70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anaaaaaaaaaaaammmmmmm telefonu elime bi aldım 3cvpsız çağrı bide mj vardı ay aşkımdan gelmişşşşmj aynen böyle''TUĞBA naptın kuzum . Ya özür dilerim fazla tepki gösterdim ama sende çok bağırıyorsun bana .Artık önümüze bakıp birdaha yapmayalım olurmu! s.ç.s''yazmış aşkım benim ya bende onu çook seviyorum hadi affettim seni gitti barıştıkben yemek yapmaya gidiyorum tutmayın beniiiii

Alışacaksın canım...

Kız sende de var demek ki o şeytan tüyünden

ya gerçekten sanırım bendede var o şeytan tüyünden normalde acayip sinirli birisidir herkes çok çekinir ondan kimseden korkmaz höt höt diye tabir edilen cinsdendir ama söz konusu ben olunca öyle olmuyo tabi bir benm yanımdaki bide dışardaki ahmeti görseler şoka uğrarlar zaten bu ahmet o ahmet mi diye

Bende oğlumu kocaman öpüyorum...

Süper canım ...
Çok sevindim gülüm...

Çok güldüm kız

Bu arada ben çıkıyorum kızlar..
Az işim var...
Hepinizi öpüyorum...

Öğretmen adaylarına şok!
Seçimden önce 14 bin 277 sözleşmeli öğretmen ataması yapılacağını açıklayan Milli Eğitim Bakanlığı, bu rakamın 6 bin 575 olarak güncelledi.
HAYALDİ, GERÇEK OLDU.....

anammmmmmmm ne zamandır geçmişi okuyorum maşallah sabahtan beri 15 sayfa falan yazmışsınız. okuyana kadar yağmur uyandı. çıkmak zorundayım. hafta sonu yokum senacım gidiyormuş çizelgeyi barkınım yapacakmış barkınım beni unutma tamam tekrar yazayım bari bildirimi

başlangıç:74.2
geçen hafta:64.4
bu hafta:64.2
giden:200gram
toplamda giden:10.00(mavi yazalım lütfennnnnnn)
hedef:58

tuğbacım olur böle şeyler arada. akşam gönlünü al kocişinin

hepinizi öpüyorum kızlar sizi seviyorum

Bugünkü menümü yazayım;

Sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1,5 dil. ekmek, domates, salatalık, peynir.
Ara: yok
Öğle: Tavuklu sebze yemeği, 1,5 dil. ekmek, yoğurt, salata.
Ara: yok
Akşam (17:00): 2 kaş. müsli+süt

2-3 lt arası su..

canım sen aksam 5te yıyosun ya aksam yemegını kacta yatıyosun pekiii; hıc acıkmıyo musun :44: benım yatısım her gece biri buluyoo, 5te yemeyı kessem aclıktan ölürüm herhaldeee

canım sen aksam 5te yıyosun ya aksam yemegını kacta yatıyosun pekiii; hıc acıkmıyo musun :44: benım yatısım her gece biri buluyoo, 5te yemeyı kessem aclıktan ölürüm herhaldeee

canım bende aynı 12-1 arası yatıyorum... valla alıştım açlık hissetmıyorum cidden... beynım off oluyor 5 ten sonra.. yanı açlık bakımından başka değil..

canım bende aynı 12-1 arası yatıyorum... valla alıştım açlık hissetmıyorum cidden... beynım off oluyor 5 ten sonra.. yanı açlık bakımından başka değil..

ne güzel yaaaa, ben zaten 6da ofisten cıkıyorum eve gıt, üzerini değiştir, elini yüzünü yıka yemek faslı derken, ohoooooo saat kac oluyoooo

ay benım reglden galıba sınırlerım tepemde, kocişte aradı soylendım durdum dır dır, kendıme sınır oldummmm valla

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

o zaman zor tabı ama ben suan calısyo olsam zaten aksam yemegımı fasıllı yemediğim için yine ufak bırseyle işyerımden cıkmadan geciştirmiş olurdum... yanı erken bıtırmek ıstedıgım ıcın..
bende regl dönemimdeyim bugun herkes öyle galıba topluca sabahtan bu yana acayıp gergındım boyle hatta farkında olmadan ıcımde sınır bırıktıgını farkedıyorum bı an çok ilginç birşey.. zaten kolay gerilirim reglide hepten....

üzülme cnm oluyo her evde böle bende tartışmıştım eşimle önceki gün ama düzelttik sonra sende düzeltirsin inşallah.eften püften şeylerle hayatımıza stresi zorla sokuyoruz valla ama eminim AY suçludur :)

selam kızçeler
ne hayırsızım demi geççmişi yine okuyamadım
sena inşş iyisindir
bildirimi kime yapıyoruz
başlangıç:79
geçen hafta:71
bu hafta:71
gelen /giden yok
toplam giden :8
hedef:65inşşşş
aslında son hafta tartımı değiştirdim eski tartıma göre 1 kilo vermişim ama yeni tartımı baz alıyorum iyimi yapmışım

ya noldu gene bildirimler barkin arkadaşa mı yapılıyo anlamadım ben şimdi sabah kaptana yapmıştım hatta önce greeen4 e yapmıştım sonra kapyana şimdi barkinim e mi mesaj atıcez yanlış olmasın yapayım hemen bari yaww

acele cevappp ?

başlangıç:75
geçen hafta:70.4
bu hafta: 70
giden: 400 gr
toplamda giden:5.kg
hedef:60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…