70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımm kaçak seni.. hayırdır saglık sorunun mu var yoksa istemediğin içinmi tabı cevaplamak istersen..

önceden eksıksız tutmaya calısırdım ama mıde problemlerınden dolayı son bı kac senedır tutamıyorum malesef, denıyorum arada ama zehır oluyo midem de günüm de :26:

başka kımse yok mu topıkte tutamayacak olan, tek kalcam gıbı gozukuyoo kendı kendıme menu paylasırım artık

ayyy cnm bu sendrom çok farklı ya acayip bir titriyon bir yanıyon dün bende işyerinde çok kötü oldum sancıdan gidip biraz mescitte uzandım uyuya kalmışım titreyerek uyandım kalbim sanki yerinden çıkıcak elim kolum titriyor bir üşüdüm bir üşüdüm o sıcakta sonrada başladım yanmaya benim çok sıkıntılı geçiyor regl dönemi

Kılavuz da tutmuyo dıye bılıyorum saglık problemınden ötürü ama o genelde aksamları gırıyor.vardır baska belkı arkadaslar :44:

cocuk ıstemıyor mu yoksa:26:

yok cnm çok istiyor bir kızımız olmasını hatta yolda kız çocuğu görünce bak ne kadar tatlı değilmi bizde yapalım falan diyo ama daha yeni evliyiz ya biraz tadını çıkarayım evliliğin koçiş benm hamilelik durumumdan korkuyor durup durup bişi istersin normalde huysuzsun bide gebelik sendromu ki bu regl sendromundan beter öyle ayda bir kaç günde değil 9 ay boyunca sürecek sen bir doğurana kadar bana 100 doğurtursun diyo kolay olmayacak yani onun için :

kızlar ya bu sıcaklar daha da artacakmışşşş, boşuna zayıflayalım dıye ugrasmaya gerek yok bence nasıl olsa yakında hepımız buharlaşıcazzzz

anladım canım o kadar olcak cocuk buyutuyoz karnımızda onla da kalmıyo dogurup büyütüyoz 9 ay naz cok mu haa bırde 40 günlük lohusa dönemi var benim eşim o dönemd ebi melek olmustu sankı şok olmustum ama dogumdan once tembıhlemıstım bende bak bana ıyı davran sonra lohusa depresyonuna gırerım demıstım ondan mı korktu noldu süper iyiydi yanii ama 41 ncı gün normale döndü

bu arada boyoz nedir acaba

ben de merak ettim baktım hemen google görsellerden, ah çayın yanına olaydı dedim. kısacası hamur işi imiş.

Allah iyiliğini versin kız daha dur canım bu cicim ayları 3-4 sene sonra ne halın varsa gör der

çok iyi yaa

yengeç burcu değil misin? ondandır. sabah dinledim. yengeçler bu ara herşeyin üstüste geldiği dönemmiş gerçekten daha dün kaç kişi dedi senin de herşey üstüste geldi değil mi sakin olmaya çalış diye bi de bu bir- iki ay sağlık sorunlarımız olacakmış. halbuki genel olarak bu sene yengeçlerin senesi ve hep güzel şeyler olacak. ama demek bu dönem biraz sıkıntılıyız :101:

cocuk ıstemıyor mu yoksa:26:

istiyordur da adamcağız düşünüyordur normali böyleyse hamileliği kabustur diye o yüzden korkuyordur

ben varım ben de tutabileceğimi sanmıyorum. sabah kalkıp işe ulaştığım o vakit aralığı bile mide yanmasıyla geçti

yanıma bı arkadas buldum deseneee

ben yengec değil aslan burcu oluyorum canımmmm, çok piss kükrerimmmm

slm arkadaslar nasıl gidiyo rejimler?. ben suan 68.5 kilodayım gecen ay 72 dim oruca baslamıştım hem kaza orucumu tutmuş oldum hemde gunde 1 öğünle 3.5 kilo verdim.inşallah hayırlısı ile dahada veririm.(akşamları çok rejime göre yemedim pilav yemek ekmek hatta tatlı bile yedim sahurda ise sadece su içtim çünki gece yiyemiyorum)

Son düzenleme:

Son düzenleme:

canım süperr yaa hem allah kabul etsin hem de tebrıkler valla bende ramazandan umutluyum ınsallah o kadar olmasada kılo vermeyı ümit ediyorum tabi amacım kılo vermek deilama ben sahur yapıcam

canım süperr yaa hem allah kabul etsin hem de tebrıkler valla bende ramazandan umutluyum ınsallah o kadar olmasada kılo vermeyı ümit ediyorum tabi amacım kılo vermek deilama ben sahur yapıcam

canım amaç tabiki kilo vermek değil,asıl niyet oruçç ama akşam tek öğün olunca ekmekte tatlıda yesen veriyosun yada almıyosun..

canım kaç gün tuttun orucu.. Allah kabul etsın...
pekı suyu ne kadar ıctın su kaybın olmasın ? 2 litre içtinmi en az ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…