günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz bugün cnm çok sıkkın ya içimde değişik bir his var ve çok sıkılıyorum ya
valla canım ben bu kadar yesem bayılır düşerim sen gec mı yapıyosun kahvaltıyı ben cidden dayanamıyorum bi sorun var bende kesın normal düzene döndüğüm zamandan beri baş dönmelerim göz kararmalarım felan bıttı yanı.gecen kardesım dıyokı abla ne yapıyosan oyle devam et bu sefer ıyı gördüm seni diyoKızlar bugünkü mönümü yazayım;
Sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1 haş. yumurta, domates, peynir, biber, 3-4 çay kaş. kuşburnu, ekmek (bugun ıpın ucu gıttı taze beyaz ekmektı cavdarlım kalmamıstı... :78: 3-4 dil gitti... :78:)
Ara: 2-3 kaşık çok az dondurma.
Öğle: yok
Ara: yok
Akşam (16:00): fırında tavuk, salata, 1 bard. ayran.
Ara: tek şekerli nescafe, Limonlu yeşilçay..
3 lt civarı su...
canım ıns hakında neresi hayırlısıysa o iş olsun beklıyoruz haberlerını o kadar emek verıyosun ugrasıyosun en ıyısını hakedıyosun gercekteneveetttt sonunda naaptım neettim gelebildim wwalaaa, 2 günlük geçmiişim war daha okuncak
dün öğle yemeği yemeye fırsat bulaamadığım için en son saat 2 gibi 3 tne büük eriklerden yemiştim.. eve gelmem saat 8i buldu o saatten sora bşii yememm didim, amma
sevgiliyle buluştuk, öle yrüdük felan sahil kenarında, cocuk da bişi yememiş saat 9dan 11e kdr yalwardı, burgera mı gidelim demedi, ortaköyde kumpir kumru mu teklif etmedi ama hyr dedim olmaz didim, 2 saat direndim o açlıkla, sonraa birden bi köfteci gördük rresmen ite ite soktu beni içeri
ben sipariş wermedim, cocuk benden tırtıklarsın cok kacırma bu saatte dedi, bende dedim cok düşünceli olsan sokmazdn beni buraya diye, hıh , neseee o saatte 2 tane ızgara köfte yarım dilim de beyaz ekmek yedimaclıktan midem yapışmıştı nerdeyse
sora tüm yol trip attım cocuga zaten
nese bu sabah da 2 tne iş görüşmem wardı bilionuzz, birisi finans sektöründe, 3. görüşmemi yaptım, aylık 1900 lira civarı maaş ama pozisyon ii deil,
biri de bilişim sektöründe ve şuanda türkiyede tekel olmuş bi kurum, aylık sanıyorum ki 1400ü geçmicektir rakam ama pozisyon benim şu anki pozisyonumun üstündee, servisi fln imkanlarıda süper, bu tek görüşme olcakmış bu cumaya kdr dönüş yapıcaklar sanırım.
inş olursa 2.sini istiyorum.. herşey para deil sonuçta, calışma ortamı süper relax, kurum cok köklü :)
nese görüşmelerimi yaptımmm, sabah 9 civarı bi tost yemiştim, geldimm saat 1 gibi şubeye, aman allahım bir yogunluk ki sormayın gitsin.. bir başladım ki tempoya, en son saat 4bucukta yiterr yaaaa ben yemeeeeeğe gidiyorum dedim, o arada bi tek su içmiştim, nesee gittiğim yerde de elektrikler kesikmişş, aplaaaaaaaa sadece ssandwiç yapabilirüüz sana didiler, yaap ordan bi kepekli didim, aplaaaaaaaaa kepekli galmaduu didiler, amannn beeeeee yiterr beee yap ordan baget ekmeğe bi sandwiç didimmmm we oturdum yedim wallaaaa
o saatten beri de daha bişi yemedim, şimdi koydum bi bardağa bisürü buz, üstüne de accık ice teaonu içiom viski gibi duruyo heeee
ayyy yeter günlük gibi oldu, nesee öyle işteee
valla kocamın koynunda deildimherkes nerdeeeee haaaa nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kocalarınızın koynundasınızzz demi
yeter yaaaaaaaaaa bi rahat bırakın adamlarıııı
hem olan warrrrr olmayan warrrrrrr yazık deilmiiiiiiiiiiii banaaaa
gelinde 2 laklak edek, havalar başıma vurdu
canım resımlerıne baktım gayet ıyı gorunuyorsun yanı kılonu hıc göstermıyorsun cok takma kafana verırsıniyi geceler kizlar naber nevar neyok anlatin bakim kizlar kendimi nasil motive edecem yaaaa eski halime dönmem lazim kilo vermem lazim en azindan tatilde aldigim kilolari offfffffffff offfff
öncelikle hosgeldın ve gecmıs olsun bız ne kadar sana önerilerde bulunsakta bence dıyetıne doktor kontrolunde devam etmelısın sonucta mıde rahatsızlıgın var bazı seyelr rahatsız edebılır senı dıyete uygun görünsede.anlatma sorunluyum ben ha bide popo sorunlı bide basen sorunlu bide göbek sorunlu o kadarcık yanii cık dedim dikkatinizi çekerim
no problem ya
tamam dünden az alıntı yapayım buraya
bunu dün yazmıştım
28 yaşındayım biri 10 biri 4 aylık iki kızım var
sezeryanla doğum yaptım
şu anda emzirmiyorum
masa başı bir işte çalışıyorum
boyum 1.70 ve kilom (dur bi tartılem gelem )
geldiiiiiiimmmm 79.1 harika vefkaladeee mükemmel ötesi kendimle gurur duyuyor ve cümle aleme örnek oluyorum
aslında 63 ile hamile kalıp 85 ile doğum yaptım ve 75 ile çıkmıştım
bu ne şımarıklık kilo vereceğime daha kilo alıyorum
yeter artık 8 li rakamları görmek istemiyorum yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
çalıştığım yerin arkasında spor salonu var sabah 3 saat kızımı görmeye gidiyordum .maalesef belki bir saat gidebilicem kızıma.çünkü bakıcımız 5 te evine gidiyor. ve ben kızıma daha iyi enerji verebilmek için bunları yapmak zorundayım.
çünkü kilo aldıkça yavaşlıyorum ve sinirlerim dayanmıyor hiçbirşeye.bu da bende tahammülsüzlük yaratıyor.
diyette olduğumu düşünmek istemiyorum gerçekten depresyona giriyorum.sizlerdenm öğrendiğim yüzlerce şey arasında diyet kelimesi yerine sağlıklı beslenicem cümlesi de var.bende öyle düşüneyim diyorum.
eski kotlarım,bluzlerim,elbiselerim ya her şey gardrobun arka rafında.
hatta topuklu ayakkabılarım bile olmuyor kızlar .eminim beni anlayan çok kişi var aranızda
neyse gelelim sadede
bende diğer arkadaşlar gibi günlük iyi veya kötü ne yediysem yazacağım
belki doğru bildiğim yanlışlar vardır.
yalnız hafta sonları girmem mümkün değil evde net yok .o yüzden iki günü pazartesi anlatırım sizlere
neyse ilginizi bekliyorum kızlar
şimdiden ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.
haaa sağlığımla ilgili önemli bir bilgiyi unuttum.2 kez mide kanaması geçirdim ve ülser hastasıyım
hadı bakalım beklıyozgünaydın hanımlar.....
yarın bomba gibi geliyom inşallah......
hayırdır canım bişey mi var canını sıkan:26:günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz bugün cnm çok sıkkın ya içimde değişik bir his var ve çok sıkılıyorum ya
oo erken dönüyosunuz kaptan hayırdı 2 hafta olmadı sankı daha ayrıca gecmısı okuyamadıgım ıcın yenı gorudm gecmıs olsun bencede eve dönünce bi doktora görün .ayrıca ben psikolojık olabılecegını de düşünüyorum.cunku sen kafana cok takıyorsun en son kızının sınav durumu var mesela ondan olabılırgünaydın çıtırlarımmmm
benn geldimmmmmmmmm
koçişle 1 günlük balayı dün sabah itibariyle sona erdi..oteli pek beqenmedim keşke kişiye özel daq evi tutsaydık..daha önce ev tutmuştuk çook güzledi..otelde 1 oda 1 banyo ve balkon var sıkıldımm...
neyse asıll bomba geliyooo
yarın istanbula dönüyoruzzzzzz:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
aldıqım kilolardan biran önce kurtulmam lazım...bu sefer 70 olmuşumdur
arkadaşlar ramazanda nasıl beslenmemiz gerektiqini daha önce yazmıştım..çok önemli bilqiler bunlar...pazar günü tekrar paylaşırım..yada kopyalayanlar olmuştu tuqbacım sende kopy yapmıştın sanırım...o listeyi pazartesiye kadar hergün buraya yapıştırabilirmisin cnm...
dün 79.1 le başlayan sıcacık mutlu mu mutlu süper ötesi günüm bugün 78.5 ile devam etmektedir
sabah 1 tane kete ve 1 bardak sakarinli çay içtim
şimdide ıhlamur söylim diyorum öğlen eve yürücem (500 mtr)
yarında nasipse spora başlıyorum zaten ya hamilelik dışında bu kiloyu hiç görmemiştim
ama kocama aşık olduğum dönemde 28 kilo vermiştim(yakışmamıştı bana)(ama ben mutluydum)
eee o zaman kocama büyük iş düşüyo
beni kendisine yeniden aşık etmesi lazım
ya canım neden sıkkın bilmiyorum ama boğulacak gibiyim sanki dokunsalar ağlayacağım yani neredysevalla canım ben bu kadar yesem bayılır düşerim sen gec mı yapıyosun kahvaltıyı ben cidden dayanamıyorum bi sorun var bende kesın normal düzene döndüğüm zamandan beri baş dönmelerim göz kararmalarım felan bıttı yanı.gecen kardesım dıyokı abla ne yapıyosan oyle devam et bu sefer ıyı gördüm seni diyobende yiyorum dedim
canım ıns hakında neresi hayırlısıysa o iş olsun beklıyoruz haberlerını o kadar emek verıyosun ugrasıyosun en ıyısını hakedıyosun gercekten
valla kocamın koynunda deildimadamcagız gececıydı oglusum mahvettı benı yerlerde yattım valla sıcaklardan mı nedır uyku düzeni kalmadı cocukta zaten zor uyuyan bı cocuk sömürdükce sömürüyo benı valla ramazanda işim zor benim:18:
canım resımlerıne baktım gayet ıyı gorunuyorsun yanı kılonu hıc göstermıyorsun cok takma kafana verırsın
öncelikle hosgeldın ve gecmıs olsun bız ne kadar sana önerilerde bulunsakta bence dıyetıne doktor kontrolunde devam etmelısın sonucta mıde rahatsızlıgın var bazı seyelr rahatsız edebılır senı dıyete uygun görünsede.
hadı bakalım beklıyoz
hayırdır canım bişey mi var canını sıkan:26:
oo erken dönüyosunuz kaptan hayırdı 2 hafta olmadı sankı daha ayrıca gecmısı okuyamadıgım ıcın yenı gorudm gecmıs olsun bencede eve dönünce bi doktora görün .ayrıca ben psikolojık olabılecegını de düşünüyorum.cunku sen kafana cok takıyorsun en son kızının sınav durumu var mesela ondan olabılır
aynısını benım koçişin de yapması lazım ama hiç uğraşmaz desem ona o evlenmeden önceydi kandırdım seni der
hepinize günaydıııınnn
hoşgeldin canım hayırlı olsun diyetın....bebişlerını de ALLAH bağışlasın.günaydınlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
yarın bombamı patlatıyım sana önerım olucak.....günaydın snada ,,yarın bombasın haayani kesin patlıycam ben demin baktım yine aynıyım yaaa okadarda ii geçmişti dün oysakii noluyo bana yaa neden gitmiyo şu kalan bi kaç kilo off moralim bozuluyo haaaaaaaa kırıcam o tartıyı artık gıcık eksik tartsa nolurduuuuu
safranboludan damlasakızlı türk kahvesi almayı unutma içersin misss..gibi...benımkı bitecek oldu....günaydın çıtırlarımmmm
benn geldimmmmmmmmm
koçişle 1 günlük balayı dün sabah itibariyle sona erdi..oteli pek beqenmedim keşke kişiye özel daq evi tutsaydık..daha önce ev tutmuştuk çook güzledi..otelde 1 oda 1 banyo ve balkon var sıkıldımm...
neyse asıll bomba geliyooo
yarın istanbula dönüyoruzzzzzz:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
aldıqım kilolardan biran önce kurtulmam lazım...bu sefer 70 olmuşumdur
arkadaşlar ramazanda nasıl beslenmemiz gerektiqini daha önce yazmıştım..çok önemli bilqiler bunlar...pazar günü tekrar paylaşırım..yada kopyalayanlar olmuştu tuqbacım sende kopy yapmıştın sanırım...o listeyi pazartesiye kadar hergün buraya yapıştırabilirmisin cnm...
anlatma sorunluyum ben ha bide popo sorunlı bide basen sorunlu bide göbek sorunlu o kadarcık yanii cık dedim dikkatinizi çekerim
no problem ya
tamam dünden az alıntı yapayım buraya
bunu dün yazmıştım
28 yaşındayım biri 10 biri 4 aylık iki kızım var
sezeryanla doğum yaptım
şu anda emzirmiyorum
masa başı bir işte çalışıyorum
boyum 1.70 ve kilom (dur bi tartılem gelem )
geldiiiiiiimmmm 79.1 harika vefkaladeee mükemmel ötesi kendimle gurur duyuyor ve cümle aleme örnek oluyorum
aslında 63 ile hamile kalıp 85 ile doğum yaptım ve 75 ile çıkmıştım
bu ne şımarıklık kilo vereceğime daha kilo alıyorum
yeter artık 8 li rakamları görmek istemiyorum yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
çalıştığım yerin arkasında spor salonu var sabah 3 saat kızımı görmeye gidiyordum .maalesef belki bir saat gidebilicem kızıma.çünkü bakıcımız 5 te evine gidiyor. ve ben kızıma daha iyi enerji verebilmek için bunları yapmak zorundayım.
çünkü kilo aldıkça yavaşlıyorum ve sinirlerim dayanmıyor hiçbirşeye.bu da bende tahammülsüzlük yaratıyor.
diyette olduğumu düşünmek istemiyorum gerçekten depresyona giriyorum.sizlerdenm öğrendiğim yüzlerce şey arasında diyet kelimesi yerine sağlıklı beslenicem cümlesi de var.bende öyle düşüneyim diyorum.
eski kotlarım,bluzlerim,elbiselerim ya her şey gardrobun arka rafında.
hatta topuklu ayakkabılarım bile olmuyor kızlar .eminim beni anlayan çok kişi var aranızda
neyse gelelim sadede
bende diğer arkadaşlar gibi günlük iyi veya kötü ne yediysem yazacağım
belki doğru bildiğim yanlışlar vardır.
yalnız hafta sonları girmem mümkün değil evde net yok .o yüzden iki günü pazartesi anlatırım sizlere
neyse ilginizi bekliyorum kızlar
şimdiden ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.
haaa sağlığımla ilgili önemli bir bilgiyi unuttum.2 kez mide kanaması geçirdim ve ülser hastasıyım
hoşgeldin canım hayırlı olsun diyetın....bebişlerını de ALLAH bağışlasın.
yarın bombamı patlatıyım sana önerım olucak.....
safranboludan damlasakızlı türk kahvesi almayı unutma içersin misss..gibi...benımkı bitecek oldu....
tuba yapıştırmış...saolun sena ve tuba....okuudm faydalanıcam inşş..
gü naaay dııııınya gece yazmıştım birşeyler green ve lequuu size yazmıştım ama göremedim ben yine cevaplaya basmadan uyuyakaldım anlaşılan. yok uyuyakaldığım doğru da gözümü araladığımda iş bulma sayfam açıktı demek cevaplaya basmadan başlamışım iş aramaya. uyku sersemi neler yapıyorum ben ya
hoşgeldingeçmiş olsun mide kanaması diyince kötü oluyorum annem de geçirmişti ben küçükken, hastanedeki görüntüsü gözümden hiç silinmiyor canını sıkma, fazla da heyecanlama güzel güzel sakin sakin kilo verelim hadin
ha bir de kafam basmadı bebeğinin biri 6 aylıkken diğeri nasıl dünyaya geldi? biri doğmadan diğerine mi hamile kaldın nasıl oluyor okafam basmadı eksik olduğum nokta matematik mi yoksa biyoloji mi yoksa sadece uyku sersemi miyim anlamadım ben
gü naaay dııııınya gece yazmıştım birşeyler green ve lequuu size yazmıştım ama göremedim ben yine cevaplaya basmadan uyuyakaldım anlaşılan. yok uyuyakaldığım doğru da gözümü araladığımda iş bulma sayfam açıktı demek cevaplaya basmadan başlamışım iş aramaya. uyku sersemi neler yapıyorum ben ya
hoşgeldingeçmiş olsun mide kanaması diyince kötü oluyorum annem de geçirmişti ben küçükken, hastanedeki görüntüsü gözümden hiç silinmiyor canını sıkma, fazla da heyecanlama güzel güzel sakin sakin kilo verelim hadin
ha bir de kafam basmadı bebeğinin biri 6 aylıkken diğeri nasıl dünyaya geldi? biri doğmadan diğerine mi hamile kaldın nasıl oluyor okafam basmadı eksik olduğum nokta matematik mi yoksa biyoloji mi yoksa sadece uyku sersemi miyim anlamadım ben
ilahi qivi biri 10 yaşında biri 4 aylık demek istemiş ama yanlış olmuş tabii
ya baştada dedim ya anlatma sorunluyum hemen düzeltiyim biri 10 yaşında demek istemiştim ama içimden demişim demekki
Kızlar diyet yaparken motivasyonunuz azaldığında, moraliniz bozuk olduğunda ne yapıyorsunuz. Önerileriniz neler mesela?
Önerilerinizi bekliyorum..
Kızlar diyet yaparken motivasyonunuz azaldığında, moraliniz bozuk olduğunda ne yapıyorsunuz. Önerileriniz neler mesela?
Önerilerinizi bekliyorum..
arzucum yarın tam 2 hafta oluyor...tatile cuma namazından sonra çıkmıştık istanbulada eşimle oqlum cumayı kılınca çıkıcaz...inş. hayırlısıyla geliriz..doktor işini önümüzdeki hafta halletmek istiyorum..dediqin gibi herşeyi biraz fazla kafaya takıyorum..hayırlısı bakalım..valla canım ben bu kadar yesem bayılır düşerim sen gec mı yapıyosun kahvaltıyı ben cidden dayanamıyorum bi sorun var bende kesın normal düzene döndüğüm zamandan beri baş dönmelerim göz kararmalarım felan bıttı yanı.gecen kardesım dıyokı abla ne yapıyosan oyle devam et bu sefer ıyı gördüm seni diyobende yiyorum dedim
canım ıns hakında neresi hayırlısıysa o iş olsun beklıyoruz haberlerını o kadar emek verıyosun ugrasıyosun en ıyısını hakedıyosun gercekten
valla kocamın koynunda deildimadamcagız gececıydı oglusum mahvettı benı yerlerde yattım valla sıcaklardan mı nedır uyku düzeni kalmadı cocukta zaten zor uyuyan bı cocuk sömürdükce sömürüyo benı valla ramazanda işim zor benim:18:
canım resımlerıne baktım gayet ıyı gorunuyorsun yanı kılonu hıc göstermıyorsun cok takma kafana verırsın
öncelikle hosgeldın ve gecmıs olsun bız ne kadar sana önerilerde bulunsakta bence dıyetıne doktor kontrolunde devam etmelısın sonucta mıde rahatsızlıgın var bazı seyelr rahatsız edebılır senı dıyete uygun görünsede.
hadı bakalım beklıyoz
hayırdır canım bişey mi var canını sıkan:26:
oo erken dönüyosunuz kaptan hayırdı 2 hafta olmadı sankı daha ayrıca gecmısı okuyamadıgım ıcın yenı gorudm gecmıs olsun bencede eve dönünce bi doktora görün .ayrıca ben psikolojık olabılecegını de düşünüyorum.cunku sen kafana cok takıyorsun en son kızının sınav durumu var mesela ondan olabılır
aynısını benım koçişin de yapması lazım ama hiç uğraşmaz desem ona o evlenmeden önceydi kandırdım seni der
hepinize günaydıııınnn
hoşgeldin canım hayırlı olsun diyetın....bebişlerını de ALLAH bağışlasın.
yarın bombamı patlatıyım sana önerım olucak.....
safranboludan damlasakızlı türk kahvesi almayı unutma içersin misss..gibi...benımkı bitecek oldu....
tuba yapıştırmış...saolun sena ve tuba....okuudm faydalanıcam inşş..
tirendi walt disneyle ya da bi pet şopla anlaşma mı yaptın? sırayla hayvan resmleri çizgifilm kahramanı hayvanları falan mı koyuyorsun avatarına ben mi halüsinasyon görüyorum :111:
valla bilen varsa banada söylesin off bugünde aynı kiloda gördüm kendimi off gelecek hafta hergün tartılmıycam yinee ozaman 1 kilo gidiyo bu hata nie böyle yaptım bilmem tartılınca vucüt gıcıklık yapıyo anladım ben neyse ben böyle yapıyorum yoksa adam olmam ben
artııııııııı bu şarkıııı sana gelsiin ve de morali bozuk olanlara gelsiin dinleyinn bayılıyorum ben yaaa şuanda kulağımda son ses moralim süperrr
‪Ajda Pekkan - Yakar Geçerim Orjinal Video Klip 2011‬‏ - YouTube
ne demek hemen öneriyorum ; kooyvergitsin
hehe işte o benimhalisülasyon gören sen değilsin yaneeeeeeeeeeeeee hem uyan artık ne bu bee umarım işe yaramıştır
tirendi walt disneyle ya da bi pet şopla anlaşma mı yaptın? sırayla hayvan resmleri çizgifilm kahramanı hayvanları falan mı koyuyorsun avatarına ben mi halüsinasyon görüyorum :111:
uyanmak mısabah tam filmliktim. yüzümü yıkadım havluya silerken meğer ayakta havluya gömülü kalmış uyumuşum oturduğum yerde giyinirken de paçamın birini giydikten sonra uymuşum biraz, gözümü açıp diğerini zor giydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?