amin inşallah.çok güçlü görünsemde zır zır ağlarım.hep gece yatar sessizce yastığıma kapanır ağlardım küçükken.babam hep farkedermiş sesini çıkarmazmış.keşke daha çok şeyler yaşasaydık ama yaşadığımız an ister 25 sene ister 250 sene olsun yine doyamıyacaktık bu bi gerçek.bu dünyada o açı çekerken aman yanımda olsun gölgesi yeter diyemiyosun bukadar benil olamıyorsun.kendimi belki yerlere atmamı paralanmamı bekledi herkes ama ben sakince sustum ve özlemle ağladım.o huzurla yatacak bense hep özleyeceğim
yeşimcim yazını okurken seni göğsüme yatırıp saçlarını okşamak istedim.bir abla gibi ...ben zaten senden büyüğüm ablayımda çok uzaksın yaaaaaaaaaaa....senin ne güzel bir yüreğin var.
canım seninde başın sağolsun...2 gündür ağlattınız beni
zaten nerdeyse 1 yıldır görmüyorum ailemi...
tam 30 yıldır hasretim ben aileme...
ayrıldığımda küçücüktüm çok ağladım
halada ağlarım her yıl ayrılırken
ama sizinkilerin yanında benim sesim çıkmasın tabi
allah mekanlarını cennet eylesin..[/QUOTE
UZAKTADA OLSALAR VAR OLDUKLARINI BİLMEKTE İNAN ÇOK BAMBAŞKADIR EN AZINDAN BİR YERLERDE NEFES ALDIKLARINI BİLMEK TELEFONLADA OLSA SESLERİNİ DUYMAK YETMESEDE YETİYORDUR BİR KARA TOPRAĞA SES VERMEKTENSE KARA TOPRAĞA SARILIP SAATLERCE AĞLAMAKTANSA UZAKTA AMA SAĞ OLDUKLARINI BİLMEK ÇOK BÜYÜK BİR NİMETTİR ÖNEMLİ OLAN SAĞKEN KIYMETLERİNİ BİLMEK RABBİM İNŞALLAH ANA BABA KIYMETİ BİLENLERDEN EYLESİN
sıkma canını..vardır birhayır bundada değilmi?..napıcaksın bekle bakalım işler yoluna girecektir elbet..allah yardımcınız olsun..buarada tv uydu bozuktu eşim onla uğraştı olmadı aldı götürdü bende akşamda kızgınım ama yinede etrafı topladımki çekriz fırını dolabı..nerdeişim vard edi traşta olcakmış..
bende aradım dedimki sen çekme bende p.tes halılar gelince sermiycem dipköşe temzi olmasa nasıl sereyim dedim...tamam d.yooo
sudecim ona ağız eğmek istemem zaten çok sinir olkuıyor evişlerine erkekleri sürülmesi dedim ya anaları alıştırmış..tüp gelir kadın pehlivan dememkki karadenzi tepelrinde alışmışlar sadece kadınalırn çalışmasına....tüpü kendi taşırdı oğullarıda içeride oturuyor bu bana çok tuhaf geldi...ben alışkın değilim bekarken ağır kaldrımadımki zamanla alışayım..kayınvalidem taşınırken gelmişti 2.evime ..beni mahvetti bende salağım onla zorlandımşunu şuraya çekelim derken bide çok hızlı..
ama nolcek oğluna öğretememiş
burası 3.evim allahtan gelmedi taşınırken hoş akıllandım ozamn saftımsağolsunlar yapıyolar ama benide mahvediyo oğlu incinmesinde burdada fırın yüsekte yani ocaklı altında tahtası var.eskie vde yerdeydi kendim kaydırıp çekip temzilerdim ne eşime bulaşcam...off yaa erkeklerin hepsi böle değil..ahh babacım benimmm sen bize kıyamazdın..eşimse ben hep iiy olamlıyım herişi başarmalıyım ağırıda kaldırmalıyım ve biyerim ağrıyoda dememeliyim zamnla alıştım desemde zor yaa...
mneü paylaşmaıdm hiç yazayım da dostalrım hata bulsun
dün.....
kahvaltı
peynir,5zeytin,1dilim ekmek,domates ,salatalık,,,
mate,funda çayı..
ara
biraz kiraz ve erik bikaçtane..
öğle
4kaşık menemen
1bardak ayran
ikindi....
.komşum çağırmıştı yoruldum orda mamalarım bunlar
:78:1dilimıspanaklı börek gül şeklinde yağı azdı
1dilimde kek,üstü kremalı kekte çok kabrmayanlardan
şeersiz çay......
akşam
SPOR.40DK YÜÜRüYÜŞ,hocayla step arobik,minder...15 dk.bisiklet...
eve geldim titriyorum 1domates ve 2zeytin ,1parça ekmek yedim
3litre su olmuştur:26:.............yani küçük emrah diyeti olcaktı ama ikindidekiler mafetti
Kızlar bugün barbunya bulgur pilavı vardı bide ayran onları yedim şimcik düşünüyorum akşama ne yesem diye fikir verebilirmisiniz işyerinde olduğumu göz önünde bulundurursanız memnun oliciğim
Kızlar bugün barbunya bulgur pilavı vardı bide ayran onları yedim şimcik düşünüyorum akşama ne yesem diye fikir verebilirmisiniz işyerinde olduğumu göz önünde bulundurursanız memnun oliciğim
yorum yapmıyorum ama sena abla yok bence idare eder
keşke bende orda olsaydım bee..akşamada barbunya ye 4kaşık kalmadımı.ben evdeyim ve yemek yapasımda yok...
zaten kahvaltı öğlen beraber sayılır...birazöncede eşime kzıdım dondurma yedim bahaneme bak yaaa..yok anam iyice nefsimi köreltmeden eve dondurma almakta yasak bana..sporumda son bugün benim işm belli olmaz akşam gdierim belkimm
2aylık hormon aldım ve 2ay gittim iyi incelmede var biara yazarım ölçülerimi ama hocamız dediki adetin dün yeni bitti seni haftaya ölçmek lazımdı bende ben ölçerim dedim..bakalım azalcakmı yok ya indi şişim ama tam ödem atamıyoz belkdieebuara iş yaparken boğazımıda tutsamda buhaft 1daha gitse senle yarışamı girsekkkk....
ama bunada cesaretim yok vücudum güvenmiyom kendime güvensem onuda yenerimde
kızlar ya ben 34 günde 4.4 kg 'yağ' dan verdim
ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. hemen nişanlımı aradım onunla baylaştım benim adıma o da çok mutlu oldu canım benim yasonra da sizinle paylaşmak için sabırsızlandım hadi beni tebrik edin hadi hadi beni tebrik edin ya şımartın beni hahhahhahaa çok mu çok sevindim ya
0[ B] nick başlangç geçen hafta bu hafta qiden toplam hedef [/B]
Barkınımın üstte verdiği bilgileer doğrultusunda yaptım listeyi kızlar
Olmamış barkınım o liste..
Sabaha dekte bekleyemedim...
Eksik olan varsa yazarsa sabah ekleriz onları da...
Kırmızı ile yazanlar 20 kg üstü verenler
mavi ile yazanlar 10 kg üstü verenler..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir tabloda görüşmek üzere...
Qivi tebrikler sana şampiyon..
Kızlar hepiniz harikasınız inanın
Seviyorum ulennnn sizi.....
başın saolsun canım.yaşadıklarım gözümün önünden bir film şeridi gibi geçti.babamın kanser olduğunu öğrendiğinde bizim için ağlaması aylarca gözlerimin önünden gitmedi.her gözümü kapadığımda bababın ağladığı o an gözümün önüne geliyordu.kaybedeceğimi bilmeden yanına gitmiştim.meğer herkes gününü bekliyormuş.babamın yanında uyurdum her gece bu yüzden teyzemle annemin bişi olursa korkar demelerini duyduğumda asla aklımın ucundan babamın beni bırakacağı geçmemişti.sonkez kendini kaybedip yere düşmek üzereken yakaladığımda kızım tut beni dedişti bende bana tuttum kendi bırak bana demiştim.son sözleri bunlar olmamalıydı.ben onun yıllar boyu nazlayarak sevdiği şarkılar türkülerle uyandırdığı peşinden dünyaları dolaştığı kızıydım.bir gün çocuğum olduğunda ismini babamın kulağına okumasını ne çok istiyordum.ne küçüçük hayallerim vardı ama teker teker hepsi uçup gitti.herkesin bir sırası olduğu bir gerçek onu kimse inkar edemez.öldüğünde üzülemedim bile o acı çekeceğine ben biraz özler biraz ağlarım diye teselli ettim hep kendimi.her güzel şeyin bir sonu var ben dünyadaki baba sevgisini tadan en şanslı insanlardan biriyim.bunu yaşamamış milyarlarca insan arasında 25 senesini bunu doya doya yaşayan Rabbimin bu şansı tanıdığı kullarından biriyim.çok daha fazlasını isteyip isyan etmem büyük hata olur.
off ya ayşe bahar akşam akşam ağlattın beni.
Senin de başın sağolsun canım...
İnşallah yattıkları yer cennet bahçesi olur...
Rabbim günahlarını affetsin...
Ağla gülüm...
Ben ağlayarak yazdım her satırı inan...
Ağlamaya meğer ne çok ihtiyacımız varmış...
Meğer ne çok hasret kalmışız sevdiklerimize...
ayyy ayşebaharcım ve green 4 cüm ayy inanın işyerinde olmasaydım hıçkıra kıçkıra ağlıyor olurdum şimdi hoş tutamadım zaten bir kaç damla süzülüverdi yanaklarımdan adeta yakarcasına beniallah rahmet eylesin onlara çektikleri sıkıntılar günahları varsa kefareti olsun inş.mekanları cennet olsun
kız tatlıya bende dayanamıyorum.ne yapayım yiyorum.ama bu şekilde bile bir kilo gitmiş
tatlı derken dondurma olardak dayanamıyom..ama zayıflamak isteyen hafatda 1 yada 2yemeliymiş oda 2küçük top yada 1top...
benimki kutuda kalan 3toptan fazlaydı amaeşime kalsın dedim sonrada azkaldı hepsi bitireyim dedim nebileyim işte..şimdi akaşm bana takılır hani yemiyecektin diye bende böylede zayıflarım derim :18:
hayatım doğuma kaçla girdin,kaçla çıktın..ikiz hamileşklerde çok alınıyomu..kendmim kilo knusundada çok merak ediyorum acaba karnım hariç tabikiozamnda kilomu göstermemmi sıkıyım yaaa....dün yine sporda biir sordu dedim 74 yok yaaa diyo...
mrblarr arkadaşlar ben döndüm memleketten ama çok kötü kilo aldım heralde tartılcan sabah ama pazartesi full diyetteyimm artık ben kilolu olmuyacagımmm
sizler nasılsınız kimseyle tam tanışıp kaynasamadan izne gittim ama artıkkk kaynaşırız :)))))
slm kızlarr... bende annemden geldım keyıf yapıom evımdeevı supurgem aslında halıları sıldıkten sonra makınaya cekemden memlekete gıtmıstım..şimdi yapayım bare sonrada yerlerı silerim falan.. pztsi kocem gelcek kısmetseee :)))) yurtdısı hasretı bıttı sımdılık 1hafta yanımda kalıcak allahtan bı masnı bişi cıkmazsa sonra yıne yolcu edıcımmm
pazartesı yuruyuse basklıyım dıyım bakam ama nekadarı basarılı olcem gorcesss.. dıyettekı gıbım bundada bı hırsa sahıp olurum umarımmmm...
hee bu arada cuma gunu tartıda 73.800 gibi bişey cıktım annemlerın tartı mekanık değil eskılerden oyuzden kusuratını sallamıs bulunmaktayım.. gecen hafta 74tum 1haftada ancak 200 gr verebılmısım yani..ayy neysekı almamısım ona sukur diim. :)
bu arada eskısehıre yuzmeye kayıt ıcın yazılmıstım ama 2hafta once dusuk yaptıgım için benım saglıgım acısından kabul etmdıler barı 1ay dolsun ole gel dediler( bide gölcüktekını arastırcam bakalım.. eger bulabilirsem yıne temmuz gibi baslamayı dusunuyodum zaten.. bide esk.tekı 1aylık 200tl cok geldı acıkcası yoksa normalmiki?? haftada 2gunmus cmt-pz aksamları 1 saat oda..
bugun sabah trende sımıt-ayran
oğlen evde yagsız haslama birazcık tuzlu bi tabak makarna yedım..
aksamada meneme n yapacam cunku domateslerım 3gunde hemencık curumeye yuztutmusss
görüşmek üzereee
hoşbuldum canımmm evet canımm çoçuklarımmm :))))hoşgeldin canım.ezgiyle kerem çocuklarınmı
Herkese günaydın iyi hafta sonları diliyorum...
Canım ya ben özel mesaj atamıyorum
Benim de;
Başlangıç:74
Bir hafta önce:68,8
Bu hafta:68,4
Giden:400 gr
Toplamda:5.6
Hedef:62
Ben de listeye girebilirmiyim acaba lütfennn..
[COLOR="#0000CD" .!.:yeşimcim yazını okurken seni göğsüme yatırıp saçlarını okşamak istedim.bir abla gibi ...ben zaten senden büyüğüm ablayımda çok uzaksın yaaaaaaaaaaa....senin ne güzel bir yüreğin var.[/COLOR]
canım seninde başın sağolsun...2 gündür ağlattınız beni
zaten nerdeyse 1 yıldır görmüyorum ailemi...
tam 30 yıldır hasretim ben aileme...
ayrıldığımda küçücüktüm çok ağladım
halada ağlarım her yıl ayrılırken
ama sizinkilerin yanında benim sesim çıkmasın tabi
allah mekanlarını cennet eylesin..
eline sağlık yine başlardayım yihuuuuuuuuuu
ya kızlar valla uzun diye yazdıklarınızı okumıycaktım baktım baş sağlıkları dileniyo döndüm okudum hıçkıra hıçkıra ağlattınız beni off başınız saolsun şimdi başka bişey yazamıycam bebiş alıyo benimde burnum akıyo ağlamakta off ne başlangıç yaaa
triendy,mektupp,esiin kızlar siz boyunuzu mu yanlış girdiniz? BMI leriniz çok düşük görünüyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?