ne demek kız diyet yapıyomusun burda işimiz ne yapmasak,ama diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum diyeyim ben ona,,bu arada sahurda haftaya kadar burdayım eşim gece 11de gidiyo işe oyüzden ne zaman istersen konuşabilirizçok saol canım Allah razı olsun.sahurları özellikle burda olursan konuşalım olur mu?bu arada diyet yapıyo musun?:26:
yok canımya iidir pastırma hariç ,mesela kkarpuz değilde kavun öneriyo uzmanlar susatmazmış,karpuzu pek sahurda önermiyolar bilginiz olsunsahur da yediklerim
2 dilim ekmek 2 dilim pastirma isallah susatmaz ilk gündenbiraz peynir yarim domates 1 dilim kavun ya cok mu olmus kizlar :26:
bende sölim sahurda yediklerimi:1 haşlanmış yumurta,küçük bir kase elma erik üzüm hoşafı,bir adet köfte 7tane ballı fındık :5ve çok küçücük ekmek parçası.galiba yine çok olmuş
ne demek kız diyet yapıyomusun burda işimiz ne yapmasak,ama diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum diyeyim ben ona,,bu arada sahurda haftaya kadar burdayım eşim gece 11de gidiyo işe oyüzden ne zaman istersen konuşabiliriz
çok teşekkürler canım inşallah görüşürüz...orucunu Allah kabul etsin inşallah
ne demek kız diyet yapıyomusun burda işimiz ne yapmasak,ama diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum diyeyim ben ona,,bu arada sahurda haftaya kadar burdayım eşim gece 11de gidiyo işe oyüzden ne zaman istersen konuşabiliriz
çok teşekkürler canım inşallah görüşürüz...orucunu Allah kabul etsin inşallah
sağol canım hepimizinkini inş.
Aşkolsun ne sert çıkması... sana cevap yazmıştım demekki görmemişsin zaten cevapta yazmamıştın ya bilerek yazmadı dedim ya da görmedi... öyle olmuş..
ben 12 mayısta başladım diyete ama 1 haftalık yada 2 haftalık aralarım oldu.. onları çıkarırsak 2 ay ile 2,5 ay arası birşey yapıyor...
geçen hafta cuma : 61.5
bu cuma : 62.6
cumartesi : 63
pazar : 63.1
Regldendirr regldennnÖdemi atınca geçer bence.
ayy regloldukça artıyo kilomm :26:
şuan motivasyon sıfır, istek iştah ve gözaçlılığı had safhada.. bgn artık hayırlara wesile olsn insallah ama sonu kötü görünüyoo, kötü şeyler koydm kafamaa
Bu dönemde metabolizma daha hızlı çalışıyo diye okumuştum. Yazık etme gitcek olan kilocuklara
Accık tut kendini az kalorili tatlılaardan ye bari
Görmedim valla gözümden kaçmış demek ki.:26::26:
Neyse sorun yoksaa yoktur rahat olalım.
Hedefini bu hafta değiştirirsin belki ben sana inanıyorum.
Bu arada günaydınn kısçelerrr :82::82:
Dün iftar menümü yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm ama yazayım sizden gizli saklım olmasın.
Dün akşam iftara Sultanahmete gittik. Dolayısıyla ipin ucu accık kaçtı.
İftar: 2 bardak ayran
1 etli pide (normal boy)
4 tane lokma tatlısı
1 bardak turşu suyu (içinde 1 salatalık az bişi lahana turşusu vardı)
Sonra da bi tane magnum yedim.:26::26:
Ordan bakınca nee kaa midesiz görünüyorum dimi
Tabi günlerdir az yiyen bünyeye bunlar çok geldi. Yuvarlana yuvarlana gezdim sonra.
Sahurda da karnım çok toktu su içip yattım.
Dolayısıyla sahurda bişey yiyemedim.
geçen hafta cuma : 61.5
bu cuma : 62.6
cumartesi : 63
pazar : 63.1
bence hersey guzel de sonundaki magnum iyicene batirmis bide keske sahur birseyler yeeseydin canim senin icin daha iyi olurdu
bence hersey guzel de sonundaki magnum iyicene batirmis bide keske sahur birseyler yeeseydin canim senin icin daha iyi olurdu
verirsin canim uzulme seninde dedigin gibi bunlar ödemdir ödem gidi verecek görceksinama tabi gidecek diyede benim gibi ipin ucunu kacirma yani
saol böcugum
hadı kalk bakım yap yemegını.....
-benim yanlış anlamış olduğumu değil senin ne demek istediğini ifade edemediğini ya da yanlış ifade ettiğini gösterir. -bu cumlende.
ben kıbarca derdımı naltamya calışırken benı eleştirerek tahrık yoluna gıdıyosun orta yolu bulmak gerekırken.....mesaj yerıne ulaştı ne demek sudem ?....yerıne saçma sapan bı dunya fıkır üretıp sonrada benım ıfade edemediğimi söyluyosun madem anlamadın sorsaydın......bundan sonra bana karşı daha dıkkatlı olmanı rica edıyorum.....uslubunu hiç begenmıyorum....
ayrıca her zaman az ve öz söz makbuldur .....sen az ve öz sözlerı sündürüp anlamsız yerlere götürdüğün için....madde madde açıkladım....ama demekkı senın bakış açın değişmediği sürece....ne yapsam boş.....lafın kısası uzunu da boş yani.....
-bir zamandır sunduğum en basit fıs fikirlere hep ciddiyetle karşı çıkıyorsun. ben birine bişey diyorum bakıyorum sonra sen-böyle demişsin .....
sana karşı çıktığım tek fikir ayşabahara tavsıye ettiğin kürtaj dı......ne zamanadan berı ınsanlara kurtajı önermek fıs fikir oldu?....agzından cıkanın nereye gıttığini iyi düşün.....benım fıs fikir anlayışım bu değil....bır yaşamın sonlanmasını tavsiye etmek asla fıs fikir olamaz......
bır aydır bu takımdasın sana ne kadar yardımcı olamya çalışırsam çalışayım......senın fıkrın düşüncen değişmiycek.....
sakız gibi uzamasından sıkıldım....madem anlaşamadığımızı düşünüyosun.....konuşmayız olur biter.....
sağol tatlım...büyük oğlum 12 yaşını küçük oğlumda 7 yaşını bitirdi...darısı başınıza...
çok iyi ama bariz fark var ne güzeeell kaç yaşında çocuğun var bi de :81::81::81:özeniyorum ben de ama çok zaman alacak herhalde benim ki klavuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?