70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar öğlen 25 dk yürüdüm geldım dısarda ıyı oldu valla hıc yoktan ıyıdır baskla türlü yapamıyom cünkü.yemeğide fazla kacırdım heralde ekmek ve tatlı yemedım ama şiştim valla offyalnız hep boyle oluyo sonra bı anda acıkıverıyom ben bunasıl oluyo sızdede var mı böyle bişey

belenay yine çözemedim olayıhani hedef kilo diyo ya burda 65 benim ama 9kilom kalmış ordakindede 9 yazıcam öylemi...0.5 yazın falan diyo yaa

bizim de öyle
mayıs temmuz ağustos
adam helak oldu

Düşüneceğim sağol canım benim...
çatalasınlar valla kıskançlar nolcak

Valla ya çatlayacaklar çat diye ona korkuyorum

geliyom leguim cik aradan ben gelecem kiiii (boyle yerimde sayarak) diyecrek so bulamiyom darisi hepimizin basina....

ben kustum sana beni birakip 64'ler gitin

Canım ben sürüryoeum sen gel peşimden

Hayır erginsena senin yanlışın var....

Geçen hafta 60.5 kg dum ve sen zaten banlıydın bildirimi green 4 eyaptık biz...
Hilal hazırladı listeyi teyit edebilir...
Ben bu hafta içi salı günü yazdım bu kiloda olduğumu..
Sen dışardan okumuşsun..
Aklında da geçen hafta olarak kalmış...
Senin yanlışın var tatlım...
Düzeltme yapmıyorum..

oooooooooof deli olcam, yıeyecek hıc bısı bulamadım kendımeee, en sonunda cekmeceden bı acılı domates corbası cıktı, onu yaptım bı kupaaa, yanında da kepeklı grısını yıyecem ama kendıme yemek araken ofiste bırıken butun menulere baktıkkk, ooof offf neler canım ıstedı neleeeeeeeeer ben reglım gelıo gozlerımın onunde yemeklr ucusmaya baslayacak bu defa sanırımmmmm acaba aksam kocişi laıp tadım pizzaya gotursem de dıyet pızzası var ondan yıyıp nefsımımı koreltsem bırazzz, evde yemekte yok bu aksam zatennn :26: pizzadada ıspanakla peynır var herhalde, hem denemıs olurum nası bısıymışşşş, amannn sakin olmalıyım, sakinnnnnn

kızlar ya söylemicektimya ayrımız kayrımız yok sizlerle diye söyliyim dedim,,,dün eşimle çok büyük kavga ettik hemde bi allahın belası kemerle başladı kavga çok kötüydüm çok ağladım dün hiç konuşmadan uyuduk sabahta hiç konuşmadan gitti napıcam ben yaaaaaaaaaaaa
harbiden olcağı belliydi ,ay tutulması yüzündenmiki dedim bide etkiledimi acaba bizi off çok sıkıntılıyım kızlar belli etmiyim dedim ama olmuyo ben eşimi çok seviyorum

zaten genelde incir cekırdegını doldurmuycak yerlerden cıkar ve büyür kavgalar .sıkma canını barışırsınız canım hepımıze oluyo arada boyle durumlar

Hadi ona bir güzel ve seksi bir mesaj çek..
İşe yarıyor....
Denendi uygulandı ablacığım...

dur bebeğim sende pes etme toplucazzzzzz benimde nerdeyse bi ayım boşa gittiii o kadar verdik sonlarda olur biraz gevşeme haftaya toplayalım oldumuuuuuu
inş canım yaaa haftaya hep istekli başlıyorum sonra gidiyo yani.
canımmmmm hoşgeldin özledik valla seni.
canım ben de ööleyim napalım gr gr da olsa vericez kiloları.sen bi de daha regl olmadın onun da etkisi vardr.sıkma canını.biraz ara ver istersen.
günaydin canlar .......................
ben yeni üye nisan ben 10 ayda 13 kilo civari aldim gebelik ilaclari yüzünden bebiste gelmedi elbiselerde sigamiyorum dün lahana diyetine basladim bilgilerinize cok ihtiyacim var
hoşgeldinnn
biz de 2hftaya yaptırıcaz çok korkuyorummm

canım yolun açık olsun bizi unutma.bu arada ayşebahar onu hafta içi yazdı yanlış hatırladın heralde.

olur oyle seyler ya, bırbırnızı gercekten sevıyosanız o kavgaların bıle ayrı bı tadı var, hele de barıstıktan sonra kısa bı balayı donemı baslıyo genelde ılıskılerde evlılıkte daha tecrubelı arkadaslar onerıde bulunmuş, aysebaharda taktıgını vermıs sanaaa

canım yolun açık olsun bizi unutma.bu arada ayşebahar onu hafta içi yazdı yanlış hatırladın heralde.

Sağol canım.. Kimse yazmamış onu hafta içi yazdığımı..
Görmediler herhalde...
Hilal çabuk teyit et beni

Sen ne yaptın?
Okulda karneleri verdin bol bol fotoğraf çektirdin başka?

Daha ne taktikler var bende...
Adamım artık bana sende şeytan tüyü var diyor...
Kızamıyorum sana

Görmediler herhalde...

Sen ne yaptın?
evet canım doğru diyorsun.sena yanlış anımsıyor.bildiriminde 60.5 tin.bikaç gün sonra sevinçli haberim var diyerek bize 59.9 olduğunu söylemiştin.yani bi sorun yok yanlış hatırlamadan ibaret hepsi

evet canım doğru diyorsun.sena yanlış anımsıyor.bildiriminde 60.5 tin.bikaç gün sonra sevinçli haberim var diyerek bize 59.9 olduğunu söylemiştin.yani bi sorun yok yanlış hatırlamadan ibaret hepsi

Sağol canım
Yanlış hatırlıyor evet...

Bu arada okula gittim oğlanın karnesini aldık...
Özel bir okula karar verdim kızlar..
Oğlanı o okula yazdıracağım...
Malesef devlet okullarında istediğim performansı alamıyorum..

Diyete az ara veriyorum yine..
Kendi kendine gidiyor zaten...
Emzirdiğim için artı bişey yapmıyorum...

Görmediler herhalde...

Sen ne yaptın?

nii demektatlımmm.yok benim sınıfım yok ben gitmedim okula.yatıştaydım gerçi yatamadım temizlikten ama neyseeee.
Başlangıç: 80 kg
Geçen hafta: 67.7kg

Bu hafta: 67.5 kg
Gelen: 200 gr

Toplam giden: 12.3 kg
Hedef: 63 kg
yaaa bildirimi kime yapıyoz ki şimdiiii.

canım özel okulda ilgi daha iyi tabi.devlette iyi bi öğretmen bulman lazım.

Mrb seninle nerdeyse herşeyimiz aynı yani ben de 74 kiloyla başladım şimdi 67.8 im ulaşmak istediğim kiloda 62 Boyunu merak ettim doğrusu sakıncası yoksa tabi..
Kızlar bişey soracağım ben özelden mesaj atamıyorum kilomu nasıl bildireceğim ben de listeye girmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim..

devlet okulunda tüm yük sende olcaktı .iyi karar vermişsin özele yazdırma konusunda.en azından daha yakından ilgilenilir hemde senin sorumluluğun bir nemze azalmış olur.hayırlısı olsun

msj sayın 100 e erişmediğinden atamıyosun canım.barkinim bu hafta listeyi yapacak o yapacağı zaman tekrar yazarsın yada sonradan listeye ekler.ilk kez bildirim yapacaksan zaten listeye yazılmıyosun bir sonraki hafta listeye alıyolar seni.artık bişeyler yapılır mühim değil sen diyetini güzel yapta gerisi önemsiz ayrıntılar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…