70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesinlikle yazmak lazı daha öncede forumlara yazmıştım ama hiç biir bu kadr güzel değildi bağımılısı oldum kkkoliğim artık
evet kesinlikle katılıyorum ...

evet olabilir. 2 gün dikkat ettiğinde son alınan kilolar hemen gidiyor çünkü onlar fazla yemekle alakalı yerleşmiş kilo değil...

elbetteki diyetle verirsin bence sen bize sürekli takıl biz akupunkturdan bile daha etkilyiz
evet ben akapunktur denedim 1 haftada çıkardım attım ... ama buraya girmeye başlayalı 1 haftayı geçti
istediğimiz kiloaya inince bizden tatlısı olmaz boşverin dondurmayı
ay evet yaaaa bencede... gerçi dondurma benimde vazgeçilmezim.. daha önce 17 kilo verdim ama hergün dondurmamı yedim hemde aksatmadan her gün ...

2 gun sadece detoks için meyve yicem vucudumda sanki yığınca artık var gibi hissediyorum şiş gibi hissediyorum
aslına sadece meyve yemesen sadece kaçamak yapmasanda yeterli...

:81: :81: azmin için tebrik ederim ... bende bu sefer kesin karar verdim gidecek bu kilolar başka yolu yok ...

apartmandaki en sevdiğim komşu taşınıyormuş çok üzüldüm ya
evet zor olsa gerek yaaa... inşallah yerine taşınan kişiyle de iyi anlaşırsın...

dondurma haftada 2 yada 3 kere meyve ve sütün yerine yapılabilecek bir kaçamak ama dondurmayı yediğin zaman 1 meyve 1 de sütü içmeyecek dengeleyeceksin ayrıcada meyveli ve vanilyalı dondurmalar dışındakiler yasaakkk..

Saat kaçta belli oluyor canım...
İl içi atamalar da bugün belli olacak....
Hadi hayırlısı olsun...
teşekkürler... bellli oldu atanamadım ...

teşekkürler...
geçmiş olsun canım yanık çok acı verir. maalesef biz hanımların evde başına gelen en sık kazalardan biri....
teşekkür ederim.. evet malesef...

ne ataması canım meslek ne öğretmenmisin yoksa umarım istediğin olur hayırlısıyla :79:

evet öğretmenim. çocuk gelişimi öğrt. meslek liselerinde öğremenlik yani ... atanamadım ama neyse

inşallah yeşimcim..ama bi sorun olmasa o parça patolojiye gitmezdi..

canım iftarda senin için özel dua yapacam inş temiz çıkacak.

Allah razı olsun arkadaşım çok teşekkürler

tıımammm :78:
yani doktor baktı aa bu kötü ii diyemez dimi ama kasap değilya aman bunun putu ii kıyma olmaz kızartılır desin.işte illa kuruntu yapıp içi içini yicek öyle rahat ediyo sena

ya belki kuruntu yapnakta yaq eritir diye şey ettiydim

inşallah canım desteqin için teşekkürler

çook geçmiş olsun cnm acil şiflar dilerim inşallah sonuçlarında temiz çıkar rahat bir nefes alırsın.

amin canım çok teşekkür ederim

çok kararlı değilim ama yinede bu sabah diyete başlıyorum inşallah
çizelgemi hzırlıcam birazdn

sabah:
1 fincan bitki çayı
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
1 ısırımlık kepek ekmeği

senacım teşekkür ederim duraklamaya girmişken sen dün bu bilgileri vermişsin gördüm. çok sevindim. tam benlik bi şey. eğlenceli olucak bence. puan hesaplama olayı yalnız anlamadığım mesela yemeğe salça ve kuru soğan da girer. onun değerlerini nasıl ayarlıcam?

herkese günaydın. hayırlı cumalar..
kaptan senanın dikkatine....bu bir bildirimdir
başlangıç 77.5
geçen hafta 72 kg
bu hafta 71.7 kg
giden 300 gr
hedef 58 kg
toplamda giden 5.8 kg

hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar arkadaşlarr artık haziran ayına girdik..yaz sezonu açıldı..bugün hepinizden güzel bildirimler bekliyorum..
dün akşama kadar döner ekmek hamur kızartması helva ve çikolata yediqim için düne göre 600qr artıdayım ama çizelgeme göre 500 qr vermişim..dün 61.4tümde

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 62.5
bu hafta 62
qiden 500
toplamda 28
hedef 60..

Kızlar hepinize günaydın hayırlı cumalar...
Bende yaklaşık 2 aydır falan rejimdeyim acele etmedim malum emziriyorumda 10 aylık bi bebişkom var.uzun zamandır inatla tartılmıyordum 2 gün önce tartıldım veeee 5 kilo vermişim çok mutlu oldum artık doğumdan önceki kıyafetlerime girebiliyorum.Ben öyle katı rejim listeleri uygulamadım beyaz ekmeği tamamen çıkardım herşeyden az az yedim acelemde yok böyle daha keyifli oluyor.Zaten hızlı verilen kilo çabuk alınıyormuş.Şimdide devam ediyorum bırakmıyacağım.Bakalım daha ne kadar vericem.Hepinize bu meşakkatli yolda başarılar diliyorum sevgiler...

canım çok sıkkın yaa sanki bu kilolarda kalıcam gibi hep hiç verme umudum yok bide 2 gün rejimi bozup verdiğim kilodan bi anda çok fazla çıkınca moralim çöktü.....
umutsuzluk kilo vermede en büyük engellerden biriymiş... arada hepimize oluyor ve geçiyor. sanını sıkma bence...

ben her zaman sıkı diyetler yapan biri olarak kendi düğünümde diyet yapmayı beceremedim ... 42 beden gelinlik giydim ama yinede çok mutluydum ... bende sen canını o kadar sıkma ya ne kadar verebilirsen ver...

bu arada tünaydın demeyi unuttum nasılsınız bakalım geleceğin çıtır hatunları

seninde mübarek olsun canım.bu arada senacım ramazanda nasıl besleneceğiz.
ramazanda:
1. sahur sabah kahvaltısı olacak
2. orucumuzu açıp çorba içeceğiz.
3. sonrasında ara verip su içeceğiz biraz.
4. hafif bir yemek ve salata yoğurt tüketeceğiz.
5. biraz zaman geçince güzel bir meyve tabağı hazırlayacağız ve onuda tüketeceğiz. ve yatana kadarda bolca su tüketeceğiz.
ben diyet yapaıyordum ramazan grincede diyetisyenimle bunu düzenledik ve ben ramazan ayında 3 kilo falan verdim...

kızlar simit yiyormusunuz ,diyetisyen bana yazmadı simit ama ???
2 dilim ekmek,beyaz peynir,domates ,salatalık,zeytin.
evet canım simitin 1/4 ü 1 dilim ekmek demek .. ona göre dengele ve ye canın çektiği zaman...

geçmişe takılıp kalıyoruz valla insan okumasa merak ediyor

sağlık olsun önemli olan sağlık,mutluluk...

teşekkürler...

canım her porsiyona salça ve soqan için 1 deqer eklersin..ben yaptıqım yemeqe göre ayarlıyordum..mesela 1 soqan doqradıysam deqeri yanılmıyorsam 10kb. yaptıqım yemek kaç porsiyon çıkıyorsa ona bölerdim..diqer derleride akledim ortalama bir sonuç çıkardı..sizde öyle yapabilirsiniz..mesela 1 tane karnıyarık 5-6 kb arası tutuyor..kıymasını teflonda yaq koymaan kavur hem daha lezzetli oluyor hemde k.deqeri düşüyor..uaqda kızartırsan bütün etlerin deqeri yükselir..ızgara köfte 1 kb..kızartma köfte 8kb vs..

günaydın kızlar kaptancım sonuç belli olmadı henüz değilmi geçmişi okuyamıyorumda bugün yoğunum biraz bir de kızlar ya dün tartıldım çok inanılmaz bişi oldu 67 çıktım ama ben sağlılkı beslenmeye 12 mayısta başladım 76 kiloyla ve inanın kaç yerde tartıldım doğru olup olmadığını tespit etmek için hep aynıydı sonuç bu kadar sürede nasıl bu kadar kilo verdiğimi anlayamadım sağlıklı beslenmeye başladığımda regl günüm geçiyordu geçen hafta tartıldığımdada regliydim zaten acaba sonuç bu yüzden mi bu kadra fark ettirdi cevap bekliyorum kızlar ona göre bildirim yapıcam

yaaa benim bugün hic diyet yapmak canim istemioo..ücüncü günde oldugumamidir nedir gene pes etmeye basladim cünküüü okadar dikkat etmeme ragmen tarti 1 kilo fazla gösterdi
pees eden biz değil kilolarımız olmalı cnm bence boşver bırak baskülü ya düzene oturtana kadar baskülden uzaklaş düzen oturdumu basküle her çıktığında eksilen kilonu göreceksin...

çizelgemi yeniledim 71 deyim arkadaşlarrrr

bundan sonra 1 kilo olana kadar yenilemeyeceğim 1 kilo 1 kilo değiştireceğim innnnnnnnnnnşallahhhhhhhhhhh 61 çizelgesini yaptığım günlerde gelecekkkkk:82:
tebrikler... aminnn... darısı başımıza...

sen mdemişsin ya istanbulda böle oldu diye ondan dedim ah istanbul ah diyebir iki kere gelmnişliğim var güzel şehir ama ben İZmir'imi çoook seviyom istanbulda yaşamak istemezdim
bende İZMİRİM İZMİRİM GÜZEL İZMİRİM

Günayydıınlaarrr
Çook mutluyum bugünnn

kilo bildirimi;

başlangıç: 81 kg
geçen hafta: 79 kg

bu hafta: 77.7 kg
giden: 1.3 kg

toplamda: 3.3 kg
hedef: 70 kg

yada sanırım çok ödemim vardı beynim allak bullak oldu valla şok diyet miyette yapmadım ama nasıl gitti bu kadar kilo anlayamıyorum hadi hayırlısı bakalım ama bugün geçen sene aldığım elbisemi giydim en son mart ayında o elbiseyi giydiğimde üstümde patlayacak gibi duruyodu bugünse hiç ne simit bölgem var nede 3 aylık hamile gibi olan göbeğim birazcık göbeğim var sadece

şimdi sen 15 günde 5 kilo mu vermiş oldun anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…