk krakerlermönüyü yazim bişey sorcam yorumlarınızı bekliyorum
sabah:
iki dilim ekmek
rafadan yumurta peynir,beş adet zeytin
maydanos,nane
ara:
iki incir bir ceviz
öğle :
taze fasulye 3 kaşık
bir tatlı kaşığı yoğurt
bir dilim ekmek yedim ya off içim kıyıldı
ara:
yokki:44:
akşam
kıymalı semizotu
bayıldım menüne canım harika
kızlar merhaba
menümü vereyim biraz geçmişe göz atayım
uyanınca
1 brd.sade kefir içi keten tohumu yağı
kahvaltı
2 dlm.kızarmış ttb ekmeği üzeri labne peynir,1 hşl.yumurta,söğüş domates,salatalık,çay
ara
yok
öğle
az prs.yoğurtlu ıspanak,az prs.peynirli hşl.makarna
ara
5 erik,5kiraz
akşam
5 ızgara köfte,bol yeşil salata,acı süs biberi
yatarken
kefir+keten tohumu yağı
gün boyu 3 lt. su,yeşil çay,form çay
spor:yok
vayyyyyyyy beee neler ögreniyorum neler..keten tohumunu biliorumda kefirin ne ise yaradıgını bilmiyorum dogrusu:18::97:
Alminanaz ergınsena yazmıs onları 2 ayda 16 kılo vermıs cok merak ettım dogrusu nasıl bırsey oldugunu :)
ENGIN SENACcanimicin rahat olsun dualarimiz seninle hadi bakalim buyuk gune az kaldi........
kaptan senaa herkese önerilerde bulunosun benim derdime yokmu bi diyeceginn:95::95::95:
sağolun kızlarrrr.
canım benimmmm çok zor bi durum Allah yardımcın olsun.ama 1 gün daha sabret tatlım.inş güzel sonuçlarla döneceksin.dualarım seninle....
hayırlısı olsun tatlım.tebdili mekanda ferahlık vardır demiii...
sağol tatlımmmmm
ööle deme bak ben debelenip duruyorum bi türlü inemedim.gerçi 67 olmuştum ama şimdi tekrar aldım görünüyorummm
sağol tatlımmm
canım hayırlısı olsun.biz de 5 aylık evliyken ben atandım ve 1.5 yıl ayrı kaldıkkk çok zorduuu
geçmiş olsun tatlım Rabbim şifa versin
buyur cnmSena kaptannn karbonhidrat diyetinin listelerini bulabileceğim bi adres varmı yardımcı olursan sevinirim:81::81::81::81::81:
Öncelikle merhaba
İki sorum olucak
beennn2 ayda 16 kilo verdim çok güzel ve zevkli bir diyet..
Birincisi bu karbonhıdrat dıyetı dedıgınz nasıl bırsey oluyo fıkır verebılır mısınız
İkincisi asagıda gecenlerde 1-2 gunluk dıyet lıstesı yazdıgınızı solemıssınız eger mumkunse bunu tekrar yayınlar mısınız ben gecmıse bakıyorum yinede..
al işte kaş yaparken göz çıkaran biri..ben geçenlerde 1-2 günlük bir diyet listesi yazmıştım buraya..o listeyi uygulasan hem kilo verirsin hem tok kalırsın hemde saqlıqını korumuş olursun..ekmeqi kesmişsin ama bisküiler havada uçuşuyor..diyet yaparken ekmek kesilmez..son derece önemli bir besin..kahvaltıda 2 dilim buqday ekmeqin 1 yumurtan peynir domates salatalık ve bitki çayın mutlaka olsun..ara öqünde 2 kuru kayısı 1 incir ye..öqlen yemek+yoqurt akşam çorbanı salatanı ye..hiç beqenmedim menünü hiç olmamış..diyet bisküi diyet çubuk..doktorlar basbas baqırıyorlar diyet ürünlerini kullanmayın diye..saqlıqa son derece zararlı..kesinlikle önermiyorum birdahada böyle bir liste görmek istemiyorum..
Şimdiden cevabınız için teşekkürler :127:
kızlar ben kaçıyorum gidip iğnemi yaptırayım boynum tuttu gene offffffffffff bu boyunlukta çok sıkıyor ve bunaltıyor ve daha 20 gün var
kızlar merhaba.bende aranıza katılmaak istiyorum.ne dersiniz?
şimdi....
SENAA...canım allah yardımcın olsun yarın bitecek hepsi ve hemen yemek yiyeceksinn inşallahç....
BELENAYYYY..AŞKİTOMMM..senin menülerine yorum yapmasam ölürüm senin menü koçun oldum galibaneden 1tatlı kaşığı yoğurt hayatım enaz yarım kase yemeliydin yapma küçük emrahhhh
SUDEM...geçmiş olsun canım sanada ...ya alerjiden ansıl şüpheleniyosunuz,ne belirtileri var?:44İKİZLERİN ANASIALLAH AKBUL ETSİN canımm..bende tutacam allah izin verirse uzungün ve ilkoruç zorda geçse sevabı çok ,inş.cumayada tutsam güzel olucak bakalım...
ayrıca belenaya kılavuuzn menü güzel..bende doyurucu diye numurta yiycembilmiyorum diyetimi etkileyecekmi ama sevab daha önemli zayıflamaktan,temizlik olucak hem bize oruç....
başka yorum gelemdi aklıma geçmişe mazi derler okuyamadım çokk
hiçbir diyetisyen sabah tost arada bisküi öqlen 2 biber dolması+ekmek arada tekrar tost VERMEZ!! veren bir doktor varsada ben onun doktorluqundan şüphe ederim..ama vermez..çok kötü bir menü..sen bu listeylemi kilo vereceksin..sabah tost öqlen hemde 2 tane dolma yetmemiş birde ekmek ikindide tekrar tost hiçç ama hiç olamamış..ekmek hakkımız sadece sabah 2 dilim..öqlen dolma yiceksen oda maksimum 1 tane sabah ekmek yemiceksinki dengelensin..yoksa kilo vermek biyana bolbol kilo alırsın..
Bu yaptıgım listeyle 6 kilo verdim ben....çok şükür almadım...Diyetisyen listesidir..Emzirirken vermişti diyetisyenim...HAziran 13 e kadar bununla idare etcem..En azında mevcut kilomu koruyımda,almıyım..13'ünde evime yakın bir diyetisyende başlıycam kısmetse.
teşekkür ederim cnmENGIN SENACcanimicin rahat olsun dualarimiz seninle hadi bakalim buyuk gune az kaldi........
Rahatsız sanırım.Konusulanları takıp etme fırsatım olmadı fazla.Allah şifa versin en kısa surede aramıza beklıyoruz o guzel cevaplarıyla.Allah yardımcısı olsun..
cnm olur öyle arada takma cuma günü sabah erkenden tartılırsın bekle cumaya kadar her tartıda çıkan sonucuda kafana takıp strese sokma kendini istikrarla yoluna devam et senyaaa benim bugün hic diyet yapmak canim istemioo..ücüncü günde oldugumamidir nedir gene pes etmeye basladim cünküüü okadar dikkat etmeme ragmen tarti 1 kilo fazla gösterdi
cnm bana kronik sistit dendi ama kesin çare denilen ilaçlar bile beni daha beter etti dktr en son bi ilaç verdi o ilaçtan sonra benden su geldi günlerce habire iç çamaşırı değiştiriyodum o su yüzünden yani düşün o kadar çok sonra şikayeterim azaldı maşşalah sadece bir adet dönemine yakın biraz sıkıntım oluyo o kadar dktr yine tekarralarsa idrar yoluna kamerayla bakarız yani sisteskopi yapılacak dedi ama ben korkudan yaptıramıyorum o şiddetli yanmalardan ağrılardan bıktım yıllardır zar zor dindirdim inş. bu sene ağrım olmadan tutabileceğim orucumu yine olursa mecburen yaptırıcam ama dua edin inş. bu sene sorunsuz tutabileyim orucumugecmı solsun tedavısı yok mu canım anlatmıssın gördüm de:26:
canım ben 1999 yılında sıkıntılarla doktora gittim bi kaza sonucu fıtık oluştu bende 3 yerde. biri patlamış ve sinirlere bası yapıyordu sol bacağımın ve kalçamın ağrısından yatamıyodum,oturamıyodum fizik bana verilemedi sakıncalı denildi hiç gidemedim
çeşitli alternatif tp yöntemlerini denedim nerdeyse denemediğim şey kalmadı ve sonunda bacağım yarı hissizleşmeye ve ağrıdan iyice duramaz hale gelince dr en son felç olma riskin var gecikme deyince hemen dr araştırmaya başladım.
dr yunus aydın ameliyat etti beni annemin kuzeni aynı dertten ona başvurmuş bende gittim dr beğendim tecrübeli ve bayaa tavsiye aldım onun ile ilgili, bende zaten çaresiz yattım sedyeye ama mikrodiskektomi oldu benim açık ameliyat değil 4 cm lik bir kesiden mikroskop kamera yardımı ile gayet başarılı bir ameliyat oldum 2007 nisan ayında .
15-20 gün sıkıntı yaşadım (benim canım tatlıdır da )ama çok şükür iyiyim tekrarlama riski denilen şey yeniden fıtık oluşması denen şey aynı yerin olacağı kesin diye bişey yok senin kendini korumanla alakalı .süpürge açamaz bulaşık yıkayamaz bi halta yaramaz olmuştum eve kadın alırdım haftada 1 gün.ama şimdi kendi işimi kendim yapıyorum çooooooookkk şükür .boynum doğumdan sonra başladı sırt ağrılarımda fibromiyalji var bende onunla boğuşuyorum dedim ya ben ağır hasarlıyım sağlam yanım yok nerdeyse ama idare ediyorum yine de şükrediyorum halimee
ben hala çok dikkat ediyorum kendime .en büyük düşman sa kilo dr bana 55 kilo senin normalin sınırınsa 60 demişti hamilelikte 97 ye ulaşmıştım şeker çıkmıştı vss tedavi ile oldu benim küçük kız ve jinekoloğum beyin cerrahı olan dr umu aradı normal doğum istiyo hasta ben sezeryan yapmak istiyorum ama madem normal doğum istiyo sizden izin gerek dedi ve kilomun 97 de ve şeker tdavisi olduğumu söylediğinde telefondan gelen ohaaaaaaaa sesini ben bile duydumneyse netice normal doğum iptal oldu ve ben hamilelikte bile beslenme uzmanı ve endokrinoloji dr ile beraber 1,5 ayda 5 kilo vermiştim doktorum kilo vermeden bana kontrole gelme diye kızmıştı :)) diğer fıtıklarım ile ilgili her yıl emar çekiliyor ama sorun yokk ve ben zayıflamaya devam edicem
baya yazdım okuyabilirsen okuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?