70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kadınlar hasta olmaz kadınlar yorulmaz vb.kardeşim işten eve geliyor yemek hazır.bekarlık sultanlık

Kızlar bugün barbunya bulgur pilavı vardı bide ayran onları yedim şimcik düşünüyorum akşama ne yesem diye fikir verebilirmisiniz işyerinde olduğumu göz önünde bulundurursanız memnun oliciğim

mneü paylaşmaıdm hiç yazayım da dostalrım hata bulsun
dün.....
kahvaltı
peynir,5zeytin,1dilim ekmek,domates ,salatalık,,,
mate,funda çayı..
ara
biraz kiraz ve erik bikaçtane..
öğle
4kaşık menemen
1bardak ayran

ikindi....
.komşum çağırmıştı yoruldum orda mamalarım bunlar
:78:1dilimıspanaklı börek gül şeklinde yağı azdı
1dilimde kek,üstü kremalı kekte çok kabrmayanlardan
şeersiz çay......
akşam
SPOR.40DK YÜÜRüYÜŞ,hocayla step arobik,minder...15 dk.bisiklet...
eve geldim titriyorum 1domates ve 2zeytin ,1parça ekmek yedim
3litre su olmuştur:26:.............yani küçük emrah diyeti olcaktı ama ikindidekiler mafetti

yorum yapmıyorum ama sena abla yok bence idare eder

Kızlar bugün barbunya bulgur pilavı vardı bide ayran onları yedim şimcik düşünüyorum akşama ne yesem diye fikir verebilirmisiniz işyerinde olduğumu göz önünde bulundurursanız memnun oliciğim

keşke bende orda olsaydım bee..akşamada barbunya ye 4kaşık kalmadımı.ben evdeyim ve yemek yapasımda yok...
zaten kahvaltı öğlen beraber sayılır...birazöncede eşime kzıdım dondurma yedim bahaneme bak yaaa..yok anam iyice nefsimi köreltmeden eve dondurma almakta yasak bana..sporumda son bugün benim işm belli olmaz akşam gdierim belkimm
2aylık hormon aldım ve 2ay gittim iyi incelmede var biara yazarım ölçülerimi ama hocamız dediki adetin dün yeni bitti seni haftaya ölçmek lazımdı bende ben ölçerim dedim..bakalım azalcakmı yok ya indi şişim ama tam ödem atamıyoz belkdieebuara iş yaparken boğazımıda tutsamda buhaft 1daha gitse senle yarışamı girsekkkk....
ama bunada cesaretim yok vücudum güvenmiyom kendime güvensem onuda yenerimde

kız tatlıya bende dayanamıyorum.ne yapayım yiyorum.ama bu şekilde bile bir kilo gitmiş

eline sağlık yine başlardayım yihuuuuuuuuuu

ya kızlar valla uzun diye yazdıklarınızı okumıycaktım baktım baş sağlıkları dileniyo döndüm okudum hıçkıra hıçkıra ağlattınız beni off başınız saolsun şimdi başka bişey yazamıycam bebiş alıyo benimde burnum akıyo ağlamakta off ne başlangıç yaaa

kız tatlıya bende dayanamıyorum.ne yapayım yiyorum.ama bu şekilde bile bir kilo gitmiş

tatlı derken dondurma olardak dayanamıyom..ama zayıflamak isteyen hafatda 1 yada 2yemeliymiş oda 2küçük top yada 1top...
benimki kutuda kalan 3toptan fazlaydı amaeşime kalsın dedim sonrada azkaldı hepsi bitireyim dedim nebileyim işte..şimdi akaşm bana takılır hani yemiyecektin diye bende böylede zayıflarım derim :18:
hayatım doğuma kaçla girdin,kaçla çıktın..ikiz hamileşklerde çok alınıyomu..kendmim kilo knusundada çok merak ediyorum acaba karnım hariç tabiki ozamnda kilomu göstermemmi sıkıyım yaaa....dün yine sporda biir sordu dedim 74 yok yaaa diyo...

aşkım 65 kiloyla girdim ama hep kustuğum için fazla kilo alamadım.en son 79 kiloydum.doğumdan sonra 67 oldum şimdi 59.9 olmuşum.bide yemeği eşim yapıyordu.ben yerimden kalkamıyordum.tavuk balık çorba hep bunları yedim

mrblarr arkadaşlar ben döndüm memleketten ama çok kötü kilo aldım heralde tartılcan sabah ama pazartesi full diyetteyimm artık ben kilolu olmuyacagımmm
sizler nasılsınız kimseyle tam tanışıp kaynasamadan izne gittim ama artıkkk kaynaşırız :)))))

hoşgeldin canım.ezgiyle kerem çocuklarınmı

Canım sende mi Eskişehir'desin?
Üniversitedeki havuza mi kayıt yaptın otele mi belediyeye mi?
Ben Anemon Oteli düşünüyorum da...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…