70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 231078
tatilden sansürlü bir foto sizler için.her daim koca popolu olduğumu söylerkene hayal edemeyenler için görsel bir şölen sunuyorum sizlere bel 72 popo 100 cm hatırlatayım bilmeyenlere

resmin üstüne ayrı bakınca altına ayrı bakınca aynı kişi değil gibi duruyor ama kalça-basen var sende. iyidir. beyonce neden beyonce oldu sanıyorsun üstün geniş kalça ve bacaklar dar olsaydı çirkin dururdu. ayrıca ten rengin çok hoş olmuş :112:

Üst taraf zayıf olduktan sonra kalça kısmı pek sırıtmıyo bence hatta güzel bile duruyo şayet ben isterim zayıflayınca accık popomun olmasını
kalın bi gövdem olcağına popom olsun daha iyi bence.ince bacaklarım falan olsa hoş olur elbette ama ne yazıkki herkeste öyle mükemmel orantılı bir vucut olmuyor.elimdeki pardon popomdakiyle yetinmesini bilmek lazım

ayni yorumu eşimle ilk görüştüğümde yapmıştı.üstüne bakan altını tahmin edemez diye kendi sülalesi baston gibi olunca benim kıvrımlarımı kıskandı bence tatilde 50 faktörlü güneş kremi kullandım çok şükür ıstakoz olmadan 5 günü atlattım azcık sırtım acıyo ama çok rahatsız edecek kadar değil teşekkür ederim darısı senin tenine inşallah

izmirin neresindesin bakim banada uğra

Eki Görüntüle 231078
tatilden sansürlü bir foto sizler için.her daim koca popolu olduğumu söylerkene hayal edemeyenler için görsel bir şölen sunuyorum sizlere bel 72 popo 100 cm hatırlatayım bilmeyenlere
heh aynı ben üstü çubuk kraker altı gevrek(bilmeyenler için gevrek = simit)tabi sende daha güzel duruyor canım haline aman şey popona şükret maşallah sana

hoşgeldin hatun... bıraz daha kılo verınce o popiş harıka durur haksızlık etme totona...

Kızlar bugünkü mönümü yazayım;

Sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1 haş. yumurta, domates, peynir, biber, 3-4 çay kaş. kuşburnu, ekmek (bugun ıpın ucu gıttı taze beyaz ekmektı cavdarlım kalmamıstı... :78: 3-4 dil gitti... :78:)
Ara: 2-3 kaşık çok az dondurma.
Öğle: yok
Ara: yok
Akşam (16:00): fırında tavuk, salata, 1 bard. ayran.
Ara: tek şekerli nescafe, Limonlu yeşilçay..

3 lt civarı su...

eveetttt sonunda naaptım neettim gelebildim wwalaaa, 2 günlük geçmiişim war daha okuncak

dün öğle yemeği yemeye fırsat bulaamadığım için en son saat 2 gibi 3 tne büük eriklerden yemiştim.. eve gelmem saat 8i buldu o saatten sora bşii yememm didim, amma

sevgiliyle buluştuk, öle yrüdük felan sahil kenarında, cocuk da bişi yememiş saat 9dan 11e kdr yalwardı, burgera mı gidelim demedi, ortaköyde kumpir kumru mu teklif etmedi ama hyr dedim olmaz didim, 2 saat direndim o açlıkla, sonraa birden bi köfteci gördük rresmen ite ite soktu beni içeri

ben sipariş wermedim, cocuk benden tırtıklarsın cok kacırma bu saatte dedi, bende dedim cok düşünceli olsan sokmazdn beni buraya diye, hıh , neseee o saatte 2 tane ızgara köfte yarım dilim de beyaz ekmek yedim aclıktan midem yapışmıştı nerdeyse

sora tüm yol trip attım cocuga zaten

nese bu sabah da 2 tne iş görüşmem wardı bilionuzz, birisi finans sektöründe, 3. görüşmemi yaptım, aylık 1900 lira civarı maaş ama pozisyon ii deil,

biri de bilişim sektöründe ve şuanda türkiyede tekel olmuş bi kurum, aylık sanıyorum ki 1400ü geçmicektir rakam ama pozisyon benim şu anki pozisyonumun üstündee, servisi fln imkanlarıda süper, bu tek görüşme olcakmış bu cumaya kdr dönüş yapıcaklar sanırım.

inş olursa 2.sini istiyorum.. herşey para deil sonuçta, calışma ortamı süper relax, kurum cok köklü :)

nese görüşmelerimi yaptımmm, sabah 9 civarı bi tost yemiştim, geldimm saat 1 gibi şubeye, aman allahım bir yogunluk ki sormayın gitsin.. bir başladım ki tempoya, en son saat 4bucukta yiterr yaaaa ben yemeeeeeğe gidiyorum dedim, o arada bi tek su içmiştim, nesee gittiğim yerde de elektrikler kesikmişş, aplaaaaaaaa sadece ssandwiç yapabilirüüz sana didiler, yaap ordan bi kepekli didim, aplaaaaaaaaa kepekli galmaduu didiler, amannn beeeeee yiterr beee yap ordan baget ekmeğe bi sandwiç didimmmm we oturdum yedim wallaaaa

o saatten beri de daha bişi yemedim, şimdi koydum bi bardağa bisürü buz, üstüne de accık ice tea onu içiom viski gibi duruyo heeee

ayyy yeter günlük gibi oldu, nesee öyle işteee

izmirin neresindesin bakim banada uğra

heh aynı ben üstü çubuk kraker altı gevrek(bilmeyenler için gevrek = simit)tabi sende daha güzel duruyor canım haline aman şey popona şükret maşallah sana
menemen tarafındayım abla keşke fırsatım olsa görüşsek ama çok zor.annem rahatsız olduğu için evden çıkmıyorum çıksam bile saatli en fazla 1 saat evden çıkıyorum.:26:
simidi seviyomya ondan totom böyle herhalde kiloma göre fazla gösteriyorum ama sorun değil.insan elindekiyle mutlu olmasını bilmeli.sayılarlada artık kafamı bulandırmak istemiyorum.daha öncede dedimdiya facede görenlerde biliyor yüzüm resmen iskelet gibi kaldı.öyle ideal şu kilo bu kilo derken ben ideal bi iskelete dönüyorum popo sabit zaten şuan gençlik hayatımın en az kilosundayım.bunu korusam bu bana yeter abartmaya elimdeknden fazlasını istemeye gerek yok bir süre

hoşgeldin hatun... bıraz daha kılo verınce o popiş harıka durur haksızlık etme totona...
totom benim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim sen br basen sen bir kalça herşey oldun artık bana

kızlar ttailden bi resm en son halim işteee

uffff bayıldımmmmmmmm tam ayva göbek olmuşsuuun, en favoriiim :)
maşallah walla warya daha da vermesen yeridir yani :)
süpeyysin süpeyyy

ben warım bebekim bende oruc tutamıyorum, dayanamıyorumm hele de iş warkenn
haftasonları bazen tutuyorum ama cok zorlanıyorumm bi de tek basına insan iice zorlanıyo, ramazanda böylee hep bi burukluk oluyo bende, ailemden uzak bi başıma, oruc tutsam bile oturup bi basıma yiyom fln cok duygusallasıyorumm

ya canım aslında su anki kilomla bile bi ömür boyu idare edebilirim ama biraz daha ince bi görünümde vücudu sabitlemek istiyooom :)
şuanda tam ilk hedef kilomdayım zaten, dediğin gibi verdikçe veresim geldi, hatta pelin bildiğin tırsıyo benden zayıflama hastalgna yakalandım diye bende iştah maşallah yerinde :)

şu anda kendimi cok zorlamıyorum zaten, yeme düzenimi de sanırım vücudum kilo koruma gibi algılıyo hep bi sabitim az da yesem cok da yesem hep aynı civarlardayım.. bu bile ii bişe tabii ki ama bu düzeni insallah şöylee 57lerde 58lerde oturtuversem daha güzel olceek :)

zaten bi süre daha cabalıcamm baktım olmuyo kanbullencem kilomu, tawsiyene uyup bunu sabitlemeye çalışceeem :)

Eki Görüntüle 231078

yaa waryaa benim en hoşuma giden şeylerden biride su gerdandaki kemiklerin belli olmasıdır aynı sekil adaa oldugu gibi
bence cok hoş gözüküyosun, senin abarttıgın kdr da bi toto görmedim sahsen ben, ahh ahh bizim ülkemizdee büük toto cok ya kıymeti bilinmiyo, yurtdısında waryaaa bizdeki sarı saç rrenkli göz neyse büük toto da o şekilde anam ama lokasyonda sorun war totoda değil D

herkes nerdeeeee haaaa nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kocalarınızın koynundasınızzz demi

yeter yaaaaaaaaaa bi rahat bırakın adamlarıııı

hem olan warrrrr olmayan warrrrrrr yazık deilmiiiiiiiiiiii banaaaa

gelinde 2 laklak edek, havalar başıma vurdu

popoda değilde bende sorun bacaklar bacaklarım oldukça kalın.hemde ekstra ekstra large boyutunda :26: esas ağırlık yapan bende o , bacaklarım normal insan bacağı inceliğinde olsa rahat 5 kilo düşerim ideal kiloda olmuş olurum birazda vucut sıkılığını kaybetti.tatile çıktığımız arkadaşla nerdeyse aynı kilodayız o benim yavrum gibi kalıyor ben 17-18 yaşlarında 90 a yakın kilodaydım zamanki vere ala vere ala bu kilolara düştüm haliyle vucut dokusu sıkılığını kaybetti.aslında biraz spor yapsam daha fit görünürüm ama bu etki baaklarımda olmayacaktırki onlar kilodan değil sülaleden geliyor yiğenim var 50 kilo var yok onun bacaklar bile nerdeyse benim kadar bu yüzden benim ağlanacak bi halim yokta bakma ağlanıyoruz
neyse artık köy ekmeği diyetine başladım bakalım nekadar yarayışlı olcak.

bu sıcakta kim ne etsik kocayı yavrum.anneme geleli 2 gün oldu.dün gece battaniyesini aldı yanıma geldi yiğenim benle uyuyacakmış.sıcaktada kışlık battaniye taşıdı geldi evden neyse annesi demiş halan yanlız değil kocası yanında halanla uyuyamazsın demiş yiğenimde onlar aynı yerde uyumuyoki ben halamla yatabilirim demiş bu sıcakta kendi kolumun bedenime bacağımın bacağıma değmesine bile tahammülü olmuyor insanın yazın bekarlığının kıymetini bil

iyi geceler kizlar naber nevar neyok anlatin bakim kizlar kendimi nasil motive edecem yaaaa eski halime dönmem lazim kilo vermem lazim en azindan tatilde aldigim kilolari offfffffffff offfff

iyi geceler kizlar naber nevar neyok anlatin bakim kizlar kendimi nasil motive edecem yaaaa eski halime dönmem lazim kilo vermem lazim en azindan tatilde aldigim kilolari offfffffffff offfff
kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi misali benden motive edici şeyler bekleme ben zorlandığım sabah başlayıp akşam bozduğum dönemlerde dengeleyebilmek başlangıç yapabilmek adına diyete başlamak için vucudu dinlendirmek gerektiğin düşündüğüm için ilk olarak oruç tutuyodum.zorlanmayacağını düşünüyosan vucudu dinlendirmek adına bir nevi detoks n,yetine oruç tutabilirsin :26:

ahhhhhh canim ya valla bilmiyom oruc diyosan saten dört gun kaldi yani bekliyim allah iizin verirse bir ay tutcccam ins

ahhhhhh canim ya valla bilmiyom oruc diyosan saten dört gun kaldi yani bekliyim allah iizin verirse bir ay tutcccam ins
evet ramazana az kaldı.sende ramazana göre dikkat edeceğin bir düzen kurmalısın.nekadar d,kkat edinilsede ramazanda kilo kaybı yaşamak daha zor gibi.ama imkansız değil.ramazan döneminde an az eski kilona dönersin.sonuçta yeni aldığın kilolar olduğu için çabuk verirsin ama daha fazlasını vermen daha zor olucaktır sanırım.ramazan ister istemez daha iştahlı oluyor insan yemekler davetler daha bi bereketli br ortam dolayısyla kendini zapt etmek daha zorlaşır ama dikkati elden bırakmadınmı bayrama fit bi şekilde girersin üzülme.hem zaten kötü fazlalıklarından kurtulalı çok oldu üzülecek bişi yok.ama dikkati elden bırakma uzun bir süre

slm kızlar çok yoğundum anck girebildim yarın misafirim var .ve çok uykum var.yarın da giremem heralde.cumaya görüşürüz öpüyorummmmmm

evet canim bende öyle dusunuyorum saten su son bir ayda aldigim uc kilo yu geri versem cok iyi olacak ramazanda dedigin gibi aslinda kilo aliniyor ama dikkat ettiyim zaman bu uc kiloyu verceksem daha ne isterim fazlasini istemiyom saten inan ramazandan sonra geri baslarim ins buararda sagol

slm kızlar çok yoğundum anck girebildim yarın misafirim var .ve çok uykum var.yarın da giremem heralde.cumaya görüşürüz öpüyorummmmmm
kolay gelsin

verirsin üzülme.çok abartmadıktan sonra ramazanda kilo almazsın kolay kolay ve dengeli beslenirsen ortalama 1-2 kilo verirsin.aldığın 3 kilonun ödemsel durumuna göre o 3 kiloyu verip üzerine ekstra kilo dahi vermen mümkün ama dikkat ettiğin sürece almayacağına emin ol gönlünü ferah tut

Yanlış anlamasıysamdetoks ıcın oruc tutmayı onermek cok yanlışBu konuda yetkılı degılım !!!!bılıyorum ama bıldıgım tek bır gercek de var kiiii;o da oruc dını ınancımızı yerıne getırmekle saglıklı ınsanlara farz olunmustur:26::26::26: zayıflamak adına ac kalmanın anlamı olmaz.........herseyı usulunce yapmalı yaa ınancın ıcın oruc tutacaksın....((yaniii allah ıcın tutmalıyız...))yada zayıflamak ıcın baska yontem uygulayacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…