- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
günaydııınnnnnnnnlarrr efendim günaydınlarr daha kimsecikler gelmemiş bi ikimizmi varız
bu sabah nadir günlerden biri yine erken kalktım ii oldu 11i bulurdu kalkmam hep saat 7de kalktım pcyi açtım yavruların ikiside uyuyolar aşkımda uyuyo bende karga b..kunu yemeden daha kaklkıp pcye saldırdım dün pek girememiştim bugün şöyle biyazılanlara baktım bu saat olmuş neyse off çok çenem açıldı gene ,,ayy yarında cumaa ne çabuk geçti yaaaa
görürsün belki bellimi olurbu hafta 69.9 u görmeyi ne kadar isterdim
süpeerrrrr kız aynı kilodayız bende kaçgündür 64teyim çokta yiyorum kilo korumasınamı geçtim bilemem bu haftada aynı olursam 3.cü haftam olucak 64le geçirdiğimkızlarrrrrrrrrrrrr denize gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm akşama görüşürüzzzzzzzzzzzz
kızlar o kadar yememe ragmen şimdi tartıldımm artıda değilim aynı kilodayımmm
ooo bende tuttum bunu çok güzelde bakalım ben ne uyguluycam meraklardayım:26:Ben daha önce de demiştim ama sen sormuşsun gene yazmam mııııı
Sahur da 1 etimek 1 dilim peynir domates-salatalık haftada 1 kez haşlanmış yumurta
Yatmadan form çayı ve 1 litre su içmeyi düşünüyorum.
İftarda da yarım kase annem ne yaptıysa çorbası
Tavuklu/Ton balıklı/ Peynirli Salata değişcek gün gün
Tatlı da dondurma/Puding/Sütlü tatlılar/Karpuz
İftardan sonra da evdekileride kandırıp sahile yürüyüşe gitmeyi planlıyorum.
Yatmadan yeşil çay veya form çayı
dün akşam regl sendromundaydım sanırım kursa gitmedim canım hiç istemiordu eve gittim koçiş erken gelmiş yatmış biraz ben gidince uyandı daha içeri girer gtmez gidelim bi yerlere diye tutturdum oda nereye gidelim diye sordu bende farketmez ama böyle yeşillkili bi yer olsun orman gibi bir yer olsun dedim sonra hazırlattırdım adamı soruyo bana nereye gidelim dedim bilmiyorum oda karar vermedi bende sonra dedimki vazgeçtim gitmek istemiyorum yemk hazırda vardı yemek yiyelim o zaman dedi yemek yemek istemiyorum dedim sonra gel o zaman yanıma sarılıp oturalım dedi otururken ben yemek yemek istiyorum dedim ama evdeki yemekleri yemek istemiyorum dışardan söylim onuda sölim onuda istemiyorum e biz dışarı çıklaım yok çıkmak istemiyorum kocamda hala sakin bir tonla bence sen dayak istiyosun dedi maşallah ya çok sabırlı iyi katlanıyor bana ya
hehe öyle valla der,baksana ama benimki yeni yeni alışıyo regl dönemimdeki patavatsızlıklara bende yeni keşfettim napiim nazlıyımdır birazAllah iyiliğini versin kızdaha dur canım bu cicim ayları 3-4 sene sonra ne halın varsa gör der
yok cnm çok istiyor bir kızımız olmasını hatta yolda kız çocuğu görünce bak ne kadar tatlı değilmi bizde yapalım falan diyo ama daha yeni evliyiz ya biraz tadını çıkarayım evliliğin koçiş benm hamilelik durumumdan korkuyor durup durup bişi istersin normalde huysuzsun bide gebelik sendromu ki bu regl sendromundan beter öyle ayda bir kaç günde değil 9 ay boyunca sürecek sen bir doğurana kadar bana 100 doğurtursun diyo kolay olmayacak yani onun için:
anladık canım ama sendeki sorun birçok kişide var onlara halk dilinde aç gözlü diyoruz,,artıı çözümüde önce gözün doysun be kadııın gözüün diyoruzya bısı osrcam ınsanın busıcakta bısı yıyesı gelmıyo gercekten, mesela oglen cnaım hıc bısı yemek ıstemıyodu ama cok gec oldu dıye yıne soledım tavuklu salatamı yanında da yogurt yedım, şimdide mıdem dolu, boyle sıcaktaqn bunalmıs bı haldeyım ama sacma salak seyler ıstıyo canım, anlamadım gıttıdun aksam evde de oyleydım, boyle cok acıkmamıs bı sekıdle oturdum sofraya ama normalden fazla yedım sorna cok rahatsız oldum, reglden mı acab bunlar :26: anlatabıldım mı derdımı onu da bılmıyorum ama ac değilim ama gozum ac gıbı, dusununce mesela yaglı yaglı cıps yenmez hıc bu sıcakta ama gıdıp marketten alıp gelsem en buyuk boyunu bıle yerım şu andaa aaay beynım mı sulandı nee, ne yapıyorum ben çözemedimmm
hoşgeldiiinnnnnnnnntatil bitti annemin yanına izmire geldim.2 gündür uyur gezer gibiydim çok feci halsizlik ağırlık vardı üzerimde bugün itibariyle regli oldum onun etkisiyle biraz rahatladımizmir feci sıcak tatilde bile bukadar bunalmamıştım.rüzgar esiyor her kapı cam açık ama olduğun yerde yapış yapış oluyor insan :26: geçmişe bakınayım gelyom buralardayım
aynen valla bizde annemle pasaport çıkarmaya gitmiştik benim içinde(16yaşındayken tek başıma almanyaya gitmiştim b. ablamın yanına ne cesaret hay maşşallah)işte ozaman anladımki büyük şehirlerde yaşanmaaaz tabi yabancı gelmiştii naparsın korktum açıkçası kimseyi tanımıyorsun otelde yatıcak para kalmadı yanımızda konsolosluğun önünde yatmıştık herkez gibi ne günlerdi yawhoşgeldiiiiiiiiiiiinnizmire ben bi kere gittim off nası bişey o yaa sankı heryerden alev fıskırıyor orda içmek için suya verdıgımız parayı hıcbıyerde vermedık o kadar yanii
üst taraf yok alt tarafın maşallahı var oda bişi yanii,,açıkçası bende dümdüz popolu kadınları hiç sevmem çok abes duruyolar kadın dediğin popolu olcak azcık benimkide en çok popomu seviyo zaten sakın eritme oranı diyoo:78:Eki Görüntüle 231078
tatilden sansürlü bir foto sizler için.her daim koca popolu olduğumu söylerkene hayal edemeyenler için görsel bir şölen sunuyorum sizlerebel 72 popo 100 cm hatırlatayım bilmeyenlere
menemen tarafındayım abla keşke fırsatım olsa görüşsek ama çok zor.annem rahatsız olduğu için evden çıkmıyorum çıksam bile saatli en fazla 1 saat evden çıkıyorum.:26:
simidi seviyomya ondan totom böyle herhaldekiloma göre fazla gösteriyorum ama sorun değil.insan elindekiyle mutlu olmasını bilmeli.sayılarlada artık kafamı bulandırmak istemiyorum.daha öncede dedimdiya facede görenlerde biliyor yüzüm resmen iskelet gibi kaldı.öyle ideal şu kilo bu kilo derken ben ideal bi iskelete dönüyorum popo sabit zaten şuan gençlik hayatımın en az kilosundayım.bunu korusam bu bana yeter abartmaya elimdeknden fazlasını istemeye gerek yok bir süre
totom benim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severimsen br basen sen bir kalça herşey oldun artık bana
herkes nerdeeeee haaaa nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kocalarınızın koynundasınızzz demi
yeter yaaaaaaaaaa bi rahat bırakın adamlarıııı
hem olan warrrrr olmayan warrrrrrr yazık deilmiiiiiiiiiiii banaaaa
gelinde 2 laklak edek, havalar başıma vurdu
aynen canım bu sıcakta napıcaz adamın koynunu bende nefret ediyorum bılacık bılacık olmaktan sarılmayı o yüzden bile sevmiyorum ,,gündüz neysede gece yatakta ayrı dünyaların insanı oluyoz o bi köşesinde ben bi köşesinde yatıyoruz yatağın arkamızı dönüp yüz yüze yatarsak sarılıyoruz çünkü istemeden otoya bağlamış vücut biz napakbu sıcakta kim ne etsik kocayı yavrum.anneme geleli 2 gün oldu.dün gece battaniyesini aldı yanıma geldi yiğenim benle uyuyacakmış.sıcaktada kışlık battaniye taşıdı geldi evdenneyse annesi demiş halan yanlız değil kocası yanında halanla uyuyamazsın demiş yiğenimde onlar aynı yerde uyumuyoki ben halamla yatabilirim demiş bu sıcakta kendi kolumun bedenime bacağımın bacağıma değmesine bile tahammülü olmuyor insanın yazın bekarlığının kıymetini bil
ben anlamadım canım neyi kontrol etcezkızlar ben başka bölüme ''kontrol etmenize ihtiyacım var diye açmıştım ama uğrayan olmadımzaten.sanırım yanlış yaptım
eğer doğru yerdeysem dünden itibaren oraya yazdıklarımı buraya kopyalayacağım
hımm tamam canım ANLADIM ama böyle kişisel sayfalardan pek takip eden olmuyo yani zor oluyo,,eğer sende buraya paylaşımda bulunursan sana kilo vermede yardımcı olabiliriz bütün topik olarak,,,,,,,,buarada hoşgeldin
hosbulduk ablacim cok gecmis olsun buarada kendine dikkat et :2::2:
canim sagol emin ol denicem ins faydasi olur
cok gecmis olsun allah beterinden korusun ins
ha kocisinede iyi olmus bidaha senin gibi bir hatuna laf atmaz eminim
Depremi hissedenlere hatta hepinize cok gecmis olsun arkidisler
gü naaay dııııın kızlarrray herkese cevap vermek istiyorum nerden başlayayım kimden başlayayım bir tombiş mi tombiş varmış ondan başlayayım;
hoşgeldin tombiştombişne güzel ne tombiş bir nick bayıldım. bi de bir yerde demişsin eşin de uzun olduğu için eskiden 11 gibi dururken artık tombiş olduğun için 10 gibi duruyormuşsunuz ya koptum orada ben
allah korusun kaptan ne diyorsun. babana geçmiş olsun. sana da. ama telaşa kapılma. benim de bu gece değil önceki gece fena kanadı. zor durdu. çocukluğumdan beri olurdu uzun zamandır arada bir oluyor. burun damarlarımız çok hassas içerdeki basınca bile dayanamıyorlar bazen. biri kanarken tampon yapınca diğerinden geliyor kan çeşmeden boşalır gibi. oraya da tampon yapınca ağzımdan geliyordu. yani bilincim yerinde olmasa ayak üstü beyin kanaması geçiriyorum diyeceğimçok telaşlanma ama dikkat de et
net değilki ben bilsem de size söylesemben kış düğünü istemiyordum. yazlar da artık çok bunaltıcı, en iyisi bahar olsun ama son bahara az kaldı, çeyizim hiçbirşeyimiz yok daha, biz en iyisi en erken ilk baharda evlenelim diye karar almıştık. ama annem dışında herkes ne gerek var o kadar beklemeye falan dedi. afalladım. aslında ben de istiyorum sevdiceğime bir an önce kavuşmak ama ne bileyim. daha o taraflardan iş bakmam bulmam lazım. neyse de siz toplanıp geleceksiniz, bir de çelenkimiz olacak 'KK - 70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!' yazacak üstünde ve biz cümle aleme rezil olucaz plan bu ha bunun şerefine yemek ve pasta yerine tavuklu salata ve müsli servis edilecek
büyük geçmiş olsun deprem için de çenen içinde. sakin ol bir çok şey vardır ki üstesinden ancak soğukkanlılık gelir. gönlünü ferah tut. da allah aşkına barkinim o çeneyi nasıl kaydırdın şaşıyorum
hoş geldingel gel arkadaş olalım dost olalım yaren olalım diyettaş olalım olalım da olalım
bebeğin için üzüldüm. başın sağolsun. hayırlısıyla sağlıcakla anne olmak nasip olsun inşallah :106:
kahveden kaçamak mı olur yahuu ben kaçamağa kaçamak demem adana şiş iskender kuzu çevirme bol malzemeli büyük boy pizza doublle hamburger menü partyy boy cips kaymaklı ekmek kadayıfı vs olmadıkça:125: ya aslında ben kaçamağa kaçamak demem kaçamak benim olmadıkçakahve mi peeehhhh :121:
teşekkür ederim. ustalar bana sorup duruyordu boşaltmıyor musunuz bi sizin oda kaldı diye. ben muhatap oluyordum. çoktandır ama en son dün akşam o odayı boşalmamız, ya da badana olacak şekilde toplamamız ve geçici taşınmamız gerekiyordu. telefonlarıma cevap vermediği iin kaçta geleceğini de öğrenemedim. tekbaşıma yapmak umurumda değil ne temizlikler yaptım ben bir odanın mı üstesinden gelemicem ama insanın işte başka şeyler gücüne gidiyor. dediğim gibi ben olsaydım en azından kusurabakma der durumu telafi etmeye çalışırdım ama ben bunu da beklemedim. ama böyle nankörlüğü de hak etmedimkendi bilir ne diyim. anneme bahsettim kısaca, ben seni uyaracaktım ama kızarsın diye birşey demedim dedi. takma kafana üzme hiç canını dedi. ama biz onunla ortaokuldan liseden tanışıyorduk. yıllar sonra tesadüfen hoş ve komik şekilde karşılaşmıştık. kırgınlığım bir kenara, ben şuan halimden odamdan memnunum şimdilik. belki de hayırlısı oldu. son cümlene sonuna kadar katılıyorum :106:
ne güzel bak, hiç üzülme başka sefer olur diyecektim ama dememe gerek bırakmamışsın. aferin be sanaayrıca kızartmaya kafa tutup sebze salata yediğin için ayrı bir tebrik ediyorum seni bırravo
aaayyyyyyyyyyyyy çok romantiiiiiiik. bir gece için gidiyorsunuz laptopun ne işi var olur mu hiç.. cık cık cık.. boşverin dışarıdaki dünyayı, baş başa kalın sadece siz.. ikiniz..
herlese günaydın...
kaptana ve barkınıma geçmiş olsun....
seher musaıtsen msn ye gel
:92: merhaba kızlar :92:
işlerimi halletım gheldım ofise, gecmısı okudum ve işte burdayımm
tesekkur ederım sena kaptannnnsana da cok gecmıs olsun, yakın zamanda ıhmal etmeden bı doktora görün bakalım umarım mevsımsel bısıdırrr
benımde en sevdıgım seydır sabah kalınca dolapta tatlı avrsa once onu afıyetle mıdeye goturmek, onun tadını baska hıc bısı vermezzzzz
bı de tam regl dönemındeyızzz, hasarsız atlatmak lazım ama ofisin dolabındaki dunden kalan pasta da şu an benım aklımda :26: oof ki ne off yani
ben bılmem cumadan kutlamaları kabul etmıyoruz demıstımmmmablanda değilmiydin hem dun o ugradı buralara sen nıye ugramadın bakayım haa, hesap verrr
vay anasını bı tost yapan yer bulamamıs hatun, deseydın ben bu taraflardan yollardım sanaaa
arkadasını da fazla kafaya takma, şimcik bısı sorcam sız o kızla yenı odada da beraber mı kalıyosunuz yoksa ayrıldı mı odalarınızz da :26:
bu arada kızlar hava yıne cok bunaltıcı5i 1 yerde mi içicem şimdi, pztsı sabah yanı dun sabah guzel guzel tartıya cıkmıştım, haftasonu hasarsız gözüküyodu, neyse dun alt tarafı ıncecık bı dılım pasta yedım yanı dogum gunu serefıme ama bı de regl oldum dün, neyse acaba dedım tartıda bıd egısıklık varmııııı bı tartıya cıkayım dedım, amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bı de ne goreyım korkulu ruyam 72 ler, noluyooo dedım yaaaa valla cok tırstımmmmmmm :18: umarım regldendır :26:
merhaba arkadaşlar aranıza katılabilir miyim?acayip bir şekilde motiveye ihtiyacım varrrrrr
hoşgeldiniz aramızakızlar merhaba bende aranıza yen, katıldım kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz
teşekkürler tatlımsaol cnm teşekkür ederim stresten kendini bi an sıktıysan olur dedi bugun dahha iyiyimmm
bende dedim şimdi kavga etcek allahtan sakin durdu ohh olsun onaaa
dövseydi valla ne olurdu bilmiyorum ama ii olduu ona ohhh
saol cnm tşk ederimm oh olsun tabiiii
size ii eğlenceler ohhh sefanız olsunnnn
tşk ederim cnm saol
valla nası kaydı bilmiyorum yavrummm bende
saol cnm tşk ederimm
hakkında en hayırlısı neyse o olsun tatlım..Rabbimiz herşeye kadirdir..ne kapılar açar..bakarsın eve yakın çok iyi şartlarda bebeqininde etkilenmeyeceqi şekilde yeni bir işin olur..unutma her son yeni bir başlanqıçtırgünaydın kızlar,
dün yöneticime söyledim işten ayrılmak istediğimi.. sabahın 7lerinde evden çık,eşimin işi yok gücü yok sanki,arabayla beni bırakıp kendi işine geri dönsün,çok yoğun bir şube bütün gün stres,akşam süt iznim olduğu halde -2 tane zımbazıp dolu otobüslere bin- 4 te çıkıp 6 da evde ol..(bu arada bu şube 20:30 da çıkıyor genelde,üzerine 2 saat de benim dönüşümü koysak..korkunç) oğluma şimdi annem bakıyor ama o memlekete dönünce mecbur bakıcı tut,bakıcı parası ,servis de yok buradan,2 vesait yol parası derken bana kalan çok az para, oğlumla geçireceğim zamandan feragat et,oğluma başka biri baksın,ben sinir stres içinde bedavaya çalışayım..artıları eksileri koyunca değmez diye düşündüğümü söyledim.. herşeyi anlattım..
bankada pozisyonum çok iyi,birkaç yıl daha beklesem banka şube müdürü olacak pozisyondayım..kaç yılım var bu işte.. ama kıdem tazminatımı da yakarak kariyerimi bırakarak bu kararı verdim,içim de çok rahat..
yöneticim de geleceğin parlak ama kararına saygı duyuyorum dedi.. ayrılış işlemlerine başlıycam 2-3 gün içinde işte..
bu sinirden kilo da aldım... hakkımızda hayırlısı bakalım kızlar..
yeşiiiiimmmm hoşgeldin bebeqim:80:tatil bitti annemin yanına izmire geldim.2 gündür uyur gezer gibiydim çok feci halsizlik ağırlık vardı üzerimde bugün itibariyle regli oldum onun etkisiyle biraz rahatladımizmir feci sıcak tatilde bile bukadar bunalmamıştım.rüzgar esiyor her kapı cam açık ama olduğun yerde yapış yapış oluyor insan :26: geçmişe bakınayım gelyom buralardayım
benim hiç kanamazdı ilk bu yıl tanıştım bu kanamalarla..kışın ortasındada kanamıştı..sadece yazın kanasa sıcaktan dicem..du bakalım istanbula dönünce bi doktora gideyim..geçmiş olsun .:26:bendede geçenlerde bikaç kere oldu.gece burnum kanamış diye tahmin ediyorum sabah tükürdüğümde aynen balgam koyuluğunda kan pıhtısı olmuştu.tahminne sıcaktan damar çatlaması gibi bişi oluyor kanıyor anlamıyoruz.
dimi dimi bende öyle diyomsülalem böyle benmi küçük popolu olcam
şuan regli oldumya heryerim fazla ordan burdan pörtlüyomtatilde fena beslenmedim ensonki gece tatlı krizine giriyodum okadar yedimki şiştim resmen en az 2-3 saat yürüdük banamısın demedi o şişlik bida öyle bir hata yapmıcam inşallah.tatilde çok bunaldım tam regli öncesiya tüm belirtileri oldu kendimi çok rahatsız hissettim.ağrılarım iştah patlamalarım şişkinliklerim vs.şu 2 gün resmen patlıcak gibiyim anneme patladım durdum geldiğime geleceğime pişman olmuştur kadın 2-3 saat önce adet olmuşum hemen ilaç içtim sancım olmasın diye bakalım şimdilik iyi gibiyim ama sonra nasıl olurum Allah bilir
eveetttt sonunda naaptım neettim gelebildim wwalaaa, 2 günlük geçmiişim war daha okuncak
dün öğle yemeği yemeye fırsat bulaamadığım için en son saat 2 gibi 3 tne büük eriklerden yemiştim.. eve gelmem saat 8i buldu o saatten sora bşii yememm didim, amma
sevgiliyle buluştuk, öle yrüdük felan sahil kenarında, cocuk da bişi yememiş saat 9dan 11e kdr yalwardı, burgera mı gidelim demedi, ortaköyde kumpir kumru mu teklif etmedi ama hyr dedim olmaz didim, 2 saat direndim o açlıkla, sonraa birden bi köfteci gördük rresmen ite ite soktu beni içeri
ben sipariş wermedim, cocuk benden tırtıklarsın cok kacırma bu saatte dedi, bende dedim cok düşünceli olsan sokmazdn beni buraya diye, hıh , neseee o saatte 2 tane ızgara köfte yarım dilim de beyaz ekmek yedimaclıktan midem yapışmıştı nerdeyse
sora tüm yol trip attım cocuga zaten
nese bu sabah da 2 tne iş görüşmem wardı bilionuzz, birisi finans sektöründe, 3. görüşmemi yaptım, aylık 1900 lira civarı maaş ama pozisyon ii deil,
biri de bilişim sektöründe ve şuanda türkiyede tekel olmuş bi kurum, aylık sanıyorum ki 1400ü geçmicektir rakam ama pozisyon benim şu anki pozisyonumun üstündee, servisi fln imkanlarıda süper, bu tek görüşme olcakmış bu cumaya kdr dönüş yapıcaklar sanırım.
inş olursa 2.sini istiyorum.. herşey para deil sonuçta, calışma ortamı süper relax, kurum cok köklü :)
nese görüşmelerimi yaptımmm, sabah 9 civarı bi tost yemiştim, geldimm saat 1 gibi şubeye, aman allahım bir yogunluk ki sormayın gitsin.. bir başladım ki tempoya, en son saat 4bucukta yiterr yaaaa ben yemeeeeeğe gidiyorum dedim, o arada bi tek su içmiştim, nesee gittiğim yerde de elektrikler kesikmişş, aplaaaaaaaa sadece ssandwiç yapabilirüüz sana didiler, yaap ordan bi kepekli didim, aplaaaaaaaaa kepekli galmaduu didiler, amannn beeeeee yiterr beee yap ordan baget ekmeğe bi sandwiç didimmmm we oturdum yedim wallaaaa
o saatten beri de daha bişi yemedim, şimdi koydum bi bardağa bisürü buz, üstüne de accık ice teaonu içiom viski gibi duruyo heeee
ayyy yeter günlük gibi oldu, nesee öyle işteee
anlatma sorunluyum ben ha bide popo sorunlı bide basen sorunlu bide göbek sorunlu o kadarcık yanii cık dedim dikkatinizi çekerim
no problem ya
tamam dünden az alıntı yapayım buraya
bunu dün yazmıştım
28 yaşındayım biri 10 biri 4 aylık iki kızım var
sezeryanla doğum yaptım
şu anda emzirmiyorum
masa başı bir işte çalışıyorum
boyum 1.70 ve kilom (dur bi tartılem gelem )
geldiiiiiiimmmm 79.1 harika vefkaladeee mükemmel ötesi kendimle gurur duyuyor ve cümle aleme örnek oluyorum
aslında 63 ile hamile kalıp 85 ile doğum yaptım ve 75 ile çıkmıştım
bu ne şımarıklık kilo vereceğime daha kilo alıyorum
yeter artık 8 li rakamları görmek istemiyorum yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
çalıştığım yerin arkasında spor salonu var sabah 3 saat kızımı görmeye gidiyordum .maalesef belki bir saat gidebilicem kızıma.çünkü bakıcımız 5 te evine gidiyor. ve ben kızıma daha iyi enerji verebilmek için bunları yapmak zorundayım.
çünkü kilo aldıkça yavaşlıyorum ve sinirlerim dayanmıyor hiçbirşeye.bu da bende tahammülsüzlük yaratıyor.
diyette olduğumu düşünmek istemiyorum gerçekten depresyona giriyorum.sizlerdenm öğrendiğim yüzlerce şey arasında diyet kelimesi yerine sağlıklı beslenicem cümlesi de var.bende öyle düşüneyim diyorum.
eski kotlarım,bluzlerim,elbiselerim ya her şey gardrobun arka rafında.
hatta topuklu ayakkabılarım bile olmuyor kızlar .eminim beni anlayan çok kişi var aranızda
neyse gelelim sadede
bende diğer arkadaşlar gibi günlük iyi veya kötü ne yediysem yazacağım
belki doğru bildiğim yanlışlar vardır.
yalnız hafta sonları girmem mümkün değil evde net yok .o yüzden iki günü pazartesi anlatırım sizlere
neyse ilginizi bekliyorum kızlar
şimdiden ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.
haaa sağlığımla ilgili önemli bir bilgiyi unuttum.2 kez mide kanaması geçirdim ve ülser hastasıyım
günaydın hanımlar.....
yarın bomba gibi geliyom inşallah......
günaydın hanımlar.....
yarın bomba gibi geliyom inşallah......
günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz bugün cnm çok sıkkın ya içimde değişik bir his var ve çok sıkılıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?