ellerinize sağlık kızlar sağolun
kılavuzu göremedim listede birde kdrnin toplam giden 2000 yazıyor daha fazla olması gerekiyor 6000 sanırım toplamda giden
günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım ben çok kötü bir gece geçirdim akşam ayağımı incittim ağrıyor demiştim eve zor gittim akşam evde ağrı yukarıya doğru yayıldı ve gece bütün kemiklerime işledi romatizmam azdı koca kış bişey olmadı dün felaketti her yerim tutuk ağrıyor sabahta ağlayarak geldim işe eğer dayanamazsam acile gidicem burdan birde vücudumda kırmızı lekeler çıktı kırmızı oldum ben off bugünü bi atlatsam inan zor yazıyorum ellerim tutukgeçmiş
bu arada güzel bir hafta sonu diliyorum sınava girecewk herkese başarılar benim eşimde giriyor bu hafta bitiyor dedim ama haftaya pazarda varmış off bitsin artık şu sınavlarda kendimize vakit ayıralım yaaaaaaaaa:95:
amin canımayyy ayşebaharcım ve green 4 cüm ayy inanın işyerinde olmasaydım hıçkıra kıçkıra ağlıyor olurdum şimdi hoş tutamadım zaten bir kaç damla süzülüverdi yanaklarımdan adeta yakarcasına beniallah rahmet eylesin onlara çektikleri sıkıntılar günahları varsa kefareti olsun inş.mekanları cennet olsun
geçmiş olsun ablam.kırmızı lekeler az kalorili beslendiğin için olabilir.bendede oluyor gerektiğinden az yediysem hemen sırt ve göğüs bölgem kabarıyo resmen kırmızı kırmızı bikaç günde sürerse kaşınmaya başlıyorgünaydın çıtırlar nasılsınız bakalım ben çok kötü bir gece geçirdim akşam ayağımı incittim ağrıyor demiştim eve zor gittim akşam evde ağrı yukarıya doğru yayıldı ve gece bütün kemiklerime işledi romatizmam azdı koca kış bişey olmadı dün felaketti her yerim tutuk ağrıyor sabahta ağlayarak geldim işe eğer dayanamazsam acile gidicem burdan birde vücudumda kırmızı lekeler çıktı kırmızı oldum ben off bugünü bi atlatsam inan zor yazıyorum ellerim tutuk
bu arada güzel bir hafta sonu diliyorum sınava girecewk herkese başarılar benim eşimde giriyor bu hafta bitiyor dedim ama haftaya pazarda varmış off bitsin artık şu sınavlarda kendimize vakit ayıralım yaaaaaaaaa:95:
tebriklern canim...kızlar ya ben 34 günde 4.4 kg 'yağ' dan verdim
ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. hemen nişanlımı aradım onunla baylaştım benim adıma o da çok mutlu oldu canım benim yasonra da sizinle paylaşmak için sabırsızlandım hadi beni tebrik edin hadi hadi beni tebrik edin ya şımartın beni hahhahhahaa çok mu çok sevindim ya
0[ B] nick başlangç geçen hafta bu hafta qiden toplam hedef [/B]
1 qivi 77.7 75.9 73.2 2.700 55
2 lequim 75 65.3 63.3 2000 11.700
3 yaren38 78.2 65.7 63 1300 12.500 60 :
4 mektupp 78 67.5 66.2 1300 11.800 65
5 triendy21 79.8 68.2 67 1200 12.800 65
6 kdr 78 75 74 1000 2000 65
7 belenay 82 75 74 1000 8000 55
8 charm 81 76.5 75.5 1000 5.500 70
9 İkizleri64 77.6 77.6 75.9 800 0 60
10 zerra 77.7 70.7 69.9 800 7600 58
11 ezft 76 69.2 68.5 700 7500 60
12 serpi 82.5 65.5 64.9 600 17.6 60
13 aysebahar 90 60.5 59.9 600 30.100 55 :
14 Sudem34 77.6 71 70.5 500 7.100 65
15 PAPATYAM 70.4 70.4 70 400 5000 60
16 seanymph 74.2 64.4 64.2 200 10.000 58
17 cuttygirl 76 68.8 68.6 200 7.400 59
18 shryvz 80 67.7 67.5 200 12.500 63
19 Gereği düşünüldü 79 73.4 73.2 200 5800 58
20 pinktomato 78 74.7 74.5 200 3.500 68
21 Arcak81 74 67.8 67.7 100 6.300 62
22 Papatya77 79 71 71 0 8.000 65
23 barkınım 71.3 62.8 62.8 0 60
24 alaca 82.5 65.9 66 artı 500 16.500 60:18:
25 erginsena 90 62.6 62.8 artı 200 27.4
canim benim +100 olmasi lazim...
günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım ben çok kötü bir gece geçirdim akşam ayağımı incittim ağrıyor demiştim eve zor gittim akşam evde ağrı yukarıya doğru yayıldı ve gece bütün kemiklerime işledi romatizmam azdı koca kış bişey olmadı dün felaketti her yerim tutuk ağrıyor sabahta ağlayarak geldim işe eğer dayanamazsam acile gidicem burdan birde vücudumda kırmızı lekeler çıktı kırmızı oldum ben off bugünü bi atlatsam inan zor yazıyorum ellerim tutuk
tebriklerbaşarılarının devamı gelir inşallah
herkese günaydın.inşallah güzel bir hafta sonu olur hepimiz için.kargalar uyanmadan bugün topiği ben açtım sanırım.ayşebahar barkinim ellerinize ,emeğinize sağlık.....
kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyoorum.
qivi ayrıca sana
kendimede tabibana bu bile yeter 2 ayda yaklaşık 8 kg emzirirken fena değil. hepinize teşekkürler kızlar...
ayşebahar üzdün bizi.makamı cennet olsun babacının. babası hayatta olanlar bilsinler kıymetini. kırgın olan varsa eminim yoktur haklıda olsa arasın babacını. bugün ben de arıcaam. canım babam kendine benzediğim içinmi yıllardır gurbette olduğumdan mı nedir beni başka sever ben de babamı.Allaah hayatta olan babalara hayırlı uzun ömür versin.gidenlerede rahmet etsin inşallah...
bugün canım sıkkın .havalar kapalıyken böyle melankolik oluyorum yaz ne zaman gelecek yaa.....
günaydınlar herkese nasılsınız kızlar ayşebahrcım ve barkınım liste için teşekkür edriz ellerinize sağlık qivicim tebriklerkilo veren ve veremeyen tüm arkadaşlarıda tebrik ediyorum azminizden dolayı
tebriklern canim...
0[ B] nick başlangç geçen hafta bu hafta qiden toplam hedef [/B]
1 qivi 77.7 75.9 73.2 2.700 55
2 lequim 75 65.3 63.3 2000 11.700
3 yaren38 78.2 65.7 63 1300 12.500 60 :
4 mektupp 78 67.5 66.2 1300 11.800 65
5 triendy21 79.8 68.2 67 1200 12.800 65
6 kdr 78 75 74 1000 2000 65
7 belenay 82 75 74 1000 8000 55
8 charm 81 76.5 75.5 1000 5.500 70
9 İkizleri64 77.6 77.6 75.9 800 0 60
10 zerra 77.7 70.7 69.9 800 7600 58
11 ezft 76 69.2 68.5 700 7500 60
12 serpi 82.5 65.5 64.9 600 17.6 60
13 aysebahar 90 60.5 59.9 600 30.100 55 :
14 Sudem34 77.6 71 70.5 500 7.100 65
15 PAPATYAM 70.4 70.4 70 400 5000 60
16 seanymph 74.2 64.4 64.2 200 10.000 58
17 cuttygirl 76 68.8 68.6 200 7.400 59
18 shryvz 80 67.7 67.5 200 12.500 63
19 Gereği düşünüldü 79 73.4 73.2 200 5800 58
20 pinktomato 78 74.7 74.5 200 3.500 68
21 Arcak81 74 67.8 67.7 100 6.300 62
22 Papatya77 79 71 71 0 8.000 65
23 barkınım 71.3 62.8 62.8 0 60
24 alaca 82.5 65.9 66 artı 500 16.500 60:18:
25 erginsena 90 62.6 62.8 artı 200 27.4
canim benim +100 olmasi lazim...
kdr ın küçük emrahı geçmiş olsun.
qıvıcım tebrıkler.
ayşebahar ve barkınım elınıze saglık.
hepiciğinize selamlar....
çok teşekkür ederim darısı hepimizin başına. başaracağaz başacağazz yıkılmağcaz
Herkese günaydın iyi hafta sonları diliyorum...merhaba barkinim özel mesaj gönderebilmem için 100 mesajı tamamlamam gerekiyormuş onun için gönderemedim. buraya yazıyorum;
kızlar siz de sıkı durun
başlangıç : 77.7
bir hafta önce : 75.9
bu hafta : 73.2
giden : 2.7 :87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:
hedef : 55
bu arada, iki haftada göbekten 1 kg, kollardan 200er gr, bacaklardan 200er gram yağ vermişim.
[/B]
ayşebahar ve green4 off ya ağlattınız beni ama olmadı şimdi zaten hastayım bide işyerindeyim geçmişe götürdünüz beni insan kendinde ne çok şeyler buluyor yazdıklarınızda bende babamı bir kurbam bayramının birinci günü kaybettim acı ve duygusallıkla geçen 6 ayın ardından giti gözümün nuru babamla hiç yakın olmadık biz taki onun hasta olduğunu öğrenene kadar babam hep mesafeli dururdu bizi çok sevdiğini bilirdik ama hiç yakın olmamıştık belkide onunda küçükken aile ortamı onu bu hale getirmişti gitgide güçten düşen babam o dağ gibi adam gözümüzün önünde eriyip gidiyordu her hafta mutlaka acille sonuçlanan ağrı krizleri babamı hiç yanlız bırakmadım hastanede başında ben kaldım annem de rahatsız olduğu için bu görev bana düşmüştü iyikide ben kaldım öle güçsüz çaresiz bir durumda öptüm onu ilk defa bu kadar içten öptüm ve kokladım sanırım onunda hoşuna gitti hiç ses çıkarmadı sadece gülümsedi sabaha kadar süren sancı nöbetlerinde beraber turladık hastane koridorlarını o acı çekerken ben karşıdan sadece bakıyordum elimden gelen hiç bişey yoktu sadece destek olmak elimden gelen oda acısını dindirmiyorki 120 kiloluk dağ eriyip 50 kiloya düştü ama hala benim gözümde kocaman bir dağdı hastane odasında ben yokken benim için söylediklerini bir duysanız offf dünyaları verseler bu sözler kadar beni mutlu edemezdi benim kızım bir tane altın değil o pırlanta deyişi ama bunu söylerken ben yokum yanında şımarmıyayım diye belkide kapının arkasından şahit oldum konuşmalara şimdi diyorum babamın bana bıraktığı en güzel miras işte bu olsa gerek bir bayram sabahı herkes telaş içinde biz evde babamın başında annem gece kaldırdı kızım kalk baban iyi değil kalktım yasin okumaya başladım sabaha kadar belkide hayatımda okumadığım kadar yasin okumuştum sabah oldu babam kollarımın arasında can verdi hiç ölen birini görmemiştim ilk defa ve en yakınımı kaybetmenin verdiği şaşkınlık vardı sadece annem çenesini bağladı ben ayaklarını ama üstünü örtemedim ya yaşıyorsa diye ama olmadı yaşamıyordu gitti ağacımın bir dalı hayat bitti sandım geceler boyu görülen kabuslar sebebsiz bayılmalar zamanla yerini derin bir üzüntüye bıraktı neyseki annem başımdaydı ağacımın bir dalı benimleydi en azından ben öle sanıyordum aradan bir sene geçti şimdide ağacımın diğer dalını kaybediyordum uzun uğraşlar ama olmadı oda gitti ellerimin arasından bu sefer daha bilinçliydim bütün vazifemi yerine getirmeliydim bu sefer yanlızdım annem yoktu yardım edecek çenesini bağladım ayaklarını bağladım üstünü örttüm ve taki evden çıkasıya ağlamadım rabbim bir sabır mverdi onuda yolcu ettim o kapıdan çıktı işte içimdeki fırtına daha yeni kopuyordu şimdi kendime geldim ben annemi kaybettim artık dalsız kuru bir ağaçtım kim koruyacak kim kolluyacak beni kimsesiz kaldım 11 yaşında kız kardeşimi emanet edip gittiler annem ve babam artık hem anne hem baba olmanın vakti ve zamanıydı ama ben ne anne olmak nede baba olmak istiyordum ben annemi babamı istiyordum 7, yıl babam 6, yıl annem onlarsız geçen uzun bir zaman hala içimde sızı fırtınalar dinmiyor gönlümde sanırım hiç bir zamanda dinmeyecek mekanınız cennet olsun sizi çok seviyorum
eee oldumu şimdi ya valla benide coşturdunuz işyerindekiler ne oluyor diye buraya bakıyorlar sanırımm herkesin hayatından herkesin alacağı bir ortak nokta var
başın saolsun canım.yaşadıklarım gözümün önünden bir film şeridi gibi geçti.babamın kanser olduğunu öğrendiğinde bizim için ağlaması aylarca gözlerimin önünden gitmedi.her gözümü kapadığımda bababın ağladığı o an gözümün önüne geliyordu.kaybedeceğimi bilmeden yanına gitmiştim.meğer herkes gününü bekliyormuş.babamın yanında uyurdum her gece bu yüzden teyzemle annemin bişi olursa korkar demelerini duyduğumda asla aklımın ucundan babamın beni bırakacağı geçmemişti.sonkez kendini kaybedip yere düşmek üzereken yakaladığımda kızım tut beni dedişti bende bana tuttum kendi bırak bana demiştim.son sözleri bunlar olmamalıydı.ben onun yıllar boyu nazlayarak sevdiği şarkılar türkülerle uyandırdığı peşinden dünyaları dolaştığı kızıydım.bir gün çocuğum olduğunda ismini babamın kulağına okumasını ne çok istiyordum.ne küçüçük hayallerim vardı ama teker teker hepsi uçup gitti.herkesin bir sırası olduğu bir gerçek onu kimse inkar edemez.öldüğünde üzülemedim bile o acı çekeceğine ben biraz özler biraz ağlarım diye teselli ettim hep kendimi.her güzel şeyin bir sonu var ben dünyadaki baba sevgisini tadan en şanslı insanlardan biriyim.bunu yaşamamış milyarlarca insan arasında 25 senesini bunu doya doya yaşayan Rabbimin bu şansı tanıdığı kullarından biriyim.çok daha fazlasını isteyip isyan etmem büyük hata olur.
off ya ayşe bahar akşam akşam ağlattın beni.
Canımsın benim...
Taktik ne zaman gerekirse emrindeyim canım...
Babamsız 7 yıl geçti koskoca yedi yıl...
Hiç geçmez dediğim yedi koca yıl...
Bir telefon geldi...
Kanser dedi... Hemde en beteri.. En kötüsü...
Pankreas kanseriydi..
6 ay ömrü kalmış dediklerinde..
Apar topar nikah ile evlendim...
Babam görsün istedim zira...
Bir bahar günüydü..
İnsanların kanlarının fıkır fıkır kaynadığı bir haziran ayıydı.
Ve hiç sevmeyecektim haziranları ya, o günden sonra..
Koşa koşa hastaneye vardığımda yoğun bakımdan sesini duydum..
İçeri girdim. Öptüm öptüm öptüm..
Dakikalarca belki..
Bilseydim sadece birkaç dakikası var.
Daha da öperdim belki..
O gün saat 21.45 te saatte dondu kaldı benim için mevsimlerde
O günden sonra haziranları da sevmedim, hastaneleri de, doktorları da..
Şimdi 7 yıl sonrasını yaşarken yüreğim.. Üç torunu oldu babamın hiç görmediği..
Yaşarken derdi bana Arabanın arkasına atıp torunlarımı parka götüreceğim ..
Gülerdim.. Hoşuma giderdi..
Şimdi her yaşlı adama Dede dede.. diyen yavrularım anlayacaklar büyüdüklerinde aslında herkesin dede olmadığını..
canım yazacaksın inş..
inan sadece....
b,razdan çıkıcam kayınvalidemin günü var erkenden gidip tatlı yapmam lazımtüm gün yokum uykusuz bir gece bol karın ağrısıyla güne başladım.acı biber turşusu bayılıyorum öyle böyle değil koca bi kaseydi baya büyük ama onun yarısını yedim dün akşam.şimdi kıvranıyorum ağzısından bişide olduğu yok wcye taşınıp duruyorum 30-45 dk kadar yürücem belki hareket edersem metabolizmam hareketlenirde bu ağrıdan kurtulurum.sanki kış havası geldi daha erken ama belli bugün hava kapalı ve serin olcak
saol canımgeçmiş olsun canım kolay gelsin
senin yaşadıkların yaptıklarınla benimkiler kıyaslanamaz bile.benim 2 abim var benim için babamın bıraktığı en değerli miras onlar.babam erkek çocukları hiç sevmediği halde ilk oğlunun olmasını istemiş sonra gelen kız kardeşini korusun diye.ve öyle de oldu abilerim hem evin kızı hem oğlu bana her daim hem abi hem baba oldular.bu yüzden babamın hastalığı zamanı tüm yükü omuzlarına aldılar işlerine gidemediler.maddi yönden çok sıkıştılarki 3 sene oldu hala toparlanamadılar.babamı kaybettiğimde içimden beni seni özlerim acına katlanırım ama neden abilerimi üzdünde biraz daha güçlü olup savaşmadın dedim hep.onlar üzülmeyi haketmemiştiayşebahar ve green4 off ya ağlattınız beni ama olmadı şimdi zaten hastayım bide işyerindeyim geçmişe götürdünüz beni insan kendinde ne çok şeyler buluyor yazdıklarınızda bende babamı bir kurbam bayramının birinci günü kaybettim acı ve duygusallıkla geçen 6 ayın ardından giti gözümün nuru babamla hiç yakın olmadık biz taki onun hasta olduğunu öğrenene kadar babam hep mesafeli dururdu bizi çok sevdiğini bilirdik ama hiç yakın olmamıştık belkide onunda küçükken aile ortamı onu bu hale getirmişti gitgide güçten düşen babam o dağ gibi adam gözümüzün önünde eriyip gidiyordu her hafta mutlaka acille sonuçlanan ağrı krizleri babamı hiç yanlız bırakmadım hastanede başında ben kaldım annem de rahatsız olduğu için bu görev bana düşmüştü iyikide ben kaldım öle güçsüz çaresiz bir durumda öptüm onu ilk defa bu kadar içten öptüm ve kokladım sanırım onunda hoşuna gitti hiç ses çıkarmadı sadece gülümsedi sabaha kadar süren sancı nöbetlerinde beraber turladık hastane koridorlarını o acı çekerken ben karşıdan sadece bakıyordum elimden gelen hiç bişey yoktu sadece destek olmak elimden gelen oda acısını dindirmiyorki 120 kiloluk dağ eriyip 50 kiloya düştü ama hala benim gözümde kocaman bir dağdı hastane odasında ben yokken benim için söylediklerini bir duysanız offf dünyaları verseler bu sözler kadar beni mutlu edemezdi benim kızım bir tane altın değil o pırlanta deyişi ama bunu söylerken ben yokum yanında şımarmıyayım diye belkide kapının arkasından şahit oldum konuşmalara şimdi diyorum babamın bana bıraktığı en güzel miras işte bu olsa gerek bir bayram sabahı herkes telaş içinde biz evde babamın başında annem gece kaldırdı kızım kalk baban iyi değil kalktım yasin okumaya başladım sabaha kadar belkide hayatımda okumadığım kadar yasin okumuştum sabah oldu babam kollarımın arasında can verdi hiç ölen birini görmemiştim ilk defa ve en yakınımı kaybetmenin verdiği şaşkınlık vardı sadece annem çenesini bağladı ben ayaklarını ama üstünü örtemedim ya yaşıyorsa diye ama olmadı yaşamıyordu gitti ağacımın bir dalı hayat bitti sandım geceler boyu görülen kabuslar sebebsiz bayılmalar zamanla yerini derin bir üzüntüye bıraktı neyseki annem başımdaydı ağacımın bir dalı benimleydi en azından ben öle sanıyordum aradan bir sene geçti şimdide ağacımın diğer dalını kaybediyordum uzun uğraşlar ama olmadı oda gitti ellerimin arasından bu sefer daha bilinçliydim bütün vazifemi yerine getirmeliydim bu sefer yanlızdım annem yoktu yardım edecek çenesini bağladım ayaklarını bağladım üstünü örttüm ve taki evden çıkasıya ağlamadım rabbim bir sabır mverdi onuda yolcu ettim o kapıdan çıktı işte içimdeki fırtına daha yeni kopuyordu şimdi kendime geldim ben annemi kaybettim artık dalsız kuru bir ağaçtım kim koruyacak kim kolluyacak beni kimsesiz kaldım 11 yaşında kız kardeşimi emanet edip gittiler annem ve babam artık hem anne hem baba olmanın vakti ve zamanıydı ama ben ne anne olmak nede baba olmak istiyordum ben annemi babamı istiyordum 7, yıl babam 6, yıl annem onlarsız geçen uzun bir zaman hala içimde sızı fırtınalar dinmiyor gönlümde sanırım hiç bir zamanda dinmeyecek mekanınız cennet olsun sizi çok seviyorum
eee oldumu şimdi ya valla benide coşturdunuz işyerindekiler ne oluyor diye buraya bakıyorlar sanırımm herkesin hayatından herkesin alacağı bir ortak nokta var
hazır bişiler yapacam kek tabanı arasına portakallı sos pişiricem arasına muzla koyacam üzerine şanti.ne tatlısı yapıcan bakım bızede ikram et ne de olsa çıtırlar topiği burası..
canım ağlayan pasta istedi, incirli tatlı istedi... ay bırı bıter bırını yapardım evde bu yuzden dopçiki olduk ya zaten..
makyajım akıyo ama ama ama yapmayınben de babamı kaybettim. 10 yaşımdan beri görmedim. yaşıyor ama görmedim. ne kadar güçlü olursam olayım bir gün illaki o terkedilmişlik duygusu geliyor oturuyor yüreğime. yıkılıyorum bir an. gözlerim doluyor ama ağlamıyorum. şuan olduğu gibi. zararsız atlatabilirsem o anları, tekrar güçleniyorum. ama eğer babamı 10 yaşımda hakkın rahmetiyle kaybetseydim, yıkılmazdım. çok üzülürdüm hem de çok. gözlerim dolduğunda sıkmazdım kendimi hıçkıra hıçkıra ağlardım gururla. gururlanırdım benim böyle bir babam vardı diye, şuan yanımda yok ama elinde olsaydı yanımda olmak için neler yapacak bir babam var diye gururlanırdım. eğer sizin hep yanınızda olmuş, doğrusuyla yanlışıyla, imkanlarıyla imkansızlıklarıyla sizi büyütmeye çabalamış bir babanız varsa onun kıymetini çok iyi bilin. ve eğer babanızı kaybettiyseniz üzülmekten ağlamaktan haykırmaktan hiç çekinmeyin. çünkü o bunu haketmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?