Derinlemesine bi inceleme yapmışsın hemenBilemiyorum ama tüm insanlar yanılıyor olamaz dimi.
Deniyim o zaman bende malzemelerin hepsini katınca çok kötü olacağını düşündüm. Şimdi bile yeşilçayı bergamotlı alıyorum tadını bastırıyor diye içine de kabuk tarçın atıyorum. Bide form çayı içiyorum içinde kiraz sapı falan varmış iyi geliyor. 5 i 1 yerde denedim ama kekik mi ne vardı içinde nefesim bile bi acaip kokuyordu onu içtiğimde ıyyy.
vay vay avay anam maşşalah bu koca seni tabi kıskanır ve bu doktorda tabiki sana güzel dertşk ederim kızlarrrr acayip moral oldunuz bana şuandaki kilom buu aslında 62 olmama lazımdı ama artıya çıktım şimdi yerimde sayıp duruyorum eski tempoma dönemedim bi türlü
kızlar en baştaki resim kilolu halim diğerleri en son hallerim işteeee
cnm inşallah rabbim size hayırlı bir çocuk nasip edecektir inan bunu çok isteim allah belenaycığımıdada sanada kdrciğimede hepinizede nasip etsinhaklisin canim ama yas 34 hatta bitiyor öbur ay 35 yolun yarisi ben demiyom valla cahit sitki taranci diyor esim 41 i bitirecek dr.larla bogusmaktan yoruldum sabir kalmadi birde bir cesaret meselesi tüpe gitmek hep oyalarsi kendini ya bu ayda deneyim yok ya 1-2 ay dinleneyim yeterki icinde kabul edip hazir olana kadar ben sadece sayenizde yemek meselemi frenlemek istiyorum sanirim sayfaya girmem de beni tutuyor bak ya o bunu yemis ne bicim biriyim gine azittim yemeek icini dun yapmadim hatta canim yemek istedinde önce bir sizi okudum sonra havuc kemirdim yada salatalik la arkadas oldum arkadaslar afedersiniz konudan saptim biraz ama cevap yazmak istedim
gunaydin canisssssssssssss
tatlım en iyisini yapmışsın annelik duygusu hiç bir maddiyatla ölçülmez böylesi daha iyi çok iyi bir karar vermişsin zaten için rahatmış hempte rahat olsungünaydın kızlar,
dün yöneticime söyledim işten ayrılmak istediğimi.. sabahın 7lerinde evden çık,eşimin işi yok gücü yok sanki,arabayla beni bırakıp kendi işine geri dönsün,çok yoğun bir şube bütün gün stres,akşam süt iznim olduğu halde -2 tane zımbazıp dolu otobüslere bin- 4 te çıkıp 6 da evde ol..(bu arada bu şube 20:30 da çıkıyor genelde,üzerine 2 saat de benim dönüşümü koysak..korkunç) oğluma şimdi annem bakıyor ama o memlekete dönünce mecbur bakıcı tut,bakıcı parası ,servis de yok buradan,2 vesait yol parası derken bana kalan çok az para, oğlumla geçireceğim zamandan feragat et,oğluma başka biri baksın,ben sinir stres içinde bedavaya çalışayım..artıları eksileri koyunca değmez diye düşündüğümü söyledim.. herşeyi anlattım..
bankada pozisyonum çok iyi,birkaç yıl daha beklesem banka şube müdürü olacak pozisyondayım..kaç yılım var bu işte.. ama kıdem tazminatımı da yakarak kariyerimi bırakarak bu kararı verdim,içim de çok rahat..
yöneticim de geleceğin parlak ama kararına saygı duyuyorum dedi.. ayrılış işlemlerine başlıycam 2-3 gün içinde işte..
bu sinirden kilo da aldım... hakkımızda hayırlısı bakalım kızlar..
canommm kortizonu kesmesine çok sevindim ve seni çok özledim kız yoktun ortalıklardagünaydın çıtırlar nasılsınız bakalım yaz ayları geldi kilo diyet olayını askıya aldım sanki daha sıkı sarılayım bundan sonra dün doktora gittim kortizonu kesti şükür ama artık ağrı kesicide alma 15 gün dedi bakalım ne olacak inşallah tutulup kalmam yine neyse kortizonu kesti ya diyete tam gaz devam bu aralar biraz kaçırdım ama callen yapmaya devam bayılıyorum bu kadına ve yaptıkça kiloda olmasada görüntüde fark ediyor kızlar dünkü mönüyü yazim kaç gündür yazmadım tembnellik ettim ayrıca charm seni kutlarım düzenli olarak mönünü yazıyorsun başka varmı öle hergün yazan dikkatimi çekmedi ama varsa yazanlar helal valla ben kaçamak yapınca uygun mönü olmadı diye yazmadım ne ayıp önceleri kaçamakta yapsam yazardım neyse inşallah bundan sonra yazmaya devam
:125::125::125:
sabah:bir adet boyoz,bir bardak ayran
ara:kaşarlı poğaça,yeşil çay
öğle:börülce yemeği 3 kaşık
ara:yok
akşam:kabak dolması
ara:küçük bir parça fındıklı çikolata,çerez
işte böle:97:
bu hafta 69.9 u görmeyi ne kadar isterdim
Kızlar ramazanda neler yapıcaksınız aklında bır fıkrı duzenı olan var mı ? mesela tatlı yemeyecekmısınız hıc ?
Kızlar ramazanda neler yapıcaksınız aklında bır fıkrı duzenı olan var mı ? mesela tatlı yemeyecekmısınız hıc ?
vay vay avay anam maşşalah bu koca seni tabi kıskanır ve bu doktorda tabiki sana güzel der
cnm inşallah rabbim size hayırlı bir çocuk nasip edecektir inan bunu çok isteim allah belenaycığımıdada sanada kdrciğimede hepinizede nasip etsin
tatlım en iyisini yapmışsın annelik duygusu hiç bir maddiyatla ölçülmez böylesi daha iyi çok iyi bir karar vermişsin zaten için rahatmış hempte rahat olsun
canommm kortizonu kesmesine çok sevindim ve seni çok özledim kız yoktun ortalıklarda
valla ben de ısterımmmmmama ben reglınde etkısıyle bu hafta korkulu ruyalarımın kılosuna gerı gıdıyorum sanırımmm
ben de soracaktım bunu, bı de ramazan da herkes oruc tutacak mı topıktekiiiii acabaaa :26: oruc tutamayacak olanlar kimlerr :44:
bu arada cuma günü taa ilkokul arkadasımın dugunu var sehir dısında, sabah adlıyedekı işlerimi bıtırp dugun için yola cımayı dusunuyoruz, ofise gelıp bıldırım yapma sansım olmayacak gıbı gozukuyoo, haftasonu zaten gıremıyorum bu yuzden persembeden sonra anca pztsi gunu gorusebılecezz sanırım:26:
Ben daha önce de demiştim ama sen sormuşsun gene yazmam mııııı
Sahur da 1 etimek 1 dilim peynir domates-salatalık haftada 1 kez haşlanmış yumurta
Yatmadan form çayı ve 1 litre su içmeyi düşünüyorum.
İftarda da yarım kase annem ne yaptıysa çorbası
Tavuklu/Ton balıklı/ Peynirli Salata değişcek gün gün
Tatlı da dondurma/Puding/Sütlü tatlılar/Karpuz
İftardan sonra da evdekileride kandırıp sahile yürüyüşe gitmeyi planlıyorum.
Yatmadan yeşil çay veya form çayı
bu arada boyoz nedir acaba
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun diyim. Cidden mantıklı bir karar vermişsiniz. Çocuğunuzla geçireceğiniz vakit daha önemli ayrıca 2 vesait yol hiç çekilmez yaz-kış.
ay canım allah kolaylık versın zor ısler yaa benımde gözümde büyüyor ınan benım oglan daha 15 aylık olmadı ama bende ılk fırsatta alıstırmak ıstıyorum cunku esım bebek ıstıyor yakınzamanda hangı bırıyle ugrascam bılmıyorum.dıyorum daha bunun çişi var kendı kendı uyumayı ogrenemsı var var da var yaniben deneme yapayım dıyom oglusuma ama dhaa konusmuyor bıle yanı çiş ne onu bıl ebılmıyor ama 3 yasına kalmaz ınsallah cok korkuyorum cok zor valla.
canım kararını vermıs ılk adımıda atmıssın hayırlı olsun.gercekten zor bı karar ben bu ısımde yenı olmama ragmen bırakmayı göze alamıyorum üstelık burda yukselme gıbı bı durumumda yok sırf devlet ısı dıye yani.hayırlısı gercekten kadınların ısı cok zor her anlamda kaca bölünüyoruz valla yaa
herkese günaydın nasılsınız bakalım ben bugunelrde uykumu alamıyorum pek erken yatmama ragmen oglum gecelrı sık uyanıyor sanırım sıcaklardan ramazanda napcaz bılmem agustosun yarısına kadar mevsım normallerının 8-10 derec üstünde olcakmıs sıcaklık allah yardımcımız olsun
selam tanismiyouz ama bencede en iyiiiiiiiiiisini yapmissin yada dil disin agriyan yerine deger ya ben coktan birakirdim bence anne cocugunun gun be gun büyüdünü görmeyi hakkediyor ben dogduktan sonra kreslerde buyumusum annem hep der ben hic bilmem söyle kucagimda salladimi yada ben sorarim ben nasildim nezaman disim cikti cenem düstü kadincagiz bilmez belki karsi cikarsiniz ama anneden ayri buyuyen cocuklarda anne bagi pek olusmuyor benim yasadigim bu yada bende annemle birbirimizi severiz ama bizde erken kendi kararini verme durtusu daha cabuk gelisiyor anne diye mizmizlik etme sansi olmuyor nasilsa kariyerini yine devam edersin bence bebisin sensiz buyumesin kariyer bence cokta umursanacak birsey degil belki madden biraz sarsilirsin ama bence cocugunla gecirecegin zaman ve keyf bunu tolera eder bebidinle iyi unutulmaz gunler gecirmeni dilerim
tşk ederim cnmmmm
cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki bende oğlumu15 aylıkken kreşe vermiştim onun için çok iyiy oldu aslında şuan faydalarını görüyorum ama bi yerden sonra dayanamadım bende istifa ettim saatleri uymayan işlerde çalışmıyorum hakkında hayırlısı
çok haklısın :106:
çok tatlı bir yöntemmiş bu topik benim bayaa bi işime yarayacak :128:
senin ve bebişin için hayırlısı olduğu kesin. iki vasıtayla aktarma yapmanın ne olduğunu şuan iyi biliyorum. hele sorumlulukların fazlaysa bu çok çekilmez bir durum. ben çocuk oldu diye ya da evlendi barklandı diye çalışmayı bırakan kadınlara karşıydım. ama çocuk meselesi kolay değil. emek istiyor. emek de zaman istiyor. zaman en çok kadınlar için kısıtlıdır, sonra evli kadınlar için, sonra evli ve çocuklu kadınlar için, sonra çalışan kadınlar için, sonra hem evli hem çalışan kadınlar için, sonra hem evli hem çalışan hem çocuklu kadınlar için kısıtlıdır zaman. en düz mantıkla bile bu böyledir. insan kariyerinden vazgeçebilir ama çocuğundan vazgeçemez. demek neymiş çocuk daha önemliymiş. ama unutmayalım ki çocuklarımızın daha iyi şartlarda büyümesi ve eğitim görmesi için de çalışmalıyız. halimiz vaktimiz ne olursa olsun çalışan anne gurur vericidir bence bir çocuk için. ben annemin çalıştığını söylerken gururlanıyorum. zor şartlarda olduğu için, yorulduğu için üzülüyorum emekliliğine 2.5 sene kaldı ama geçmek bilmiyor. onun zor şartlara rağmen çalışma, emekli olma çabası onun ne kadar güçlü bir kadın olduğunu kanıtlıyor. çalışmayı seven çalışmadan duramayan, şartları iyi veya kötü ne olursa olsun her kadının çalışması gerektğini düşünen, kendi ayakları üzerinde durabilecek kıvamda olmasına çok önem veren ben, bunları diyorsam ya çocuk çok önemli ya da benim kafam karışmış. çocuğun önemli olduğunu biliyoruz kesin. demek benim kafam karışmışama bu karışıklığı şöyle dengeliyorum; çocuğun yanında olunacaksa okul-kreş çağına kadar olunmalı. ve çalışırken de ağır şartlar kabul edilmemeli. bir kitap okumuştum insanları tipine göre sınıflara ayırmış orada dikkatimi çeken biğr tip de 'saçını süpürge eden kadın tipi' gibi birşeydi. bu tipler kendilerini hem eşine hem işine hem çocuğuna adamış tiplerdi. herşeye koşturan fedakar insanlardı. en güzel tipleme ama çok geçmeden yıpranıyorlardı. kaça bölünüp hepsinin de iyi olması için ellerinden geleni yaparken kendilerini unutuyorlardı. hah işte dedim yeni jenerasyon bizim kadınımız bu..
vay vay avay anam maşşalah bu koca seni tabi kıskanır ve bu doktorda tabiki sana güzel der
cnm inşallah rabbim size hayırlı bir çocuk nasip edecektir inan bunu çok isteim allah belenaycığımıdada sanada kdrciğimede hepinizede nasip etsin
tatlım en iyisini yapmışsın annelik duygusu hiç bir maddiyatla ölçülmez böylesi daha iyi çok iyi bir karar vermişsin zaten için rahatmış hempte rahat olsun
canommm kortizonu kesmesine çok sevindim ve seni çok özledim kız yoktun ortalıklarda
bende 2010 mayıs annesiyim evet oğlum küçük biliyorum ama 2ncide olursa nasıl ugrasırım dıye korkumdan alıstırmak ıstıyorum ama tabı bu en erken 1.5 yas olur o da kısa geldıgı ıcın gene yaza yanı 2 yasına kalcak buyuk ıhtımalleGunaydınlaaarrr
Burayı da bebe topiğine benzettim bi an yalnız...
evet canım guzel fıkır.. ama hakkaten buyuk sabırla bu donemı gecırebılırsem cok sukur.. bırde regl donemıındeyım ya sınırlerım hepten atıverıyor bırden..
ben bıraz yıldız kesıverıyım barı...
oy canım sende cok zor bır donemde baslamıssın, aslında okuduguma gore dogum zamanı bunu uygulamak yanlısmıs zaten.. ama oyle boyle atlatmıssın cok sukur..
darısı benım basıma..
kız daha dur destur 15 aylık bebe ne anlasın..acele etme bence yanı 2 yasına gelınce fılan da zorlama.. cunku cok erken baslatınca cocuk bıraksada sonra kardes gelınce yıne onun gıbı bezlenmek ısteyebılıyor tekrar baslıyor yanı beze benım oyle bır arkadas var aynı boyle oldu..
saol canım okumazmıyım nelerı okudum da pratık farklı oluyor tabı ısın ıcıne duygular sınırler gırınce..
lisede çocuk gelişimi okumuş biriyim birde ama teoriyle pratik farkı işte.. sabır olması lazım herseyden once okuyosun da uygulaması ıcın o lazım...
basladık artık bakalım gerı donusu yok Allah sabır versın ıhlamur mu ıcsem ne yapsam..halıları supurup kaldırırcam bırazdan bakalım...
bu arada ben 2008 eylül annelerındeyım yıllardır..
dün akşam regl sendromundaydım sanırım kursa gitmedim canım hiç istemiordu eve gittim koçiş erken gelmiş yatmış biraz ben gidince uyandı daha içeri girer gtmez gidelim bi yerlere diye tutturdum oda nereye gidelim diye sordu bende farketmez ama böyle yeşillkili bi yer olsun orman gibi bir yer olsun dedim sonra hazırlattırdım adamı soruyo bana nereye gidelim dedim bilmiyorum oda karar vermedi bende sonra dedimki vazgeçtim gitmek istemiyorum yemk hazırda vardı yemek yiyelim o zaman dedi yemek yemek istemiyorum dedim sonra gel o zaman yanıma sarılıp oturalım dedi otururken ben yemek yemek istiyorum dedim ama evdeki yemekleri yemek istemiyorum dışardan söylim onuda sölim onuda istemiyorum e biz dışarı çıklaım yok çıkmak istemiyorum kocamda hala sakin bir tonla bence sen dayak istiyosun dedi maşallah ya çok sabırlı iyi katlanıyor bana ya
saol tatlım, güzel menu begendım ben..
ama tatlıdan yana taviz vermem diyosun yanı... ya normal zamanda ıstemem pek regl halı dısında ama ramazanda ınsanın hepten sekerı dusuyorya tatlılar ıstıyor ben bakalava fılan pek aramam anca ev baklavası olucak kıyır kıyır bol cevızlı o zaman yerım.. gullacı cok ıstıcek canım galıba oyle gorunuyor...
bır de sahur durumum mechul... onceden hıc kalkmazdım ama dıyetle nasıl gıdıcek bılmıyorum.. sahur aslında buyuk sevap keyfı bırsey degıl kalkmak gerekıyor ama ben mıdem den dolayı yemııyordum sahurda yedıgım seyler gun boyu mıdemı eksıtıp agrıtıyordu o yuzden yemıyordum bakalım bır tek sahurum mechul... :44:
dün akşam regl sendromundaydım sanırım kursa gitmedim canım hiç istemiordu eve gittim koçiş erken gelmiş yatmış biraz ben gidince uyandı daha içeri girer gtmez gidelim bi yerlere diye tutturdum oda nereye gidelim diye sordu bende farketmez ama böyle yeşillkili bi yer olsun orman gibi bir yer olsun dedim sonra hazırlattırdım adamı soruyo bana nereye gidelim dedim bilmiyorum oda karar vermedi bende sonra dedimki vazgeçtim gitmek istemiyorum yemk hazırda vardı yemek yiyelim o zaman dedi yemek yemek istemiyorum dedim sonra gel o zaman yanıma sarılıp oturalım dedi otururken ben yemek yemek istiyorum dedim ama evdeki yemekleri yemek istemiyorum dışardan söylim onuda sölim onuda istemiyorum e biz dışarı çıklaım yok çıkmak istemiyorum kocamda hala sakin bir tonla bence sen dayak istiyosun dedi maşallah ya çok sabırlı iyi katlanıyor bana ya
bu arada boyoz nedir acaba
inanki en dogru karar ben herseyi coktan silerdim yalansiz artik bebisle macerali dolu dolu gunler seni bekliyorkızlar düşünceleriniz benim için önemli, çok teşekkür ederim desteğiniz ve fikirleriniz için
perşembedeen yapsan olmaz mı kaptana sormalı.. yada bu hafta yapmıcaksın hıc haftaya ancak...
bu arada bende sorcaktım demıssın ama sen cevap vermemıssın..
sağol canım benim bende çok sevindim çünkü ilaçkullanırken ne kadar dikkat eersen et kilo alıyorsun bide iştah açıyor hazır sıcAKLAR varken şimdi vermicezde bu kiloları ne zaman vercez dimicanommm kortizonu kesmesine çok sevindim ve seni çok özledim kız yoktun ortalıklarda
canım boyoz izmire özgü bir börek diyelim çok lezzetli tadını bilen vazgeçemez sabah kahvaltılarının vazgeçilmezidir ama sanırım kalori yönünden şuçlu bir börekbu arada boyoz nedir acaba
herkes mı tutacak tutamayan yok mu hıc dedım ya canım, tutamayanlardan bırı de benım yanıma arkadas bakınıyorummm
ben de mı regl oldugumdan oyleyım ama dun aksam bende sureklı dısarı cıkalım, yuruyelım, bısıler yapalım, boyel bı tuaftımmm:26: dun aksam normalde spor gunuydu, ama işim cıktı karakol fılan ugrastım spora gıdemedım, ondan mı rahatsız oldum bılmem, aksam yemegını erken yememıze ragmen cok rahatsız ettı, bı daha daha hafıf yıycem aksamları :26:
bı de evde ne kadar kapı pencere varsa açtık dun aksam ama tül bıle kıpırdamıyodu, bı ara balkonda oturalım dedık ama nafıle, balkonunda evden bı farkı yoktuuusonra kalbime bı çarpıntı geldıı, pıt pıt kotu oldujm baya, kocişte korktu :26: sonra kendıme geldım bıraz, tarcın kaynatmıstım, onu ıcmeden yataga uzandım uyuyakalmışım, sonra kociş geldı ben de ıcerde napıyosun dıye merak ettım sen uyumusun dedı:26: tarcını kaynattın ama ıcmedın dedı, kalktım onu içtim gerı yattımmmmm:26: sıcak sıcak sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ne evde oturuluyo, ne işte, dısarda da olmuyo bu sıcakta, uyunmuyo da napacamm bılemedım vallaaaaaaa
Allah iyiliğini versin kızdaha dur canım bu cicim ayları 3-4 sene sonra ne halın varsa gör der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?