sağol tatlım peki bi sorum daha var bir porsiyon kek bir dilim midir.:44::44::44:
anladım e o zaman bilemiyorumben et yemiyorum canım
daha doğrusu yiyemiyorum malesef :26:
tavuk etini de çok mecbur kalırsam bi yere qittiysem çok azcık yiyebiliyorum
bizde karbonhidrat diyetini hesaplayalım dedik eşimin 110 benim 65 çıktı kaçamaksız
ikinci arya kadar iyi gelmişsin ama ordaki piskevit olmamış onun haricinde güzel canımsabah yarım dilim ekmek haşlanmış yumurta 5 tane köfte
arada yarım elma
öğlen bir kase ezogelin çorba 6 tane köfte
arada bir bebek bisküvisi
akşam 3 kaşık patlıcan domatesli biberli az zeytin yağlı bir tanede köfte
nasıl kızlar çokmu yemişim.ben formumu korusam yeter.yoksa böyle yersem kilo alırmıyım.kılavuz hemşo şuna bir el at
gördüm canım okudumda örnek menüler kafama yatmadı....alakasız olmuş...bakayım kendime göre liste yapıcam yarın gündüz ve onu uygulayacağım bakalım,hayırlısı:44:deryacım o sitedeki yorumlara bakarsan örnek verilmiş menülerde var.
kopyalamaya çalıştım sizin için ama başaramadım .
tüm sayfayıda kopyalamak istemedim.
teknoloji özürlüyüm bende..
.
sabah yarım dilim ekmek haşlanmış yumurta 5 tane köfte
arada yarım elma
öğlen bir kase ezogelin çorba 6 tane köfte
arada bir bebek bisküvisi
akşam 3 kaşık patlıcan domatesli biberli az zeytin yağlı bir tanede köfte
nasıl kızlar çokmu yemişim.ben formumu korusam yeter.yoksa böyle yersem kilo alırmıyım.kılavuz hemşo şuna bir el at
niyeki karbonhidrat diyetindede etler 0 puan... ben dukan diyetinin 2. gününü yapıyorum. kitabıda aldım anlatılanlar gayet mantıklı geldi. tabi yinede herkesin kendi seçimi... diyeti inceledim biraz ama bence oda protein diyetii.. karbonhidratı yüksek olan birşey tüketirsen 50 hemen doluyor zaten ama et ve türevleri bolca yeniyor...canım bende haziran ayı için acil diyet araştırıken dukan diyetiyle karşılaştım biraz inceledim sonra sena kaptana sordum oda tavsiye etmem kesinlikle dedibende vazgeçtim sonra karbonhdrat diyetiyle karşılaştım sena kaptana nasıldır diye sordum oda ben yaptım memnun kaldım dedi öylece bu gün başladım bu diyete.
evet tatlım ben gün boyunca yediklerimizi saydım kaç puan ya da ünite olduğunu söyledim eşim toplayıverdio gün boyu 1 şekerli çay içiyormuş okulda ondan 110 çıktı. bir de soruyor lahmacun kaç ünite diye işte o zaman anladım bizimki diyete başka pencereden bakıyor
şimdiki yaptığım diyette diyor ki soğuk su içmek,soğuk yemek yemek, buz yemek, yaklaşık 60 kalori harcanmasına yardım ediyormuş... günde 5-6 tane buz yemeyi öneriyor... bende lıght koladan kalpli buzlarımı yaptım 2 tane yedim şimdi hem dondurma niyetine hemde kalori gitsin demi ama
evet tatlım ben gün boyunca yediklerimizi saydım kaç puan ya da ünite olduğunu söyledim eşim toplayıverdio gün boyu 1 şekerli çay içiyormuş okulda ondan 110 çıktı. bir de soruyor lahmacun kaç ünite diye işte o zaman anladım bizimki diyete başka pencereden bakıyor
oda güzel...napsın adamcaz bizim gibi iradeli değillerkibiz bişeyi kafaya koydukmu yapıyoruz ama onlar esnetebiliyorlar lahmacun gibi
kız çok tatlısın ama diyet de olsa bence kola içme
normalinin bir bardağına 30 küp şeker olduğunu duymuştum lightının ne kadardır bilmem ama
evet haklısın ama sağ olsun eşim her cuma sabah benimle tartılıyor
hatta tabağıma bazen yemeği fazla koyuyorum hemen yardımcı kuvvet gibi aman hayatım sen yeme diye gelip tabağımdakileri yiyorsağ olsun. yazın düğünümüz var yeğenimin o yüzden fitleşmem lazım g çen yaz bir ton laf yedik bu kilo ne diye :26::26::26:
yanlış hesaplamadıysam benim bugünki karbon 45çıktı...bide siz bakın bakalım yediklerime
2 hşl.yumurta-0
1 domates-6
1 dlm.beyaz peynir-1
1 brd.tek şekerli çay-12
1 dlm.kızarmış çavdar ekm.-8
1 kuru kayısı-5
4 ızgara köfte-1
2 ızgara yeşil biber-6
yoğurt 250 gr.-6
haşl.tavuk-0
TOPLAM-45
ARKADAŞLAR KARBON YAPANLAR NASIL İYİMİ İLK KEZ YAPIYORUM:26:gün boyu 3,5 lt.su ve yeşil çay,form plus çay tabiki hepsi şekersiz...sabahki çay hariç,bidaha şeker koymam
evet haklısın ama sağ olsun eşim her cuma sabah benimle tartılıyor
hatta tabağıma bazen yemeği fazla koyuyorum hemen yardımcı kuvvet gibi aman hayatım sen yeme diye gelip tabağımdakileri yiyorsağ olsun. yazın düğünümüz var yeğenimin o yüzden fitleşmem lazım g çen yaz bir ton laf yedik bu kilo ne diye :26::26::26:
bence harika tatlım ben gibi hataya düşmemişsin 1 dilim kek nelere mal oldu benn ufffff
hehehe yaww nasıl güldürüosunuz beni anlatamam okurken fena oldumpaketli değilmiydi baksaydınyaalırken sorup aldıysa doğrudur.
heheheheh bunada cok güldüm cünkü yazı cok uzun gelmisti papatyam özetlemis saolsunuzun lafın kısası eve tartı alman çok doğru bir karar olmuşşhaaa birde bu topiğe katılman .eskiden nasıl göründüğünü bilemem ama eminim ozamandan daha hoş görüneceksin bir süre sonra ve o dönemdeki kilondan fazla bile olsan daha mutlu olacaksındır:13::13::13::13:
bide öle konuşma bacımmmmm nedeme öle ölmek ölmek kendine geldin daha bilinçlendin mutlu oldun ondan böle hislendin :)
yaban mersini dedi canım kara kuru bisey..tadı mayhos aktarlara sorun bakalım ben almanyada oldugum icin fransız kaldım:82:canım tam adı neymiş nerden almış bize öğrenip söylermisin yada resmini koyma imkanın varsa çok ilgimi çekti gerçekten meyve kurusu severim ben bide form tutuluyosa daha ne isterimm:26::26:
siyah küçük küçük olanmı.bence bi zararı olmaz istersen netten bi araştır yan etkileri fayda ve zararlarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?