Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlarrrrr...Günaydın kızlar
topiği açmak bana nasip oldu bugün
Güzel, mutlu, huzurlu bir gün diliyorum![]()
inşallahhh ya valla iki gündür süper kaçamak şanslarım oldu ama hepsini reddettimcnm inan ben günlük sırf abur cubur olarak 5000 kalorilik yiyodum yemekler dahil değil tabi onlarda eklenirse sonuç nolur bilememyani benm o yememle 100 kilo olmam lazımdı ama o kadar çok aşırı derecede kilo almadım ya bu kadar fazla yiyip nasıl bu kadar az kilo alabiliyosun sırrı ne diye soruyolardı bu işe girmeseydim hiç kilo almazdım aslında çünkü işim masa başı neyse tabi bu yemeyle diyete girdiğimde kendimi feci şekilde kötü hissediyodun hayır yapamıcam diyodum sürekli yemek kokuları burnuma geliyodu ilk 10 gün diyette çok zorlandım nerdeyse ağlamaklı olduğumu bilirim srekli ülker store agidip alışveriş yapıp elimdekileri tekrar tekrar geri bıraktım içim kan ağlıyarak tabi ve kontrol ettim şimdi hiç aklıma bile gelmiyo hemn resti çekebiliyorum biri abaur cubur teklif ettiğinde bugün kaçamk günüm değil pazar günü yiyorum ben diyorum emin ol sende bir süre sonra kontrol edebileceksin bu isteklerini
bugün kimse yok bir tek ben varımnerdesiniz kızlar
canım çocuk gelişimi öğretmeniyim ben ... anaokulu değilllllkahvaltı hazırlamak için çıkmıştım tatlım. hem 1. dönem sınıf rehber öğretmeni olduğum öğrencilerim sbs için gelmişler onlara baktım biraz. Allah bütün öğrencilerin ve ailelerin yardımcısı olsun. 5. snıftan beri sınava giriyorum.atanana kadar da devam.
jeliboncum sahi bölüm neydi tatlım? unuttum da :44::44::44::44:
ya kızlar bu karbonhidrat diyetine başladık eşimle tabi o ne yapsın bana uyuyor. ama mesela haşlanmış yumurta 0 ya iki ya da üç yiyor. bunun bir sorunu olmaz mı ya :26::26::26:
canım çocuk gelişimi öğretmeniyim ben ... anaokulu değilllll![]()
hemen herkes öyle diyorda ... kız meslek liselerinde öğretmenlik yani...
yok eğer kolesterolü falan yoksa yumurta tok tutar.
ayyy kızlar dün çok mutlu oldum kurstan bir arkadaşımla iki haftadır göreşememiştik gelememişti derslere beni görünce ayyyy ne kadar zayıflamışsın böyle deimki 9 kilo gitti çok belli oluyo ama düm düz olmuşsun nerdeyse daha fazla zayıflama bence bu kadar yeterli boyu uzun ya çok zayıflık sana yakışmaz sırrını banada söyle nasıl bu kadar sürede bu kaar zayıfladın dedi deimki bende anlamadımki nasıl gitti bu kadar umarım iki katını almam ama![]()
cnm günaydın nelere dikkat ettin banada sölermsn ben dün katıldım aranızaaa![]()
gunaydin fistiklar bugun seviniyom dun aldigim 900g fazlaligi dun dikat edince atmisim 67 ciktim cok mutluyum ....![]()
benim annemde kardeşimle bana öldünüz öldünüz diye kızıyo annem bizi kuş gibi görüyo annem malatyaya gitti 2 hafta önce 2 ay kalacak orda ve hergün arıyo yemek ye manyak hastalancan diyoooanne dedim ben normalde yemediğim kadar yiyom sağlıklı beslenip zayıflıyom spor yapıyorum ama oda sağlık için normali bu olması lazım diyo diyom da kime anlatıyommm o hala üzülüp aramaya devam ediyo hergün yediklerimi sizle beraber onlada paylaşıyom
doğru söyle yedinmi bunları sen yemezsin o kadar diyoo
ben normalde sabah geç kahvaltı edip öğle yemeğini 2-3 arası ıvır zıvır geçiştirip 7 gibi de accayip götürüyodum aburcubur vss dengesiz yemekten kilo veremiyodum ama 7 den sonra yememek bile kilo almamaı sağlıyodu en azından demekki erken yemek zayıflatmasada formda kalmanı sağlıyo![]()
canım istiyorsan her sabah tartıl..ama sakın gün içinde ve akşam tartılma..en doqru sonuç sabah aç karnına olandır..yatmadan tartılayım dedim 76 geldim sabaha kaç gelicem acabaaaa![]()
yumurtaya karşı herhangi bir alerjisi yoksa bir zararı olmaz..ama bu diyeti yaparken bol proteinden dolayı böbreklerimizin yorulmaması için mutlaka 3 litre su içilmesi gerekir..bu son derece önemlidir..ya kızlar bu karbonhidrat diyetine başladık eşimle tabi o ne yapsın bana uyuyor. ama mesela haşlanmış yumurta 0 ya iki ya da üç yiyor. bunun bir sorunu olmaz mı ya :26::26::26:
ben işin sırrını soranlara kadınlar kulübü 70-79 topiqi diyorumayyy kızlar dün çok mutlu oldum kurstan bir arkadaşımla iki haftadır göreşememiştik gelememişti derslere beni görünce ayyyy ne kadar zayıflamışsın böyle deimki 9 kilo gitti çok belli oluyo ama düm düz olmuşsun nerdeyse daha fazla zayıflama bence bu kadar yeterli boyu uzun ya çok zayıflık sana yakışmaz sırrını banada söyle nasıl bu kadar sürede bu kaar zayıfladın dedi deimki bende anlamadımki nasıl gitti bu kadar umarım iki katını almam ama![]()
gunaydin fistiklar bugun seviniyom dun aldigim 900g fazlaligi dun dikat edince atmisim 67 ciktim cok mutluyum ....![]()
evet canım ya malesef canım yaaa büyük haksızlıkkk bu ... ben 2 aydır çalışmıyorum normalde özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde engellilerle çalışıyordum. atamalar ne olacak bilinmez...hımm tamam tatlım hatırladım şimdi. öğretmen atamaları oluyor ya arayan arayana 80 puan ne den atanamıyorsun sen diye kızıyorlar bir de çıkldırmak üzereyimbıktım artık yapmıyorum diyorum bende yapmayacağım öğretmenlik en sevdiğim meslekten bu şekilde uzaklaşmaya başladım :26::26::26:
ne güzel tebrikler....ayyy kızlar dün çok mutlu oldum kurstan bir arkadaşımla iki haftadır göreşememiştik gelememişti derslere beni görünce ayyyy ne kadar zayıflamışsın böyle deimki 9 kilo gitti çok belli oluyo ama düm düz olmuşsun nerdeyse daha fazla zayıflama bence bu kadar yeterli boyu uzun ya çok zayıflık sana yakışmaz sırrını banada söyle nasıl bu kadar sürede bu kaar zayıfladın dedi deimki bende anlamadımki nasıl gitti bu kadar umarım iki katını almam ama![]()
günaydın kızçelerrrrrrrgüzel bir tatil günü olur inşallahh
bugün feshaneye gidiyorum oleyyyyyy
sonrada 2 tane düqün var..tekine gitmek istemiyorum uzak diye ama bakalım
![]()
listeyi önce düzenleyip sonra hazırlamam lazım..bu hafta tam 30 kişiyizmaşallah diyelim
neyse besmeleyle bi başlıyım listeye..çocuklar uyanırsa yarım kalır..müsadenizle efendim
![]()
listeyi önce düzenleyip sonra hazırlamam lazım..bu hafta tam 30 kişiyizmaşallah diyelim
neyse besmeleyle bi başlıyım listeye..çocuklar uyanırsa yarım kalır..müsadenizle efendim
![]()
günaydınnn... oh ne güzel valla ii eğlenceler... benim eşim cumartesi cumartesi sbs sınavı için gözetmen olarak gitti onu bekliyorum evde :84::84::84: