70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım ben çok kötü bir gece geçirdim akşam ayağımı incittim ağrıyor demiştim eve zor gittim akşam evde ağrı yukarıya doğru yayıldı ve gece bütün kemiklerime işledi romatizmam azdı koca kış bişey olmadı dün felaketti her yerim tutuk ağrıyor sabahta ağlayarak geldim işe eğer dayanamazsam acile gidicem burdan birde vücudumda kırmızı lekeler çıktı kırmızı oldum ben off bugünü bi atlatsam inan zor yazıyorum ellerim tutuk
bu arada güzel bir hafta sonu diliyorum sınava girecewk herkese başarılar benim eşimde giriyor bu hafta bitiyor dedim ama haftaya pazarda varmış off bitsin artık şu sınavlarda kendimize vakit ayıralım yaaaaaaaaa:95:

geçmiş olsun cnmm yaaaa dikkat et kendineee eşinede başarılarrrr benimde kardeşim gircekkk inşşş güzel geçerrrrr

amin canım

geçmiş olsun ablam.kırmızı lekeler az kalorili beslendiğin için olabilir.bendede oluyor gerektiğinden az yediysem hemen sırt ve göğüs bölgem kabarıyo resmen kırmızı kırmızı bikaç günde sürerse kaşınmaya başlıyor sende az ki kalorini yükselt dene bakalım o yüzdenmi olmuş.sen kendini daha iyi tanırsın.bu gece bende zor uyudum.bölük pörçük çok üşüdüm terledim öyle tuhaf bi geceydi havalardan sanırım.

günaydın kızlar sabah sabah ağlattınız beni.babası vefat edenlere rabbim sabır versin.benim babam yaşıyor sağlıklı şükürler olsun.rabbim başımızdan eksik etmesin.babam beni ben babamı çok farklı bir sevgi var aramızda.hepimizi sever.ama ben gurbete çıktığımda hiç dayanamadı.annem yine ağlıyor rahatlıyor babam hiç evde adımı söyletmemiş.aklına getirmiyomuş beni.kimbilir içinde ne fırtınalar kopuyor.3 senedir bizi yanına getirmek için uğraştı.hiç bir zaman bizi darda burakmadı.beni eşimi bebişleri hep ayrı ayrı düşündü.babanın kızına duası makbul.çocuğum olsun diye çok dua etti.ikiz olduğunu duyunca bir kız bir erkek olsun bir daha doğurmasın diyordu.öylede oldu.babası annesi vefat etmiş arkadaşlar.onların amel defteri kapanmadı.onlara bol bol kuran okuyup gönderin.onların şimdi ona ihtiyacı var.çünkü kızında babaya duası makbuldür.

dün oğlumu doktora götürdük.çiş yaparken ağlıyordu.iltihap varmış.ilaç yazdı bitince hemen sünnet edin dedi.pipisinde darlık var.malatyaya gidince ilk iş sünnet olacak.ben hep kendimi düşündüm bakamam diye yaptırmadım.şimdi yavrum nasıl kıvranıyor.kilo bildirimide yapamadım kızlar.bir yandanda evi toparlıyoruz.bugün sabah tartıldım 59.8 diyordu.

Son düzenleme:
tebriklern canim...

kdr ın küçük emrahı geçmiş olsun.

qıvıcım tebrıkler.

ayşebahar ve barkınım elınıze saglık.

hepiciğinize selamlar....

tebrikler başarılarının devamı gelir inşallah

b,razdan çıkıcam kayınvalidemin günü var erkenden gidip tatlı yapmam lazım tüm gün yokum uykusuz bir gece bol karın ağrısıyla güne başladım.acı biber turşusu bayılıyorum öyle böyle değil koca bi kaseydi baya büyük ama onun yarısını yedim dün akşam.şimdi kıvranıyorum ağzısından bişide olduğu yok wcye taşınıp duruyorum 30-45 dk kadar yürücem belki hareket edersem metabolizmam hareketlenirde bu ağrıdan kurtulurum.sanki kış havası geldi daha erken ama belli bugün hava kapalı ve serin olcak

ayşebahar ve green4 off ya ağlattınız beni ama olmadı şimdi zaten hastayım bide işyerindeyim geçmişe götürdünüz beni insan kendinde ne çok şeyler buluyor yazdıklarınızda bende babamı bir kurbam bayramının birinci günü kaybettim acı ve duygusallıkla geçen 6 ayın ardından giti gözümün nuru babamla hiç yakın olmadık biz taki onun hasta olduğunu öğrenene kadar babam hep mesafeli dururdu bizi çok sevdiğini bilirdik ama hiç yakın olmamıştık belkide onunda küçükken aile ortamı onu bu hale getirmişti gitgide güçten düşen babam o dağ gibi adam gözümüzün önünde eriyip gidiyordu her hafta mutlaka acille sonuçlanan ağrı krizleri babamı hiç yanlız bırakmadım hastanede başında ben kaldım annem de rahatsız olduğu için bu görev bana düşmüştü iyikide ben kaldım öle güçsüz çaresiz bir durumda öptüm onu ilk defa bu kadar içten öptüm ve kokladım sanırım onunda hoşuna gitti hiç ses çıkarmadı sadece gülümsedi sabaha kadar süren sancı nöbetlerinde beraber turladık hastane koridorlarını o acı çekerken ben karşıdan sadece bakıyordum elimden gelen hiç bişey yoktu sadece destek olmak elimden gelen oda acısını dindirmiyorki 120 kiloluk dağ eriyip 50 kiloya düştü ama hala benim gözümde kocaman bir dağdı hastane odasında ben yokken benim için söylediklerini bir duysanız offf dünyaları verseler bu sözler kadar beni mutlu edemezdi benim kızım bir tane altın değil o pırlanta deyişi ama bunu söylerken ben yokum yanında şımarmıyayım diye belkide kapının arkasından şahit oldum konuşmalara şimdi diyorum babamın bana bıraktığı en güzel miras işte bu olsa gerek bir bayram sabahı herkes telaş içinde biz evde babamın başında annem gece kaldırdı kızım kalk baban iyi değil kalktım yasin okumaya başladım sabaha kadar belkide hayatımda okumadığım kadar yasin okumuştum sabah oldu babam kollarımın arasında can verdi hiç ölen birini görmemiştim ilk defa ve en yakınımı kaybetmenin verdiği şaşkınlık vardı sadece annem çenesini bağladı ben ayaklarını ama üstünü örtemedim ya yaşıyorsa diye ama olmadı yaşamıyordu gitti ağacımın bir dalı hayat bitti sandım geceler boyu görülen kabuslar sebebsiz bayılmalar zamanla yerini derin bir üzüntüye bıraktı neyseki annem başımdaydı ağacımın bir dalı benimleydi en azından ben öle sanıyordum aradan bir sene geçti şimdide ağacımın diğer dalını kaybediyordum uzun uğraşlar ama olmadı oda gitti ellerimin arasından bu sefer daha bilinçliydim bütün vazifemi yerine getirmeliydim bu sefer yanlızdım annem yoktu yardım edecek çenesini bağladım ayaklarını bağladım üstünü örttüm ve taki evden çıkasıya ağlamadım rabbim bir sabır mverdi onuda yolcu ettim o kapıdan çıktı işte içimdeki fırtına daha yeni kopuyordu şimdi kendime geldim ben annemi kaybettim artık dalsız kuru bir ağaçtım kim koruyacak kim kolluyacak beni kimsesiz kaldım 11 yaşında kız kardeşimi emanet edip gittiler annem ve babam artık hem anne hem baba olmanın vakti ve zamanıydı ama ben ne anne olmak nede baba olmak istiyordum ben annemi babamı istiyordum 7, yıl babam 6, yıl annem onlarsız geçen uzun bir zaman hala içimde sızı fırtınalar dinmiyor gönlümde sanırım hiç bir zamanda dinmeyecek mekanınız cennet olsun sizi çok seviyorum

eee oldumu şimdi ya valla benide coşturdunuz işyerindekiler ne oluyor diye buraya bakıyorlar sanırımm herkesin hayatından herkesin alacağı bir ortak nokta var

Herkese günaydın iyi hafta sonları diliyorum...
Kızlar ben de özel mesaj atamıyorum
Benim de;
Başlangıç:74
Bir hafta önce:68,8
Bu hafta:68,4
Giden:400 gr
Toplamda:5.6
Hedef:62
Ben de listeye girebilirmiyim acaba

Günaydınlaarr...
Baya duygusal bir sabah oldu, eksik kalan yanlarınız deşilmiş...
Bu kadar andınız inşallah dualarınızı da peşinden yollamışsınızdır, onlar beklerler...

Rabbim acılarınızın yerini huzurla doldursun, geride kalanlara sabır versin anacığınızın babacığınızın mekanı cennet olsun, şefaatlerine nail olun inşallah..

ne tatlısı yapıcan bakım bızede ikram et ne de olsa çıtırlar topiği burası..
canım ağlayan pasta istedi, incirli tatlı istedi... ay bırı bıter bırını yapardım evde bu yuzden dopçiki olduk ya zaten..

ben de babamı kaybettim. 10 yaşımdan beri görmedim. yaşıyor ama görmedim. ne kadar güçlü olursam olayım bir gün illaki o terkedilmişlik duygusu geliyor oturuyor yüreğime. yıkılıyorum bir an. gözlerim doluyor ama ağlamıyorum. şuan olduğu gibi. zararsız atlatabilirsem o anları, tekrar güçleniyorum. ama eğer babamı 10 yaşımda hakkın rahmetiyle kaybetseydim, yıkılmazdım. çok üzülürdüm hem de çok. gözlerim dolduğunda sıkmazdım kendimi hıçkıra hıçkıra ağlardım gururla. gururlanırdım benim böyle bir babam vardı diye, şuan yanımda yok ama elinde olsaydı yanımda olmak için neler yapacak bir babam var diye gururlanırdım. eğer sizin hep yanınızda olmuş, doğrusuyla yanlışıyla, imkanlarıyla imkansızlıklarıyla sizi büyütmeye çabalamış bir babanız varsa onun kıymetini çok iyi bilin. ve eğer babanızı kaybettiyseniz üzülmekten ağlamaktan haykırmaktan hiç çekinmeyin. çünkü o bunu haketmiştir.

geçmiş olsun canım kolay gelsin
saol canım

senin yaşadıkların yaptıklarınla benimkiler kıyaslanamaz bile.benim 2 abim var benim için babamın bıraktığı en değerli miras onlar.babam erkek çocukları hiç sevmediği halde ilk oğlunun olmasını istemiş sonra gelen kız kardeşini korusun diye.ve öyle de oldu abilerim hem evin kızı hem oğlu bana her daim hem abi hem baba oldular.bu yüzden babamın hastalığı zamanı tüm yükü omuzlarına aldılar işlerine gidemediler.maddi yönden çok sıkıştılarki 3 sene oldu hala toparlanamadılar.babamı kaybettiğimde içimden beni seni özlerim acına katlanırım ama neden abilerimi üzdünde biraz daha güçlü olup savaşmadın dedim hep.onlar üzülmeyi haketmemişti neyse işte herkes yaşadığı açıyı bilir gözlerimin önünde eriyip gittiğini görsem daha kötü hissederdim.gurbette olduğum için zaman zaman gidebiliyordum.aynen dediğin gibi dağ gibi adam yok olup gitti.sırayla bu acılar kimin nasıl neden ne şekilde son nefesini vereceği bilinmez. ama herzamanki duamdır.rabbim bizim acılarımızı onlara yaşatmasın.biz unutur dünya işine çoluğumuza çocuğumuzu dalar unuturuz.ama onlar unutmazlar unutamazlar.

kızlarrrrrrr erginsena izmire giderken uğradıııı ilk defa karşılaştıkkkk süper zayıflamışşşşşş kızlarrr herkese slm varrrrrrrrrr

hazır bişiler yapacam kek tabanı arasına portakallı sos pişiricem arasına muzla koyacam üzerine şanti. sallamasyon bişiler ilk kez denicem olur inşallah

makyajım akıyo ama ama ama yapmayın başın saolsun canım çok genç ayrılmışsın babacığından.
neyse kaçtım ben anca gider yaparım daha pat. salatası yapacam tabak çanak hazırlıcam.

günaydın balböcüklerim
barkinim ellerine sağlık
aaaayyyyyyyyyyyy bayılazaaaayım(bunu pelin yazmıştı çok hoşuma gidiyo)
artık geçmişi okumaktan vazgeçtim yetişemiyorum yaaa ben yaşlı vede yorgun bi kadınım
herkese en iyi dileklerimi sunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…