70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla canım ben bu kadar yesem bayılır düşerim sen gec mı yapıyosun kahvaltıyı ben cidden dayanamıyorum bi sorun var bende kesın normal düzene döndüğüm zamandan beri baş dönmelerim göz kararmalarım felan bıttı yanı.gecen kardesım dıyokı abla ne yapıyosan oyle devam et bu sefer ıyı gördüm seni diyo bende yiyorum dedim
canım ıns hakında neresi hayırlısıysa o iş olsun beklıyoruz haberlerını o kadar emek verıyosun ugrasıyosun en ıyısını hakedıyosun gercekten
valla kocamın koynunda deildim adamcagız gececıydı oglusum mahvettı benı yerlerde yattım valla sıcaklardan mı nedır uyku düzeni kalmadı cocukta zaten zor uyuyan bı cocuk sömürdükce sömürüyo benı valla ramazanda işim zor benim:18:
iyi geceler kizlar naber nevar neyok anlatin bakim kizlar kendimi nasil motive edecem yaaaa eski halime dönmem lazim kilo vermem lazim en azindan tatilde aldigim kilolari offfffffffff offfff
canım resımlerıne baktım gayet ıyı gorunuyorsun yanı kılonu hıc göstermıyorsun cok takma kafana verırsın

öncelikle hosgeldın ve gecmıs olsun bız ne kadar sana önerilerde bulunsakta bence dıyetıne doktor kontrolunde devam etmelısın sonucta mıde rahatsızlıgın var bazı seyelr rahatsız edebılır senı dıyete uygun görünsede.
günaydın hanımlar.....

yarın bomba gibi geliyom inşallah......
hadı bakalım beklıyoz
günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz bugün cnm çok sıkkın ya içimde değişik bir his var ve çok sıkılıyorum ya
hayırdır canım bişey mi var canını sıkan:26:
oo erken dönüyosunuz kaptan hayırdı 2 hafta olmadı sankı daha ayrıca gecmısı okuyamadıgım ıcın yenı gorudm gecmıs olsun bencede eve dönünce bi doktora görün .ayrıca ben psikolojık olabılecegını de düşünüyorum.cunku sen kafana cok takıyorsun en son kızının sınav durumu var mesela ondan olabılır

aynısını benım koçişin de yapması lazım ama hiç uğraşmaz desem ona o evlenmeden önceydi kandırdım seni der

hepinize günaydıııınnn

ya canım neden sıkkın bilmiyorum ama boğulacak gibiyim sanki dokunsalar ağlayacağım yani neredyse

benim ülserimde dikkat edeceğim şey sizin gibi çok ekşili şeyler yiyemem veya sabahları sirkeli sular yada form çayları yasak başka önemli bişey yok

öff insan işte de ara öğün olarak ne yapacağını şaşırıyor yaw

günaydınlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
hoşgeldin canım hayırlı olsun diyetın....bebişlerını de ALLAH bağışlasın.

yarın bombamı patlatıyım sana önerım olucak.....
safranboludan damlasakızlı türk kahvesi almayı unutma içersin misss..gibi...benımkı bitecek oldu....

tuba yapıştırmış...saolun sena ve tuba....okuudm faydalanıcam inşş..

gü naaay dııııın ya gece yazmıştım birşeyler green ve lequuu size yazmıştım ama göremedim ben yine cevaplaya basmadan uyuyakaldım anlaşılan. yok uyuyakaldığım doğru da gözümü araladığımda iş bulma sayfam açıktı demek cevaplaya basmadan başlamışım iş aramaya. uyku sersemi neler yapıyorum ben ya

hoşgeldin geçmiş olsun mide kanaması diyince kötü oluyorum annem de geçirmişti ben küçükken, hastanedeki görüntüsü gözümden hiç silinmiyor canını sıkma, fazla da heyecanlama güzel güzel sakin sakin kilo verelim hadin
ha bir de kafam basmadı bebeğinin biri 6 aylıkken diğeri nasıl dünyaya geldi? biri doğmadan diğerine mi hamile kaldın nasıl oluyor o kafam basmadı eksik olduğum nokta matematik mi yoksa biyoloji mi yoksa sadece uyku sersemi miyim anlamadım ben

hadi inşallah bekliyorum bak çok ihtiyacım var önerilere off şuan aç karına bi yeşil çay içtim hay içmez olaydım ölüyom ben gacılar çok fena çarptıı off napsam bilemedim çok kötü midem ağrıyo of yaaa

ilahi qivi biri 10 yaşında biri 4 aylık demek istemiş ama yanlış olmuş tabii

ya baştada dedim ya anlatma sorunluyum hemen düzeltiyim biri 10 yaşında demek istemiştim ama içimden demişim demekki

ilahi qivi biri 10 yaşında biri 4 aylık demek istemiş ama yanlış olmuş tabii

ya baştada dedim ya anlatma sorunluyum hemen düzeltiyim biri 10 yaşında demek istemiştim ama içimden demişim demekki

yav ben napayım hani biri 4 biri 10 yaşında diye sıralansa uyuyan beynim çok bulanmayacak da biri 10 biri 4 aylık denince bilmediğim bir şeyler mi var dedim aslında ilk aklıma geldi ama emin olmak istedim hem bir insanın dünyaya gelmesi için yaklaşık 9 ay gerektiği konusundaki engin bilgimle hava atmak istedim belki ne biliyorsunuz

tirendi walt disneyle ya da bi pet şopla anlaşma mı yaptın? sırayla hayvan resmleri çizgifilm kahramanı hayvanları falan mı koyuyorsun avatarına ben mi halüsinasyon görüyorum :111:

Kızlar diyet yaparken motivasyonunuz azaldığında, moraliniz bozuk olduğunda ne yapıyorsunuz. Önerileriniz neler mesela?
Önerilerinizi bekliyorum..

valla bilen varsa banada söylesin off bugünde aynı kiloda gördüm kendimi off gelecek hafta hergün tartılmıycam yinee ozaman 1 kilo gidiyo bu hata nie böyle yaptım bilmem tartılınca vucüt gıcıklık yapıyo anladım ben neyse ben böyle yapıyorum yoksa adam olmam ben

artııııııııı bu şarkıııı sana gelsiin ve de morali bozuk olanlara gelsiin dinleyinn bayılıyorum ben yaaa şuanda kulağımda son ses moralim süperrr

‪Ajda Pekkan - Yakar Geçerim Orjinal Video Klip 2011‬‏ - YouTube

arzucum yarın tam 2 hafta oluyor...tatile cuma namazından sonra çıkmıştık istanbulada eşimle oqlum cumayı kılınca çıkıcaz...inş. hayırlısıyla geliriz..doktor işini önümüzdeki hafta halletmek istiyorum..dediqin gibi herşeyi biraz fazla kafaya takıyorum..hayırlısı bakalım..

damla sakızlı türk kahvesimi:26::26::26::26::26:

tirendi walt disneyle ya da bi pet şopla anlaşma mı yaptın? sırayla hayvan resmleri çizgifilm kahramanı hayvanları falan mı koyuyorsun avatarına ben mi halüsinasyon görüyorum :111:

hehe işte o benimhalisülasyon gören sen değilsin yaneeeeeeeeeeeeeehem uyan artık ne bu beeumarım işe yaramıştır

Ya 16 kg vermişsin bide vermemiş gibi davranıyorsun + 2 tane mis gibi çocugun var :)
Ne zamandan beri verdin bilmiyorum ama benim 2 cocugum olsa eminim ki yerimden kalkamam
Yarından itibaren tekrar düzenli bir şekilde beslenmek şartta off off

ne demek hemen öneriyorum ; kooyvergitsin

Bu sabah pogaca almamak için zor tuttum kendimi bi koyverirsem dünyayı yerim o kapasitem var
Geldim çizi bisküvi yedim sadece daha da bişey yemedim bakalım.

hehe işte o benimhalisülasyon gören sen değilsin yaneeeeeeeeeeeeeehem uyan artık ne bu beeumarım işe yaramıştır

uyanmak mı sabah tam filmliktim. yüzümü yıkadım havluya silerken meğer ayakta havluya gömülü kalmış uyumuşum oturduğum yerde giyinirken de paçamın birini giydikten sonra uymuşum biraz, gözümü açıp diğerini zor giydim

kızım sen tam sopalıksın ozamanflim olmuşsun harbidende alemsin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…