70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydın iyi hafta sonları diliyorum...
Canım ya ben özel mesaj atamıyorum
Benim de;
Başlangıç:74
Bir hafta önce:68,8
Bu hafta:68,4
Giden:400 gr
Toplamda:5.6
Hedef:62
Ben de listeye girebilirmiyim acaba lütfennn..

ılk kez yazacak bişi bulamıyom....

sözun bittiğı yer dıye buna denır............

ellerinize sağlık kızlar sağolun
kılavuzu göremedim listede birde kdrnin toplam giden 2000 yazıyor daha fazla olması gerekiyor 6000 sanırım toplamda giden

canım arkdaşım akşm önce ufak lşiste vardı orda farkettim ama yazamadım..bende şimdi onu yazacaktım yafffffkeşke 6 olsa 4olcak canım..napıcan işte zaten zor veriyom bide 2kilo yazılmış şans işte
.inş. haftalara 6 kilo olurrrr...hem senle aynıyız 74

Kızlar listedeki hatalar için kusura bakmayın..
Barrkınımın listesini baz aldım ..
gece gecede incelemedim..
kız mızmızlanmaya başlamıştı zira..

esiiin ve nurefsani listedesiniz canım...

kızlar yazdıklarınızı okudum...
teşekkürler yazılan her satır ıcin...
Babası vefat edenler acınızı paylaşıyorum...
Yattıkları yer cennet olsun hepsinin

benimkiler durmuyor

Son düzenleme:
herkese selamlarr

bu sabah menüm

aç olarak 1 bardak sirkeli ballı su (midemde yanmalar başladı sanırım bırakıcam )
2 kuru kayısı

2 lıght etimek
etimeklerin üzerini kaplayacak kadar beyaz peynir .sürülmüş şeklinde tabiii kalın şekilde değil )
2 zeytin
1 yumurta ile yapılmış omletin yarısı
2 çay bitanesine 1 şeker attım ama napiiim :)

canım benim başlangıç 75 kg idi yanlış olmuş düzelttim ben burda artık :)

ay tatlı demeyin banaaaaaaaaa bugüğn fenayım valla yicem kesin tatlıyı ama ne tatlısı ona karar veremedim şööle masum bişiiler ile tatlı krizini atlatmam gerek ama nasıll onu düşünüp duruyomm

canım benim yaaa üzdün sabah sabah beni .Allaha şükür babam hayatta ve çocuklarına çok düşkün.Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.hem annemizi hem babamızı .benim 2.evliliğim ve ilk evliliğimden 1 kızım var 17 yaşında şimdi bazen onun hissettiklerini düşünüp ağlarım şimdiki eşim ona öz babasının vermediği ilgiyi alakayı maddi manevi yanında olduğunu hissettiriyo herdaim .sağolsun.ama nede olsa seninde dediğin gibi o terkedilmişlik duygusu feci bişey sanırım.kızım 4 yaşında iken ayrıldık biz ve o günden beri görmek istediği sayılıdır ve onca zamandan sonra 2 senedir 2 defa görüşmek istedi ama kızım nefretle ve sinir krizleri geçirerek istemedi görüşmeyi.bu zamana kadar babam yoktu bundan sonrada gerek yok zaten 6 yıldır benim babam var artık o kişiye ihtiyacımda yok dedi kestirip attı . içinde neler yaşıyo bilemiyorum tabii ağzı başka kalbi başlkamı diyo diye düşünmeden edemiyorum ama zor şeyler işte anlıyorum seni

altta birileri var ama geçmişi okuyolar herhalde ben kızın yanına gidicem havuzumuz açıldı bugünde accık yüzelim demi yaaa spor spor spor artık yüzücem hergün en az 2 saat durmadan bakalım baya farkedecek sanırım

kızlar listede eksiklikler olabilir ilk defa yapıyorumm saolsun ayşebaharda tabloyu hazırlamışşşş idare edin bu hafta artıkkkkkk ben gezmeye kaçıyorummmmmmm

kdr napıyosun moraller nasıl

iyim hamdolsun akşam sonkez bugün gidemem belki spora gttim sabah uyandım sesim kısılmış .kimle görüştüysem hastamısın diyo....
birazda eşime kızgındım ya erkek dediğin ağır kaldırmaya üşenirmi bana ne dedi biliyonmu..sen kaldıramıyon çekemiyon fırını ben nasıl çekeyim.hata herşeyi halleden anasında,ben kılıbık koca istemiyom ama azda olsa yardımcı olabilen istiyom.silen temzileyende ben yani...
hayret dedim ya erkekler daha kuvvetlide ondan dedim..uff nebileyim kendim yapıp biyerim ağrısada yapmasaydın diyecek.....halıalr tee p.tesi gelece gıcıkta oldu ama napıyımmyinede ilkyıllar daha çok delirirdi..neyse benim canım iyidrde ..gıcıklığıda tutuyo işte...
benimde böle kötü huylaırm var artık zamanla olgunlaşacaz ve birbirmize daha merhametli olucaz biliyorumöyle neyse sonra görüşelim...

balım sen nasılsın..koli falanmı yapıyonnn

ya sormaklimayı falan söktük.temmuzun 15 ine göndereceklermiş.sinirim bozuldu.herkesi gönderdiler biz kaldık.arabada çıkmadı daha tamirden.ya anlamadığım şey niye devletin arabasına kasko yapmazlar.

senınkım yıne ıyıymış benımkı hamıleyken bıle cekmezdı makıneyı öne.....

mızırdana mızırdana delı ederdı benı.....yaptığı iyilik olsa içim yanmıyacak....

ya sormaklimayı falan söktük.temmuzun 15 ine göndereceklermiş.sinirim bozuldu.herkesi gönderdiler biz kaldık.arabada çıkmadı daha tamirden.ya anlamadığım şey niye devletin arabasına kasko yapmazlar.

sıkma canını..vardır birhayır bundada değilmi?..napıcaksın bekle bakalım işler yoluna girecektir elbet..allah yardımcınız olsun..buarada tv uydu bozuktu eşim onla uğraştı olmadı aldı götürdü bende akşamda kızgınım ama yinede etrafı topladımki çekriz fırını dolabı..nerde işim vard edi traşta olcakmış..
bende aradım dedimki sen çekme bende p.tes halılar gelince sermiycem dipköşe temzi olmasa nasıl sereyim dedim...tamam d.yooo
sudecim ona ağız eğmek istemem zaten çok sinir olkuıyor evişlerine erkekleri sürülmesi dedim ya anaları alıştırmış..tüp gelir kadın pehlivan dememkki karadenzi tepelrinde alışmışlar sadece kadınalırn çalışmasına....tüpü kendi taşırdı oğullarıda içeride oturuyor bu bana çok tuhaf geldi...ben alışkın değilim bekarken ağır kaldrımadımki zamanla alışayım..kayınvalidem taşınırken gelmişti 2.evime ..beni mahvetti bende salağım onla zorlandım şunu şuraya çekelim derken bide çok hızlı..
ama nolcek oğluna öğretememiş
burası 3.evim allahtan gelmedi taşınırken hoş akıllandım ozamn saftımsağolsunlar yapıyolar ama benide mahvediyo oğlu incinmesindeburdada fırın yüsekte yani ocaklı altında tahtası var.eskie vde yerdeydi kendim kaydırıp çekip temzilerdim ne eşime bulaşcam...off yaa erkeklerin hepsi böle değil..ahh babacım benimmm sen bize kıyamazdın..eşimse ben hep iiy olamlıyım herişi başarmalıyım ağırıda kaldırmalıyım ve biyerim ağrıyoda dememeliyimzamnla alıştım desemde zor yaa...

slm kızlarr... bende annemden geldım keyıf yapıom evımde evı supurgem aslında halıları sıldıkten sonra makınaya cekemden memlekete gıtmıstım..şimdi yapayım bare sonrada yerlerı silerim falan.. pztsi kocem gelcek kısmetseee :)))) yurtdısı hasretı bıttı sımdılık 1hafta yanımda kalıcak allahtan bı masnı bişi cıkmazsa sonra yıne yolcu edıcımmm

pazartesı yuruyuse basklıyım dıyım bakam ama nekadarı basarılı olcem gorcesss.. dıyettekı gıbım bundada bı hırsa sahıp olurum umarımmmm...

hee bu arada cuma gunu tartıda 73.800 gibi bişey cıktım annemlerın tartı mekanık değil eskılerden oyuzden kusuratını sallamıs bulunmaktayım.. gecen hafta 74tum 1haftada ancak 200 gr verebılmısım yani..ayy neysekı almamısım ona sukur diim. :)

bu arada eskısehıre yuzmeye kayıt ıcın yazılmıstım ama 2hafta once dusuk yaptıgım için benım saglıgım acısından kabul etmdıler barı 1ay dolsun ole gel dediler ( bide gölcüktekını arastırcam bakalım.. eger bulabilirsem yıne temmuz gibi baslamayı dusunuyodum zaten.. bide esk.tekı 1aylık 200tl cok geldı acıkcası yoksa normalmiki?? haftada 2gunmus cmt-pz aksamları 1 saat oda..

bugun sabah trende sımıt-ayran
oğlen evde yagsız haslama birazcık tuzlu bi tabak makarna yedım..
aksamada meneme n yapacam cunku domateslerım 3gunde hemencık curumeye yuztutmusss

görüşmek üzereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…