evet kesinlikle katılıyorum ...kesinlikle yazmak lazı daha öncede forumlara yazmıştım ama hiç biir bu kadr güzel değildi bağımılısı oldum kkkoliğim artık
evet olabilir. 2 gün dikkat ettiğinde son alınan kilolar hemen gidiyor çünkü onlar fazla yemekle alakalı yerleşmiş kilo değil...arkadaşlar günaydınnnben 2 gundur falan ara verdim diyete mangal dondurma ve bugun çıktığımda 2,5 vermiştim ama almış gözüktüm,kyafetlerde ise vermiş gibiyim acaba tartıdaki bi şişkinlik veya bi yuklenmeden dolayımı sizde 1,2 gun ara verince böyle oluyomu tartıda.?.
elbetteki diyetle verirsin bence sen bize sürekli takıl biz akupunkturdan bile daha etkilyiz
ay evet yaaaa bencede... gerçi dondurma benimde vazgeçilmezim.. daha önce 17 kilo verdim ama hergün dondurmamı yedim hemde aksatmadan her gün ...istediğimiz kiloaya inince bizden tatlısı olmaz boşverin dondurmayı
aslına sadece meyve yemesen sadece kaçamak yapmasanda yeterli...2 gun sadece detoks için meyve yicem vucudumda sanki yığınca artık var gibi hissediyorum şiş gibi hissediyorum
:81: :81: azmin için tebrik ederim ... bende bu sefer kesin karar verdim gidecek bu kilolar başka yolu yok ...bıraktım muzu tamam canım yok kabız yapamdı günboyu su içtim sporumuda yaptım aman maaşalalhı var bağırsakalrımınbende önermiyorum muzu ve çok haklısınız eşimde almazdı önceden bukadar adam ikidir alası tuttu..morale sterese iyi gelirmiş ya ondan alıyo herhalde ama öyle keyif veriyo bence sanki ensevdiğim meyve muz gibi oldu ama hepsini severimmm kahvaltımıda bugün tam yaptım evet kahvaltı önemli ve ben bunun farkına 2yıldır vardım çokşeyin farkına vardım ama bakalım sonum ne olacakkkk ya bel bölegemden çok inceldim kalınbacaklrım ve popomdan az zaten enzor bölgeler orası neyse olucak ..hatta hiç göbeğim öne çıkmazdı belbölgem inceldi yanlardan şekil alınca fırtladı ama oda gdiecekkkk gitmeliiii HANİ BANA ALKIŞŞŞŞŞŞŞŞ...Bide listede saymasam iyiolucak
evet zor olsa gerek yaaa... inşallah yerine taşınan kişiyle de iyi anlaşırsın...apartmandaki en sevdiğim komşu taşınıyormuş çok üzüldüm ya
dondurma haftada 2 yada 3 kere meyve ve sütün yerine yapılabilecek bir kaçamak ama dondurmayı yediğin zaman 1 meyve 1 de sütü içmeyecek dengeleyeceksin ayrıcada meyveli ve vanilyalı dondurmalar dışındakiler yasaakkk..valla akşam demiştim ya kendime hakim olamadım doalptan uzak duramadım aldım 1 yemek kaşığı kadar dondurmayı indirdim mideyeee sonrasında pişmanlığımı 20 yarı mekik 20 dk koşu bandında yürüme 10 dk kadar da bacak hareketleri ile bitirdim
teşekkürler... bellli oldu atanamadım ...Saat kaçta belli oluyor canım...
İl içi atamalar da bugün belli olacak....
Hadi hayırlısı olsun...
teşekkürler...geçmiş olsunn
teşekkür ederim.. evet malesef...geçmiş olsun canım yanık çok acı verir. maalesef biz hanımların evde başına gelen en sık kazalardan biri....
ne ataması canım meslek ne öğretmenmisin yoksa umarım istediğin olur hayırlısıyla :79:
evet öğretmenim. çocuk gelişimi öğrt. meslek liselerinde öğremenlik yani ... atanamadım ama neyse