- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
hımm kaçak seni..hayırdır saglık sorunun mu var yoksa istemediğin içinmi tabı cevaplamak istersen..
ayyy cnm bu sendrom çok farklı ya acayip bir titriyon bir yanıyon dün bende işyerinde çok kötü oldum sancıdan gidip biraz mescitte uzandım uyuya kalmışım titreyerek uyandım kalbim sanki yerinden çıkıcak elim kolum titriyor bir üşüdüm bir üşüdüm o sıcakta sonrada başladım yanmaya benim çok sıkıntılı geçiyor regl dönemiherkes mı tutacak tutamayan yok mu hıc dedım ya canım, tutamayanlardan bırı de benım yanıma arkadas bakınıyorummm
ben de mı regl oldugumdan oyleyım ama dun aksam bende sureklı dısarı cıkalım, yuruyelım, bısıler yapalım, boyel bı tuaftımmm:26: dun aksam normalde spor gunuydu, ama işim cıktı karakol fılan ugrastım spora gıdemedım, ondan mı rahatsız oldum bılmem, aksam yemegını erken yememıze ragmen cok rahatsız ettı, bı daha daha hafıf yıycem aksamları :26:
bı de evde ne kadar kapı pencere varsa açtık dun aksam ama tül bıle kıpırdamıyodu, bı ara balkonda oturalım dedık ama nafıle, balkonunda evden bı farkı yoktuuusonra kalbime bı çarpıntı geldıı, pıt pıt kotu oldujm baya, kocişte korktu :26: sonra kendıme geldım bıraz, tarcın kaynatmıstım, onu ıcmeden yataga uzandım uyuyakalmışım, sonra kociş geldı ben de ıcerde napıyosun dıye merak ettım sen uyumusun dedı:26: tarcını kaynattın ama ıcmedın dedı, kalktım onu içtim gerı yattımmmmm:26: sıcak sıcak sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ne evde oturuluyo, ne işte, dısarda da olmuyo bu sıcakta, uyunmuyo da napacamm bılemedım vallaaaaaaa
ayyy iinş değişmez ya bazen diyorum ona birgün benden bıkacaksın diye oda diyokiyok değişmemde hamile kalmandan korkuyorum sadece
önceden eksıksız tutmaya calısırdım ama mıde problemlerınden dolayı son bı kac senedır tutamıyorum malesef, denıyorum arada ama zehır oluyo midem de günüm de :26:
başka kımse yok mu topıkte tutamayacak olan, tek kalcam gıbı gozukuyoo kendı kendıme menu paylasırım artık
cocuk ıstemıyor mu yoksa:26:
yok cnm çok istiyor bir kızımız olmasını hatta yolda kız çocuğu görünce bak ne kadar tatlı değilmi bizde yapalım falan diyo ama daha yeni evliyiz ya biraz tadını çıkarayım evliliğin koçiş benm hamilelik durumumdan korkuyor durup durup bişi istersin normalde huysuzsun bide gebelik sendromu ki bu regl sendromundan beter öyle ayda bir kaç günde değil 9 ay boyunca sürecek sen bir doğurana kadar bana 100 doğurtursun diyo kolay olmayacak yani onun için:
bu arada boyoz nedir acaba
dün akşam regl sendromundaydım sanırım kursa gitmedim canım hiç istemiordu eve gittim koçiş erken gelmiş yatmış biraz ben gidince uyandı daha içeri girer gtmez gidelim bi yerlere diye tutturdum oda nereye gidelim diye sordu bende farketmez ama böyle yeşillkili bi yer olsun orman gibi bir yer olsun dedim sonra hazırlattırdım adamı soruyo bana nereye gidelim dedim bilmiyorum oda karar vermedi bende sonra dedimki vazgeçtim gitmek istemiyorum yemk hazırda vardı yemek yiyelim o zaman dedi yemek yemek istemiyorum dedim sonra gel o zaman yanıma sarılıp oturalım dedi otururken ben yemek yemek istiyorum dedim ama evdeki yemekleri yemek istemiyorum dışardan söylim onuda sölim onuda istemiyorum e biz dışarı çıklaım yok çıkmak istemiyorum kocamda hala sakin bir tonla bence sen dayak istiyosun dedi maşallah ya çok sabırlı iyi katlanıyor bana ya
Allah iyiliğini versin kızdaha dur canım bu cicim ayları 3-4 sene sonra ne halın varsa gör der
herkes mı tutacak tutamayan yok mu hıc dedım ya canım, tutamayanlardan bırı de benım yanıma arkadas bakınıyorummm
ben de mı regl oldugumdan oyleyım ama dun aksam bende sureklı dısarı cıkalım, yuruyelım, bısıler yapalım, boyel bı tuaftımmm:26: dun aksam normalde spor gunuydu, ama işim cıktı karakol fılan ugrastım spora gıdemedım, ondan mı rahatsız oldum bılmem, aksam yemegını erken yememıze ragmen cok rahatsız ettı, bı daha daha hafıf yıycem aksamları :26:
bı de evde ne kadar kapı pencere varsa açtık dun aksam ama tül bıle kıpırdamıyodu, bı ara balkonda oturalım dedık ama nafıle, balkonunda evden bı farkı yoktuuusonra kalbime bı çarpıntı geldıı, pıt pıt kotu oldujm baya, kocişte korktu :26: sonra kendıme geldım bıraz, tarcın kaynatmıstım, onu ıcmeden yataga uzandım uyuyakalmışım, sonra kociş geldı ben de ıcerde napıyosun dıye merak ettım sen uyumusun dedı:26: tarcını kaynattın ama ıcmedın dedı, kalktım onu içtim gerı yattımmmmm:26: sıcak sıcak sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ne evde oturuluyo, ne işte, dısarda da olmuyo bu sıcakta, uyunmuyo da napacamm bılemedım vallaaaaaaa
cocuk ıstemıyor mu yoksa:26:
önceden eksıksız tutmaya calısırdım ama mıde problemlerınden dolayı son bı kac senedır tutamıyorum malesef, denıyorum arada ama zehır oluyo midem de günüm de :26:
başka kımse yok mu topıkte tutamayacak olan, tek kalcam gıbı gozukuyoo kendı kendıme menu paylasırım artık
yengeç burcu değil misin? ondandır. sabah dinledim. yengeçler bu ara herşeyin üstüste geldiği dönemmiş gerçekten daha dün kaç kişi dedi senin de herşey üstüste geldi değil mi sakin olmaya çalış diyebi de bu bir- iki ay sağlık sorunlarımız olacakmış. halbuki genel olarak bu sene yengeçlerin senesi ve hep güzel şeyler olacak. ama demek bu dönem biraz sıkıntılıyız :101:
ben varımben de tutabileceğimi sanmıyorum. sabah kalkıp işe ulaştığım o vakit aralığı bile mide yanmasıyla geçti
yanıma bı arkadas buldum deseneee
ben yengec değil aslan burcu oluyorum canımmmm, çok piss kükrerimmmm
anladım canım o kadar olcak cocuk buyutuyoz karnımızda onla da kalmıyo dogurup büyütüyoz 9 ay naz cok mu haa bırde 40 günlük lohusa dönemi var benim eşim o dönemd ebi melek olmustu sankı şok olmustum ama dogumdan once tembıhlemıstım bende bak bana ıyı davran sonra lohusa depresyonuna gırerım demıstım ondan mı korktu noldu süper iyiydi yaniiama 41 ncı gün normale döndü
slm arkadaslarnasıl gidiyo rejimler?. ben suan 68.5 kilodayım gecen ay 72 dim oruca baslamıştım hem kaza orucumu tutmuş oldum hemde gunde 1 öğünle 3.5 kilo verdim.inşallah hayırlısı ile dahada veririm.(akşamları çok rejime göre yemedim pilav yemek ekmek hatta tatlı bile yedim sahurda ise sadece su içtim çünki gece yiyemiyorum)
canım süperr yaa hem allah kabul etsin hem de tebrıkler valla bende ramazandan umutluyum ınsallah o kadar olmasada kılo vermeyı ümit ediyorum tabi amacım kılo vermek deilama ben sahur yapıcam
demek aynı gruptanık ...
qivi ben yenegcim demek bu sene bizim senemizmiş cok güzel ne istesemde olsa acaba:97:
slm arkadaslarnasıl gidiyo rejimler?. ben suan 68.5 kilodayım gecen ay 72 dim oruca baslamıştım hem kaza orucumu tutmuş oldum hemde gunde 1 öğünle 3.5 kilo verdim.inşallah hayırlısı ile dahada veririm.(akşamları çok rejime göre yemedim pilav yemek ekmek hatta tatlı bile yedim sahurda ise sadece su içtim çünki gece yiyemiyorum)
sen ne burcusun canımmmm
topıkçene kısa zamanda ama saglıklı kılo verelım dıye dıleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?