70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

içinde elma ve karanfil var ya, onlar güzel tat verir. çekinme bence :112:

vay vay avay anam maşşalah bu koca seni tabi kıskanır ve bu doktorda tabiki sana güzel der
cnm inşallah rabbim size hayırlı bir çocuk nasip edecektir inan bunu çok isteim allah belenaycığımıdada sanada kdrciğimede hepinizede nasip etsin
tatlım en iyisini yapmışsın annelik duygusu hiç bir maddiyatla ölçülmez böylesi daha iyi çok iyi bir karar vermişsin zaten için rahatmış hempte rahat olsun
canommm kortizonu kesmesine çok sevindim ve seni çok özledim kız yoktun ortalıklarda

bu hafta 69.9 u görmeyi ne kadar isterdim

valla ben de ısterımmmmm ama ben reglınde etkısıyle bu hafta korkulu ruyalarımın kılosuna gerı gıdıyorum sanırımmm

Kızlar ramazanda neler yapıcaksınız aklında bır fıkrı duzenı olan var mı ? mesela tatlı yemeyecekmısınız hıc ?

ben de soracaktım bunu, bı de ramazan da herkes oruc tutacak mı topıktekiiiii acabaaa :26: oruc tutamayacak olanlar kimlerr :44:

bu arada cuma günü taa ilkokul arkadasımın dugunu var sehir dısında, sabah adlıyedekı işlerimi bıtırp dugun için yola cımayı dusunuyoruz, ofise gelıp bıldırım yapma sansım olmayacak gıbı gozukuyoo, haftasonu zaten gıremıyorum bu yuzden persembeden sonra anca pztsi gunu gorusebılecezz sanırım:26:

Kızlar ramazanda neler yapıcaksınız aklında bır fıkrı duzenı olan var mı ? mesela tatlı yemeyecekmısınız hıc ?

Ben daha önce de demiştim ama sen sormuşsun gene yazmam mııııı
Sahur da 1 etimek 1 dilim peynir domates-salatalık haftada 1 kez haşlanmış yumurta
Yatmadan form çayı ve 1 litre su içmeyi düşünüyorum.

İftarda da yarım kase annem ne yaptıysa çorbası
Tavuklu/Ton balıklı/ Peynirli Salata değişcek gün gün
Tatlı da dondurma/Puding/Sütlü tatlılar/Karpuz
İftardan sonra da evdekileride kandırıp sahile yürüyüşe gitmeyi planlıyorum.
Yatmadan yeşil çay veya form çayı

sagolcanim cümlemizle belenaycigimda arada geliyor sohbet ediyoz bu arada hala bozmadim kacamak ta yapmadim listeyi akasam yazacam hepinize selam

perşembedeen yapsan olmaz mı kaptana sormalı.. yada bu hafta yapmıcaksın hıc haftaya ancak...
bu arada bende sorcaktım demıssın ama sen cevap vermemıssın..

saol tatlım, güzel menu begendım ben..
ama tatlıdan yana taviz vermem diyosun yanı... ya normal zamanda ıstemem pek regl halı dısında ama ramazanda ınsanın hepten sekerı dusuyorya tatlılar ıstıyor ben bakalava fılan pek aramam anca ev baklavası olucak kıyır kıyır bol cevızlı o zaman yerım.. gullacı cok ıstıcek canım galıba oyle gorunuyor...
bır de sahur durumum mechul... onceden hıc kalkmazdım ama dıyetle nasıl gıdıcek bılmıyorum.. sahur aslında buyuk sevap keyfı bırsey degıl kalkmak gerekıyor ama ben mıdem den dolayı yemııyordum sahurda yedıgım seyler gun boyu mıdemı eksıtıp agrıtıyordu o yuzden yemıyordum bakalım bır tek sahurum mechul... :44:

bu arada boyoz nedir acaba

bende ona bakıcaktım netten neymıs o dıye...

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun diyim. Cidden mantıklı bir karar vermişsiniz. Çocuğunuzla geçireceğiniz vakit daha önemli ayrıca 2 vesait yol hiç çekilmez yaz-kış.

kızlar düşünceleriniz benim için önemli, çok teşekkür ederim desteğiniz ve fikirleriniz için

bende 2010 mayıs annesiyim evet oğlum küçük biliyorum ama 2ncide olursa nasıl ugrasırım dıye korkumdan alıstırmak ıstıyorum ama tabı bu en erken 1.5 yas olur o da kısa geldıgı ıcın gene yaza yanı 2 yasına kalcak buyuk ıhtımalle

ben su an dıyet yapmıyorum zaten sadece dıkkat edıp dengelemeye calısıyorum .Ramazanda ben oruc tutucam ınsallah belkı zorlanırsam haftasonu tutmayabılırım ama kesın deıl denıycem onu da (cocukla ugrasacagım ve emzırdıgım ıcın) benım ramazandakı amacım kılo almadan ve rahatsız olacak kadar yememek olacak yan ı bellı bı kalıbım yok sunu bunu yemem dıye ama tatlıya oncelık vermem zaten oncelıgım ıftarda corba ve bol su ıcmeye özen gösterıcem zaten daha oncede denedım baya sısırıyor yedırmıyor yanı sonra normal yemeklerden sebze baklıyat ne varsa tatlı yersemde tadına bakmalık olur sanırım sahurda da mumkun mertebe ya kalan hafıf yemeklerden belkı nesfıt olabılrı arada veya da kahvaltılık düşünüyorum benım düzenim bu skeılde olacak fırsat bulursam da evde yürürüm ara sıra ama düzenli olacagını sanmıyorum.birde zaten cok kacırınca ınsan cok rahatsız oluyor agırlık çöküyor uyuma ıstegı oluyor ve ben yatarım yatıncada yedıklerım erımez o yuzden davetler harıcı (zaten fazla olmaz)fazla kacırmamayı ümit etmekteyim

dün akşam regl sendromundaydım sanırım kursa gitmedim canım hiç istemiordu eve gittim koçiş erken gelmiş yatmış biraz ben gidince uyandı daha içeri girer gtmez gidelim bi yerlere diye tutturdum oda nereye gidelim diye sordu bende farketmez ama böyle yeşillkili bi yer olsun orman gibi bir yer olsun dedim sonra hazırlattırdım adamı soruyo bana nereye gidelim dedim bilmiyorum oda karar vermedi bende sonra dedimki vazgeçtim gitmek istemiyorum yemk hazırda vardı yemek yiyelim o zaman dedi yemek yemek istemiyorum dedim sonra gel o zaman yanıma sarılıp oturalım dedi otururken ben yemek yemek istiyorum dedim ama evdeki yemekleri yemek istemiyorum dışardan söylim onuda sölim onuda istemiyorum e biz dışarı çıklaım yok çıkmak istemiyorum kocamda hala sakin bir tonla bence sen dayak istiyosun dedi maşallah ya çok sabırlı iyi katlanıyor bana ya

Allah iyiliğini versin kız daha dur canım bu cicim ayları 3-4 sene sonra ne halın varsa gör der

Vücudun tatlıya da ihtiyacı var ama dimi. Meyveleri çok severim ama bazen sütlü tatlı yemek istiyorum.
Dondurma mideyi çalıştırdığı için minicik kalorili bi dondurma yesek ne olcak ki hem Hergün tatlı yemesemde arayı dengelicem tek yorucak şey susuzluk ramazan ayında bu sıcaklarda bakalım nasıl dayanıcaz.

Cidden eşiniz çok sabırlıymış reglden dolayı olsa gerek ruh haliniz insan o zaman huysuz oluyor. Başkalarının yaptıkları davranış gözüne batıyor, tek kalmak istiyor ama aynı zamanda birileriyle de konuşmak istiyor. Yemek istiyor ama ne yiyeceğini bilemediğinden sapıtıyor bi tatlı bi tuzlu götürüp gidiyor Bünyeden bünyeye değişiyor işte.
Allah bozmasınnn

bu arada boyoz, simitçilerde satılan bir tür börek.. izmirde okudum ben de 4 yıl,sabah kahvaltılarının vazgeçilmezidir egede..ben çok severim..ist.da da taksimde satan bi yer buldum istiklalde galatasaray lisesinin karşısında tam, yakın olanlar alabilir.. özelliği yok ama güzel bir kahvaltılık..
izmirliler simite de gevrek derler bu arada,çekirdeğe çiğdem,domatese domat demeleri gibi..

perşembedeen yapsan olmaz mı kaptana sormalı.. yada bu hafta yapmıcaksın hıc haftaya ancak...
bu arada bende sorcaktım demıssın ama sen cevap vermemıssın..

herkes mı tutacak tutamayan yok mu hıc dedım ya canım, tutamayanlardan bırı de benım yanıma arkadas bakınıyorummm

ben de mı regl oldugumdan oyleyım ama dun aksam bende sureklı dısarı cıkalım, yuruyelım, bısıler yapalım, boyel bı tuaftımmm:26: dun aksam normalde spor gunuydu, ama işim cıktı karakol fılan ugrastım spora gıdemedım, ondan mı rahatsız oldum bılmem, aksam yemegını erken yememıze ragmen cok rahatsız ettı, bı daha daha hafıf yıycem aksamları :26:
bı de evde ne kadar kapı pencere varsa açtık dun aksam ama tül bıle kıpırdamıyodu, bı ara balkonda oturalım dedık ama nafıle, balkonunda evden bı farkı yoktuuu sonra kalbime bı çarpıntı geldıı, pıt pıt kotu oldujm baya, kocişte korktu :26: sonra kendıme geldım bıraz, tarcın kaynatmıstım, onu ıcmeden yataga uzandım uyuyakalmışım, sonra kociş geldı ben de ıcerde napıyosun dıye merak ettım sen uyumusun dedı:26: tarcını kaynattın ama ıcmedın dedı, kalktım onu içtim gerı yattımmmmm:26: sıcak sıcak sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ne evde oturuluyo, ne işte, dısarda da olmuyo bu sıcakta, uyunmuyo da napacamm bılemedım vallaaaaaaa

Son düzenleme:
canommm kortizonu kesmesine çok sevindim ve seni çok özledim kız yoktun ortalıklarda
sağol canım benim bende çok sevindim çünkü ilaçkullanırken ne kadar dikkat eersen et kilo alıyorsun bide iştah açıyor hazır sıcAKLAR varken şimdi vermicezde bu kiloları ne zaman vercez dimi

canım boyoz izmire özgü bir börek diyelim çok lezzetli tadını bilen vazgeçemez sabah kahvaltılarının vazgeçilmezidir ama sanırım kalori yönünden şuçlu bir börekyağlı oluyor çünkü ayrıca size ben bi sözlük hazırlayayım bari izmirli olarakgeçen günde

kumru yedim demiştim kılavuz kumru ne diye sormuştuay kendimi uzayda hissettim he

kumru boyoz gevrek lokma domat sözcük anlamları az sonraaaaaaaaaaaaaaa

hımm kaçak seni.. hayırdır saglık sorunun mu var yoksa istemediğin içinmi tabı cevaplamak istersen..

doğru demiş ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…