70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi geceler tekrar iyi kandiller diliyorum ve şu menüye bi bakın diyorum diet menüsünde sıkıntı varmı bu gün yediklerim değil ama merak ettim

sabah

1 yumurta ile yapılmış peyn,rli omletin yarısı tereyağlı ama az tereyağlı
yarım dilim buğday ekmeği
1 portakal suyu

ara
yarım muz

öğle
1,5 kepçe terbiyeli tavuk çorbası yarım dilim buğday ekmeği

ara
1 dilim karpuz

akşam
5-6 kaşık makarna z.yağlı ve 5-6 tatlı kaşığı kadar yoğurt

yemekten sonra 5 ad çilek

hadi bakalım yorum yapın

eminim bunu okurken fena değil diyorsunuzdur

bu benim 32 aylık kızımın bugünkü yedikleriiiiiiiiii

anasıyla yarışıyor çok kilolu ya yediklerini eritecek

Son düzenleme:

Canım güzel menu ancak bence öğle menusu ıle aksam değişmeli,
öğle makarna, aksam corba gunu hafıf bıtırmek acısından ve yakmak acısından daha dogru olur..
tereyagınında ne kadar az oldugunu merak ettım :)

diyoduuum kiiiii ceylinden bahsettiğini şimdi gördüm kız Allah seni ne etmesinn...

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

tuğbacım senin karıştırman birazda ramazanda imsak vakti ezan okunmasından oldu sanırım. normalde sadece sabah namazına has daha sevap diye ezan geç okunur. arkadaşlarda gayet güzel izah etmişler. imsak saati girdiği anda yeme içme kesilir.niyetlenipte imsak geçtikten sonra vakit girmedi zannederek yiyip içtiysen yerine kaza etmen gerekir canım.

kızlar ben kaçtım ,sabahtan pek ümitli değilim şimdiden ilan olunur
herkese hayırlı geceler

canım başın sağolsun çok zor yaaa içim parçalandı resmen.
canımmmm kaptanım iyigeçtiğine sevindiminş sonuçlarda temiz çıkacak gönlünü ferah tut emi.dualarımız seninle...

tatlım öncelikle başın sağolsun.güzel düşünmek çok önemli gerçekten ne olursa olsun.

canlarım herkesin kandili mübarek olsun.Rabbim ramazanı yaşamayı da nasip etsin herkese.dualarımızda birbirimizi unutmayalımmm

erginsena çook gecmiş olsun canım.dularım sninle.hatırlamanadan da ayrıca mutlu oldum.
ben hafta içi kb diyeti yapyım ama su iş yerinde içemediğimden çok etkili olmuyor .başka diyetlerle devam edeceğim.topik çok kalabalık inşallah karıştırmadan diğer arkadaşların da isimlerini öğrenirim.
ayrıca herkesin kandili mübarek olsun.

bu menü süper cok begendim..deee kefir ne ise yarıor allah askına icilebilir durumdamı bari

bu menü süper cok begendim..deee kefir ne ise yarıor allah askına icilebilir durumdamı bari

kefiri kaç sene önce eşim almıştı. arada içerdi. ozaman ben de tadına bakayım dedim bir yudum içtim. ama hiç sevmedim. tadı ekşimiş süt gibi gelmişti.ıııyyyyyyy!

İyigeceler Kızlar, akşam az yağda pişmiş 3 kaşık bulgur pilawı, 5 adet köfte, bir kase cacık yedim bi de regl oldum canım tatlı istedi. alışwerişe gittiğimde grdüm. su muhallebisi vardı... dedim bu sulu olduğuna göre az kalorilidir gerçi su böreğinin adı da sulu ama o yağlı içim dışım şişko yarabbim ben bu 68 den kurtulamıcam hatta artılardayım gibime geliyoşu regl bitsin de kurtuliyimatmosfere uççam şişkinlikten walla bi de ben tartımı çöpe attım yarın bildirim yapmıcambeni listeden silmeyin nolur herkese iyigecelerrrrrrrrr:82:

GÜNAYDIIIINNNNNNNN

dünve önceki gün hastanede olduğumdan doğru düzgün diremedim ... dün birde kandildi ve hastaneden çıkınca kayınvalidemlere gittim ordan da gece annemlere gittik .. eve geldiğimizdede bitmiştim zaten ...
GEÇMİŞ KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN

neyseki sonuçları aldım şimdi tekrar ege ünv. hast. sıra almam lazım . bu sonuçları göstereceğim bakalm ne olacak... ayrıca diş hastanesine gitmem lazım ... amann ya çok iş var daha ... neyse sizleri özledim vee bu arada dukan diyeti kitabım geldi dün zar zor 1. gününü tamamladım. az önce tartıldım 76.200 geldim. yani günlerdir ilk defa baskülde bi azalma mevcut neyse önce geçmişi okuyacağım sonrada size yeni diyetim hakkında biraz bişiler anlatacağım ...

kilo bildirimim:

başlangıç:74.2
geçen hafta:65.3
bu hafta:65.8
gelen:500gram
toplamda giden:8.4
hedef:58

bu haftalık böle oldu napalım taziye girince araya :26:

çizelgemi geri alayım bari. diyete başladığımdan beri ilk defa bu cuma günü +500 deyim. hiç üzülmüyorum ama. şu karbonhidrat diyetine bi göz atacam tam bana göre gibi geldi.1-2 hafta onu yaparım vücudu şoklamak için. çünkü kilo verişim durdu bence.o kadar az yememe rağmen,neyse bugün karbonhidrat diyetine başlıyorum, bilen arkadaşlar yardım eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…