70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eet canımm bir dilim kek bütün yediklerimi 2 ye katladı nerdeyse bende yarın bilinçli bir liste yapayım en iyisi

eet canımm bir dilim kek bütün yediklerimi 2 ye katladı nerdeyse bende yarın bilinçli bir liste yapayım en iyisi

valla devam etmeye karar verirsem her gece bigün sonranın listesini yapıcam ozaman hem kaçamak olmaz hemde hesap tutar değilmi guuuuu

sena canımcım
rölyefine hayran kaldım ellerine sağlık çok güzel olmuş...resmen özendim yaa...keşke evde olsamda bende yapsam ama anca emekliye,tabi ozamana halim kalırsa...böyle şeyler çok hoşuma gidiyor...ellerin dert görmesin

ben yatıyorum kızlar,kas gevşeticiler etkisini gösterdi mayıştım...hadi hayırlı geceler,sabah görüşürüz:92::92:

valla devam etmeye karar verirsem her gece bigün sonranın listesini yapıcam ozaman hem kaçamak olmaz hemde hesap tutar değilmi guuuuu

heeeya yap bacım akşamdan ne yiyeceğine paylaş bizde faydalanalım ben bu diyete bir kaç hafta devam etmek isterim başladığım bi işi yarım bırakmak tarzım değil hiççç zaten bu ayki diyetlerde abur cuburları bıraktım benim dünyam ekmek vb ürünler bu diyetlede onlara kota koyarsam süper olurrrr

hehehe yaww nasıl güldürüosunuz beni anlatamam okurken fena oldum

bencede ne zararı olcakki..aslında ben burdaki doktorada sordum cay falan icebilirsin demisti:94:

aha ciddi ciddi konuşuyom gülüyon bana
aslında yaban mersini o sendeki küçük kara kuru olan çok faydalı olduğunu biliyorum.ama emzirirkenki etkilerini bilemem.ekstra zayıflatma özelliiği olduğunu sanmam yeye sonra zayıflatır demek zor.o kişinin metabolizmasıyla alakalı bide genetik tabi.ailende kilo problemi varsa ergeç sendede oluşur.istersen çaydanlığın içine düş seni hiç bişi kurtaramaz

herkese iyi akşamlar kızlar akşammı kaldı gece oldu amaiikide fırsat bulup girdim kaptana msj atmıştım ama şimdi kontrol ettim msg gözükmüyohemen tekrar atacağım..kaptancığım rölyef çalışman harika olmuş bende isteriiiiiiiimyarın kuzenimin kınası pazara düğünü var ...ama sürpriiiiiz yarın k.validemler geliyormuş akşama ama ben yinede gideceğim ayıp olacak ama napayım düğün bu.eşim kalacak beraber takılırlar daha rahat ederler belki neyse pazar akşama görüşürüüüüüüz herkese ii geceler ..geçmişi çok okuyamadım..ama topluca herkese bravoooo geçmiş olsun dualarınız kabul olsun kimse canını sıkmasın...Rabbim korktuklarınızdan emin umduklarınıza nail kılsınnn umarım herkesi kapsamıştırrrrtoplu yorum yaptım herkes payına düşeni alsınnnöpüldünüzzzz

akşam arkadaşlar bizdeydi az önce gittiler
kız tok karnına kıyafetli 59 kilo çıktı kilo aldım diyo yaa ümüğünü sıkı verecektim

benim annemde kilo aldığım zamanlarda diyet yapayım diye gözümün içine bakar diyet yaparkende sevdiğimi bildiği şeyleri yemediğimde azıcık yeseydin bişi olmaz der. canım annemmm benimmm...

teşekkür ederiz aminn

iyi geceler hanımlar
maşallah 30 sayfaya yakın konuşmuşsunuz
okuyamadım valla

valla bayagı zor oluyor ben okudum bi 50 sayfa kadar ama hızlandırlımış okudum okumamak daha mantıklı çünkü bi müddet sonra boşa okuyor gibi oluyor insan

kızlar uzun zamandır geçmişi okuyorum ve tek tek alıntı yapıp cevaplamıştım..ama yollayamadan net koptu okadar şey yazmıştım :84::84::84: neyse önemli olanlar tekrar yazsınlar şimdi tektek tekrar okuyamam sinirlendim zatenn:95:

Son düzenleme:

benim anne de çok kilo aldın diyip duruyo
sanki kendi manken
bende diyorum gen senin genin ben napıyım
o zaman iyi be diyip susuyo
tabi bi daha ki görüşmemize kadar

kız tok karnına kıyafetli 59 kilo çıktı kilo aldım diyo yaa ümüğünü sıkı verecektim

geçenlerde yürüyüşümü yaptım aletlerde çalışıyordum..2 kadınla diyet üzerine konuşmaya başaldık..kadın demezmi sen niye geliyosun zaten zayıfsın diye

geçenlerde yürüyüşümü yaptım aletlerde çalışıyordum..2 kadınla diyet üzerine konuşmaya başaldık..kadın demezmi sen niye geliyosun zaten zayıfsın diye

doğru demişler kuzucum fotolarda gayet iyisin bence
zaten hedefine 2 kilo kalmış çok bişi değil

meydanlarda sallandıracan böylelerin ibret olsun diye bak bida diyolarmı
içime ne kaçtı bilmem ama direk bu geldi aklıma var böyle modellerde yapacak bişi yok.

geçmiş olsun ne diyelimmm

e ne güzel darısı başımızaaa... biri bana dese neden spora geliyorsun yada neden diyet yapıyorsun sen zaten zayısın günlerce uyuyamam sanırım

bende spora ilk başladığımda bi arkadaşla spora gittim baktim 0 beden kızlarda var hiç abartmıyorum hastalık derecesinde bir kız vardı arkadaş benden önce başlamıştı spora ona sordum bu niye geliyosa diye kilo almak için spor yapmak kilo aldırıyo yaa dedi o zaman biz niye geliyoz kızım yaaa dedim kırıldık sonra gülmektennn

senacım rölyefini çok beğendim maşallah her bi şeye yetişiyon .böyle insanlara bayılıyorum ama nedense öyle olabilmek için kılımıda kımıldatmıyom uykum geldi ama uyumam yine geç vakte kadar sonra yarın öğlen uyanırım.hadin hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin :92::92:

meydanlarda sallandıracan böylelerin ibret olsun diye bak bida diyolarmı
içime ne kaçtı bilmem ama direk bu geldi aklıma var böyle modellerde yapacak bişi yok.

geçen yaz birlikte tatile gittik bu çiftle
kız benim yediğimin 2 katını yiyo bide
doğuştan şanslı anacım bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…