70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam tanismiyouz ama bencede en iyiiiiiiiiiisini yapmissin yada dil disin agriyan yerine deger ya ben coktan birakirdim bence anne cocugunun gun be gun büyüdünü görmeyi hakkediyor ben dogduktan sonra kreslerde buyumusum annem hep der ben hic bilmem söyle kucagimda salladimi yada ben sorarim ben nasildim nezaman disim cikti cenem düstü kadincagiz bilmez belki karsi cikarsiniz ama anneden ayri buyuyen cocuklarda anne bagi pek olusmuyor benim yasadigim bu yada bende annemle birbirimizi severiz ama bizde erken kendi kararini verme durtusu daha cabuk gelisiyor anne diye mizmizlik etme sansi olmuyor nasilsa kariyerini yine devam edersin bence bebisin sensiz buyumesin kariyer bence cokta umursanacak birsey degil belki madden biraz sarsilirsin ama bence cocugunla gecirecegin zaman ve keyf bunu tolera eder bebidinle iyi unutulmaz gunler gecirmeni dilerim

tşk ederim cnmmmm

cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki bende oğlumu15 aylıkken kreşe vermiştim onun için çok iyiy oldu aslında şuan faydalarını görüyorum ama bi yerden sonra dayanamadım bende istifa ettim saatleri uymayan işlerde çalışmıyorum hakkında hayırlısı

günaydınnn kızlar sapıttığım diyetime bugun başlıyorum geç uyandım ama olsun su ve yeşil çay ardından müsliyle devam edicem bakalımmm kocacım bugun vakit bulursa denize götürcekk araba onda minübüslerde uğraşmak istemiyorum umarım gelirde götürür oğluşla bi keyif yaparımmmmm

günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım yaz ayları geldi kilo diyet olayını askıya aldım sanki daha sıkı sarılayım bundan sonra dün doktora gittim kortizonu kesti şükür ama artık ağrı kesicide alma 15 gün dedi bakalım ne olacak inşallah tutulup kalmam yine neyse kortizonu kesti ya diyete tam gaz devam bu aralar biraz kaçırdım ama callen yapmaya devam bayılıyorum bu kadına ve yaptıkça kiloda olmasada görüntüde fark ediyor kızlar dünkü mönüyü yazim kaç gündür yazmadım tembnellik ettim ayrıca charm seni kutlarım düzenli olarak mönünü yazıyorsun başka varmı öle hergün yazan dikkatimi çekmedi ama varsa yazanlar helal valla ben kaçamak yapınca uygun mönü olmadı diye yazmadım ne ayıp önceleri kaçamakta yapsam yazardım neyse inşallah bundan sonra yazmaya devam
:125::125::125:
sabah:bir adet boyoz,bir bardak ayran

ara:kaşarlı poğaça,yeşil çay

öğle:börülce yemeği 3 kaşık

ara:yok

akşam:kabak dolması

ara:küçük bir parça fındıklı çikolata,çerez
işte böle:97:

:92: günaydın kızlar :92:

artık gecmıs bırıkıyo hemen yazmaya abslayamıyorum, gecmısı bıraz dıdıkleyıp oyle gelıyorummm

kızlar ttailden bi resm en son halim işteee

aay bence sen dıyet fılan deme artık, bu ne azimmm anacımmmmm darısı basımızaaaaa

cnaımmm bıraz or oluyo kendımden değil ama etraftan bılıyorummm, sabırlı olman gereken bı donemdesın, bırazcık etrafı bırakıp bu tuvalet mevzusuna odaklanın beraber, evın işlerini sonrada yaparsın, eşinle de konuş sana yardımcı olsun bu konuda, bu konuda kıtaplarda var nette de bılgı var, hatta ben kk da bıle gordum dıye hatırlıyorummm bı goz at ıstersen, tecrubelı arkadaslar onerılerde vermısler, bıraz cekıceksın ama sonra cok rahatlıycaksınnn, bırazcık sabır ki sen zaten sabırlı ve azımlı bı ınsansınnnn inş kısa zamanda ogrenıverır bebişinnnnn

günaydınnnn hepinize arkadaşlar ya ben kilo veriyorum ama şu karnım sanki hiç inmiyor.ama maşallah iyi gidiyorum.dün akşam yine zeytinyağlı taze fasülye salatalık ve domates yedim ekmek zaten hiç yok.sabah kahvaltımı yaptım şimdi de yeşil çayımı içiyorum.ama en çok sevindiğim şey sindirim sistemim düzene girdi çok şükür bu cuma bildiriminde iyi sonuçlar alıcam sanırımmutlu günler diliyorum hepinize

tşkk ederimmm cnmmmmmmmmmmmmmm

çok haklısın :106:

çok tatlı bir yöntemmiş bu topik benim bayaa bi işime yarayacak :128:

senin ve bebişin için hayırlısı olduğu kesin. iki vasıtayla aktarma yapmanın ne olduğunu şuan iyi biliyorum. hele sorumlulukların fazlaysa bu çok çekilmez bir durum. ben çocuk oldu diye ya da evlendi barklandı diye çalışmayı bırakan kadınlara karşıydım. ama çocuk meselesi kolay değil. emek istiyor. emek de zaman istiyor. zaman en çok kadınlar için kısıtlıdır, sonra evli kadınlar için, sonra evli ve çocuklu kadınlar için, sonra çalışan kadınlar için, sonra hem evli hem çalışan kadınlar için, sonra hem evli hem çalışan hem çocuklu kadınlar için kısıtlıdır zaman. en düz mantıkla bile bu böyledir. insan kariyerinden vazgeçebilir ama çocuğundan vazgeçemez. demek neymiş çocuk daha önemliymiş. ama unutmayalım ki çocuklarımızın daha iyi şartlarda büyümesi ve eğitim görmesi için de çalışmalıyız. halimiz vaktimiz ne olursa olsun çalışan anne gurur vericidir bence bir çocuk için. ben annemin çalıştığını söylerken gururlanıyorum. zor şartlarda olduğu için, yorulduğu için üzülüyorum emekliliğine 2.5 sene kaldı ama geçmek bilmiyor. onun zor şartlara rağmen çalışma, emekli olma çabası onun ne kadar güçlü bir kadın olduğunu kanıtlıyor. çalışmayı seven çalışmadan duramayan, şartları iyi veya kötü ne olursa olsun her kadının çalışması gerektğini düşünen, kendi ayakları üzerinde durabilecek kıvamda olmasına çok önem veren ben, bunları diyorsam ya çocuk çok önemli ya da benim kafam karışmış. çocuğun önemli olduğunu biliyoruz kesin. demek benim kafam karışmış ama bu karışıklığı şöyle dengeliyorum; çocuğun yanında olunacaksa okul-kreş çağına kadar olunmalı. ve çalışırken de ağır şartlar kabul edilmemeli. bir kitap okumuştum insanları tipine göre sınıflara ayırmış orada dikkatimi çeken biğr tip de 'saçını süpürge eden kadın tipi' gibi birşeydi. bu tipler kendilerini hem eşine hem işine hem çocuğuna adamış tiplerdi. herşeye koşturan fedakar insanlardı. en güzel tipleme ama çok geçmeden yıpranıyorlardı. kaça bölünüp hepsinin de iyi olması için ellerinden geleni yaparken kendilerini unutuyorlardı. hah işte dedim yeni jenerasyon bizim kadınımız bu..

güü naaay dıııın kızlar diyerek dünkü yediklerim listesini paylaşıyorum;

kalkınca: su
kahvaltı: 1 simit, peynir, çay
ara: 1 bar ayran
öğle: iki kadınbudu köfte yanında patates, domates salata söğüş, 4 sigara böreği, yar pors. makarna salata, yar. pors çin slatası
ara: 1 nektarin, soda su limon karışımı
ikindi: 1 bar ayran
akşam: avuç kadar tavuk ızgara(yağsız tuzsuz körili), 3 kaşık yoğurt
ara: 1 şeftali, 1 soda

+
bol su ve bitki çayı

kızlar bir topikte bir öneri buldum paylaşayım dedim;

Metabozma çayı
Gerekenler:1′er tatlı kaşığı karabiber ve karanfil,2-3 litre su,2 elma,1 limon,1 çubuk tarçın
Yapılışı:Limon ve elmayı dörder eşit parçalaya bölünür.Elma ve limonun çekirdek ve kabukları aynı kabın içinde yer almalıdır.Tarçın,karabiber ve karanfili ekleyerek 2-3 litre suyun içinde kaynatın.Bu işlemin ardından süzün.Günde 3 kez yemeklerden sonra sıcak halde içilir.

111 kilodan 69 kiloya düşen bir bayanın topiği yani hayran oldum

slm kızlar bazen girip yediklerimi yazmayı unutuyorum kahvaltıyı unutmadan yazayım:

[1] Pekmez 2 YEMEK KAŞIĞI 128.00 cal
[2] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55.00 cal
[3] Domates 1 ADET 14.00 cal
[4] Beyaz Peynir 50 GRAM 125.00 cal
[5] Yeşil Zeytin 5 adet 35.00 cal
[6] Karpuz 200 gr 52.00 cal

toplamda 409 kalori almışım kahvaltıda pekmezi de sırf kendimi aşırı halsiz hissettiğim için içiyorum her sabah en az 2 kaşık içmem lazım kansızlık sorunum var ne yazık ki

Teşekkürler paylaştığın içinde tadı iğrençtir muhakkak :84: Tadı çirkin olan herşey niye hep yararlı yaaaa niyeee yaaaaa :84::84::84::84::84::84:

Teşekkürler paylaştığın içinde tadı iğrençtir muhakkak :84: Tadı çirkin olan herşey niye hep yararlı yaaaa niyeee yaaaaa :84::84::84::84::84::84:

evet ama psikolojik bir şey olabilir bu. hani yasaklar güzel gelir. serbestlere pek yüz vermeyiz ya belki iyice işlemiştir bilincimize ve bu durum damak zevklerimizi oluşturmuştur kimbilir :101:

yok canım bunun tadı kötü deil cok oncden ıcıyordum ben bırcok bıtkı cayına göre süper tadı zaten ıcındekılerden de anlayabılırsın kötü tadlı seyler yok birde ben bunu soguk ıcıyordum sıcak hıc duymadım:26:

Gunaydınlaaarrr

Burayı da bebe topiğine benzettim bi an yalnız...

evet canım guzel fıkır.. ama hakkaten buyuk sabırla bu donemı gecırebılırsem cok sukur.. bırde regl donemıındeyım ya sınırlerım hepten atıverıyor bırden..
ben bıraz yıldız kesıverıyım barı...

oy canım sende cok zor bır donemde baslamıssın, aslında okuduguma gore dogum zamanı bunu uygulamak yanlısmıs zaten.. ama oyle boyle atlatmıssın cok sukur..
darısı benım basıma..

kız daha dur destur 15 aylık bebe ne anlasın.. acele etme bence yanı 2 yasına gelınce fılan da zorlama.. cunku cok erken baslatınca cocuk bıraksada sonra kardes gelınce yıne onun gıbı bezlenmek ısteyebılıyor tekrar baslıyor yanı beze benım oyle bır arkadas var aynı boyle oldu..

saol canım okumazmıyım nelerı okudum da pratık farklı oluyor tabı ısın ıcıne duygular sınırler gırınce..
lisede çocuk gelişimi okumuş biriyim birde ama teoriyle pratik farkı işte.. sabır olması lazım herseyden once okuyosun da uygulaması ıcın o lazım...
basladık artık bakalım gerı donusu yok Allah sabır versın ıhlamur mu ıcsem ne yapsam.. halıları supurup kaldırırcam bırazdan bakalım...

bu arada ben 2008 eylül annelerındeyım yıllardır..

Kızlar ramazanda neler yapıcaksınız aklında bır fıkrı duzenı olan var mı ? mesela tatlı yemeyecekmısınız hıc ?

kızlarrrrrrrrrrrrr denize gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm akşama görüşürüzzzzzzzzzzzz

kızlar o kadar yememe ragmen şimdi tartıldımm artıda değilim aynı kilodayımmm

Son düzenleme:

evet ama psikolojik bir şey olabilir bu. hani yasaklar güzel gelir. serbestlere pek yüz vermeyiz ya belki iyice işlemiştir bilincimize ve bu durum damak zevklerimizi oluşturmuştur kimbilir :101:

Derinlemesine bi inceleme yapmışsın hemen Bilemiyorum ama tüm insanlar yanılıyor olamaz dimi.

Deniyim o zaman bende malzemelerin hepsini katınca çok kötü olacağını düşündüm. Şimdi bile yeşilçayı bergamotlı alıyorum tadını bastırıyor diye içine de kabuk tarçın atıyorum. Bide form çayı içiyorum içinde kiraz sapı falan varmış iyi geliyor. 5 i 1 yerde denedim ama kekik mi ne vardı içinde nefesim bile bi acaip kokuyordu onu içtiğimde ıyyy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…