valla bizimde kız oğlan ben üçümüzünde doğum günlerinin arasında 1 ay var ben 18 mayıs boğa oğlum 8haziran ikizler kızım 13temmuz yengeç aaa ben kızımın burcunu yeni öğreniyom ya hiç merak edip te bakmamıştım hay allah güldüm şimdianlıycanız aşkitom küplere biniyo niye peşpeşe doğurdun bunları diye 1 senede doğum gününde alıncak hediyeleri 3 ay boyunca heray almak zorunda kalıyo peşpeşe alıcaksın tabi zaten küsüm hala sana
kıskananlar çatlasın kıskanalar çatlasın
canım temmuzu bekliyelim o zaman bide bence söz kıyafetini giy havan olsun çünkü bir çok kadın için gelinliğini nişanlığını söz kıyafetini yada diğer kıyafetlerini giymek daha sonra pek nasip olmuyor kilo aldığımız içingerçi resimdeki kıyafette güzel ama sen giy söz kıyafetini bas havanı
canım bırak onalrı onalr kendılerı zayıflayamıyor ya kuduruyolar............
canım nedır bu okuldakıelrden çektiğimiz ama merak etme bız en guzel cevabıu zayıflayarak verıyoz onlara kuduruyolar.
ohhh çatlasınlar inşallah.........
diyosun...........
geliyom leguim cik aradan ben gelecem kiiii (boyle yerimde sayarak) diyecrek so bulamiyom darisi hepimizin basina....
ben kustum sana beni birakip 64'ler gitin
kızlar çok teşekkür ederim hepinizee....hoşbuldum ama üzücü bi haberim var...aldıqımız ani bir kararla yarın izmire gidiyoruz haftaya pazara gelicez inşallah...pc bulduqum yerden girerim merak etmeyin beni...tahlil sonuçlarımı tatilden gelince alıcaz şuan vaktim yok...listeyi bu hafta yapamıcam gönüllü biri topikten alıp yaparsa sevinirim...önümüzdeki hafta cuma günü burda olamıcaqım için yine müsait olan arkadaşlarımızdan biri haftaya listemizi yaparsa sevinirim...muazzezcim sen yaparım diyordun konuyla ilgilenirsen memnun olurum cnm..çok işim var kızlar hazırlanmam lazım...hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun inşallah dönünce görüşücez..
bu arada AYSEBAHAR
bildirimin dikkatimi çekti 59.9 yazmışsın..sen geçen hafta bu kiloya düşmüştün hatta tebrik etmiştik..geçen haftaki kilonu 60.5 diye bildirmişsin..yanlışın var tatlım geçen hafta 59.9u görmüştün hayatım...düzeltip tekrar bildirim yaparsan sevinirim...
GİTTİM KIZLARRR GÖRÜŞÜRÜZ....
ayşebaharcım rabbim yardımcınız olsun ya..çok üzüldüm,yavrum benim kıyamam yaaa..
bende hep gecelri ağlayıp otururmuşum herkes başımda annemler bana anlatıtığınd hatırlamazdım..ebdne ilkokulda başladı ortam beni korkuttu herhalde çok içine kapanıktım benortaokuldan sonra bi açıldım tam açıldım ama korku mevzusu önemli hoca bul mutlaka kendinzi okuyun bol bol...
QUOTE]
Sağol gülüm....
Gideceğiz pazartesi inş.
sağol cnm
evet haklısın alacamm
az önce yine uyandı
zor sakinleştirdim..
o bağırınca diğerleri de uyandı..
kızı kucağımda emziriyorum şimdi
olmaz canım zararı...
içiriyorum bende
rezene...
inş....
hadi ya...
cnm benim..
çok sevindim...
evet 08.08.08 doğumlu yumoşum...
dr gidecez inş.
ateşli olan küçük kız...
bu 34 aylık olan...
inş. gecer gülüm...
tv açınca hiç uyumuyor...
sabaha dek ya böcekler gelirse diyor
amin gülüm....
dua ediyorum evet
tmm cnm ben msjı göndereceğim zira yarın bende yokum derya gibi
harikasın...
sağol cnm
deneyeceğim...dikkat etmek lazım bu iğne işinde lakın
ben yarın yokum kızlar
sabah erkenden yola çıkacağız..
bildirimimi yapayım o yüzden...
başlangıç:27 aralık 2010
başlangıç:90
geçen hafta:60.6
bu hafta:60.5
giden:100 gr.
toplam giden:29.5 kg.
hedef:58
boy:1.70 cm
beden:38
Evet geçen haftaki bildirimim bu
yanlışlık falan yok ortada
kızlar ya söylemicektimya ayrımız kayrımız yok sizlerle diye söyliyim dedim,,,dün eşimle çok büyük kavga ettik hemde bi allahın belası kemerle başladı kavga çok kötüydüm çok ağladım dün hiç konuşmadan uyuduk sabahta hiç konuşmadan gitti napıcam ben yaaaaaaaaaaaa
harbiden olcağı belliydi ,ay tutulması yüzündenmiki dedim bide etkiledimi acaba bizi off çok sıkıntılıyım kızlar belli etmiyim dedim ama olmuyo ben eşimi çok seviyorum
kızlar ya söylemicektimya ayrımız kayrımız yok sizlerle diye söyliyim dedim,,,dün eşimle çok büyük kavga ettik hemde bi allahın belası kemerle başladı kavga çok kötüydüm çok ağladım dün hiç konuşmadan uyuduk sabahta hiç konuşmadan gitti napıcam ben yaaaaaaaaaaaa
harbiden olcağı belliydi ,ay tutulması yüzündenmiki dedim bide etkiledimi acaba bizi off çok sıkıntılıyım kızlar belli etmiyim dedim ama olmuyo ben eşimi çok seviyorum
inş canım yaaa haftaya hep istekli başlıyorum sonra gidiyo yani.dur bebeğim sende pes etme toplucazzzzzz benimde nerdeyse bi ayım boşa gittiii o kadar verdik sonlarda olur biraz gevşeme haftaya toplayalım oldumuuuuuu
canımmmmm hoşgeldin özledik valla seni.selam kızlarrrr ben geeeelllllllidddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmhepinizi çok özledimmm 2 gündür topiqe girip okuyamadım çok yoqundum dün sabah kursa gittiqim için giremedim akşamda çok yorgun ve halsizdim..bugünde birazdan okula gidicez kızımın karnesini ve 3 kırıqını alıp gelicez akşamada oqlum köye gidiyor onu uqurlucaz..ben bu hafta çok yedim kızlarr :78: hem gün içinde hemde akşam çok geç saatlerde öyle bir iki kaçamaklada kalmadım çok fazla yedim ve hayretler içersindeyimki sadece 200qr artıdayım ben bundan şunu anlaıyorum demekki korumaya geçince çok rahat kilomu koruyabilicem bu beni mutlu etti..bu arada pazartesi tatile çıkıcaktım ama kızımın kırıqı gelince tehir etmek zorunda kaldık temmuzun 7-15 arası sınavları varmış kaldıkkk buralardaa :84::84::84::84::84::84::84:
canım ben de ööleyim napalım gr gr da olsa vericez kiloları.sen bi de daha regl olmadın onun da etkisi vardr.sıkma canını.biraz ara ver istersen.kızlar günaydın
senacım kaptanım hoşgeldin özlettin kenbdini.bi daha boyle degmeyen ınsanlara uyup bızı bırakma tamam mı
kilo bildirimim
başlangıc:74
gecen hafta 67.8
bu hafta 67.7
giden 100 gr
top.giden 6.3 kg
hedef 62
kızlar haftaya ıst da olcam zaten bıldırımım yapamam bugün itibariylede zaten noktayı koyuyorum diyet falan yok yapmıycam.son kez denedım olmadı bıktım sıkıldım artık bu işten gene sohbete gelrıım burdayım yanı yesim gibi ama dıyet yoksenacım senden de izin istiyorum ok sonucta burdan ayrılmıycam kılo alırsam dur derım yani merak etme
ayrıca kılo veren tüm arakdaslarımı tebrık edıyorum ıradelerınız süper maşallahkısa zamanda hedeflerınıze ulasacaksınız ben ulasamadım sizin ulasmanızla mutlu olayım barim
hoşgeldinnngünaydin canlar .......................
ben yeni üye nisan ben 10 ayda 13 kilo civari aldim gebelik ilaclari yüzünden bebiste gelmedi elbiselerde sigamiyorum dün lahana diyetine basladim bilgilerinize cok ihtiyacim var
biz de 2hftaya yaptırıcaz çok korkuyorummmkaptanım hoşgeldinherkes çok özlemiş seni,bak mesaj kutunu da doldurmuş bizim kızlar, bildirimimi özelden yollayamıyorum sana.
buraya yazayım,kopyalayıp tekrar yollamaya çalışırım.
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:74.7 kg
Bu hafta: 74.5 kg
Giden: 200 gr
Toplam giden: 3500 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
kızlar oğluşa sonda takıldı,tahlilini öyle verdik,dr amcamız sünnet diyor,sanırım birkaç hafta içinde yaptırıcaz,inş sorun çıkmaz,dua edin..
öpüyorum kuzular hepinizi
kızlar çok teşekkür ederim hepinizee....hoşbuldum ama üzücü bi haberim var...aldıqımız ani bir kararla yarın izmire gidiyoruz haftaya pazara gelicez inşallah...pc bulduqum yerden girerim merak etmeyin beni...tahlil sonuçlarımı tatilden gelince alıcaz şuan vaktim yok...listeyi bu hafta yapamıcam gönüllü biri topikten alıp yaparsa sevinirim...önümüzdeki hafta cuma günü burda olamıcaqım için yine müsait olan arkadaşlarımızdan biri haftaya listemizi yaparsa sevinirim...muazzezcim sen yaparım diyordun konuyla ilgilenirsen memnun olurum cnm..çok işim var kızlar hazırlanmam lazım...hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun inşallah dönünce görüşücez..
bu arada AYSEBAHAR
bildirimin dikkatimi çekti 59.9 yazmışsın..sen geçen hafta bu kiloya düşmüştün hatta tebrik etmiştik..geçen haftaki kilonu 60.5 diye bildirmişsin..yanlışın var tatlım geçen hafta 59.9u görmüştün hayatım...düzeltip tekrar bildirim yaparsan sevinirim...
GİTTİM KIZLARRR GÖRÜŞÜRÜZ....
canım yolun açık olsun bizi unutma.bu arada ayşebahar onu hafta içi yazdı yanlış hatırladın heralde.
olur oyle seyler ya, bırbırnızı gercekten sevıyosanız o kavgaların bıle ayrı bı tadı var, hele de barıstıktan sonra kısa bı balayı donemı baslıyo genelde ılıskılerdeevlılıkte daha tecrubelı arkadaslar onerıde bulunmuş, aysebaharda taktıgını vermıs sanaaa
evet canım doğru diyorsun.sena yanlış anımsıyor.bildiriminde 60.5 tin.bikaç gün sonra sevinçli haberim var diyerek bize 59.9 olduğunu söylemiştin.yani bi sorun yok yanlış hatırlamadan ibaret hepsi
Sağol canım..Kimse yazmamış onu hafta içi yazdığımı..
Görmediler herhalde...
Hilal çabuk teyit et beni
Sen ne yaptın?
Okulda karneleri verdin bol bol fotoğraf çektirdin başka?
evet canım doğru diyorsun.sena yanlış anımsıyor.bildiriminde 60.5 tin.bikaç gün sonra sevinçli haberim var diyerek bize 59.9 olduğunu söylemiştin.yani bi sorun yok yanlış hatırlamadan ibaret hepsi
Sağol canım..Kimse yazmamış onu hafta içi yazdığımı..
Görmediler herhalde...
Hilal çabuk teyit et beni
Sen ne yaptın?
Okulda karneleri verdin bol bol fotoğraf çektirdin başka?
Sağol canım
Yanlış hatırlıyor evet...
Bu arada okula gittim oğlanın karnesini aldık...
Özel bir okula karar verdim kızlar..
Oğlanı o okula yazdıracağım...
Malesef devlet okullarında istediğim performansı alamıyorum..
Diyete az ara veriyorum yine..
Kendi kendine gidiyor zaten...
Emzirdiğim için artı bişey yapmıyorum...
kızlar öğlen 25 dk yürüdüm geldım dısarda ıyı oldu vallahıc yoktan ıyıdır baskla türlü yapamıyom cünkü.yemeğide fazla kacırdım heralde ekmek ve tatlı yemedım ama şiştim valla off yalnız hep boyle oluyo sonra bı anda acıkıverıyom ben bunasıl oluyo sızdede var mı böyle bişey
Daha ne taktikler var bende...
Adamım artık bana sende şeytan tüyü var diyor...
Kızamıyorum sana
devlet okulunda tüm yük sende olcaktı .iyi karar vermişsin özele yazdırma konusunda.en azından daha yakından ilgilenilir hemde senin sorumluluğun bir nemze azalmış olur.hayırlısı olsunSağol canım
Yanlış hatırlıyor evet...
Bu arada okula gittim oğlanın karnesini aldık...
Özel bir okula karar verdim kızlar..
Oğlanı o okula yazdıracağım...
Malesef devlet okullarında istediğim performansı alamıyorum..
Diyete az ara veriyorum yine..
Kendi kendine gidiyor zaten...
Emzirdiğim için artı bişey yapmıyorum...
msj sayın 100 e erişmediğinden atamıyosun canım.barkinim bu hafta listeyi yapacak o yapacağı zaman tekrar yazarsın yada sonradan listeye ekler.ilk kez bildirim yapacaksan zaten listeye yazılmıyosun bir sonraki hafta listeye alıyolar seni.artık bişeyler yapılır mühim değil sen diyetini güzel yapta gerisi önemsiz ayrıntılar zatenMrb seninle nerdeyse herşeyimiz aynı yani ben de 74 kiloyla başladım şimdi 67.8 im ulaşmak istediğim kiloda 62Boyunu merak ettim doğrusu sakıncası yoksa tabi..
Kızlar bişey soracağım ben özelden mesaj atamıyorum kilomu nasıl bildireceğim ben de listeye girmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?