- 30 Kasım 2010
- 9.744
- 19.712
- 448
nii demektatlımmm.yok benim sınıfım yok ben gitmedim okula.yatıştaydım gerçi yatamadım temizlikten ama neyseeee.
Başlangıç: 80 kg
Geçen hafta: 67.7kg
Bu hafta: 67.5 kg
Gelen: 200 gr
Toplam giden: 12.3 kg
Hedef: 63 kg
yaaa bildirimi kime yapıyoz ki şimdiiii.
canım özel okulda ilgi daha iyi tabi.devlette iyi bi öğretmen bulman lazım.
Mrb seninle nerdeyse herşeyimiz aynı yani ben de 74 kiloyla başladım şimdi 67.8 im ulaşmak istediğim kiloda 62Boyunu merak ettim doğrusu sakıncası yoksa tabi..
Kızlar bişey soracağım ben özelden mesaj atamıyorum kilomu nasıl bildireceğim ben de listeye girmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim..
zaten genelde incir cekırdegını doldurmuycak yerlerden cıkar ve büyür kavgalar .sıkma canını barışırsınız canım hepımıze oluyo arada boyle durumlar
Hadi ona bir güzel ve seksi bir mesaj çek..
İşe yarıyor....
Denendi uygulandı ablacığım...
olur oyle seyler ya, bırbırnızı gercekten sevıyosanız o kavgaların bıle ayrı bı tadı var, hele de barıstıktan sonra kısa bı balayı donemı baslıyo genelde ılıskılerdeevlılıkte daha tecrubelı arkadaslar onerıde bulunmuş, aysebaharda taktıgını vermıs sanaaa
yaaaaaaaaaaaaa oyle seyler varda sen de nıye benı bılgılendırmıyosun, ben burda kac kez dövündüm nolcak benım bu halım boyle dıyeee :84: o şeytanın tuyunden bende ıstıyorummmm
devlet okulunda tüm yük sende olcaktı .iyi karar vermişsin özele yazdırma konusunda.en azından daha yakından ilgilenilir hemde senin sorumluluğun bir nemze azalmış olur.hayırlısı olsun
arın evde olmayacağım bugün zaten acayip yorgunum.barkinimle anlaşmışlar bu yüzden o yapsınCanım ben hem senaya hem muzazzez yaptım ama haberi var mı bilmiyorum..
muzazzez girmemiş henüz...
umarım girer ve görür...
hilal sen yapsana ya..
[/COLOR]
eğitim ne şekilde verilir çocuk nasıl alır nasıl gelişir o bilinmez ama şu şartlarda ve senin konumunda en doğru şeye karar verdin.yoksa önümüzdeki dönem gerçekten çok yorucu olcaktı senin adına.oğluşunda anne babasının izinden giderse sırtı yere gelmez maşallahevet doğru bir karardı....
evden mevden vazgeçtim
önemli olan yavrularımın eğitimi..
ben kolej mezunuyum...
çocuklarda en iyi eğitimi alsın istiyorum...
hadi bakalım sağlıcakla gel sağlıcakla dön.bende bu ay sonu olmayacağım uzunca bi süresena kaptan benim bu son bildirimim oldu malesef haftaya persembe turkiyeye geliyorum 4 hafta yokum hepniz allaha emanet olun öpüyorum ins cok kilo almadan gelirim turkiyeden geldikten sonra hemen araniza dönecegim ins
ama kızlar ben niye çekeyim ben haksız değilimki oda haksız değil bi gerçekte ,dün gösteriye gitcez diye hazırlanırken kemeri kaybolmuş bana sordu hiç biyerde bulamadık niye kaybettin diye güzel bi azar çekti bende ona bağırdım alıp koysaydın bildiğin yere ozaman diye,neyse başka kemer taktı gittik 2 saat sonra geldik yatışmıştı herşey ,tam oturdum baktım karşıda oğlanın pofuduk oturağının altında kemer neyse kemeri bulursam napcaksın dedim öpcem dedi sonra buldum diyip aldım gösterdim,sonra (buarada sözünü tutup öpmeyi unuttu sevinçten ) onun kıyafetleri çok kıymetlidir ondan,neyse sonra kız uyuyodu oğlanda kalem diye mızıklayınca gözde uyandı beşiğinden bize bakıyo bi kızdım batuhana sus diye bağırdım uyandır dın çocuğu diye itekledim elimle ama pişman oldum tabi şuan çünkü oda bebiş daha ne anlasın uyandırdığından ,neyse sonra ben kızınca eşime bağırdım ben yatmaya gidiyorum sende çocukların mamalarını yap uyut öle gel ben yapamıycam batuhanı mızlatmasaydın uyanmıcaktı gözde dedim ,oda emir veriyosun diye bi yürüdü üstüme bi bağırdı anam suratım tükürükten geçilmiyodu şaka biyana öyle bi bağrıştık gece gece ben tepinmeye başladım tabi huyumdur vazgeçemedim gitti aşağıdakide tuğba sessiz olun çocuklar korkuyo :18:demesiinmi bide ona bağırcaktımaz kalsın neyse çok uzattım sonra küstük işte offf
bende hatırladım canım yazmadım ama msjını begenmiştim
Sağol canım..Kimse yazmamış onu hafta içi yazdığımı..
Görmediler herhalde...
Hilal çabuk teyit et beni
Sen ne yaptın?
Okulda karneleri verdin bol bol fotoğraf çektirdin başka?
Mrb seninle nerdeyse herşeyimiz aynı yani ben de 74 kiloyla başladım şimdi 67.8 im ulaşmak istediğim kiloda 62Boyunu merak ettim doğrusu sakıncası yoksa tabi..
Kızlar bişey soracağım ben özelden mesaj atamıyorum kilomu nasıl bildireceğim ben de listeye girmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim..
Canım görmemişimdir..
Yoksa biliyorsun hemen yazarım ben...
Sen halletin mi sorunu peki?
evet doğru bir karardı....
evden mevden vazgeçtim
önemli olan yavrularımın eğitimi..
ben kolej mezunuyum...
çocuklarda en iyi eğitimi alsın istiyorum...
arın evde olmayacağım bugün zaten acayip yorgunum.barkinimle anlaşmışlar bu yüzden o yapsın.oruç tutuyorumya bu saatler çok yorgun uykusuz hissediyorum kendimi.dün dayandım dayandım sonra bi uyumuşum 1 saat kadar.sonra dışarı çıktık eşimle dolaşmaya resmen yere serilecektim çok kötü oldum.ikindi vakti uyumak ban ahiç iyi gelmiyor çok tuhaf oluyorum sanki birileri omuzlarıma balyozla vuruyor gibi
eğitim ne şekilde verilir çocuk nasıl alır nasıl gelişir o bilinmez ama şu şartlarda ve senin konumunda en doğru şeye karar verdin.yoksa önümüzdeki dönem gerçekten çok yorucu olcaktı senin adına.oğluşunda anne babasının izinden giderse sırtı yere gelmez maşallah
sena kaptan benim bu son bildirimim oldu malesef haftaya persembe turkiyeye geliyorum 4 hafta yokum hepniz allaha emanet olun öpüyorum ins cok kilo almadan gelirim turkiyeden geldikten sonra hemen araniza dönecegim ins
cnm lahanandan medet umma lütfen sağlıksız şeyler tüketme yasagol canim ben eski elbiselerime giremiyorum yeni elbise almakta istemiyorum kilolu görükmüyon deseler deben tartiyi görüyorum ya yetiyor bilmem yazarim size lahananin sonuclarini
Daha ne taktikler var bende...
Adamım artık bana sende şeytan tüyü var diyor...
Kızamıyorum sana
ah ah ne söylesen yerden göğe kadar haklısın ablacım ya valla bende anlam veremedim ve pişman oldum herzamanki gibi ama tutamıyorum kendimi o bana öyle davranınca ne biliyim,bide ben batuhana busefer bağırmadan uyandı gözde .batu babasından elindeki kağıdı istedi oda vermicem diye çekince geldi bana mızlamaya vermiyo versin diye bende eşime bağırdım versene şunu çocuğa diye sonrada baktım kafayı çıkarmış bize bakıyo gözde anam bi sinirlendim ben zaten gözdeye mama yapıp uyuttuydum yeni daha yarım saat olmadı uyandı bide gece 11.30 saat bidaha uyumaz bu diye kızdım ekseri ondan dedim mamasını yapar uyutursun diye zaten geçmişten sözü vardı yapıcaktı ceza olarak onu hatırlattım hatta bugün yap cezanı diye ,herşey bi kenara ben yastığa başımı koyunca ,okadar sessizki ortalık dedim ben deminden nasıl bağırdım tepindim off ya ne utanç verici bişey şimdi aşağıdan öyle sesler gelse an bean duyulucakmış dedim off nasıl pişman oldum ama ve gece kendime bi and içtim ne olursa olsun bidaha eşime bağırmıycam evdede o denli saygısızca tepinmeymiş bas bas bağırmakmı yok vallahi allahıma töbe ettim eğer bidaha yaparsam 2 kat günaha giriyim dedimki bidaha asla yapmıcam keşke yaşanmasaydı ama oldu bikereCanım öncelikle ne kadar küçük bir mesele...
Bu kadar büyümesi ne kadar gereksiz değil mi?
Sen önce kemeri vermeden belinin arkasına saklayacaktın..
Önce öpücüğümü isterim hemde dudaktan deseydin zaten sorun kalmayacaktı...
Gözde sen Batuhana bağırdığın için uyandı bence...
Sen sus diye bağırmayacaktın ki..
Çocuğun ilgisini çeken başka birşeye yönlendirseydin sorun ordada halledilebilirdi..
Batuhanı iteklemene söz bulamadım...
Çocuk o tabi mızmızlanacaklar...
Ayrıca o saate kadar mamalarını yapıp yedirsene Tuğbacığım..
Erkek adam ne anlar mamadan yapmadan..
Ben daha böyle bişeyi eşime hiç söylemedim...
Ortak hayat olabilir...
Çocuk bakımı başka bişey
Bakıcılar bile adam gibi bakamazken eşimden mi isteyeceğim..
Eşinin üzerine gitmesi de yanlış tabi...
Eğer zaten alışıksa bu duruma yapabilirdi..
Ama emrivaki konuşman belki hoşuna gitmedi
Gece gece bağırmana da ayrı üzüldüm...
Oturduğunuz bir apartman var..
Ve inan dedikodunu yaparlar..
Duvarlar ince ve gece çok ses geçirir...
Gece ne olur sesini yükseltme ne kadar kızsan da
Lütfen konuşma..
Komşunun yaptığıda ayrı bir saygısızlık ya neyse...
[ı]
sağol canım..Kimse yazmamış onu hafta içi yazdığımı..
Görmediler herhalde...
Hilal çabuk teyit et beni
Sen ne yaptın?
Okulda karneleri verdin bol bol fotoğraf çektirdin başka?[/ı]
bende hatırladım canım yazmadım ama msjını begenmiştim
boyum 1.70 canım
gibi gibi ama her turlu onerıye acıgımm, evlılıkte işin o tarafına hala tam olarak alısamadımmm:26: ilk baslara gore daha ıyı tabı de işteee ne bıleyım yaa:26:
cnm lahanandan medet umma lütfen sağlıksız şeyler tüketme ya
benimde eşim öyle der hep çok sinirlenir ama bir yaklaşırım öperimsiniride geçer hemen oda ya beni gerçekten hiç kimsenin sinirlendiremediği kadar sinirlendiriyosun aslında bazen tam sopalik oluyosun ama işte sana kızamıyorum ben hemen yamuluyorum yelkenler suya iniyo der bide ben onu sinirlendirdiğim halde o benm gönlümü alıyo
ah ah ne söylesen yerden göğe kadar haklısın ablacım ya valla bende anlam veremedim ve pişman oldum herzamanki gibi ama tutamıyorum kendimi o bana öyle davranınca ne biliyim,bide ben batuhana busefer bağırmadan uyandı gözde .batu babasından elindeki kağıdı istedi oda vermicem diye çekince geldi bana mızlamaya vermiyo versin diye bende eşime bağırdım versene şunu çocuğa diye sonrada baktım kafayı çıkarmış bize bakıyo gözde anam bi sinirlendim ben zaten gözdeye mama yapıp uyuttuydum yeni daha yarım saat olmadı uyandı bide gece 11.30 saat bidaha uyumaz bu diye kızdım ekseri ondan dedim mamasını yapar uyutursun diye zaten geçmişten sözü vardı yapıcaktı ceza olarak onu hatırlattım hatta bugün yap cezanı diye ,herşey bi kenara ben yastığa başımı koyunca ,okadar sessizki ortalık dedim ben deminden nasıl bağırdım tepindim off ya ne utanç verici bişey şimdi aşağıdan öyle sesler gelse an bean duyulucakmış dedim off nasıl pişman oldum ama ve gece kendime bi and içtim ne olursa olsun bidaha eşime bağırmıycam evdede o denli saygısızca tepinmeymiş bas bas bağırmakmı yok vallahi allahıma töbe ettim eğer bidaha yaparsam 2 kat günaha giriyim dedimki bidaha asla yapmıcam keşke yaşanmasaydı ama oldu bikere
ah ah ne söylesen yerden göğe kadar haklısın ablacım ya valla bende anlam veremedim ve pişman oldum herzamanki gibi ama tutamıyorum kendimi o bana öyle davranınca ne biliyim,bide ben batuhana busefer bağırmadan uyandı gözde .batu babasından elindeki kağıdı istedi oda vermicem diye çekince geldi bana mızlamaya vermiyo versin diye bende eşime bağırdım versene şunu çocuğa diye sonrada baktım kafayı çıkarmış bize bakıyo gözde anam bi sinirlendim ben zaten gözdeye mama yapıp uyuttuydum yeni daha yarım saat olmadı uyandı bide gece 11.30 saat bidaha uyumaz bu diye kızdım ekseri ondan dedim mamasını yapar uyutursun diye zaten geçmişten sözü vardı yapıcaktı ceza olarak onu hatırlattım hatta bugün yap cezanı diye ,herşey bi kenara ben yastığa başımı koyunca ,okadar sessizki ortalık dedim ben deminden nasıl bağırdım tepindim off ya ne utanç verici bişey şimdi aşağıdan öyle sesler gelse an bean duyulucakmış dedim off nasıl pişman oldum ama ve gece kendime bi and içtim ne olursa olsun bidaha eşime bağırmıycam evdede o denli saygısızca tepinmeymiş bas bas bağırmakmı yok vallahi allahıma töbe ettim eğer bidaha yaparsam 2 kat günaha giriyim dedimki bidaha asla yapmıcam keşke yaşanmasaydı ama oldu bikere
canım ben fark etım hata yazacaktım hafta ıcı oldugunu ama cocugun randevusu yaklasıyordu vede durmuyordu onun telasıyla senayı bılgılendırmeyı unutmusum ama dırek osekılde yazması benı uzmustu ısterdımkı acaba yanlısmı hatırlıyorum veya karıstırıyor olabılırım dıye sorması daha ıyı olurdu...
canım regl donemındesın onun etkısı olabılır bende regl donemınden cok asabı oluyorum hepte bagırıyorum ama sonra pısman oluyorum hata eskıden esımı uyarırdım sakın bu hafta ustume gelme elımde degıl bagırmak dıye
bazen aradan sesımı yukseltımmı hayırdır yınemı hastasın dıye takılırdı eskıden anlayısla yaklastıgı ıcın o donemım sakın gecerdı ama sımdı o benden once sesını yukseltıyor...
[ı]hadi bakalım o vakit...
çek mesajı kocana...
Güzel olsun...
Seksi olsun...
Akşama da sevdiği yemekleri yap...
Başarılar canım...[/ı]
[ı]
geçmişe bakıp teyit edebilirdi..
Iki dakikamı aldı inan...
Geçmişe dönük mesajımı bulmam...
Ama acelesi vardı sanırım artık ondan mı?
Sağol canım demen bile yeter inan...
Randevu dedin?
Nasıl oğlan,?
Doktor ne dedi?[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?