70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydııınnnnnnnnlarrr efendim günaydınlarr daha kimsecikler gelmemiş bi ikimizmi varız

bu sabah nadir günlerden biri yine erken kalktım ii oldu 11i bulurdu kalkmam hep saat 7de kalktım pcyi açtım yavruların ikiside uyuyolar aşkımda uyuyo bende karga b..kunu yemeden daha kaklkıp pcye saldırdım dün pek girememiştim bugün şöyle biyazılanlara baktım bu saat olmuş neyse off çok çenem açıldı gene ,,ayy yarında cumaa ne çabuk geçti yaaaa

Bende seni görünce şaşırdım ya akşam giriyorsun yada öğlen falan Yarın cuma ve ben bu hafta hiç diyet yapamadım kendimi iğrenç hissediyorum gene. Off ya off :84: Yarından sonra aklım başıma gelir inş. :84:

kızlar ben başka bölüme ''kontrol etmenize ihtiyacım var diye açmıştım ama uğrayan olmadımzaten.sanırım yanlış yaptım

eğer doğru yerdeysem dünden itibaren oraya yazdıklarımı buraya kopyalayacağım

bu hafta 69.9 u görmeyi ne kadar isterdim
görürsün belki bellimi olur
kızlarrrrrrrrrrrrr denize gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm akşama görüşürüzzzzzzzzzzzz

kızlar o kadar yememe ragmen şimdi tartıldımm artıda değilim aynı kilodayımmm
süpeerrrrr kız aynı kilodayız bende kaçgündür 64teyim çokta yiyorum kilo korumasınamı geçtim bilemem bu haftada aynı olursam 3.cü haftam olucak 64le geçirdiğim
ooo bende tuttum bunu çok güzelde bakalım ben ne uyguluycam meraklardayım:26:
alemsin valla adam doğru söylemiş,,benimkide sağolsun öyle zamanlarda çok naz çekerçokta çektirmem ama ,,yazık adama ilk gebeliğimde lohusalıkta çektirdim katlandı,40ım bitti 1 buçuk ay sonraa tekrar gebe kalıp haberini duyunca aman tanrım olamaaaz diye çıldırdı yinemiiiiiiiiii diye9 ay artı 40gün lohusalık sil baştan benimi bekliyooo demiştiiii
Allah iyiliğini versin kız daha dur canım bu cicim ayları 3-4 sene sonra ne halın varsa gör der
hehe öyle valla der,baksana ama benimki yeni yeni alışıyo regl dönemimdeki patavatsızlıklara bende yeni keşfettim napiim nazlıyımdır biraz

anladık canım ama sendeki sorun birçok kişide var onlara halk dilinde aç gözlü diyoruz,,artıı çözümüde önce gözün doysun be kadııın gözüün diyoruz
hoşgeldiiinnnnnnnnn
hoşgeldiiiiiiiiiiiinn izmire ben bi kere gittim off nası bişey o yaa sankı heryerden alev fıskırıyor orda içmek için suya verdıgımız parayı hıcbıyerde vermedık o kadar yanii
aynen valla bizde annemle pasaport çıkarmaya gitmiştik benim içinde(16yaşındayken tek başıma almanyaya gitmiştim b. ablamın yanına ne cesaret hay maşşallah)işte ozaman anladımki büyük şehirlerde yaşanmaaaz tabi yabancı gelmiştii naparsın korktum açıkçası kimseyi tanımıyorsun otelde yatıcak para kalmadı yanımızda konsolosluğun önünde yatmıştık herkez gibi ne günlerdi yaw
Eki Görüntüle 231078
tatilden sansürlü bir foto sizler için.her daim koca popolu olduğumu söylerkene hayal edemeyenler için görsel bir şölen sunuyorum sizlere bel 72 popo 100 cm hatırlatayım bilmeyenlere
üst taraf yok alt tarafın maşallahı var oda bişi yanii,,açıkçası bende dümdüz popolu kadınları hiç sevmem çok abes duruyolar kadın dediğin popolu olcak azcık benimkide en çok popomu seviyo zaten sakın eritme oranı diyoo:78:

aynen canım bu sıcakta napıcaz adamın koynunu bende nefret ediyorum bılacık bılacık olmaktan sarılmayı o yüzden bile sevmiyorum ,,gündüz neysede gece yatakta ayrı dünyaların insanı oluyoz o bi köşesinde ben bi köşesinde yatıyoruz yatağın arkamızı dönüp yüz yüze yatarsak sarılıyoruz çünkü istemeden otoya bağlamış vücut biz napak
ben anlamadım canım neyi kontrol etcez

Son düzenleme:
hımm tamam canım ANLADIM ama böyle kişisel sayfalardan pek takip eden olmuyo yani zor oluyo,,eğer sende buraya paylaşımda bulunursan sana kilo vermede yardımcı olabiliriz bütün topik olarak,,,,,,,,buarada hoşgeldin

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben mönüyü yazıp geçmişe bi dalayım
:125::125:.125:
sabah:bir simit bir bardak yeşil çay

ara:erik

öğle:yoğrutlu patlıcan közleme,bir dilim ekmek

ara:erik

akşam:börülce salatası,domates biberli patlıcan közleme

ara:dondurma

spor yok halim yok

anlatma sorunluyum ben ha bide popo sorunlı bide basen sorunlu bide göbek sorunlu o kadarcık yanii cık dedim dikkatinizi çekerim

no problem ya

tamam dünden az alıntı yapayım buraya

bunu dün yazmıştım

28 yaşındayım biri 10 biri 4 aylık iki kızım var

sezeryanla doğum yaptım

şu anda emzirmiyorum

masa başı bir işte çalışıyorum

boyum 1.70 ve kilom (dur bi tartılem gelem )

geldiiiiiiimmmm 79.1 harika vefkaladeee mükemmel ötesi kendimle gurur duyuyor ve cümle aleme örnek oluyorum

aslında 63 ile hamile kalıp 85 ile doğum yaptım ve 75 ile çıkmıştım

bu ne şımarıklık kilo vereceğime daha kilo alıyorum

yeter artık 8 li rakamları görmek istemiyorum yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr

çalıştığım yerin arkasında spor salonu var sabah 3 saat kızımı görmeye gidiyordum .maalesef belki bir saat gidebilicem kızıma.çünkü bakıcımız 5 te evine gidiyor. ve ben kızıma daha iyi enerji verebilmek için bunları yapmak zorundayım.

çünkü kilo aldıkça yavaşlıyorum ve sinirlerim dayanmıyor hiçbirşeye.bu da bende tahammülsüzlük yaratıyor.

diyette olduğumu düşünmek istemiyorum gerçekten depresyona giriyorum.sizlerdenm öğrendiğim yüzlerce şey arasında diyet kelimesi yerine sağlıklı beslenicem cümlesi de var.bende öyle düşüneyim diyorum.

eski kotlarım,bluzlerim,elbiselerim ya her şey gardrobun arka rafında.

hatta topuklu ayakkabılarım bile olmuyor kızlar .eminim beni anlayan çok kişi var aranızda

neyse gelelim sadede

bende diğer arkadaşlar gibi günlük iyi veya kötü ne yediysem yazacağım

belki doğru bildiğim yanlışlar vardır.

yalnız hafta sonları girmem mümkün değil evde net yok .o yüzden iki günü pazartesi anlatırım sizlere

neyse ilginizi bekliyorum kızlar

şimdiden ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.

haaa sağlığımla ilgili önemli bir bilgiyi unuttum.2 kez mide kanaması geçirdim ve ülser hastasıyım

herlese günaydın...

kaptana ve barkınıma geçmiş olsun....

seher musaıtsen msn ye gel

teşekkür ederim kızlarr
merhaba arkadaşlar aranıza katılabilir miyim?acayip bir şekilde motiveye ihtiyacım varrrrrr

kızlar merhaba bende aranıza yen, katıldım kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz
hoşgeldiniz aramıza
teşekkürler tatlım
hakkında en hayırlısı neyse o olsun tatlım..Rabbimiz herşeye kadirdir..ne kapılar açar..bakarsın eve yakın çok iyi şartlarda bebeqininde etkilenmeyeceqi şekilde yeni bir işin olur..unutma her son yeni bir başlanqıçtır
yeşiiiiimmmm hoşgeldin bebeqim:80:
benim hiç kanamazdı ilk bu yıl tanıştım bu kanamalarla..kışın ortasındada kanamıştı..sadece yazın kanasa sıcaktan dicem..du bakalım istanbula dönünce bi doktora gideyim..

Allah gönlündekini nasip etsin canım..inan çoksevindim inşallah hayırlı hebrler verirsin bize..hadi bakalım bekliyoruz..

günaydın hanımlar.....

yarın bomba gibi geliyom inşallah......

dün tartı 79.1 bugün 78.5

spor salonuna kaydoldum yarın başlıyorum inşaallah

bugün sabah 1 tane kete ve 1 bardak sakarinli çay biraz su

önemli değil bizde o sorunlu günlerden bu günlere geldiikk erir gider merak etmee,,,,bu arada geçmiş olsun canım neyse bakalım neler yapıyosun sağlıklı yaşamla ilgili yanlışların varmı anlayalım açısından yazsan ii olur hadeee iş başınaaaaa

kociş diyoki bana dün sen hiç kilo almadınki kotlarından giysene

25 kilo aldım yuh yane dedim yavaş atda civcivler yesin

yağ yapıyo bana kendince işi var ya

günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz bugün cnm çok sıkkın ya içimde değişik bir his var ve çok sıkılıyorum ya

günaydın hanımlar.....

yarın bomba gibi geliyom inşallah......

günaydın snada ,,yarın bombasın haa yani kesin patlıycam ben demin baktım yine aynıyım yaaa okadarda ii geçmişti dün oysakii noluyo bana yaa neden gitmiyo şu kalan bi kaç kilo off moralim bozuluyo haaaaaaaa kırıcam o tartıyı artık gıcık eksik tartsa nolurduuuuu

günaydın çıtırlarımmmm
benn geldimmmmmmmmm
koçişle 1 günlük balayı dün sabah itibariyle sona erdi..oteli pek beqenmedim keşke kişiye özel daq evi tutsaydık..daha önce ev tutmuştuk çook güzledi..otelde 1 oda 1 banyo ve balkon var sıkıldımm...
neyse asıll bomba geliyooo
yarın istanbula dönüyoruzzzzzz:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
aldıqım kilolardan biran önce kurtulmam lazım...bu sefer 70 olmuşumdur
arkadaşlar ramazanda nasıl beslenmemiz gerektiqini daha önce yazmıştım..çok önemli bilqiler bunlar...pazar günü tekrar paylaşırım..yada kopyalayanlar olmuştu tuqbacım sende kopy yapmıştın sanırım...o listeyi pazartesiye kadar hergün buraya yapıştırabilirmisin cnm...

:92: herkeslere günaydınnnnnnnnnn :92:

geldım, kepeklı tostumun eşliğinde gecmısı okudum bıtırdım, bırazdan adliyeye cıkcam durusmam var akşam spor varrrrr ve bugun yıne acayıp sıcak otudugum yerde sımdıden cok terledımmmmmmm :26:

dün 79.1 le başlayan sıcacık mutlu mu mutlu süper ötesi günüm bugün 78.5 ile devam etmektedir

sabah 1 tane kete ve 1 bardak sakarinli çay içtim

şimdide ıhlamur söylim diyorum öğlen eve yürücem (500 mtr)

yarında nasipse spora başlıyorum zaten ya hamilelik dışında bu kiloyu hiç görmemiştim

ama kocama aşık olduğum dönemde 28 kilo vermiştim(yakışmamıştı bana)(ama ben mutluydum)

eee o zaman kocama büyük iş düşüyo

beni kendisine yeniden aşık etmesi lazım

KAPTANIMIZ DİYORKİİİ!!!!

DİKKATT!!!
ORUÇLUYKEN NASIL BESLENMELİYİZ
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim..oruçluyken bildirimlerimizi yapmak için sabah deqil iftardan önce tartılacaqız..sabah tartılırsanız sahurla sabah arası çok yakın olduqundan çok fazla çıkarız..nasılki şuanda akşam tartıldıqımızda fazla çıkıyorsak oruçluykende sabah tartılırsak fazla çıkıyoruz..bu yüzden iftardan 5 dakika önce tartılıp bildirim yapıcaz..tabii cuma günü bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılmamız gerekecek..bu çok öenmli bir ayrıntı unutmayalım..
sahurumuzu aynı kahvaltı gibi yapıcaz..2 dilim ekmeqimizi sahurda yicez..yumurta peynir domates salatalık yani bildiqimiz kahvaltı...yalnız sahur yemeqine otururken yarım litre su içmeliyiz..sahur bitiminde tekrar yarım litre daha içicez toplamda 1 litre edicek..sahur olayımız bu şekilde kızlar..
iftarda ise yien yarım litre su içip iftara başlıcaz..mutlaka önden 1 kase çorbamız olacak..bu şart..boş mideye direk yemek yollayamayız..çorbamızı içmezsek kabızlıklz karşı karşıya kalabiliriz..sonrasında ogün menümüzde ne yemek varda yarım porsiyon yaptıqımız yemekten yicez..istediqimiz kadar salata aryan ve yoqurt ürünlerinden tüketip iftarımızı bitiricez..buraya kadar toplamda 1.5 litre su içmiş olduk..kalan 1.5 litreyide yatana kadar mutlaka içicez..özellikle iftardan sonra mutlaka yürürüş yapamnızı tavsiye ediyorum...yarım saat olsun yürüyelim arakdaşlar..iftar geç saatte olduqu için yedikelrimizi eritmemiz lazım...ben geçen yıl her akşam yürüdüm ve ramazanda kilo verdim..normalda alınır..
tatlı olayına gelince..bildiqimiz gibi ramazanda olmazsa olmazlardan biride tatlılarımızdır..tatlılarımızı sahurda yemenizi öneriyorum..hatta sahur yemeqinden önce yerseniz hiçbir etkisi olamz kilonuza..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır kızlarr kesinlikle iftarda yada iftardan sonra tatlı yememeqe özen gösterelim..istisnalar olacaktır..biyere iftara gideriz..orda ucundan başından tadarız bu ayrı..bnm yazdıklarım kendi evimizdeyken uyqulayacaqımız şeyler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…