70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sahur

1 dilim karpuz

2 dilim kepek ekmek

beyaz peynir

zeytin yağı biraz (bağırsaklar için)

3-4 bardak su

nihayet dün birileri zayıfladığımı farketti kilo vermişsin baya belli üzerinde elbise olmasına rağmen dedi çoooooooook sevindim

öptüm hepinizi

çok saol canım Allah razı olsun.sahurları özellikle burda olursan konuşalım olur mu?bu arada diyet yapıyo musun?:26:
ne demek kız diyet yapıyomusun burda işimiz ne yapmasak,ama diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum diyeyim ben ona,,bu arada sahurda haftaya kadar burdayım eşim gece 11de gidiyo işe oyüzden ne zaman istersen konuşabiliriz

sahur da yediklerim

2 dilim ekmek 2 dilim pastirma isallah susatmaz ilk günden biraz peynir yarim domates 1 dilim kavun ya cok mu olmus kizlar :26:
yok canımya iidir pastırma hariç ,mesela kkarpuz değilde kavun öneriyo uzmanlar susatmazmış,karpuzu pek sahurda önermiyolar bilginiz olsun

bende sölim sahurda yediklerimi:1 haşlanmış yumurta,küçük bir kase elma erik üzüm hoşafı,bir adet köfte 7tane ballı fındık :5ve çok küçücük ekmek parçası.galiba yine çok olmuş

bende sölim sahurda yediklerimi:1 haşlanmış yumurta,küçük bir kase elma erik üzüm hoşafı,bir adet köfte 7tane ballı fındık :5ve çok küçücük ekmek parçası.galiba yine çok olmuş

sahur için bence hiçte ii bi menü değil,en azından kahvaltılık bişeylerde yeseydin doydunmu bariii:26:

Dün gece beni ısıran sineği önce öldürdüm sonra da üstüne Pepsi döktüm.Ve kulağına eğilip usulca dedim ki "Pepsi yaşatır seni"

Görmedim valla gözümden kaçmış demek ki.:26::26:
Neyse sorun yoksaa yoktur rahat olalım.
Hedefini bu hafta değiştirirsin belki ben sana inanıyorum.

Bu arada günaydınn kısçelerrr :82::82:
Dün iftar menümü yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm ama yazayım sizden gizli saklım olmasın.
Dün akşam iftara Sultanahmete gittik. Dolayısıyla ipin ucu accık kaçtı.

İftar: 2 bardak ayran
1 etli pide (normal boy)
4 tane lokma tatlısı
1 bardak turşu suyu (içinde 1 salatalık az bişi lahana turşusu vardı)
Sonra da bi tane magnum yedim.:26::26:

Ordan bakınca nee kaa midesiz görünüyorum dimi

Tabi günlerdir az yiyen bünyeye bunlar çok geldi. Yuvarlana yuvarlana gezdim sonra.
Sahurda da karnım çok toktu su içip yattım.
Dolayısıyla sahurda bişey yiyemedim.

Bu dönemde metabolizma daha hızlı çalışıyo diye okumuştum. Yazık etme gitcek olan kilocuklara
Accık tut kendini az kalorili tatlılaardan ye bari

Bu dönemde metabolizma daha hızlı çalışıyo diye okumuştum. Yazık etme gitcek olan kilocuklara
Accık tut kendini az kalorili tatlılaardan ye bari

uff daha bide kahvaltı bile edemedim cnkü ewde yicek hiçbişi yok cıkmaya da üşendm.. birazdan cıkıyım barii bi alışweriş yapıyımm, o zmn sütlü bi tatlı alıyım onun dısında kacamak yapmıyımm bgn, haklısın bu fazlalıkları anca hızlı bi metabolizmayla atabilirim

bence hersey guzel de sonundaki magnum iyicene batirmis bide keske sahur birseyler yeeseydin canim senin icin daha iyi olurdu

geçen hafta cuma : 61.5
bu cuma : 62.6
cumartesi : 63
pazar : 63.1

verirsin canim uzulme seninde dedigin gibi bunlar ödemdir ödem gidi verecek görceksin ama tabi gidecek diyede benim gibi ipin ucunu kacirma yani

menülerimi de paylaşmaya dewam ediyim de bi yerde yanlışım warsa söyleyin sizdee

sabah

2 dilim cok tahıllı ekmek arasına 1 incecik dilim tavuk salam, 1 tatlı kaşığı krem peynir, 1 çay kaşığı zeytin ezmesi
1 çay bardağı ice tea

ara

1/4 porsiyon kazandibi

öğlen

1 tane haşlanmış yumurta
yağı süzülmüş 1 küçük konserve ton balığı
1 tane domates
3 yk light yogurt

ara

1/4 porsiyon kazandibi

akşam

1 tatlı kasıgı zeytinyagıyla pişirilmiş türlü ( 5 yk )
3 yk light yogurt

bu ödemler ödümü patlattı benim bu sabah
uff gtsnnn yaaaaaa karnım kocamaaan olduu, 63 kiloyla bile kendimden bu kdr rahatsız olurken, yana yakılaa nası gtceek bu fazlalklar diye düşünürken, bir zamanlarr 75li kilolarda aylarca nası gezebilmişim inanamadm kendime..

biraz önce bisürüüü sebze felaan aldım, bide gıydım paraya pilates topu aldmmm
akşama dogru yerde yuwarlanmayı deniceem azcıkk

sudem çok saptırmışsın almış başını gitmişsin. insan karalamak ne kadar kolay ya.... yani bir laf nerelere geldi... öncelikle engin bilgilerime dayanarak şunu belirteyim; eğer karşındaki sana meaj vermiyorsa, mesaj yerine ulaştı demek; başkasına ya da karşındakine mesaj vermek istedin ve karşındaki bunu anladı demektir. eğer demek istediğin ben seni anladım ya da ne demek istediğini anladım ise, bu 'mesaj alınmıştır' şeklinde ifade adilir. yani bunlar argodur ve anlamlar böyledir. benim güzel konuşma ve diksiyon beden dili sertifikalarım belgelerim var sudem. istersen bunu çok tartışmayalım. yanlış yerde yanlış ve gereksiz ifadeler kullanıp bir de karşındakine saldırma lütfen. fıs fikirler derken aklıma kürtaj gelmedi bile. hatırlarsan onun ne kadar önemli ve hassas bir konu olduğunu ben söylemiştim. fıs diyince aklına kürtaj gelen sensin. çünkü hassas bir konuyu ele alıp beni kararlayıp kendini öyle haklı çıkarmaya çalışıyorsun yazık. ben fıs fikirler derken bronzluk beyazlık, yağlı yağsız süt vs bilmem ne bunları kastetmiştim. önemli değil. zaten sorun çıkartmadım. sana sadece 'yav sudem bir dediğime de yok demesen şaşıracağım ' dediğim için konu buralara geldi. sence uzatan kim??? kürtaj hakkıındaki yazdıklarımı ya anlamamışsın ya da anladın ama dediğim gibi bu konu üzerinden bana çamur atarak kendini haklı çıkartma propagandaları yapıyorsun. yazdıklarımı tekrar oku. şu süslü ve asılsız yazılarına destek veren arkadaşlar varsa onlar da tekrar okusun lütfen. kürtajı adam öldürmekle aynı kefeye koymak cahilliktir. bu kadar sığ düşünürseniz o zaman korunmayın da.... kürtajın insan öldürmek olduğu noktada zaten hapis cezası var. anlatabiliyor muyum? ben de karşıyım. bazı zorunlu durumlarda mecbur olunur ve allah bu durumları hiçbirimizin başına vermesin. en basitinden mesela 10 kişi bir kıza tecavüz etsin. kız hamile kalsın o ........lerin, kimden bile olduğunu bilmediği o çocuğu istemeden doğursun öyle mi sudem? ona her baktığında o pisliği yaşasın? ya da camii avlusuna bırakır olur biter değil mi??? yazdıklarımı anlarsın anlamazsın sana kalmış. ama yazdıklarımı hele ki böyle hassas bir konudaki yazdıklarımı fikirlerimi saptıramasın. haddini bil.

daha iyi anlaşılabilmek için bir şeyi eklemek istedim; ben böcekleri bile öldüremediğim için, sivri sinekleri öldürmektense beni ısırmalarına boyun eğdiğim için bazen şakayla dalga geçerler benimle. sense kalkmış neler diyorsun....

Son düzenleme:

çok iyi ama bariz fark var ne güzeeell kaç yaşında çocuğun var bi de :81::81::81: özeniyorum ben de ama çok zaman alacak herhalde benim ki klavuz
sağol tatlım...büyük oğlum 12 yaşını küçük oğlumda 7 yaşını bitirdi...darısı başınıza...

tüm iyi dilekleriniz ve övgüleriniz içinde teşekkür ederim kızlar...çok mutlu oldum...darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…