Arakadaşlar öncelikle hepinizin mübarek reqaip kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.. GECENİZ MÜBAREK OLSUN..
kolonoskopi bitti hamdolsun..girerken çok panik yaptım..doktorum baqırsaklarda operasyon esnasında yırtılma olabileceqini kanama olabileceqini bu durumda acil ameliyata alınacaqımı söyledi..bu herkes için geçerliymiş..korkudan nerdeyse kaçıcaktım hastanedenneyse anestesi yapan doktora muhabbet ederken sonrasında gözlerimi açtıqımda herşeyin olup bittiqini söylediler..çok fazla hava verdiklerinden şiddetli gaz sancılarım oldu..2 saatten sonra rahatladım..evdeyim şimdi 2 gibi geldik..ekmek yemek istedim..günlerdir sıvı gıdadan midem iyice bulanmıştı..yarım ekmek döneri 2 defada yedim..birde kızarmış hamur yedim komşu getirmiş..daha bişey yemem tokum..biopsi aldılar kızlar en erken 17 haziranda sonucu alabilirmişiz..beklemekten başka çaremiz yok..inşallah temiz çıkar..bu arada verdiqiniz inanılmaz büyük destekten dolayı çok teşekkür ederim [/QUOrTE]
bu mübarek gecede dualarım sen ve tüm şifa bekleyenlere geçmiş olsun canım....
herkese iyi geceler tekrar iyi kandiller diliyorum ve şu menüye bi bakın diyorum diet menüsünde sıkıntı varmı bu gün yediklerim değil ama merak ettim
sabah
1 yumurta ile yapılmış peyn,rli omletin yarısı tereyağlı ama az tereyağlı
yarım dilim buğday ekmeği
1 portakal suyu
ara
yarım muz
öğle
1,5 kepçe terbiyeli tavuk çorbası yarım dilim buğday ekmeği
ara
1 dilim karpuz
akşam
5-6 kaşık makarna z.yağlı ve 5-6 tatlı kaşığı kadar yoğurt
yemekten sonra 5 ad çilek
hadi bakalım yorum yapın
eminim bunu okurken fena değil diyorsunuzdur
bu benim 32 aylık kızımın bugünkü yedikleriiiiiiiiii
anasıyla yarışıyor çok kilolu ya yediklerini eritecek
Canım güzel menu ancak bence öğle menusu ıle aksam değişmeli,
öğle makarna, aksam corba gunu hafıf bıtırmek acısından ve yakmak acısından daha dogru olur..
tereyagınında ne kadar az oldugunu merak ettım :)
diyoduuum kiiiii ceylinden bahsettiğini şimdi gördüm kız Allah seni ne etmesinn...
inşallah yeşimcim..ama bi sorun olmasa o parça patolojiye gitme
canım merak etme bu tür girişimlerde endoskopi ,kolonoskopi, vs rutin olarak yapılır. birşey olduğundan geğil yani. ameliyatlarda kürtajlarda da biyopsi zorunludur. muhakkak patolojiye göndermeleri gerekiyor. o imzalanan kağıdında resmi olarak olması gerekiyor yoksa sağlık kurumu resmi olarak suçlu duruma düşer. oruç önerilerin için de teşekkür ederim....
sena ablşa nasılsın geçti dimi iyisin ne oldu geçmişe pek hızlı gittim geldim kafam ağrıyo oy anama ben ne edeyum yarında oruç tutucam nasip olursada bu sahurdan öncemi tartılsam acep nasıl olcek bu sabah tartıldım gayet iiydi, valla sahur yapamadım ben akşamki yediğimle tutuyorum ezanın kaçta okunacağını karıştırdım tam 1 saat var yerim derken okunuverdi bende ezan okunana kadar duş aldım suyumu içtim başladım baya hızlıymışım ezan saolsun çok yavaş okunuyoya sabahları
canım başın sağolsun çok zor yaaa içim parçalandı resmen.sağolun kızlar. 2 gündür ruh gibi geziyorum diyet miyet hak getire.
abimiz çok gençti. arkasında 38 yaşında eşi 10 yaşında 1 kızı 7 yaşında 1 oğlu ve 3 yaşında 1 kızını bıraktı gitti dağ gibi adam. sapasağlamdı. ilk kalp krizinde götürdü işte. ben de az kendime geleyim hem de yağmuru uyutayım diye eve geldim. akşamüstü tekrar gidecem oraya. offfff ya en küçük kızı benim yağmur kadar. yağmurla oyun oynuyorlardı sabah diyorki kızıma babam işten gelicek beni parka götürcek söz verdi dün diyor
canımmmm kaptanım iyigeçtiğine sevindiminş sonuçlarda temiz çıkacak gönlünü ferah tut emi.dualarımız seninle...Arakadaşlar öncelikle hepinizin mübarek reqaip kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.. GECENİZ MÜBAREK OLSUN..
kolonoskopi bitti hamdolsun..girerken çok panik yaptım..doktorum baqırsaklarda operasyon esnasında yırtılma olabileceqini kanama olabileceqini bu durumda acil ameliyata alınacaqımı söyledi..bu herkes için geçerliymiş..korkudan nerdeyse kaçıcaktım hastanedenneyse anestesi yapan doktora muhabbet ederken sonrasında gözlerimi açtıqımda herşeyin olup bittiqini söylediler..çok fazla hava verdiklerinden şiddetli gaz sancılarım oldu..2 saatten sonra rahatladım..evdeyim şimdi 2 gibi geldik..ekmek yemek istedim..günlerdir sıvı gıdadan midem iyice bulanmıştı..yarım ekmek döneri 2 defada yedim..birde kızarmış hamur yedim komşu getirmiş..daha bişey yemem tokum..biopsi aldılar kızlar en erken 17 haziranda sonucu alabilirmişiz..beklemekten başka çaremiz yok..inşallah temiz çıkar..bu arada verdiqiniz inanılmaz büyük destekten dolayı çok teşekkür ederim
aferin banatüm alkışlar bana 10 puan 10 puan 100 puanla şampiyon ( adam olacak çocuk )
bende hepatit b var evlenmeden bi süre önce nerden kaptıysam artıkbunu ben aileme söylememiştim sadece abilerim biliyodu.yıllar yıllar sonra birgün babam beni aradı ve ısrarla kızım iyimizin diye sormuştu bende iyiym babişko bildiğin gibi vs demiştim.bunu kimden öğrenmişse abilerime çok kızmış neden söylemedikleri için.halbuki beni sadece hastalıklara karşı direncimi azaltıyor ölümcül bişeyim yok ama baba yüreği bunu en kötü şekilde düşünmüştü biliyorum.bundan bikaç hafta sonra babamın kanser olduğu ortaya çıkmıştı. bana üzüntüsü hastalığını tetklemişti.bazı üzüntüler olmayan yada olma aşaması çok çok başlangıçta olan hastalıkları tetikliyor bu yüzden mümkün olduğunca içimizi ferah tutmalıyız
kızlar öncelikle ALLAH RIZASI İÇİN ORUÇ TUTAN TÜM ARKADAŞLARIN ORUCUNU ALLAH KABUL ETSİNKANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR
menümü vereyim
uyanınca
1 brd.kefir+keten tohumu yağı
kahvaltı
2 dlm.ttb ekmeği ( kızarmış)üzeri labne peynir,1 hşl.yumurta,taze nane,maydanoz,zeytin,çay,söğüş salata
ara
activa kahvaltım (1 paket)
öğle
1 kase tavuk çorbası,az domates soslu bol acılı hşl.makarna
ara
5 erik,8kiraz
akşam
burası kötü oldu 1 dlm.patatesli bolyeşillikli börek,söğüş salata çay,taze soğan,nane,acı biber
yatarken
1 brd.kefir+keten tohumu yağı
gün boyu 3,5lt.su,yeşil çay
spor hala yok ,iğnelerim yarın bitiyor
işte böyle adet olucam eli kulağında ya iştah maximumda...oyüzden biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu menüm özellikle akşamki börek...neyse inş.yarın artıda çıkmam napayım bu hafta şansıma küsücem artık
bu menü süper cok begendim..deee kefir ne ise yarıor allah askına icilebilir durumdamı bari
kefiri kaç sene önce eşim almıştı. arada içerdi. ozaman ben de tadına bakayım dedim bir yudum içtim. ama hiç sevmedim. tadı ekşimiş süt gibi gelmişti.ıııyyyyyyy!
Arakadaşlar öncelikle hepinizin mübarek reqaip kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.. GECENİZ MÜBAREK OLSUN..
kolonoskopi bitti hamdolsun..girerken çok panik yaptım..doktorum baqırsaklarda operasyon esnasında yırtılma olabileceqini kanama olabileceqini bu durumda acil ameliyata alınacaqımı söyledi..bu herkes için geçerliymiş..korkudan nerdeyse kaçıcaktım hastanedenneyse anestesi yapan doktora muhabbet ederken sonrasında gözlerimi açtıqımda herşeyin olup bittiqini söylediler..çok fazla hava verdiklerinden şiddetli gaz sancılarım oldu..2 saatten sonra rahatladım..evdeyim şimdi 2 gibi geldik..ekmek yemek istedim..günlerdir sıvı gıdadan midem iyice bulanmıştı..yarım ekmek döneri 2 defada yedim..birde kızarmış hamur yedim komşu getirmiş..daha bişey yemem tokum..biopsi aldılar kızlar en erken 17 haziranda sonucu alabilirmişiz..beklemekten başka çaremiz yok..inşallah temiz çıkar..bu arada verdiqiniz inanılmaz büyük destekten dolayı çok teşekkür ederim [/QUO
Geçmiş olsunbenımde sancılarımdan dolayı yapmak ıstedıler ama korkudan yaptıramamışdım neyse ki gerek kalmadan kurtuldum.....sımdı sızın mesajınızı gorunce korkmamak elde degılmış dıye dusunuyorum tekrar gecmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?