boşver canım benim dediğim gibi düşün rahatla
bende adet öncesi krize girdim bugün ne bulduysam yedim vallahi barbunya dondurma pizza... ama 4 e kadar sonra yok. kaçamak çok oldu önümdeki 17 gün kaçamak yok.
ben beceremedimaşkitom bugün bende karbon diyetine başladım bu konuda yardımcı olursan sevinirim
kahvaltı güzel olmuş ama aralar yetersiz .
ayrıca 1 öğün sebze yersen bir öğün et yemelisin.
ay ablam fazla degilmi ya boyum 1.62 senin ki kacti boyun
Canım 170
ohh memişler müthiş
seninde memişler müthiş yavru oyhh tam mıncırmalık
seninkiler asıl kuzuuuuuuuuuu
valla serpi benımkı normal sütyenle senınkı sahte memiş o zamanbenımkılerın gercekten masallahı var neysekı daha bunlar sönmüş halleri birde ılk dogum yaptıgım zamanlar görcektınız esklı sutyenelr olmuyodu 95 ler yanı sımdı gırebılıyom allahtan estetık yaptırcam 2ncı cocuktan sonra zaten ben
Bende yaptıracağım
Selam kızlar ancak akşam oldu geldim geri ben...
bizde karbonhidrat diyetini hesaplayalım dedik eşimin 110 benim 65 çıktı kaçamaksız
kızlar bu hafta ben stabil takıldım ama bunada şükür çünkü her an regl olabilirim neyse
başlayış:30 ekim
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:65.9
bu hafta:65.9
giden:yok
toplam giden:20.1 kg.
hedef:60
boy:1.62
beden:38-40
bide kızlar ben bugün itibarıyla karbon diyetine başladım,yapan veya bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
bizde karbonhidrat diyetini hesaplayalım dedik eşimin 110 benim 65 çıktı kaçamaksız
canım bende bu gün başladım başka arkadaşlarda var sanırım başlayan inş birbirimize destek oluruz
inşallah canım yaaaaaa...birazdan günlük yediklerimi yazıcam yapanlarda yazarsa en azından menü bolluğu olur ertesi güne alternatif yeriz bide yanlışımız varsa ertesi güne yapmayız değilmi bitanecim:44::44:
kızlar bu hafta ben stabil takıldım ama bunada şükür çünkü her an regl olabilirim neyse
başlayış:30 ekim
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:65.9
bu hafta:65.9
giden:yok
toplam giden:20.1 kg.
hedef:60
boy:1.62
beden:38-40
bide kızlar ben bugün itibarıyla karbon diyetine başladım,yapan veya bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Dukan diyetini merak ettim duydum ama içeriğini bilmiyorum bir öğreneyim..
SENA KAPTANIN DİKKATİNE BU BİR BİLDİRİMDİR
başlangıç:82
geçen hafta:73
bu hafta 72.7
toplam giden:9.300
bu hafta giden:300gr(perşembe günü okul pikniğinin etkisi)
hedef 65
boy:170
birde ben bu gün karbon diyetine başladım kuru eriğin değerini bulamadım kayısıyamı denk olur acaba?
EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
deryacım buraya bak ben ordan hesaplıyordum.
boynun nasıl oldu?
arkadaşalr bildiqiniz gibi rölyef kursuna gidiyorum..yaptıqımız eserler feshanede her yıl sergilenip internette yayınlanıyor..kopy yasaqı vardı yaptıqım yalıda..kopyalayıp yapıştıramadım buraya..bu yılki eserler yayınlandımı diye nette gezerken yaptıqım yalının kopy yasaqının kalktıqını gördüm..hemen yayınlıyorum..bu yılki sergise birde saat kulem var..ama onun yayınlanması 2 ayı bulur..yayınlandıqında onu eklerim..bakın bakalım beqenecekmisiniz..deqer 2.500tl..
Bende merak ettım:))nasıl bir dıyet acaba??????:))herkes bır dıyet mı uyduruyor yoksa uzman bırılerımı yazdırıyor????bende bılgılenmek ısterım:))teşekkurler:)
kuru erik 1 adet 5 ünite canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?