70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum size ii akşamlar akşama girerim kurtlar vadisi var nasıl olsa pc bana kalcak

amanın ben hamıleyken de vucudum böcek sokması gibi yara olmuştu dr lar sıvrısınek ısırıgı dedıler kımse zona felan demedi
ve ben kaşı kaşı yara yapmıştım.yuh ya bı de hem kadın dogum cu hem cıldıyecı baktıydı...hala izleri duruyo.

bebege zararı olmasın dıye stilex krem vermişti .onu da fazla kullanmadıydım...

canım düşünmesi ozr,yaşaması daha bi zor,ama başa gelince çekiliyo mecburen

canım benım öncelikle rabbim sağlıgına tekrar kavuştursun inş. bişey çıkmaz.

bu arada çok insaflısın bak oruçluları nasıl düşünmüşsün.

kız birine para versen bu kadar ilgilenmez.

sen yoktun sena garibim elini kesmişti çok fena

o halınde lıste hazırladı tek elle.....

kaptan o kadar fedakar yani.....canım arkdaşımdır dıye söluyom hiç bana çekmemiş....

canım oruçluysan birazcık ama gerçekten birazcık ye derim ben.

kimse cevap yazmamış neyse ben anladım zaten olayı yarın tutacaklar içinmiş

canım..ezan başka imsak başka..biz sahur yaparken imsak girdiqi an yememizi kesicez..1 saniye bile geçirsek imsak saatini orucumuz olmaz..yani nasıl iftarda 1 saniye önce orucumuzu açamıyorsak illa ezanın okunmasını bekliyorsak imsakta böyle..ama imsakta ezanı beklemicez..sabah ezanıyla imsak vaktinin hiçbir alakası yok..sizin il takviminde imsak 3.38 yazıyorsa 3.38den önce sahurunu bitirmiş dişlerini fırçalamış olamn gerekiyor..3.39da bile yesen ogünkü orucun olmaz cnm..
senacımm ben 73 kilo civarıyım 40 karbon sınır koysam nasıl olur (hesaplamak için bir link bulamadımda nette)

sınır koyma..gün günü tutmaz..ben bazen 70 bazen 4 bazen 13 bazen 25 hep deqişiyordu..73 kiloya 40 az bence..55-60 arası iyidir..

çok şükür zor olan kısmı atlattın.bundan sonrada aman ne çıkıcak şumu olcak bumu olcak ay buramda ağrıdı kesin bişi var diye vesvese yapma sakın artık daha umutla bak gelecek günlere

inşallah yeşimcim..ama bi sorun olmasa o parça patolojiye gitmezdi..

deryamm çok teşekkür ederim arkadaşınada teşekkülerimi ve selamımı iletirsen sevinirim..gerçketende hastanedeyken kulaklarım çınladı..sonuç kaqıdında şöyle bişey yazıyor..hiperemik mukoza saptanmıştır..bu ne demek deryacım..

erginsena, geçmiş olsun.. hayırlı sonuçlara inşallah..

inşallah cnm teşekkürler..

evet yaa..sabahın o saatinde girip bişeyler yazmaya çalıştım dimii..ahh ben ne iyi insanım büüleee

bugün oruç tutanlar iftardan önce tartılacaklar cnm..yarın oruç tutacak olanlarda sahur yapmadan önce tartılsınlar..

inşallah cnm teşekkürler..

canım oruçluysan birazcık ama gerçekten birazcık ye derim ben.

azcık yiyim dimi çok canım çekti tartıda bu hatada mucize beklemiyorum benim kilo vermem çok duarakladı bu haFTADA 500 GR VERDİYSEM NE ALA DURAKLAMA DÖNEMİNİ YAŞIYORUM İLK BAŞLARDA ÇABUK GİTTİ SONRA DURDU OLSUN DEVAM SIKILMADAN

inşallah yeşimcim..ama bi sorun olmasa o parça patolojiye gitmezdi..

canım iftarda senin için özel dua yapacam inş temiz çıkacak.

tatlım öncelikle soruna cevap vereyim:hiperemik mukoza ödemli doku demek yani tahrişe bağlı dokuda ödem olmuş demektir,ikincisi biyopsi yapılan ve alınan tüm örnekler patolojiye mecburen gider çünkü prosedür öyledir...bu alınan parçanın kötü olduğunu göstermez,örneğin bademcik ameliyatında alınan bademciklerde patolojiye gider ama hastanın bilgisi olmaz taburcu olup gider tamammı kuruntulu kuzum benim

yani doktor baktı aa bu kötü ii diyemez dimi ama kasap değilya aman bunun putu ii kıyma olmaz kızartılır desin.işte illa kuruntu yapıp içi içini yicek öyle rahat ediyo sena

yani doktor baktı aa bu kötü ii diyemez dimi ama kasap değilya aman bunun putu ii kıyma olmaz kızartılır desin.işte illa kuruntu yapıp içi içini yicek öyle rahat ediyo sena

bencede ama onun açısındanda bakınca insan öyle hissediyor yeşimcim yaaa...geçen sene dr.bana rahmini ve yumurtalıklarını acilen almamız gerekiyor dediğinde şoka girmiştim ve senanın yaşadıklarına çok yakın şeyler yaşamıştım....içime dürtülmeyen şey kalmamıştı bir ay boyuncaama ben ameliyatı kabul etmedim ilaçta ısrar ettim dr.bi faydası olmaz dedi sadece zaman kaybedicez demişti ama bak benim ısrarım haklı çıktı myom ve kistlerim 9 taneden 3e düştü tek zararım 26 kilo oldu ama rahmim ve yumurtalığım yerinde...şimdi ayın 11inde yıllık kontrolüm var kocaeline gidip muayene olucam bakalım nolmuşlar...oyüzden insan başına gelince çok değişik duygular yaşıyor,herşeyin kötüsü aklına geliyor ve herşeye EĞER...diyerek bakıyorsun

kavun değilya totosunu koklayıp anlasın dimi ya ama senayada hak veriyorum çünkü insan başına gelince ister istemez önce kötüyü düşünüyor bende ilk makattan kanammam olunca eyvah babam gibi kanser oldum dedim ama sonra alışıyorsun rahatlıyorsun onada hakvermek lazım şimdi ister istemez sonucu kadar kuracaksenacım kurma kurma inan değmiyor bende senin gibiydim sonucun güzel çıkacak merak etme

kızlar öncelikle ALLAH RIZASI İÇİN ORUÇ TUTAN TÜM ARKADAŞLARIN ORUCUNU ALLAH KABUL ETSİNKANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR
menümü vereyim
uyanınca
1 brd.kefir+keten tohumu yağı
kahvaltı
2 dlm.ttb ekmeği ( kızarmış)üzeri labne peynir,1 hşl.yumurta,taze nane,maydanoz,zeytin,çay,söğüş salata
ara
activa kahvaltım (1 paket)
öğle
1 kase tavuk çorbası,az domates soslu bol acılı hşl.makarna
ara
5 erik,8kiraz
akşam
burası kötü oldu 1 dlm.patatesli bolyeşillikli börek,söğüş salata çay,taze soğan,nane,acı biber
yatarken
1 brd.kefir+keten tohumu yağı
gün boyu 3,5lt.su,yeşil çay
spor hala yok ,iğnelerim yarın bitiyor
işte böyle adet olucam eli kulağında ya iştah maximumda...oyüzden biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu menüm özellikle akşamki börek...neyse inş.yarın artıda çıkmam napayım bu hafta şansıma küsücem artık

ya elebtteki o psikoloji başka.helede böyle genç bi yaşta bazı şeyleri kabullenebilmek zor.hakkımızda hayırlısı iyide çıkabilir kötüde ama vesvese yapıp kendini üzerse olmayan şeyler olmaya başlar.her hastalığın başı üzüntüyle geliyor. sende üzülmüşsün ama içinde umudun olmasaydı tamam alın yapın kesin edin derdin.ama güçlü oldun ben bunu kendi kendime başaracağım dedin ve başardın. moral önemli

çok haklısın arkadaşım vede çok mantıklısın senin bu yönünü seviyorum,her konuda böylesin ama vallahi bravo sana

çok haklısın arkadaşım vede çok mantıklısın senin bu yönünü seviyorum,her konuda böylesin ama vallahi bravo sana
aferin bana tüm alkışlar bana 10 puan 10 puan 100 puanla şampiyon ( adam olacak çocuk )
bende hepatit b var evlenmeden bi süre önce nerden kaptıysam artık bunu ben aileme söylememiştim sadece abilerim biliyodu.yıllar yıllar sonra birgün babam beni aradı ve ısrarla kızım iyimizin diye sormuştu bende iyiym babişko bildiğin gibi vs demiştim.bunu kimden öğrenmişse abilerime çok kızmış neden söylemedikleri için.halbuki beni sadece hastalıklara karşı direncimi azaltıyor ölümcül bişeyim yok ama baba yüreği bunu en kötü şekilde düşünmüştü biliyorum.bundan bikaç hafta sonra babamın kanser olduğu ortaya çıkmıştı. bana üzüntüsü hastalığını tetklemişti.bazı üzüntüler olmayan yada olma aşaması çok çok başlangıçta olan hastalıkları tetikliyor bu yüzden mümkün olduğunca içimizi ferah tutmalıyız

çok haklısın be arkadaşım...babana allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahherşeyin başı iyiniyet ve gönlünü ferah tutmak olaylara pozitif yönden yaklaşmak...bende hep öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen bu beni çok yoruyor be dostum ozmanda isyan edesim geliyor ama genede ya sabır deyip derin nefes alıyorum naparsın işte insanoğlu...

insanoğlu beklentiler ve yaşadığımız hayat paralel ilerlemiyo elimidekiyle mutlu olmayı bilmeli herşeyin gelip geçici ve fani olduğu bilincinde olmalıyız.günümüzde unutulan ve yaşamı en çok etkileyen şeyler fani şeylere verdiğimiz değer ve önem.bunlar için paralıyoruz kendimizi ve çevremizi sonra herşey üzerime geliyor neden böyle oluyor neden hep ben vs diyoruz.halbuki hepimiz aynıyız hepimiz farklı şeylerden dolayı aynı tarz üzüntüleri yaşıyoruz.aslında yaşanılacak en güzel dönemde en kötü hayatı yaşamayı seçiyoruz.annem bizim zamanımızda bu yoktu şu yoktu öyleydi böyleydi şimdi olcaktı diye başlar. siz kıymet bilmiyonuz der r doğduğuna bile pişmansın dimi der. bende he aynen öyle derim zamanın ve kendimizin değerini anladığımızda herşey gelmiş ve geçmiş olcak.

çook geçmiş olsun cnm acil şiflar dilerim inşallah sonuçlarında temiz çıkar rahat bir nefes alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…