- 29 Nisan 2011
- 169
- 5
- 96
nolduki:26:hesap kabarık diyemi sıkıldın yarın dengelersin,sıkma canını
bende yarın için tesadüfen gene 45 puanlık bi liste hazırladım bakayım uyabilecekmiyim yada kaçamak olcakmı görcez bakalım
eet canımm bir dilim kek bütün yediklerimi 2 ye katladı nerdeyse bende yarın bilinçli bir liste yapayım en iyisi
valla devam etmeye karar verirsem her gece bigün sonranın listesini yapıcam ozaman hem kaçamak olmaz hemde hesap tutar değilmi guuuuu
ben yatıyorum kızlar,kas gevşeticiler etkisini gösterdi mayıştım...hadi hayırlı geceler,sabah görüşürüz:92::92:
hehehe yaww nasıl güldürüosunuz beni anlatamam okurken fena oldum
bencede ne zararı olcakki..aslında ben burdaki doktorada sordum cay falan icebilirsin demisti:94:
benim annemde kilo aldığım zamanlarda diyet yapayım diye gözümün içine bakar diyet yaparkende sevdiğimi bildiği şeyleri yemediğimde azıcık yeseydin bişi olmaz der. canım annemmm benimmm...bende geçen yaz annemden biton azar işitmiştim ve bitürlü tedaviden olduğunu açıklayamamıştım ...hadi hadi boğazını tutsan almazdın demişti ve ben o gün hırs yapmıştım ...ama ancak ekimde ilaçlarım kesildikten sonra kilo vermeye başlayabildim canım
teşekkür ederiz aminnherkese iyi akşamlar kızlar akşammı kaldı gece oldu amaiikide fırsat bulup girdim kaptana msj atmıştım ama şimdi kontrol ettim msg gözükmüyo hemen tekrar atacağım..kaptancığım rölyef çalışman harika olmuş bende isteriiiiiiiim yarın kuzenimin kınası pazara düğünü var ...ama sürpriiiiiz yarın k.validemler geliyormuş akşama ama ben yinede gideceğim ayıp olacak ama napayım düğün bu.eşim kalacak beraber takılırlar daha rahat ederler belki neyse pazar akşama görüşürüüüüüüz herkese ii geceler ..geçmişi çok okuyamadım..ama topluca herkese bravoooo geçmiş olsun dualarınız kabul olsun kimse canını sıkmasın...Rabbim korktuklarınızdan emin umduklarınıza nail kılsınnn umarım herkesi kapsamıştırrrr toplu yorum yaptım herkes payına düşeni alsınnn öpüldünüzzzz
iyi geceler hanımlar
maşallah 30 sayfaya yakın konuşmuşsunuz
okuyamadım valla
bende geçen yaz annemden biton azar işitmiştim ve bitürlü tedaviden olduğunu açıklayamamıştım ...hadi hadi boğazını tutsan almazdın demişti ve ben o gün hırs yapmıştım ...ama ancak ekimde ilaçlarım kesildikten sonra kilo vermeye başlayabildim canım
akşam arkadaşlar bizdeydi az önce gittiler
kız tok karnına kıyafetli 59 kilo çıktı kilo aldım diyo yaa ümüğünü sıkı verecektim
geçenlerde yürüyüşümü yaptım aletlerde çalışıyordum..2 kadınla diyet üzerine konuşmaya başaldık..kadın demezmi sen niye geliyosun zaten zayıfsın diye
meydanlarda sallandıracan böylelerin ibret olsun diye bak bida diyolarmıakşam arkadaşlar bizdeydi az önce gittiler
kız tok karnına kıyafetli 59 kilo çıktı kilo aldım diyo yaa ümüğünü sıkı verecektim
geçmiş olsun ne diyelimmmkızlar uzun zamandır geçmişi okuyorum ve tek tek alıntı yapıp cevaplamıştım..ama yollayamadan net koptu okadar şey yazmıştım :84::84::84: neyse önemli olanlar tekrar yazsınlar şimdi tektek tekrar okuyamam sinirlendim zatenn:95:
geçenlerde yürüyüşümü yaptım aletlerde çalışıyordum..2 kadınla diyet üzerine konuşmaya başaldık..kadın demezmi sen niye geliyosun zaten zayıfsın diye
meydanlarda sallandıracan böylelerin ibret olsun diye bak bida diyolarmı
içime ne kaçtı bilmem ama direk bu geldi aklıma var böyle modellerde yapacak bişi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?