- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Hadi bakalım o vakit...
Çek mesajı kocana...
Güzel olsun...
Seksi olsun...
Akşama da sevdiği yemekleri yap...
Başarılar canım...
Geçmişe bakıp teyit edebilirdi..
İki dakikamı aldı inan...
Geçmişe dönük mesajımı bulmam...
Ama acelesi vardı sanırım artık ondan mı?
Sağol canım demen bile yeter inan...
Randevu dedin?
Nasıl oğlan,?
Doktor ne dedi?
Alışacaksın canım...
Kız sende de var demek ki o şeytan tüyünden
canım normal doktur randevusu daha temuzda bu goturdugum haftanın ıkı gunu pısıkomtrosıyendır pazartesı ve cuma gunlerı orda oyun oynuyor sonra gelıyoruz durumu bıraz daha ıyı gıbıme geldı ınsalah gıtıkce ıyıe gıder bakalım sordugun ıcın cok sagol canım oglusumdan teyzesıne kocamanOpucuk ...
anaaaaaaaaaaaammmmmmm telefonu elime bi aldım 3cvpsız çağrı bide mj vardı ay aşkımdan gelmişşşşmj aynen böyle''TUĞBA naptın kuzum . Ya özür dilerim fazla tepki gösterdim ama sende çok bağırıyorsun bana .Artık önümüze bakıp birdaha yapmayalım olurmu! s.ç.s''yazmış aşkım benim ya bende onu çook seviyorum hadi affettim seni gitti barıştık ben yemek yapmaya gidiyorum tutmayın beniiiii
ya gerçekten sanırım bendede var o şeytan tüyünden normalde acayip sinirli birisidir herkes çok çekinir ondan kimseden korkmaz höt höt diye tabir edilen cinsdendir ama söz konusu ben olunca öyle olmuyo tabi bir benm yanımdaki bide dışardaki ahmeti görseler şoka uğrarlarzaten bu ahmet o ahmet mi diye
Öğretmen adaylarına şok!
Seçimden önce 14 bin 277 sözleşmeli öğretmen ataması yapılacağını açıklayan Milli Eğitim Bakanlığı, bu rakamın 6 bin 575 olarak güncelledi.
HAYALDİ, GERÇEK OLDU.....
cidden miiii
face bokta yaymislar....
Bugünkü menümü yazayım;
Sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1,5 dil. ekmek, domates, salatalık, peynir.
Ara: yok
Öğle: Tavuklu sebze yemeği, 1,5 dil. ekmek, yoğurt, salata.
Ara: yok
Akşam (17:00): 2 kaş. müsli+süt
2-3 lt arası su..
canım sen aksam 5te yıyosun ya aksam yemegını kacta yatıyosun pekiii; hıc acıkmıyo musun :44: benım yatısım her gece biri buluyoo, 5te yemeyı kessem aclıktan ölürüm herhaldeee
canım bende aynı 12-1 arası yatıyorum... valla alıştım açlık hissetmıyorum cidden... beynım off oluyor 5 ten sonra.. yanı açlık bakımından başka değil..
ohhh afiyet bal olsun...bende dün kendime özenip menü hazırladım...köfte kızarttım tost makinmada yanındada biberelr közlendi,yeşillik ve domatesli salata v e1bardka ayran ohhh doydum..şunada öğle menüm hazır değil dün yemek yapmadım sünnet vardiye..ne yesem ..çorba yapsam sadece o toktutar galiba....ayyy unuttum evde iş dolu ama eski apartmandan komşu çağırdı gitmesemmi gidesimde yok:26:
balkona çamaşı astım yarımsaat sonra yağmur çiseldi çok artmadı ama insan gıcık oluyo haaonlar orda kuuryo diye beyazları yıanıyo askıya asıcaktım ev çamaşır kaynıycak..neyse eşimde geç gelir arkşlarıyla yemek yiyecekmiş..bana dediki senide ızgraya götürcem bende ne desem şöle türkülü ocak başı olsunn
ne güzel yaaaa, ben zaten 6da ofisten cıkıyorum eve gıt, üzerini değiştir, elini yüzünü yıka yemek faslı derken, ohoooooo saat kac oluyoooo
ay benım reglden galıba sınırlerım tepemde, kocişte aradı soylendım durdum dır dır, kendıme sınır oldummmm valla
kızlar ya söylemicektimya ayrımız kayrımız yok sizlerle diye söyliyim dedim,,,dün eşimle çok büyük kavga ettik hemde bi allahın belası kemerle başladı kavga çok kötüydüm çok ağladım dün hiç konuşmadan uyuduk sabahta hiç konuşmadan gitti napıcam ben yaaaaaaaaaaaa
harbiden olcağı belliydi ,ay tutulması yüzündenmiki dedim bide etkiledimi acaba bizi off çok sıkıntılıyım kızlar belli etmiyim dedim ama olmuyo ben eşimi çok seviyorum
Hadi ona bir güzel ve seksi bir mesaj çek..
İşe yarıyor....
Denendi uygulandı ablacığım...
anaaaaaaaaaaaammmmmmm telefonu elime bi aldım 3cvpsız çağrı bide mj vardı ay aşkımdan gelmişşşşmj aynen böyle''TUĞBA naptın kuzum . Ya özür dilerim fazla tepki gösterdim ama sende çok bağırıyorsun bana .Artık önümüze bakıp birdaha yapmayalım olurmu! s.ç.s''yazmış aşkım benim ya bende onu çook seviyorum hadi affettim seni gitti barıştık ben yemek yapmaya gidiyorum tutmayın beniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?