- 20 Ocak 2011
- 2.395
- 0
- 106
- 52
günaydın tatlım merak etme benim eşimde geceden geldi uyuyor bende evdeyimgünaydınnn... oh ne güzel valla ii eğlenceler... benim eşim cumartesi cumartesi sbs sınavı için gözetmen olarak gitti onu bekliyorum evde :84::84::84:

bende senin gibi 70-79 topiği diyorum o ne diyorlarbenim annemlerde mart ayının başında memlekete gittiler..kışın 3 ay yanımızda kalıyorlar..onlar giderken ben 70 kiloydum..annem sakın daha fazla zayıflama yeter bukadar hasta olacakasın dedi..tabi ben o gitikten sonra 8 kilo daha verdimyanına gidene kadar 2-3 kilo daha vermiş olucam.. ve beklenen sonuç annem beni büüle yapıacak
:44:
canım istiyorsan her sabah tartıl..ama sakın gün içinde ve akşam tartılma..en doqru sonuç sabah aç karnına olandır..
yumurtaya karşı herhangi bir alerjisi yoksa bir zararı olmaz..ama bu diyeti yaparken bol proteinden dolayı böbreklerimizin yorulmaması için mutlaka 3 litre su içilmesi gerekir..bu son derece önemlidir..
ben işin sırrını soranlara kadınlar kulübü 70-79 topiqi diyorum
![]()

burdayım guuuuu,günaydın aşkitombugün kimse yok bir tek ben varımnerdesiniz kızlar

Günaydın kızlar
topiği açmak bana nasip oldu bugün
Güzel, mutlu, huzurlu bir gün diliyorum![]()
sanada günaydın bitanem