70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet birde 5-6 gün sonrav o var o zamanda bi ttalı krizi yaraım allah yardımcımız olsun

kızlar bu hafta ben stabil takıldım ama bunada şükür çünkü her an regl olabilirim neyse
başlayış:30 ekim
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:65.9
bu hafta:65.9
giden:yok
toplam giden:20.1 kg.
hedef:60
boy:1.62
beden:38-40

bide kızlar ben bugün itibarıyla karbon diyetine başladım,yapan veya bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

SENA KAPTANIN DİKKATİNE BU BİR BİLDİRİMDİR

başlangıç:82
geçen hafta:73
bu hafta 72.7
toplam giden:9.300
bu hafta giden:300gr(perşembe günü okul pikniğinin etkisi)
hedef 65
boy:170

birde ben bu gün karbon diyetine başladım kuru eriğin değerini bulamadım kayısıyamı denk olur acaba?

canım bende bu gün başladım başka arkadaşlarda var sanırım başlayan inş birbirimize destek oluruz

canım bende bu gün başladım başka arkadaşlarda var sanırım başlayan inş birbirimize destek oluruz

inşallah canım yaaaaaa...birazdan günlük yediklerimi yazıcam yapanlarda yazarsa en azından menü bolluğu olur ertesi güne alternatif yeriz bide yanlışımız varsa ertesi güne yapmayız değilmi bitanecim:44::44:

çok haklıısn ben tam karbon değerlerini öğrenemedim daha acemilik işte yerkende aklıma gelmedi bir dilim kek yedim yemez olaydımmmm bi baktım değerine 1 porsiyon kek 30 kb :18::18::18::18::18:

EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
deryacım buraya bak ben ordan hesaplıyordum.
boynun nasıl oldu?

Dukan diyetini merak ettim duydum ama içeriğini bilmiyorum bir öğreneyim..

Bende merak ettım:))nasıl bir dıyet acaba??????:))herkes bır dıyet mı uyduruyor yoksa uzman bırılerımı yazdırıyor????bende bılgılenmek ısterım:))teşekkurler:)

kuru erik 1 adet 5 ünite canım

Ben nıye bısey goremıyorum(

deryacım o sitedeki yorumlara bakarsan örnek verilmiş menülerde var.
kopyalamaya çalıştım sizin için ama başaramadım .
tüm sayfayıda kopyalamak istemedim.
teknoloji özürlüyüm bende..
.

Son düzenleme:
Bende merak ettım:))nasıl bir dıyet acaba??????:))herkes bır dıyet mı uyduruyor yoksa uzman bırılerımı yazdırıyor????bende bılgılenmek ısterım:))teşekkurler:)

canım bende haziran ayı için acil diyet araştırıken dukan diyetiyle karşılaştım biraz inceledim sonra sena kaptana sordum oda tavsiye etmem kesinlikle dedi bende vazgeçtim sonra karbonhdrat diyetiyle karşılaştım sena kaptana nasıldır diye sordum oda ben yaptım memnun kaldım dedi öylece bu gün başladım bu diyete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…